Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon far acil yardım
Ya arkadaşlar geçen gün e-5 deyim gece 01:30 arkamdan sadece park+sis leri acık bir megan geliyordu ama adam sislere xenon taktırmış nasıl anlatıyım mas mavi sanki asfaltı boyuomuş gibi maviye cok değişikti kaç bin kelvin ve nasıl bişey oldgunu bilen varmı acaba umarım anlatabilmişimdir ?25k 30k falanmı acaba fiyatlarını bilen varmı daha dogrusu nerden bulcam ???Kıskandım resmen adamı:@
StrawBeeRy
16/11/2010, 00:55
anlatmak istediğin anladığım kadarıyla mora yakın buda 10.000 K dır.
biraz araştırdım 30k lar varmış deli mavi falan diyolar onlardan bahsediyorum sanırm:SKesinlikle mor değil
StrawBeeRy
16/11/2010, 01:01
30.000 K lar mor değil pembedir..
10.000 K:
30.000 K:
aslında bazı xenon farlar aracı cidden güzel gösteriyor ama karşı tarafın gözünü alması ve tepki toplaması beni soğutuyor bundan...
edelsang
16/11/2010, 01:51
xenon açıp karşımdan gelenlere uzunları açarım affetmem k.bakmasınlar ama gözlerimi sokakta bulmadım + cam filmlerine ceza varsa xenonlarada ceza olmalı tabi abartlı olanlara
ultra mavi 30.ooo k sahibindende veya gittigidiyordaydı sanırım satıyorlar 250 lira istiyorlar ben daha ucuzunu bulamadım cok güzel gozukuyor gercekten
santiago
02/12/2010, 00:30
senin gördüğün 16.000 k dır muhtemelen bende kullanıyorum ve masmavi gösteriyor daha yükseğini gördüm ama pespembe anca fantastik olsun dersen sislere takarsın o pembeyi :)
seysey37
02/12/2010, 00:42
aslında bazı xenon farlar aracı cidden güzel gösteriyor ama karşı tarafın gözünü alması ve tepki toplaması beni soğutuyor bundan...
xenon açıp karşımdan gelenlere uzunları açarım affetmem k.bakmasınlar ama gözlerimi sokakta bulmadım + cam filmlerine ceza varsa xenonlarada ceza olmalı tabi abartlı olanlara
iki yorumada tamamen katılıyorum..görünüş çok güzel olsada sırf bu yüzden xenon a karşıyım..karşıdaki insanlara saygı...
12 000 k var ne beyaz ne mor masmavi yanar sisler için fiyatıda 119 ,90 1 yıl garantili ;)
12 000 k var ne beyaz ne mor masmavi yanar sisler için fiyatıda 119 ,90 1 yıl garantili ;)
Karşıdan geleni çok rahatsız edermi 12000k sisler yere vuruyo gerçi ama ;);)
12 000 göz almaz . aslında 30 000 de almaz biraz ön yargı oluşmuş bana göre 6000 8000 daha fazla göz alır çünkü onların aydınlatması daha iyidir .. 30 000 daha mavidir bugün yeni 30 binler geldi yaktım masmavi süper kesinlikle eflatun pembe felan değil :)
foto falan varmı elinde 30000lik abi ekleyebilirmisn varsa?
Delidavsan
02/12/2010, 22:50
12 000 göz almaz . aslında 30 000 de almaz biraz ön yargı oluşmuş bana göre 6000 8000 daha fazla göz alır çünkü onların aydınlatması daha iyidir .. 30 000 daha mavidir bugün yeni 30 binler geldi yaktım masmavi süper kesinlikle eflatun pembe felan değil :)
Ön yargı değil hocam. Merceksiz uygulanan tüm xenonlar öndeki ve karşıdan gelen aracın sürücüsünün gözlerini çok yoruyor. Bu işin adam gibi şekli mercek ile yapılanıdır. Xenon için üretilmemiş bir çanakla ve far camı ile oldukça rahatsız edici oluyor bu tip uygulamalar. Zaten geçici bir süre önce muayenede kusur sayılırken daha sonra hafifletilmesinin sebebi de bu. Ayrıca mercekle uygulanan xenonlar kesinlikle daha efektif bir sonuç verir. Mercekli bir xenon yapmak da sanıldığı kadar zor değil.
Şahsen trafikte küfür ettiğim 1. tipler trafik ışıkları yeşile döner dönmez korna çalanlar 2. tipler de çakma xenon kitleri ile trafikteki diğer insanları umursamadan dolaşan insanlıktan nasibini alamamış apaçilerdir.
edelsang
02/12/2010, 22:54
Ön yargı değil hocam. Merceksiz uygulanan tüm xenonlar öndeki ve karşıdan gelen aracın sürücüsünün gözlerini çok yoruyor. Bu işin adam gibi şekli mercek ile yapılanıdır. Xenon için üretilmemiş bir çanakla ve far camı ile oldukça rahatsız edici oluyor bu tip uygulamalar. Zaten geçici bir süre önce muayenede kusur sayılırken daha sonra hafifletilmesinin sebebi de bu. Ayrıca mercekle uygulanan xenonlar kesinlikle daha efektif bir sonuç verir. Mercekli bir xenon yapmak da sanıldığı kadar zor değil.
Şahsen trafikte küfür ettiğim 1. tipler trafik ışıkları yeşile döner dönmez korna çalanlar 2. tipler de çakma xenon kitleri ile trafikteki diğer insanları umursamadan dolaşan insanlıktan nasibini alamamış apaçilerdir.
bu yüzden evoma takmıyorum xenon,angel beklemedeyim bir anca çıksada taksak modundayım :P
Şahsen trafikte küfür ettiğim 1. tipler trafik ışıkları yeşile döner dönmez korna çalanlar 2. tipler de çakma xenon kitleri ile trafikteki diğer insanları umursamadan dolaşan insanlıktan nasibini alamamış apaçilerdir.Yok ben göz almaz derken :D mercekli merceksiz olarak değil ben bu işin içindeyim biliyorum sadece 6000 -8000 e oranla 30000 daha az göz alıyor onun mücadelesiydi :D tabikide mercekte daha bir güzel ve güvenli sürüş elde ediliyor..
30 000 fotosunu çektim ama çok garip çıktı flaşh patlayınca :D
evo_45_evo
03/12/2010, 15:08
Angel far ne zaman çıkacak yaaaaa.......Beklemek istemiyorum artık.. :D:D:D
Budweiser
07/12/2010, 00:14
Ya arkadaşlar geçen gün e-5 deyim gece 01:30 arkamdan sadece park+sis leri acık bir megan geliyordu ama adam sislere xenon taktırmış nasıl anlatıyım mas mavi sanki asfaltı boyuomuş gibi maviye cok değişikti kaç bin kelvin ve nasıl bişey oldgunu bilen varmı acaba umarım anlatabilmişimdir ?25k 30k falanmı acaba fiyatlarını bilen varmı daha dogrusu nerden bulcam ???Kıskandım resmen adamı:@
Ukalalık olarak kabul etmeyin sadece düzeltmek istedim genel kültür olsun diye. Xenon değerlerinin sonundaki K "kelvin" değil, bildiğimiz "Kilo" dur. Kısacası 8000K lık xenon dendiğinde, 8000 kilo ohm luk xenon olur. Lütfen ukalalık veya başka bir kötü niyet hissetmeyin tamamen düzeltme babında yardımcı olmaya çalıştım. Ayrıca nacizane fikrim araçta mercek olmadığı sürece yüksek değerlerdeki xenonlara karşıyım 8000k xenon kullanıcısı olarak. Ben bile bu değerle kendimi kötü hissediyorum farlarım aşağıda dolaşıyorum. Çok göz alıyor aksi taktirde.
merceksiz xenon karşımdan ya da arkamdan gelirse affetmem uzunları patlatırım :)
hilmiusta
07/12/2010, 02:36
yanı sonuc olarak neyı cıkarıcaz sımdı burdan ben de cok ıstıyorum fakar enıstem kufur ettı bı kac kere ama hakıkaten acayıp goz alıyor bu yuzden cekınıyorum arastırıyorum ama herkes baka bı sey soyluyor en saglıklı burda karar alacagımı dusunuyorum cok ıstıyorum sıslserde dahı harı ka gozukuyor fotolarda