Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kit tom tom video sorusu

Quik
12/11/2010, 03:44
Arkadaşlar bilmedeiğim birşeyi tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek istedim... kit opsiyonunda bulunan tom tom novigasyon ön hazırlık olarak geçiyor... Yani bu kiti aldığımızda novigasyon asistanından faydalanamıycakmıyız sadece bu bir ön hazırlık mı ben tam olarak anlayamadım bilgisi olanların aydınlatmasını rica edicem...

+1 soru daha; bu novigasyon cihazında video oynatmak mümkünmüdür? Mümkünse hangi formatlarda video oynatılabiliyor? Bunu da merak etmekteyim

Teşekkürler saygılar...

HBaris
12/11/2010, 08:04
kit içerisine tomtom dahil değil, ya da bana o şekilde teslim edildi :) navigasyon cihazınızı kendiniz takıyorsunuz.. video sorunuza da bu sebeple yanıt veremiyorum...

segin
12/11/2010, 11:16
size sadece cihazı alıp takmak kalıyor bana fiyat olarak 1000 tl dediler sadece cihaza. vidyo konusundada bilgim yok.

IVAA
22/11/2010, 12:53
kit sadece tomtom ön hazırlığını yani bağlantı soketini içeriyor. ayrıca o kitte Blue&me sistemi ve Hi-Fi ses sistemi mevcut, navigasyon cihazını sonrada aksesuar olarak 900-950TL gibi bir rakama alıyorsunuz. bu cihaz video oynatmıyor. bu cihazın diğer navigasyonlara göre avantajı aracınızın yol bilgisayar ekranını burada görebiliyorsunuz. telefon aramasını buradan yapabiliyorsunuz. telefon geldiğinde ekranda isim çıkıyor.

Quik
22/11/2010, 13:23
kit sadece tomtom ön hazırlığını yani bağlantı soketini içeriyor. ayrıca o kitte Blue&me sistemi ve Hi-Fi ses sistemi mevcut, navigasyon cihazını sonrada aksesuar olarak 900-950TL gibi bir rakama alıyorsunuz. bu cihaz video oynatmıyor. bu cihazın diğer navigasyonlara göre avantajı aracınızın yol bilgisayar ekranını burada görebiliyorsunuz. telefon aramasını buradan yapabiliyorsunuz. telefon geldiğinde ekranda isim çıkıyor.

Murat bey ilginize teşekkürler...

Du Hast
22/11/2010, 16:41
bence video için tom tom un uygun cihazı bulunabilir. hatta kamera girişi olan bir cihaz bulunup geri görüş kamera sistemi bile yapılabilir lakin cihaz tuzluya gelecektir bu halde.