Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir'den GP Evo
brkprlk35
03/11/2010, 21:14
Herkese merhabalar öncelikle. Uzun bir zamandır siteyi takip ediyorum. Yazılan yorumları tek tek okudum. Sonunda bir mesaj yazmayı düşündüm. Abimin aldığı 1.3 M.jet Granit Gri 5k GP-Evo ile forumda daha da aktif olmayı düşünüyorum. Şu an üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Haliyle on yedi yaşındayım. Aslında ondan da yorum yazmak istemedim. Ama eminim ki çok sıcak bir ortamınız var dediğim gibi uzun zamandır yorumları okuyorum. Biraz bilgi sahibi oldum. Umarım bende sürücü koltuğuna oturduktan sonra ya da şu an sahip olduğum bilgilerle bir arkadaşı bile bilgilendirirsem ne mutlu bana. İzmir'den sevgilerle..
Hoşgeldin kardeşim aramıza. Sınavlarında da başarılar dilerim.
StrawBeeRy
03/11/2010, 21:22
hoşgeldin burak aracınız hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsınız
burada yaş önemli değil keyif alıcağın bir site saygıyı bozmamak şartıyla istediğin zaman yorum yapabilirsin yaşça küçük olduğun için kimse sana niye yorum yaptın demez rahat takıl :D
keyifli forumlar :)
brkprlk35
03/11/2010, 21:24
Hoşgeldin kardeşim aramıza. Sınavlarında da başarılar dilerim.
Teşekkür ederim hoşbulduk abi. :)
hoşgeldin burak aracınız hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsınız
burada yaş önemli değil keyif alıcağın bir site saygıyı bozmamak şartıyla istediğin zaman yorum yapabilirsin yaşça küçük olduğun için kimse sana niye yorum yaptın demez rahat takıl :D
keyifli forumlar :)
Teşekkürler. Yok pek bilgim olmadığı için yorum yazamadım ama bilgi kazandıkça yorumlar artar :)
StrawBeeRy
03/11/2010, 21:26
Teşekkürler. Yok pek bilgim olmadığı için yorum yazamadım ama bilgi kazandıkça yorumlar artar :)
zamanla alışırsın kafana takılan bir sorun olursa istediğin zaman sorabilirsin
brkprlk35
03/11/2010, 21:32
zamanla alışırsın kafana takılan bir sorun olursa istediğin zaman sorabilirsin
Sağol abi teşekkür ederim. :)
Aramıza hoşgeldin Burak. Aracınız hayırlı olsun. Seni, abini ve evonuzu İzmir buluşmalarında görmek isteriz. Keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin izmirli hemşerim yolda görürsem abine sellektör yaparim :D
bak bu arada flüt yapmak yasak forumda yasemin kiziyor :D
Ziyaretci046
04/11/2010, 11:59
hoşgeldiniz
Hosgeldnız keyıflı ve aktıf forumlar
Buluşmalarda görüşmek üzere...:)
krakercocuk
04/11/2010, 13:01
hoşgeldin burak
hoş geldiniz keyifli forumlar
brkprlk35
04/11/2010, 20:05
Aramıza hoşgeldin Burak. Aracınız hayırlı olsun. Seni, abini ve evonuzu İzmir buluşmalarında görmek isteriz. Keyifli ve aktif forumlar.
Hoşbuldum,teşekkür ederim abla :)
hoşgeldin izmirli hemşerim yolda görürsem abine sellektör yaparim :D
bak bu arada flüt yapmak yasak forumda yasemin kiziyor :D
Hoşbuldum. Evet forum kurallarına göz attım sağol uyardığın için abi teşekkürler. :)
hoşgeldiniz
Hoşbuldum. İsmizi çok duydum abi. Hayırlısıyla ehliyet alırsam yanınıza mutlaka gelicem :)
Hosgeldnız keyıflı ve aktıf forumlar
Buluşmalarda görüşmek üzere...:)
Teşekkür ederim hoşbuldum abi :) Buluşmalar bi hassa abime iletebileceğim konular. Sonuç olarak sınav hazırlık. :) Bu arada bizim bir yan mahalledesiniz görüyorum aracınız çok güzel. 334 sk'dayız biz. 35 *** 14 büyük ihtimal kartıda siz bırakmışsınızdır :)
hoşgeldin burak
Hoşbuldum abi :)
hoşgeldiniz
Hoşbuldum:)
hoş geldiniz keyifli forumlar
Hoşbuldum :) Teşekkür ederim..
edelsang
04/11/2010, 21:13
hoş geldin bende 19 yaşındayım sıkıntı yok rahat ol :)