Orijinalini görmek için tıklayınız : Ailemizin en yenisi ...EVO
kızkardeşimin tercihi*de (benim gibi :) ) PALİO speedgear*dan sonra EVO dualogic dynamic 2011 oldu ...güle güle kullansın...
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız..
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Arkadaşlar şu teşekkür butonunun yanına bir de hayırlı olsun butonu koysak nasıl olur.:D
GP COSKUN
24/11/2010, 12:18
bahri abicim ikilediniz sonunda yani
artık bulgaristana evoyla gidersin dimi
33 AP 079 (i.kuyumcu)
24/11/2010, 12:22
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
ben niye gideyim ...kardeşim gitsin... :) hem ikilemedik kaçladık şu an ezbere bilmiyorum...en az 5-6 tane GP + 1 evo oldu ...ben GP ile her yola giderim... BG 2009 ve 2010 seferleri başarıyla ve mutlujet avantajıyla en keyifli ve en ekonomik şartlarda tamamlanmıştır ...
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullansın...
Arkadaşlar şu teşekkür butonunun yanına bir de hayırlı olsun butonu koysak nasıl olur.:D
:clapping::clapping: Valla çok güzel olur iyi fikir
Güle güle kullanın
nerhal61
24/11/2010, 13:50
Hayırlı olsun...Kırmızı gerçek gün ışığında harika duruyor...Fiatın kırmızısında başka bir sıcaklık var sanki...Kırmızı da evoya cok yakışmış
hyırlı olsun aileyi tmmlamışsın:D :D kazasız belasız cezasız sürüşler;)
circassiancomis
24/11/2010, 16:10
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun, çok güzel seçim olmuş tabiki :)
kazasız-belasız kullanın.
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız günlerde kullan ;)
stotinka
25/11/2010, 13:34
hayırlı olsun
hayırlı olsunteşekürler toprağım...
kardeşim adına herkese teşekürler ...
RECEPKONDAKCI
25/11/2010, 13:49
kızkardeşimin tercihi*de (benim gibi :) ) PALİO speedgear*dan sonra EVO dualogic dynamic 2011 oldu ...güle güle kullansın...
MAŞALLAH, kırmızısı da çok güzelmişşşş... Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun araba sticker diye bağırıyor :D
beyaz evo80
25/11/2010, 16:09
Hayırlı olsun :)
Kırmızı güzelmiş gerçekten.
Hayırlı olsun.
Maşallah, kazasız belasız...