Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Enriko Aliberti Yapılan hata
NyhatShu
03/11/2010, 20:56
Arkadaşlar arabada ön tampondaki sinyalin önündeki plastiği kırmıştım yeni sinyal için gittim bitek enrikoda varmış birmota gidemedim o yüzden neyse gittim taktırdım daha sonra geldim akşam üzeri sisleri yakıorm 1tanesi yanıo diğeri yanmıyor. 2 hafta öncede xenon taktırdım. neyse gittim sanayiye. açıyoruz bakıyoruz hiç bişey yok sigorta patlattılar heraLde dedim yarın gideyim derken tamponu kapatıyorduk kii.. bizim değerli enrikonun multi zekalı servis elemanları 5 liralık işe 20 lira almayı biliyor ya. orda sinyalin üstüne Sağ sise giden bir kablo sallanık halde gördük ve taktık bizim okadar ampül patladı yok beyin gitti uğraşmamız boşaymış... kabloyu taktıgımız için gidip ordakilere bağıramıcam.. Nasıl Biraz Paçasını tutuşturmak istiyorum Enrikodakilerin Arıyım mı fiat Çağrı merkezini ?
Nihat hiç durma ara kardeşim. Bizler aman küçük şeyler bunlar, boşver aramayayım dediğimiz için servisler üstün hizmet verdiklerini düşünüyor. Hataları ne kadar çok iletirsek FİAT tarafından yapılacak ikazlar ile kendilerini bir nebze olsun düzeltirler. Bu şeklide belki ileride sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alabiliriz.
StrawBeeRy
03/11/2010, 21:13
birde servis diye güvenip bırakıyoruz iyi sadece beyinle yırtmışsın geçmiş olsun
NyhatShu
03/11/2010, 21:14
birde servis diye güvenip bırakıyoruz iyi sadece beyinle yırtmışsın geçmiş olsun
yok beyin falan bi zararım yok sadece kendi xenonlarımı taktırdıgım yere gittim sanayide dedim ampül patladı diye gittim onlar gördüler hiç akıllarına gelmedi görmedilerde uğraştık 45 Dakika falan bide benzin parası ben ordada tamponu söktürdüm niye 20 tl işçilik verdim salak gibi enrikoya. yarın şikayeti yapıştırayımda görsünler.
Bence de hic durma daha buyuk birsey de olabilirdi, zaten o servisle ilgili bende bircok kotu tecrube yasadım ve sikayet olarak ılettım
NyhatShu
03/11/2010, 22:11
dicem ki garantinin aslında yetkili serviste yaptırınca bozulması lazım dicem. dışardaki yaptırdığım xenonu bile bozdular be öküzler. çok tav oldm
krakercocuk
03/11/2010, 22:19
aynen
geçmiş olsun Nihat, İzmir'deki servislerden bi cacık olmaz, bu acı ama gerçek.
NyhatShu
03/11/2010, 22:28
saol abi eğer biz bu araçları kullanıosak o mecburen o servisleri kullanıcaz. onlarında biraz kendilerini toplarlamaları lazım. ben zaten aracın 20.000 veya 1. yıl bakımına servise gitmicem dışarda yaptırcam.
açtıracaksınız bana fiat servis sonunda.:)))))))
naber millet.Im back again!
krakercocuk
03/11/2010, 22:54
sen zaten alacan bi punto belli:D
NyhatShu
03/11/2010, 22:55
servis sorunsuz olcaksa neden olmasın :):weight1:
Ziyaretci046
04/11/2010, 00:13
aç servis nafiz abi :) :laugh000: yakışır
açamaz ki açamaz ki :D:D:D
SRDR KRKC
28/08/2011, 21:56
Sen Neye Binion Can ? :) :) Sen Az Eziksin Sanırım Evoya Binion yha :)))))
Fiat servisleri piyasadaki hakimiyeti çok satması nedeniyle çok para kazanıyorlar.. Müşteri kaybetmek gibi bi dertleri yok anlaşılan....
diesel32
28/08/2011, 22:02
can ilk mesajında böyle ateşli savunma yapıyorsa muhtemelen bu ''süper zeka'' kardeşimiz enriko'dandır diye tahmin ediyorum :D
tesadüf izmir'den birde... :D
SRDR KRKC
28/08/2011, 22:06
Orasını Anladık Cnm Enrikodanda Adam Gibi Yazıp İnsanları Aşağılamasa Daha İyi Olurdu... İP Numarasından Verin Banı Gitsin :)
Direksiyonun başına oturmakla şöför olduğunuzu zannediyorsunuz. Biraz akıl biraz mantık olsa zaten öncelikli şöyle bi kaputu açar yada o yanmayan sisfarının bağlantılarına bakarsınız. Servistekiler multi zekalı ya sanayideki adamda 45 dk yanmayan ampul yada sigorta aramış. İnsanlar hata yapabilir önemli olan tekrarlanmamasıdır. Sİzler yaptığınız işlerde mükemmel olsaydınız zaten gidip de allahım eziği Gpuntolara binmezdiniz daha çok paranız biraz haysiyetiniz biraz adamlığınız olurdu.Unutmayın altınızda Ferrari yada porche yok gençler...Hadi hayırlı günler hepinize !!!!!
Arkadasim senin ne tur bir yaran var anlamadimki :) servistenmisin yoksa fiat sana unutamadigin bir kazikmi ..... haysiyet adamlik paraylami oluyor :) sen hint fakirisin o vakit, bosa ahkam kesme hadi baska kapiya dukkanin onunu kapama az ilerde ferrariTR.com var ;)
SRDR KRKC
28/08/2011, 22:16
FerrariTR.com NAsssssssııı :) Memo Yapmışın yine Şeklini Aqa :)
Direksiyonun başına oturmakla şöför olduğunuzu zannediyorsunuz. Biraz akıl biraz mantık olsa zaten öncelikli şöyle bi kaputu açar yada o yanmayan sisfarının bağlantılarına bakarsınız. Servistekiler multi zekalı ya sanayideki adamda 45 dk yanmayan ampul yada sigorta aramış. İnsanlar hata yapabilir önemli olan tekrarlanmamasıdır. Sİzler yaptığınız işlerde mükemmel olsaydınız zaten gidip de allahım eziği Gpuntolara binmezdiniz daha çok paranız biraz haysiyetiniz biraz adamlığınız olurdu.Unutmayın altınızda Ferrari yada porche yok gençler...Hadi hayırlı günler hepinize !!!!!
sakin ol ve elinde ki klavyeyi yere bırak :D :D
SRDR KRKC
28/08/2011, 22:58
Serhat Birşeyi Unutmuşsun Ve Ellerini Başının Üstüne Koy :) Femoli Ara Arkadaşın Üstünü Bakalım Punto Anahtarı Varmı Cebinde :) :) :)
Punto_Can
28/08/2011, 23:15
bu adam enriko dan değilse ben ferrariTR.com'a geçerim :)
Eğer gerçekten enriko dan birisi ise fiat genel merkeze
bildirerek şikayette bulunmak gerek. Resmen hakaret var... ;)
SRDR KRKC
28/08/2011, 23:46
İspatla Özlem Ergenekoncu Diye İçeri Bİle Aldırırıs :)
E_N_D_E_R_
28/08/2011, 23:53
Geçmiş olsun.
.
ne kadar basit bir insansınız ki şu yazdığınız cümlelere bakın.. yazık..
insanlar paralar veriyosa karşılığını ister bir.ikincisi ferrari dediğin araba zaten fıat aslanım.. öğrende gel.üç her zaman derim enriko alberti izmirdeki en kötü 5 para servis etmez bana göre insanlara kazalı arabaları kazasız satan bir servis.hodri meydan....
Arkadaslar bu tarz seviyesiz ve ezik, karakteri zayıf kisiler ancak çamur atmakla yetinir zaten. Bırakalım o kumda cimlenmeye devam etsin. Biraz büyüyüp adam oldugunda ki benim hiç ümidim yok bu dengesiz arkadastan o zaman belki kasler alırız kendisini
aksam aksam kufur ettırmek ıcın bahane arayan arkadas.sen ınsallah enrıkoda calısyorsun dur.pazartesı senı gormek ıcın kesın gelırım.sanal delıkanlı .......
Nasıl olsa İP sorgulamasından kim olduğu ortaya çıkar da o zaman biz de hem bay Enriko'ya hem de FİAT müşteri hizmetlerine gerekli şikayeti yapar gerekirse yasal yoldan bile bu hakaretinin hesabını sorarız. Bu arkadas bu kadar kendine güveniyor ise buyrun karşımıza çıksın. Klavye delikanlısı çok gördük biz. Buradan yazmakla olmaz bu isler
wolverinex
29/08/2011, 00:25
:))
ne kadar komik.. neden normal insanlar gibi sohbet etmek hatta seviyeli tartısmak yerine bu sekilde konusuyorsunuz?
ne kadar komik.. neden normal insanlar gibi sohbet etmek hatta seviyeli tartısmak yerine bu sekilde konusuyorsunuz?
söylemişler zaten klavye delikanlısı diye.....
söylemişler zaten klavye delikanlısı diye.....
o da doğru. neden insan gibi konusmak varken bu sekilde davranırlar acaba..
seviye ile ilgili bir durum sanırım:D
seviye ile ilgili bir durum sanırım:D
kesin ::)
o da doğru. neden insan gibi konusmak varken bu sekilde davranırlar acaba..
Kompleksli kisiler egolarıni ancak baskalarına hakaret ederek tatmin ediyorlar aynı bu arkadasta olduğu gibi Çilen'cim
Kompleksli kisiler egolarıni ancak baskalarına hakaret ederek tatmin ediyorlar aynı bu arkadasta olduğu gibi Çilen'cim
maalesef ablam..
Punto_Can
29/08/2011, 00:58
arkadaş arada ufak bi smile atmış, takip ediliyoruz :)
O ancak o kadarını yapabilir zaten Alican. Bırakalım sevinsin EZİK...
Neyse biralim artik fazla prim verdik .. Serviste yeteri kadar prim alamadiysa bu ay :)
İp nosu tamam ogreniriz nasilsa kim oldugunu .. Hayir bilisim suclari diye bisi var farkinda diilsen ;)
Beş liralık parçaya yirmibeş lira istemeyi biliyorlar ama
İzmirli arkadaslar gibi biri durur iken orada ne işiniz var enrıkoda bırmotta neredyse Ankaradan ben gidecem bakıma a ugrayın elemana hem kazansın hem sız kazanın herkes mutlu ve sevındırik olsun butur eziklerlede muhatap olmamıs olup kafanız
rahat olur.
Öz eleştiri:
Yav kardesım forum bınkere konusuldu edıldı Yasemın ablada enrıkodakı hanfendıye cok kotu bır servıs olduklarını sıkıntıları ,hataları buradan yazılı olarak bıldırdı daha ne işiniz var nıye gıdıyorsunuz bırazda kendınız kasınıyorsunuz ha
erdiyilmaz
29/08/2011, 04:37
...mükemmel olsaydınız zaten gidip de allahım eziği Gpuntolara binmezdiniz daha çok paranız biraz haysiyetiniz biraz adamlığınız olurdu.Unutmayın altınızda Ferrari yada porche yok gençler...Hadi hayırlı günler hepinize !!!!!
Sayin N. Can ALI;
https://img263.imageshack.us/img263/8158/26834110150313340991142.jpg
Facebook'taki: -https://www.facebook.com/profile.php?id=660516141 (https://www.facebook.com/profile.php?id=660516141) adresinizden (ip: 212.253.14.23) isminizin aslinda profil bilgilerinizde belirttiginiz gibi Can Kaplan degil N. Can ali oldugunu ogrendik ve size Can ali olarak hitap ediyoruz.
Lutfen forum icerisindeki yazismalarinizda insanlari asagilayici, rencide edici kucuk dusurucu sozler sarfetmeyiniz. Tartisma ahlakina uymayan, elestiri niteliginden yoksun bu tarz yazilari gercek kimliginizi gizleyerek yazmaya calismaniz da ayrica sizi komik duruma dusuren bir durum oldugunu belirtmek isteriz.
Hepimiz size ayni sekilde yanit verebilirdik ancak, sizin seviyenize hicbir uyemiz inmeyecegini soyleyebiliriz. Forum uyelerimizin saygi ve seviye konusundaki ahlaki duruslari her zaman en yuksek noktada olmustur.
Sizi seviyeli yazismaya davet ediyor, tutumunuzun degismemesi halinde forum kurallarimizin gecerli olacagini belirtmek isterim. Keyifli forumlar.
Erdi supersin yine yapmissin yapacagini .. ;) eline saglik
İzmirli arkadaslar gibi biri durur iken orada ne işiniz var enrıkoda bırmotta neredyse Ankaradan ben gidecem bakıma a ugrayın elemana hem kazansın hem sız kazanın herkes mutlu ve sevındırik olsun butur eziklerlede muhatap olmamıs olup kafanız
rahat olur.
Öz eleştiri:
Yav kardesım forum bınkere konusuldu edıldı Yasemın ablada enrıkodakı hanfendıye cok kotu bır servıs olduklarını sıkıntıları ,hataları buradan yazılı olarak bıldırdı daha ne işiniz var nıye gıdıyorsunuz bırazda kendınız kasınıyorsunuz ha
zeynel garanti olunca mecbur kalıyo insan :agri:
Admin'im eline sağlık. Süpersin her zamanki gibi :)
Sayin N. Can ALI;
Facebook'taki: -https://www.facebook.com/profile.php?id=660516141 (https://www.facebook.com/profile.php?id=660516141) adresinizden (ip: 212.253.14.23) isminizin aslinda profil bilgilerinizde belirttiginiz gibi Can Kaplan degil N. Can ali oldugunu ogrendik ve size Can ali olarak hitap ediyoruz.
Lutfen forum icerisindeki yazismalarinizda insanlari asagilayici, rencide edici kucuk dusurucu sozler sarfetmeyiniz. Tartisma ahlakina uymayan, elestiri niteliginden yoksun bu tarz yazilari gercek kimliginizi gizleyerek yazmaya calismaniz da ayrica sizi komik duruma dusuren bir durum oldugunu belirtmek isteriz.
Hepimiz size ayni sekilde yanit verebilirdik ancak, sizin seviyenize hicbir uyemiz inmeyecegini soyleyebiliriz. Forum uyelerimizin saygi ve seviye konusundaki ahlaki duruslari her zaman en yuksek noktada olmustur.
Sizi seviyeli yazismaya davet ediyor, tutumunuzun degismemesi halinde forum kurallarimizin gecerli olacagini belirtmek isterim. Keyifli forumlar.
:clapping::clapping::clapping:
:cool:işte budur... :w00t2000:
tonymontana
02/09/2011, 23:30
geçmiş olsun hocam,
bugün bende enriko alibertiye gittim 1-2 fiyat öğrenmek için adamlar resmen soyguncu.
4kapı kolu + 2 ayna boyama (sadece boyama, parça gelmeyecek) = 500 -600 TL
sağ ön davlumbaz = 103 TL
4 adet sac jant + 4 adet kapak = 877 TL
arkadaş para eşittir karakter olarak görüyor sanırım :) koptum yaaa hey bana baksana gel seni bizim okula kayıt yapalım tekrar 1. sınıftan başla ben ihtimal vermiyorum ama belki ADAM olursun :D
evoantalya
03/09/2011, 12:12
Ben antalyada bırmoto gıdıyorum ılgı alaka guzel aynı sekılde manısadada servıse gıttım ordada guzeldı soyle bısey var sattıkları araba fıyatına gore etmez derı dıreksıyonve derı fıtes topusu soyulmaya basladı sımdı degıstırıcekler kapı gıcırdamalarını hallettıler uzun beklemeden sonra ama hadı hayırlısı... Bırılerıne kızıp aracın garantısını bozmaya gerek yok... Servısede her elamanı alıyorlar sanayıde ıs bulamayan adamları alıp servıste calıstırıyorlar aracım az hasar aldı bayramdan once verdım 8 eylulde cıkarıcam. Her servıste arıza adam var ama sıkayet ve cıddıyetını gordulermı korkarlar senden. Onerım kusadası fıat 2000 motorllu servısı orası ılgı alaka olarak gorup gorebılecegım en ıyı fıat satıs ve servıs (bana gore) o kadar yer gezdım bı orası adam yerıne koyup ıs yapıyor...
evoantalya
03/09/2011, 12:15
Admın costurmus adam bı bakıyor evının onunde puntocular elınde sopalı sızden korkulur
Sayin N. Can ALI;
Bu arkadaş Enriko'da çalışıyo çokta iyi bi adam gibi dururdu konuşunca ama demek içinde bir canavar varmış.Neyse,Enriko'nun kapısından geçmeyeceğiz artık belli oldu..
Konu çok ilginçmiş,nasıl görmedim hayret,Enriko zaten nam salmış bir servis birde üstüne çalışanının hakaretleri eklenmiş.
Bu saatten sonra o servise bakım için gidenin aklına şaşarım...:)
SKELETER
10/09/2011, 00:52
Ya bu Enriko Servisini topluca bir fiat a şikayet etmek lazım. Ne biçim bir servis bu. Lisansını mı alıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar
Şikayet etsen nereye kadar.. Enrikonun bayiliğini almaz fiat.. Burası Türkiye parayı veren düdüğü çalar.. işte tamda bu mantıkta para düdük arasında kalmış bir arkadaş.. Yapılacak şey buraya gitmemeleri için insanlara gerekli şekilde uyarıları yapmak gerek..
Erdiyilmaz zaten sağolsun gerekli cevabı vermiş kendisine..
Benimde arkadaşa önerim kişisel gelişim kitapları alsın.. Eğitim alsın.. Kendini biraz geliştirsin.. Parayla adamlık olmaz..
Eşeğe altın semer taksan eşek yine aynı eşek demiş atalarımız.. Biraz feyz alırsın belki.. Anlayabilirsen.. Buradaki arkadaşlarımızın çoğu fiat bis e bile binse Adamlık konusunda ferrariye binecek parası olan siz zihniyettekilerden çok daha adam olacğı konusunda şüphe yok..
Eğitim Şart..!!!
Eşeğe altın semer taksan eşek yine aynı eşek demiş atalarımız.. Biraz feyz alırsın belki.. Anlayabilirsen.. Buradaki arkadaşlarımızın çoğu fiat bis e bile binse Adamlık konusunda ferrariye binecek parası olan siz zihniyettekilerden çok daha adam olacğı konusunda şüphe yok..
baris manco - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kuurYbcBo9U)
sekoli82_35
10/09/2011, 10:09
merhabalar şikayet etsende bişey çıkmaz kardeşim ben kaş kere aradım çağrı merkezini hiç aynı devam ediyorlar.
Fiat bayiliğini geri alması mümkün değil maalesef. Ayrıca edilen şikayetin haddi hesabı yok. Ben gitmiyorum ve hiç bir arkadaşıma da önermiyorum.
Ancak önceki yıllardaki diyaloğum nedeniyle o firmada halen çalışan tanıdıklarım var.
En kısa zamanda bu arkadaşa kişisel gelişim, adam olma, adam gibi konuşma eğitimi verebilecek kitapları alıp hediye edeceğim.
Gerçi Tayfun hocam da söylemiş bu saatten sonra ne yaparsan yap bu arkadaşta ilerleme olmaz. Boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye. Bundaki eğimi, eğitimsizliği düzeltmek mucize ile olur ancak.
merhabalar şikayet etsende bişey çıkmaz kardeşim ben kaş kere aradım çağrı merkezini hiç aynı devam ediyorlar.
Arkadaslar gıtmezsınız olur bıter ızmırdekı her uye 10 kısıye anlatsa onlarda dıger 10 kısıye anlatsa İzmirin cogu nasıl bır servıs olduklarını bılır Fiatın bayılıgını almasının yanı sıra gıldılmedı ıcın ıs yapamaz kendılıgınden duser bayılık İzmirli arkadaslar servısler hk o kadar yazıyor bunları kulak arkası yapıpta halen gıdıyorsanız kendınız kasınıyorsunuz bırazda
tmac_fuat
10/09/2011, 15:02
Bu ne terbiyesizliktir yahu, gitmeyelim lütfen şu servise arkadaşlar...
Benim anladığım kadarıyla bu adamlar şirket araçlarından para kazanıyor... Bir de bu forumdan haberi olmayan gp.cilerden.. Bu kadar fazla kötü yorum okunup, bu kadar şikayet edilen bir servisin hala devam edebilmesinin başka açıklaması yok...
Sizde benim gibi yapın. Çıkın bağırın çağırın hakkınızı arayın ve bir dahada gitmeyin.
Ama ne yaparsanız yapın unutmayın. Fiat servisleri değişmez.
Bana birisi bu hareketi Toyota' da yapmaz. Yapamaz. Fiat bence elemanlarını göndersin Toyota servislerinde biraz staj yapsınlar.
ultraslan33
11/09/2011, 22:32
Sayin N. Can ALI;
sayın editörüm eline sağlık bence verin eline diplomasını basıp gitsin sil şunun üyeliğini de gidip cem yılmazın peluş tiplemesi gibi arkadaşlarına varsın:)burdaki insanlar sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyor bunun neresinde yanlış var?sen hiç eşe dosta bişi sorup dert anlatmadın mı akıl yoksunu şahsiyet??
seysey37
12/09/2011, 14:55
Eğer gerçekten enriko dan birisi ise fiat genel merkeze
bildirerek şikayette bulunmak gerek. Resmen hakaret var... ;)
kesinlikle katılıyorum... eğer fiat bir kere olsun önem verirse müşteri memnuniyetine bayiliğini bile alır elinden..kesinlikle peşine düşülmeli
simmstar
15/09/2011, 22:59
https://forum.grandepuntotr.com/servis/30390-gp-lastikleri-degistirilmis.html
Buna bakarsanız benim de durumumu anlayacaksınız arkadaşlar .. toplanalım !!!
bir adres açtım ... https://www.facebook.com/pages/FIAT-ve-Enriko-Aliberti/154473451306330 burda olalım sesimizi ortak duyuralım
Ahmet Tul
30/09/2011, 16:54
Çalışanlarımızdan Nazım Can alı' nın size karşı sergilemiş olduğu davranışı büyük bir üzüntüyle okuduk.
Personelimize ait bu demeçlerden dolayı Enriko Aliberti ve FIAT markası olarak üzgün olduğumuzu, söz konusu davranışın şirket vizyonumuz gereği tolere edilmeyeceğini belirtmek isteriz.
Konuyla ilgili yapmış olduğumuz tam bir araştırmadan sonra, söz konusu çalışanımızın iş akdinin feshedildiğini bilgilerinize sunarız.
Bu tarz durumların yaşanmayacağı konusunda güvence sunar, sizlerin de desteği ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi umarız.
Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, tekrar en samimi özürlerimizi sunarız.
Sevgi ve Saygılarımızla,
Keyifli Forumlar...
Not : Her türlü soru ve sorunlarınız için servis yöneticisi olarak 0 533 200 79 79 ya da 0 232 435 71 00' dan 107' yi tuşlayarak bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.
Ahmet TÜL
predator_ant
30/09/2011, 17:40
Çalışanlarımızdan Nazım Can alı' nın size karşı sergilemiş olduğu davranışı büyük bir üzüntüyle okuduk.
Personelimize ait bu demeçlerden dolayı Enriko Aliberti ve FIAT markası olarak üzgün olduğumuzu, söz konusu davranışın şirket vizyonumuz gereği tolere edilmeyeceğini belirtmek isteriz.
Konuyla ilgili yapmış olduğumuz tam bir araştırmadan sonra, söz konusu çalışanımızın iş akdinin feshedildiğini bilgilerinize sunarız.
Bu tarz durumların yaşanmayacağı konusunda güvence sunar, sizlerin de desteği ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi umarız.
Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, tekrar en samimi özürlerimizi sunarız.
Sevgi ve Saygılarımızla,
Keyifli Forumlar...
Not : Her türlü soru ve sorunlarınız için servis yöneticisi olarak 0 533 200 79 79 ya da 0 232 435 71 00' dan 107' yi tuşlayarak bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.
Ahmet TÜL
Sanırım sıkıntı sadece bir kişiyle alakalı değil,bahsettiğiniz şirket vizyonuyla,yaklaşımla alakalı gibi görünüyor.Yani bir mentalite değişimi lazım gibi. Bu adım bir başlangıç sayılabilir mi, o nu da arkadaşlarımın yorumuna bırakıyorum.
Sevgi ve Saygılarımızla,
Keyifli Forumlar...
Ahmet TÜL
Ahmet bey çalışanlarınızdan Nazım Can alı 'nın işine tam olarak ne zaman son verildi bilmiyorum ama daha geçen hafta cuma günü servisinizde gördüm. Konu sadece o da değil arabamı aldığım gün carbon clean yapılması için servisinize bıraktım ve sizin usta olarak nitelendirdiğiniz ancak benim bu konuda yeterli görmediğim bir elemana içim elvermeyerek teslim ettim aracımı ve basit bir carbon clean işlemi için beklerken aynı eleman mazor pompasının yanmasına sebep oldu. Sorunum çözüldümü çözüldü ama neden başıma gelsin böyle birşey... Servis elemanlarınızı daha becerikli ve özverili bir kadro olarak yeniden oluşturmanızı tavsiye ederim.
Ahmet beyın geç kalınmıs duyarlılıgı için teşekkürler
Fakat Ahmet bey forum ahalısı olarak servısınız hakkında okadar cok sıkayet varkı ve bu sıkayetlerı ilgili moderator arkadaslarımız sızlere zamanında ılettı fakat degısen bırsey ol madı bundan sonra olurmu bılmem daha dogrusu forumdan sızın servısınıze gıden olurmu onu hıc sanmıyorum çünki biz sadece nette görusen insanlar degılız Vandaki arkadasımızlada konusuyoruz Tekırdagdakı ılede bir sekılde fıkır alıs verısımız var telefon ,maıl,forum olsun servıse ugramadan kendı aramızda o servıs hakkında ciddi bir arastırma yapılarak gıdılıyor bu saatten sonra sizin olayaya vakıf olmanızdan dolayı servısınızın calısma ve yaklasımında ciddi anlamda bızlerın lehıne bır degısıklık olacagını dusunuyorum.
Forumdakı uye sayımız 2000 kısı herkısı servıslerın olumsuz veya olumlu yanlarını 3 kısıye anlatsa 6000 kısının servıslerden haberı olur mınımum sayıda sonucta sızın amacınız musterı kazanmak bızım amacımız uygun ucretle sorunsuz arac kullanmak
erdiyilmaz
30/09/2011, 21:39
...mükemmel olsaydınız zaten gidip de allahım eziği Gpuntolara binmezdiniz daha çok paranız biraz haysiyetiniz biraz adamlığınız olurdu.Unutmayın altınızda Ferrari yada porche yok gençler...Hadi hayırlı günler hepinize !!!!!
Sayin N. Can ALI;
Sevgi ve Saygılarımızla,
Keyifli Forumlar...
Ahmet TÜL
Ahmet Bey girisiminiz icin tesekkur ederiz,
Tum Fiat Yetkili Servis calisanlarinin kalifiye elemanlardan olusmasi, is hayati disinda sosyal yasantilariyla da birer ornek kisilik olmalarini temenni ediyoruz.
Iyi calismalar dileriz.
Ahmet bey, ilginiz için teşekkür ederiz.
Ancak çok üzülerek bende diğer arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Çok uzun yıllardan beri gerek araç alımında gerekse servis işlemlerinde firmanızı tercih etmiştik şahsın ve çalıştığım şirket olarak. Ancak özellikle Karşıyaka şubenizin açılmasından sonra Bornova'da yapılan hiç bir işlem ve uygulamadan memnun kalmadık. Sorunlarımızı defalarca iletmemize rağmen bir yetkili arkadaşınızda kalkıp sorun nedir diye sormadı. Şu an biz Merkez servisi tercih ediyoruz. Çünkü orada bizi dinleyen, sorunlara çözüm bulan en önemlisi müşteri ile ilgilenen bir ekip var. Bunları size niye mi anlatıyorum. Belki çok önceden gülerek mutlu bir şekilde kapısından çıktığımız Enriko Aliberti firması bu yazdıklarımızı görür, kulak verirde tekrar eskisi gibi kaliteli hizmet vermeye, müşterilerini memnun etmeye çabalar.