Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo-Müzik Sistemi Yardım

belekoma
04/11/2010, 20:17
Merhabalar,

Ailemızın 5 aylık punto evo su var.bu evo ya muzık sıstemı(bass+anfi+mid bas takımı) takdırmak ısdıyoruz ama garantıden cıkıyormus dıye duydum acaba fiat servısıne gıdıp muzık sıstem kıt taktıra bılırmıyız yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım

fery
06/11/2010, 13:19
müzik sisteminin garanti ile bir alakası yok. cok güclü bir sistem yaparsanız en fazla akü sıkıntı yapar, oda 100-150 arası..

zafermutlu
06/11/2010, 16:30
arkadaşlar kendi adıma konuşayım. bizim burda iki servis var reno ve fiat. reno işimi görmez fiat her işimi görür karşılıgıda ömür boyu fiat olur. ben garantiden müzik sistemi yaptırdım diye bir aküyü 2yıl içinde degiştirmezlerse bende gider japon alman arabası alırım. servistekilere de söylüyorum siz olmazsanız ben fiattan araba almam. zenon takıldı arabaya farlar garanti dışı müzik sisteminde akü garanti dışı diye takıldılar. bende dedim farların içine doldururum suyu getiririm farlar su aldı diye. gülüştük. ikili ilişkiler saglam tutulursa her şey garantiden degişir hatta garantisi bittikten sonra bile..

makeles
06/11/2010, 22:06
modifiyeli bir sürü araç var garantileri devam ediyor..
en son bir arkadaşın peugeot 208 navigasyon taktırdı göstergeler çalışmaz oldu navigasyoınu söktürüp garantiden halletti işini..

belekoma
06/11/2010, 22:47
tamam sagolun bu punto evounun muzık paketınde neler buluyor acaba standart paketen farkı nelerdir.