Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto 1.4 fıre aracımı fıorıno emotıon ıle degıstırsemmı
uzuncocuk
03/11/2010, 20:31
arkadaslar bugun van fiat bayınde tesadufen arkadasımın ısı ıcın gıttım arkadasıma fıorıno emotıon 75 bg almıstık o plaka ısıyle ugrasırken bende o aracın ıcıne bındım..sora test surusu yaptım... bayıldım.. elimde 2006 kırmızı 1.4 fıre dynmc lplı 65000 de orj punto war...18500 e saydı arkadas... bu aracın uzerıne ayda 300 tl taksıtle 28800 tl ye vısne curugu forıno icin fiyat aldım..ne yapsam ??? puntomu sevıyorum ama hem 200 cm boy:) hemde fiorınonun bnm aracıma oranla cok ıyı kacmasından dolayı sankı wazgececegım puntomdan .... bakalım ... sız ne dersınız ıyımı yapıyorm sızce
birde yeni nesil 1,3 multijet 95 bg lik FİORİNO* yu deneseniz...bayilerde test araçları vardır mutlaka...yeni sürüldü piyasaya...kullananlar fişek gibi diyor...:)
uzuncocuk
03/11/2010, 20:41
denedım ama pek fark yok tork degerı 200 nm 95 bg lıgın 75 lıgınde 190 nm.. aralarında 2000 tl var..
Fiorino fişek gibi mi gidiyor puntoya göre? :S
smartmavi
04/11/2010, 09:55
fiorino efsane bir araç... çok ta yakışıklı. eşim kullanmıyo olsa ben kesin almıştım....
Fiorino fişek gibi mi gidiyor puntoya göre? :S:) bi dakka denemeden denemeye fark var...bende bir sürü araba deniyorum ama ilk biniş olduğu için vede araba benim olmadığı için yabancılık çekiyorum veya neyin ne olduğunu anlayamadan zaten test sürüşü bitiveriyor...bunu *fişek* söyleyen bu araçları fabrikada teste tabi tutan yakın bir arkadaşımdır...tabii ki her koşulda şartta deneniyor ve oldukça farklı bir sürüşü olduğundan bahsediyor ...şahsen denememe daha kısmet olmadı...değer mi değmezmi o zaman fikir sahibi olurum herhalde ...75 liği biliyorum...