Orijinalini görmek için tıklayınız : Evoyu teslim alırken...
enigmaa37
09/11/2010, 20:48
Arkadaslar bende uzun zamandır forumu takip edıyorum opel corsa ile punto evo arasında kalmıstım en son sizin sayenizde punto evo 1.3 mjet Dynamic gri rengi tercih ettim,29400(fatura fiyatı) el sıkıştık ve parayı gönderdim,cumartesi günü aracı almaya gececegım ankaraya aracı alırken dikkat etmem gereken herhangi bir husuS var mı acaba?
bilader arabamım tüm kitleri olsun skydome da dahil mümkünse full al ileride çok pişman olursun anlaştıysanda salla iptal et
enigmaa37
09/11/2010, 21:01
parayı aktardım artık kıt eklettıremem.
arkadaslar önerilerinizi beklıyorum....
kaskoyu yaptırmadan galerıden cıkma,araclar tırdan ınerken kapı,tavan gıbı yerlere surtebılıyor bayıde boyayıp satabılıyor (Üstün) ama aracı satarken cıkıyor ozamanda kazasız olan araca bu arac kaza yapmıs dıyebılıyorlar boya kontrolu yaptır araca boya kalınlıgına baktır ücretsız yaparlar servısler,galerıler ben bunlara dıkkat etmıstım
NyhatShu
09/11/2010, 22:33
selam yılmaz. standart font kullansan iyi olur...
hayırlısı olsun hertarafını incele arabanın herşeyini öğrenerek çıkart.
enigmaa37
09/11/2010, 22:47
Zeynel KARACAN boya kontrolu ıcın bana bir rapor verılıyor mu ayrıca boya kalınlıgı nedir acaba sen bunları yaptırdın mı?
ayrıca kaskoyu sbn den yaptırmayı dusunuyorum 600 tl civarında ne dersınız?
destekmerkez
10/11/2010, 11:18
Sigortacı eşi olarak iyi demişler parayı 600 tl. Bende evo 1.4 Dynamic var 960 tl.'ye yaptırdım. Bende geçen c.tesi aldım aracı P.tesi yaptırdım kaskoyu hangisinin ödemesi az ise ona yaptır. close'ları genelde hepsinin aynı fazla fark yok. iyi araştır.
Aracı alırken ben akşam karanlığında ve sisin en yoğun olduğu saate denk geldi alalım dedik kendim boya kontrolü falan yaptım gözle herhangi bir problem yoktu. tırdan inerken vurma çarpma gibi durumlar her zaman olan işler değil dedi servisten yetkili bir arkadaş gelmişti aracın özelliklerini anlatmak için aldım aracı gittim.
nerhal61
10/11/2010, 11:41
Evet ben de Kartaş'tan alırken sormuştum bu boyalı sıfır araç konusunu..Satıcının söylediği; Ben öyle bir aracı galeriye sokmam, öyle bir zorunlulugum yok, nakliye vs bize ait degil, aynen geri gönderirim ben aracı diye belirtti....Yani öyle bişey olmaz demeye getirdi tabiki ama bu sorunu yasayanlar da var...
Sigortacı eşi olarak iyi demişler parayı 600 tl. Bende evo 1.4 Dynamic var 960 tl.'ye yaptırdım. Bende geçen c.tesi aldım aracı P.tesi yaptırdım kaskoyu hangisinin ödemesi az ise ona yaptır. close'ları genelde hepsinin aynı fazla fark yok. iyi araştır.
Aracı alırken ben akşam karanlığında ve sisin en yoğun olduğu saate denk geldi alalım dedik kendim boya kontrolü falan yaptım gözle herhangi bir problem yoktu. tırdan inerken vurma çarpma gibi durumlar her zaman olan işler değil dedi servisten yetkili bir arkadaş gelmişti aracın özelliklerini anlatmak için aldım aracı gittim.
özelden yazacağıma burdan yazdım ve sildim :D
enigmaa37
10/11/2010, 21:26
sbn sigorta %30 + %10 ailem kart indirimide uyguladı 540 tl ye düştü yarın yaptırıyoerum kaskoyu arkadaslar... aksigortaya sordum 1800tl dedıler şok oldum :)
Valla ben aracı alırken dikkat etmemişim aracaın ruhsatında 1.4 Fire yazacağına 1.4 m.jet yazıyor sonra farkettim şimdide uğraşıyorum zaman bulursam düzelttireceğim sanırım muaynede sorun yaşarım bu haliyle. Rusattaki bilgileri kontrol et şase numarasına iyi bak derimtüm özelliklerin çalışıp çalışmadığına bak.
enigmaa37
10/11/2010, 22:50
boya koruma hediyesi felan istemelımıyım ,sizler aldınız mı acaba?
cevap veren olmayacak sanırım ???
onderbaki
11/11/2010, 23:25
aracın hayırlı olsun yılmaz.güle güle kullan
29,400 anahtar teslim fiyat mı ? dynamic için süper bir fiyat. active versiyonu olmasın bu araç.
boya koruma hediyesi felan istemelımıyım ,sizler aldınız mı acaba?
sıfır araç için gerek yok bence.
zaten üstün körü yaparlar boşver zorlama :)
enigmaa37
12/11/2010, 01:05
29400(sigorta ve plaka haric) dynamic version, sigorta ve plaka işlemlerini kendım yaptırdım.teşekkür ederim
nerhal61
12/11/2010, 01:24
29400(sigorta ve plaka haric) dynamic version, sigorta ve plaka işlemlerini kendım yaptırdım.teşekkür ederim
Allah tamamına erdirsin kardeşim. En kısa zamanda fotoları da bekliyoruz
hayırlı uğurlu olsun. punto evo gerçekten çok guzel bi araç bende karar aşamasındayım sadece dizelmi benzinmi kararsızım. arkadaşların söylediklerini dikkate alıcam sayende saol
Allah tamamına erdirsin kardeşim. En kısa zamanda fotoları da bekliyoruz
iyi fıyat hayırlı olsun boya koruma verıyorlar sonrada yaptıra bilirsin