Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı kolları
Aracım active grande punto ve bildiğiniz gibi kapı kolları gövde renginde değil. Biraz araştırma yaptım, fabrikadaki arkadaşlarıma danıştım özel bir astar uygulaması ile boya sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor ve atma, kabarma olmuyor. Ancak; kapı kollarının boyanması için kapı iç döşemelerinin, plastik kısımların hepsinin sökülmesi gerekiyor. Bu da beni işlemden sonra sökülen takılan yerlerden ses gelir mi düşüncesine itiyor. Bu işlemi yaptıran var mı acaba?
Aracım active grande punto ve bildiğiniz gibi kapı kolları gövde renginde değil. Biraz araştırma yaptım, fabrikadaki arkadaşlarıma danıştım özel bir astar uygulaması ile boya sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor ve atma, kabarma olmuyor. Ancak; kapı kollarının boyanması için kapı iç döşemelerinin, plastik kısımların hepsinin sökülmesi gerekiyor. Bu da beni işlemden sonra sökülen takılan yerlerden ses gelir mi düşüncesine itiyor. Bu işlemi yaptıran var mı acaba?
hic birsekilde ses cıkmaz benım aracımda aynı bende boyatıcam benım kndı dukknıım var daha onceden baska araclarada yaptıgım ıcın bılıyorum eger sokup takan kısı gercekten ustaysa ne atma yapar nede bır ses cıkarır.
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:02
Evet forumumuzda bu işlemi yapan arkadaşımız çok... Herhangi bir sorun olmaz... Bursa'da Çalışkanel Fiat Servisi var onlara gidin gayet başarılı ve süper bir servis gereken yardımı gösterirler size ;)
Kriminal
23/11/2010, 12:04
hic birsekilde ses cıkmaz benım aracımda aynı bende boyatıcam benım kndı dukknıım var daha onceden baska araclarada yaptıgım ıcın bılıyorum eger sokup takan kısı gercekten ustaysa ne atma yapar nede bır ses cıkarır.
Mehmet bı ara ayarlayalımda gelıyım yanına
mehmet bı ara ayarlayalımda gelıyım yanına
kapı kolları ıcınse benden haber bekle abı dukkan yogun cok bekletırım senı ama dolasmaya gelıcem dıyosan ıstedıgın her vakıt buyur gel ben dukkana gecıcem bırazdan ıs cıkısında bıle gelebılırsın numaram varmı sende?
bende düşünüyorum ama fiyat nekadar olur serviste bilmiyorum sanayidede yaptırmak istemiyorum renk farklı olur diye kararsız kaldım..
Kriminal
23/11/2010, 12:22
kapı kolları ıcınse benden haber bekle abı dukkan yogun cok bekletırım senı ama dolasmaya gelıcem dıyosan ıstedıgın her vakıt buyur gel ben dukkana gecıcem bırazdan ıs cıkısında bıle gelebılırsın numaram varmı sende?
Bende her numaran var mehmet :D
Zaten şimdi degıl abııcım bahara dogru yaparız acelemız yok bakarsın baska bı araçla gelırım kapına :D
Bende her numaran var mehmet :D
Zaten şimdi degıl abııcım bahara dogru yaparız acelemız yok bakarsın baska bı araçla gelırım kapına :D
HER NUMARAM VARSA SAKAT ABI YAAAA :wacko000:
BASKA ARABAYLADA GELICEKSEN ODA PUNTO OLSUN BEA VAZGECME :D
bende düşünüyorum ama fiyat nekadar olur serviste bilmiyorum sanayidede yaptırmak istemiyorum renk farklı olur diye kararsız kaldım..
dedıgım gıbı saglam ustasına boyattınmı sanayıı bıle serwısten katbı kat guzel ıs cıkarıyor
dj_sisart
26/11/2010, 20:57
kapı içi nasıl sökülür .vidalrın yerini gösteren foto varmı?
ne kadara mal olur bu iş kapı kolları ve aynalar dahil...
seysey37
28/11/2010, 13:15
ne kadara mal olur bu iş kapı kolları ve aynalar dahil...
ben aynaları serviste boyattım 75 tl verdim..kapı kolları içinde fiyat aldım,astarlı kapı kolları varmış ellerinde onu boyayıp takıyolar..oda yaklaşık boyasız astarlı kapı kolları 500tl falandı..boyada işçilik 600-650yi rahat bulur..
sanayide tanıdık olursa 100tl ye yapıyorlar onu sordum :)