Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beterin beteri varmış arkadaşlar?

abulbul08
26/11/2010, 22:37
Sizin de başınıza gelebilir!
Aracını servise götüren vatandaşın başına gelmeyen kalmadı!
Chrysler (PT Cruiser) marka otomobilini bakım için yetkili servise götüren S.S. yaşadığı sıkıntı dolu süreci ve mağduriyetini böyle anlatıyor...

"18.10.2010 tarihinde aracımı bakım için Chrysler yetkili servisine teslim ettim. Servis tarafından aracın fren ve hararetle ilgili olarak incelemesi yapıldıktan sonra, artık bir probleminin kalmadığı söylenerek 20/10/2010'da 875 TL ücret alınarak araç tarafıma teslim edildi. Ancak ofisime geldiğimde aracın tekrar hararet ışığının yandığını gördüm. Aracımı yıkamaya götürmek için çalıştırdığımda ise tuhaf sesler gelmeye başladı. Hemen servisi arayıp aracı almalarını istedim. Hararet ışığı yandığı için aracın sürülerek götürülmesi sakıncalı olduğu halde çekiciyle gitmesi gereken araç, personelleri tarafından 20/10/2010'da teslim alınarak tekrar servise götürüldü. Yapılan incelemede aracın 1800 TL daha masrafının çıktığını bildirdiler ve tarafımdan onay istediler. Mecburen bu onayı da vermek zorunda kaldım. 10 gün sonra araç teslim edilecek diye beklerken ikinci kez servisten arandım ve aracın bakımının 6500 TL'ye çıktığını söylediler. Kesinlikle buna onay vermeyeceğimi, aracımı aldıkları gibi teslim etmelerini istedim. 03/11/2010 tarihinde şikayetimi ve bu talebimi contact24@chrysler.com.tr adresine bildirdim. Pek çok kez telefonla görüşerek talebimin sonucunu istedim, 3 iş günü içinde dönüleceği söylendi fakat dönülmedi. 09/11/2010'da servisten aradılar ve sanki "aracımın teslim edilmesini istiyorum" talebimi hiç bilmezmiş gibi "onay vermeniz gerekiyor" dedi. Ben de "ben söylemekten yoruldum, lütfen aracımı benden teslim aldığınız gibi tarafıma teslim edin" dedim. Aracı aldıkları gibi teslim edemeyeceklerini, sökme takma işlemi için de işçilik ücretini ödeyerek alabileceğimi söyledi. Bunun üzerine contact24@chrysler.com.tr adresine yaşadığım diyaloğu yazdım, burada gönderdiğim son maile bloke koyulup geri gönderildi. 2 kez tekrarladım, aynı şekilde geri gönderildi. Yaşadığım bu diyaloglardan servisten kaynaklanan hatanın tüm faturasının tarafıma kesilmeye çalışıldığını, merkezleriyle işbirliği içinde bu işi kendi lehlerine çevirmeye çalıştıklarını gördüm. Aracımı 24 saat içinde benden aldıkları şekilde tarafıma teslim edilmesine dair talepte bulundum. Yaklaşık 1 aydır araçsız kaldım ve mağduriyetim hala çözülmedi. Ayrıca araç montajı gerçekleşse bile çalışamaz durumda..."

alıntıdır kaynak (https://finans.samanyoluhaber.com/h_474261_aracinizi-servise-gotururken-dikkat.html)

erosistanbul
26/11/2010, 22:57
yaa bu aracın sahibi arkadaşda çok pasifmiş.ben dağıtırım o servisi.875,1800,6500bu ne yaa.okurken sinirlendim. bi öpücük istemedikleri kalmış.belkide sırada o vardı.

daha aracı ilk götürdüğünde eline imzalı sorun ve çözümleriyle ilgili bi yazı almamışmı.bizim fiat daha istemeden kendileri veriyorlar.hatta küçükyalı birmot bu belgeri sakla, aynı arızadan 3.tekrarda mahkemeye bile gidebileceğimi söyledi.SERVİS FARKI.

femoli
26/11/2010, 23:19
Vay be enteresan ama bir okadarda pasif bir olay .sorgusuz sualsiz her seye onay verilirse olacagi budur yolunacak kaz yerine koydurmus arkadas kendini ..

takres
26/11/2010, 23:21
6500 liradan sonra ne gelecek diye çok merak ettim :D

SRDR KRKC
26/11/2010, 23:34
Bir Ara Çok Niyetim Vardı Özellikle Issız Adam Filminden Sonra İyiki Almamışım :))))

hilmiusta
26/11/2010, 23:58
ya gecmıs olsun allah kımseyı o duruma dusurmesın cok sınır bozucu bı durum ayrıca femolının bu kaz yakıstırmasını esefle kınıyorum

emtue
27/11/2010, 01:35
ben olsam coktan o serviste olay cikarmistim, giren her musterinin duyabilecegi sekilde bagirir bana dokunduklari anda darptan sikayetci olurdum. Tabi bu bireysel yapabilecegim; kendi coplugumde isem tutabilene ask olsun :)

sabanci
27/11/2010, 02:00
allah kimsenin başına vermesin ama kötü olur yani servisten çık aynı problem bir daha olsun...

usermm1
27/11/2010, 02:24
servisi suçluyorda hiç suyu kontrol etmişmi acaba ?!

Kemairon
27/11/2010, 11:48
6500 liradan sonra ne gelecek diye çok merak ettim :D

Buyrun sizi şöyle arka tarafa alalım derler herhalde. :P :D

cembozaci
27/11/2010, 12:18
arkadaşa geçmiş olsun. yapyıkları yanına kar kalmamalı bence şikayet edin tüketici haklarına gerekirse mahkemeye verin. bakın ondan sonra nasıl kuzu oluyorlar. bu yazıyı yazabildiğiniz kadar yazıp internetten herkese duyurun.yaptıkları rezilliği duymayan kalmasın.ben de bir ara çok niyetlendim .iyiki almamışım.

zafermutlu
27/11/2010, 12:30
fiatta olmaz işte bu... adamlar okadar çok arıyorlar ki servisten çıkınca kanka olacam yakında:)