Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker için reklamcı önerisi

takres
21/11/2010, 00:54
Arkadaşlar sticker lar hala gönderilmedi bende beklemek istemiyorum kendim yaptırayım diyorum bunun ölçüsünü istiyorum sizlerden ve bu sticker ın bir özelliği var mı reklamcılara ne dersem sitenin yaptırdığı gibi yaparlar?Renk renk yaptırayım ayda bir değiştiririm diyorum.Bir de Ankara da iyi bir reklamcı tavsiyesi istiyorum...

berkeraaa
21/11/2010, 02:03
bütün officestore larda bastırabilirsiniz....ama renk renk yapabileceğinizi zannetmiyorum çünkü sökmek takmak bir süre sonra can sıkıcı olabilir...ha birde sticker olarak söylerseniz sitede kullanılan malzeme ile değil direkt olarak yapışkanlı kağıda basıyorlar...hoş olmyor :) :) :) Officestore lar Armada Bilkent te var.......

takres
21/11/2010, 02:05
bütün officestore larda bastırabilirsiniz....ama renk renk yapabileceğinizi zannetmiyorum çünkü sökmek takmak bir süre sonra can sıkıcı olabilir...ha birde sticker olarak söylerseniz sitede kullanılan malzeme ile değil direkt olarak yapışkanlı kağıda basıyorlar...hoş olmyor :) :) :) Officestore lar Armada Bilkent te var.......

sitede kullanılan malzeme nedir ki ve sökmek çok mu zahmetli de?? :glare000::glare000:

berkeraaa
21/11/2010, 02:14
sitede kullanılan malzeme nedir ki ve sökmek çok mu zahmetli de?? :glare000::glare000:

açıkçası malzeme nedir bende bilmiyorum....femoli(mehmet abi) biliyordur sanırım malzemenin tam adını...ben daha önce sticker olarak abarth logo ve bazı yazılar bastırdım bunlar bildiğiniz A4 ün yapışkanlı haline basıldı ama logo farklı dokunduğunuzda farklı bir yapısı var bu malzemenin...sökmek çok zahmetli değil aslında ama öyle elinizle çekip çıkacak kadar kolayda değil.... :)

WiSTaRiA
21/11/2010, 03:17
Arkadaşlar reklamcılar yani bilgisayarlı yazı kesenlerin hepsine bu logolardan yaptırılabilir... Folyo üzerine plotter kesimidir... Kesim işlemi bittikten sonra ayıklama dediğimiz işlem yapıldıktan sonra logo kalır kağıt üzerinde transfer dediğimiz yapışkanlı naylon yardımıyla logoyu alıp istediğimiz yere yapıştırabiliriz...

Du Hast
21/11/2010, 04:10
reklamcı tanıdık var sorun değil :)
bu tür baskı işlerini farklı amaçlarla daha önce yaptırdım bir kaç defa (dükkan raf, etiket gibi)

orj stikerın güzel bir fotosunu çekip reklamcıya götürmeniz yeterli, gerisini halleder istedğinize göre. boyutlarınında ayarlatmayı unutmayın

StrawBeeRy
21/11/2010, 08:39
serhat hazır ankaradasın göndermelerine gerek yok femoli abiye uğra onda vardır hem çay içmiş olursun hemde stickerı yapıştırır femoli abi :)

femoli
21/11/2010, 12:35
Arkadaslar donen kargolardan elimde bir kac tane var yenileri basilmadi ama gelenlerin aracina yapistiracak kadar var bir kac tane yardimci oljrum sticekrlerde en kisa zamanda basilip donecektir..

takres
21/11/2010, 13:08
serhat hazır ankaradasın göndermelerine gerek yok femoli abiye uğra onda vardır hem çay içmiş olursun hemde stickerı yapıştırır femoli abi :)

abi öğrenciyim ankaraya bu sene geldim sadece üniversiteye gidecek kadar biliyorum ankarayı :D:D:D

WiSTaRiA
21/11/2010, 14:15
Femoli bende buradan araştırayım hesaplı bir yer bulursam sticker bastırırım... Serigrafi sticker için güzel fiyat almıştım ama erdi folyo kesimi olmalı deyince durdum... Şimdi buralarda folyo kesimini ucuz yapıcak bir yer bulursam dönerim sana....

izoci
21/11/2010, 19:10
Arkadaslar donen kargolardan elimde bir kac tane var yenileri basilmadi ama gelenlerin aracina yapistiracak kadar var bir kac tane yardimci oljrum sticekrlerde en kisa zamanda basilip donecektir..
abi belli bi kişiye ulaşması mı lazım yksa stickerler basılınca yollanacak mı bide ne zmn basılır acelemiz yok ama hzr konu açılmışken sorayım dedim;)

femoli
21/11/2010, 21:34
Stickrler basilinca yollanacak baya bir birikkti fakat yeni bir liste olusturacagim isteyenler icin bilgi veririm ok..

izoci
22/11/2010, 18:14
ok abi sağolasın;)

exixiz
22/11/2010, 18:34
Ben bastırdım ve yapıştırıldı ancak kalkmaya başladı. Sanırım araç hiç yıkanmamıştı üzeri gazlı olduğu için yapışmadı galiba..

WiSTaRiA
23/11/2010, 02:57
Ufukçum elimde bir tane sticker var sana veririm onu...