Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik cezası görünmüyor
PuntoMan
22/11/2010, 14:20
Merhabalar,
Yaklaşık 2 ay önce park sebebi ile sileceğe trafik cezası için kağıt sıkıştırmışlar :ohmy0000:
ancak o zamandan beri bankanın internet şubesinde ve internet vergi dairesinde sorgulatıyorum ancak bir sonuç çıkmıyor. Bu neden olabilir acaba, hiç başına gelen var mı? (Para çok da harcayacak yer aramıyorum aslında ama ilerde faizi falan uğraşmamak için)
ademtahir
22/11/2010, 14:23
bazen nette görünmüyor ama giderseniz maliyeye orda göreceksinizdir tabi plaka falan doğru yazıldıysa kaçış yok alırlar o parayı :D
banada zamanında bir ceza kesmişlerdi radara girmiştim saolsun polis plakayı yanlış yazmış ödememiştim o cezayı üstüne 10 yıl geçti arayıp soran yok :D
Bir gün çıkar internette de. Benim vardı.unutuldu gitti zannettim , 6 ay sonra çıktı.
kredi kartı ile; beyan ile ödeyebilirsiniz Gelir idaresinin sitesinden :)
insomnia06
22/11/2010, 16:45
bende nette çıkmadan adresime gelen bir cezayı ödedim 1-2 ay önce.halen nette göremiyorum..
Kriminal
22/11/2010, 17:01
Tarafınıza tebliğ edilmediyse sorun yok..Postacı ne zaman teblıg ederse o dakıkadan ıtıbaren cezanızı odeyebılırsınız..Boşuna ugrasmanın hıc bır mantıgı yok
acele etme abi ya gelirse ödersin gelmezse ne ala :)
edelsang
22/11/2010, 17:07
benim aracada park cezası yazmışlardı ama çıkmadı her yere sordum sonra farkettik makbuzun üstünde polis plakayı yanlış yazmış :) şans :P
Kriminal
22/11/2010, 17:09
benim aracada park cezası yazmışlardı ama çıkmadı her yere sordum sonra farkettik makbuzun üstünde polis plakayı yanlış yazmış :) şans :P
Memocan ne şanslı adamsın walla...Adamın bırı senın yerıne ceza odedı desene durduk yere
edelsang
22/11/2010, 18:35
Memocan ne şanslı adamsın walla...Adamın bırı senın yerıne ceza odedı desene durduk yere
biraz şanslı olduğum söylenir :)
Kriminal
22/11/2010, 18:52
Şanslı ol , Aşksz kalma..Ceza yazmasın polis dayıların
edelsang
22/11/2010, 18:56
Şanslı ol , Aşksz kalma..Ceza yazmasın polis dayıların
:) :)
en fazla 3 e katlanıyor diye biliyorum.