Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'dan selam olsun
s.a
2 hafta önce punto evo almaya karr verdim ve google aracılığıyla foruma ulaştım. kafamda birçok soru işareti vardı ama forumdaki siz değerli üyeler sayesinde bütün sorunlar gitti ve doğru karar verdiğime bir kez daha kanaat ettim. bursa ve çevre bayilerde araç olmadığı için sipariş verdim fakat nezaman geleceği belli değil.
bursalıyım bursada oturuyorum ve bursasporluyum :) okadarda ankaragüçlüyüm.. önce bursalı punto sahplerine daha sonra tüm forum üyelerine selam olsun.. şimdiye kadar kırdığım kimse varsa özür dilerim.. herkese saygılar :ninja000:
a.s
hosgeldınız sefa geldınız:)punto için tamda yerine geldıniz..
Hoşgeldin aramıza Bursa Evo
Kartal Evo dan sana selam:)
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
16 CSE 79
26/11/2010, 21:43
Hem hemşerim hemde BURSASPORLU olarak foruma hoş geldin.Ara sıra küçükte olsa buluşmalar yapıyoruz aracını aldıktan sonra senide bekleriz.
hoşgeldin ve şimdiden hayırlı olsun
a.s
hoşgeldiniz.aracınız hayırlı olsun şimdiden
Hemşehrim :) Hayırlı olsun şimdiden..beklemek bile keyifli :)
Hemşehrim :) Hayırlı olsun şimdiden..beklemek bile keyifli :)
teşekkür ederim ama bir de bana sorun ilk arabam değil ama yinede beklemek çok zor evo aşk gibi bişey sanki neden böyle oldu bilmiyorum belki sizin samimiyetinizden belki başka bişeyden forumdan çıkmıyorum tüm gün :)
GP COSKUN
27/11/2010, 02:40
aramıza hoşgeldin samet
bursalı üyelerin sayısı hızla artıyor
Samet hoşgeldin,
umarım yakın zamanda kavuşursun Evo'na.
keyifli forumlar
Hem hemşerim hemde BURSASPORLU olarak foruma hoş geldin.Ara sıra küçükte olsa buluşmalar yapıyoruz aracını aldıktan sonra senide bekleriz.
Eyvallah abi onur duyarım sizin aranıza katılmaktan bizde geri vites olmaz bilirsin :) hem neresi olursa gelirim dizel alıcam =D
herkese samimiyetinden dolayı teşekkür ederim
16 CSE 79
27/11/2010, 03:44
Eyvallah abi onur duyarım sizin aranıza katılmaktan bizde geri vites olmaz bilirsin :) hem neresi olursa gelirim dizel alıcam =D
herkese samimiyetinden dolayı teşekkür ederim
Dizel konusunu açmasaydın iyi olurdu :S şimdi Bahri abi görünce başlayacak yazmaya :)
Dizel konusunu açmasaydın iyi olurdu :S şimdi Bahri abi görünce başlayacak yazmaya :)
neden abi anlamadım :)
StrawBeeRy
27/11/2010, 08:33
hoşgeldinz keyifli forumlar
biri dizel mi dedii bende benzinliyi sattım dizel arıyorumm yavv:))
Aracın hayırlı olsun samet.
ademtahir
27/11/2010, 11:14
hoşgeldin...hayırlı olsun...
hakkaten yaww yok mu şu Bursada bir FİRE ci arkadaş...dertlerinize derman olacak Cengizim...:)
16 CSE 79
27/11/2010, 15:15
neden abi anlamadım :)
Şimdi anlatması uzun sürer :) buluşmaya gelince daha iyi anlarsın :)
araba almadan önce kafamdaki en büyük soru dizel mi benzinl mi olsun konusuydu. çevremden ısrarla benzinli almam konusunda baskı yaptılar ama şimdi bidaha görüyorumki kesinlikle dizel daha mantıklı galiba herkes dizel arıyo :)
sezerism
27/11/2010, 16:24
Merhaba bu araçlar italyadan geliyor .sanırım biraz bekliyeceksin.ama hayırlısı olsun ben araçı aldıktan tam 10 gün sona geldi.aracı ekim ayında tam parasını bayiye ödedim .1 kasımda beni aradılar arabanı alabilirsin diye.tamam. Size hayırlı olsun .
Merhaba bu araçlar italyadan geliyor .sanırım biraz bekliyeceksin.ama hayırlısı olsun ben araçı aldıktan tam 10 gün sona geldi.aracı ekim ayında tam parasını bayiye ödedim .1 kasımda beni aradılar arabanı alabilirsin diye.tamam. Size hayırlı olsun .
eyvallah üstad seninkide hayırlı olsun italyadan gelicek araç ama sizinki erken gelmiş. benim istediğim araç döşeme rengi skydome dışa rengi vs. ile bulunamadı hiçbiyerde oyuzden italyadan gelicek ama ben daha para ödemedim sanırım stokları bitirmeye çalışıyolar önce ellerinde metalik gri var bidunya. daha beklicem sanırım
Samet hoşgeldin aracın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursun çok doğru bir seçim yapmışsın dizel olması ayrıca bir keyif
Samet hoşgeldin aracın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursun çok doğru bir seçim yapmışsın dizel olması ayrıca bir keyif
eyvallah usta çok kararsızdım ama şimdi doğru bi tercih olduğuna eminim ama şimdide kafamda film yaptırsammı yaptırmasammı die soru işareti var bi aksilik olur da çıkartman k zorunda kalınca arka cam resiztansına zarr veriyomuş
eyvallah usta çok kararsızdım ama şimdi doğru bi tercih olduğuna eminim ama şimdide kafamda film yaptırsammı yaptırmasammı die soru işareti var bi aksilik olur da çıkartman k zorunda kalınca arka cam resiztansına zarr veriyomuş
Rezistanstan daha önemli sorun; cam motorunu çabuk bozması. Bu pahalı da bir parça.
Arkadaşlar yakında bir buluşma ayarlamayı düşünüyormusunuz?
Eğer düşüürseniz biz uygun bir zamana denk gelirse Kardeşimle birlikte 2 araç olarak katılmayı planlıyoruz.
Samet'te aracını alınca bir buluşma yapsak bence gayet güzel olur.
bu bulusmanın olmasını dort gozle beklıyorum bu sabah 16 CSE 79 plakalı arcla kucuk sanayıde yan yana denk geldık bı an goz goze geldık ama tanısmadıgımız okadar bulusmadan sonra farklı olur herhalde
hoşgeldin... keyifli forumlar....
WiSTaRiA
29/11/2010, 13:20
aramıza hoşgeldin keyifli aktif forumlar....
Arkadaşlar yakında bir buluşma ayarlamayı düşünüyormusunuz?
Eğer düşüürseniz biz uygun bir zamana denk gelirse Kardeşimle birlikte 2 araç olarak katılmayı planlıyoruz.
Samet'te aracını alınca bir buluşma yapsak bence gayet güzel olur.
buluşma bu pazar günü saat 16:00 da yer tam olarak belli değil bunu kararlaştırmaya çalışıyoruz Bursa başlığı altında konu açılacak bugün yarın oraya adınızı ekleyin
Bursa sohbetleri (https://forum.grandepuntotr.com/bursa/19134-bursa-sohbetleri.html) başlığınıda takip edebilirsiniz
filim yaptıracaksan ki tavsiye ederim serviste yaptırma dışarıda yaptır beşyolda Altay Oto cam var Ziebarta bile iş yapıyorlar fiyatta uygun
benim arabanın gelmesi daha uzun sürücek birdahaki buluşmada aranızda olurum kısmetse yada ihsaniyede oturan varsa beni alırsanız gelirim :)
dediklerini dikkate alıcam ayhan abi ama gülay hanımın dedikleri kafamı kurcaladı şimdi :)
benim arabanın gelmesi daha uzun sürücek birdahaki buluşmada aranızda olurum kısmetse yada ihsaniyede oturan varsa beni alırsanız gelirim :)
dediklerini dikkate alıcam ayhan abi ama gülay hanımın dedikleri kafamı kurcaladı şimdi :)
Herkesin başına gelecek diye bir kaide yok ancak; arıza durumunda gerçekten sıkıntı yaratıyor bu cam filmleri. Cam motoru arızalarının büyük çoğunluğu bu sebeple gerçekleşiyor. Uygun kalınlıktaki filmlere lafım yok elbette.
cam filmiyle cam motorlarının nasıl bir alakası var anlamadım
Herkesin başına gelecek diye bir kaide yok ancak; arıza durumunda gerçekten sıkıntı yaratıyor bu cam filmleri. Cam motoru arızalarının büyük çoğunluğu bu sebeple gerçekleşiyor. Uygun kalınlıktaki filmlere lafım yok elbette.
sizi anladım onu bi araştırıcam çok teşekkürler bi konuda 5.000 bakımda bana kıyak yapıcağınızı söylemişsiniz siz ne işle uğraşıyosunuz
sizi anladım onu bi araştırıcam çok teşekkürler bi konuda 5.000 bakımda bana kıyak yapıcağınızı söylemişsiniz siz ne işle uğraşıyosunuz
Gülay hanım Çalışkanelde çalışıyor
Gülay hanım Çalışkanelde çalışıyor
Evet, 5.000 km dolaylarında uğrayın seviye kontrollerini yaptırırım.
Not: 5.000 km bakım km'si değildir. 1.3mjet 10.000 - 1.6 mjet ve benzinli motorlar 20.000km'de bir bakımla mükelleftir.
Evet, 5.000 km dolaylarında uğrayın seviye kontrollerini yaptırırım.
teşekkür ederim çok naziksiniz. arabayı alayım birinci ay gelirim zaten hem banada yakın
cam filmiyle cam motorlarının nasıl bir alakası var anlamadım
Fitil içindeki kadife özellikle yağmurlu havalarda ıslanıyor ve belli bir nem hapsediyor bir süre içinde. Film olmayan araçta cam motoru kendi kapasitesiyle camı hareket ettirmeye yeterli gelirken, üzerinde film olan camı, filmin malzeme yapısından dolayı harekkette zorluyor. Bu da cam motorunun ömrünü kısaltıyor.
ademtahir
29/11/2010, 18:14
gülay hanım tşk ederiz açıklama için faydalı bilgiler...
ben şimdiye kadar tüm araçlarımı filmli kullandım şimdi puntoda var yine her hangi bir problem yaşamadım ama puntonun cam fitilleri daha hassas ise bizi üzecekse bilemiyorum.
ama üzerse bende onu üzerim :D
gülay hanım tşk ederiz açıklama için faydalı bilgiler...
ben şimdiye kadar tüm araçlarımı filmli kullandım şimdi puntoda var yine her hangi bir problem yaşamadım ama puntonun cam fitilleri daha hassas ise bizi üzecekse bilemiyorum.
ama üzerse bende onu üzerim :D
:) Cam motorunuzun ömrü kısalıyor.
teşekkürler Gülay hanım yeterince güzel bir açıklama olmuş bu birazda filimle alakalı bir olay gibime geliyor