Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir birmot
okinen_26
03/11/2010, 12:39
aracım 2008 model gp 3 gun once tlfnla aradılar dıreksıyon sıstemının degısmesı gerektıgı ve bunu ucretsız yapacaklarını bana cagrı merkezınden beyan ettıler bende tabıkı herkez gıbı sorun yasadıgım dıreksıyon sıstemımın degısecegı umıdıyle servıse gıttım aldılar arabayı 15 dakka sonra araba geldı e ne oldu baktık bız bı sorun yok mılın cıvataları sıkılmısmı sıkılmamısmı dıye bakıyorlarmıs dedım bole bole dedıler sıze yanlıs demıslerdır falan fılan yıne aynı sekılde sınır olup servısten cıktım cagrı merkezını aradım azıma gelenı soyledım ve kısmen rahatladım gp ler kadar berbat bır araba gormedım hayatımda bırdaha da almam allah korusun
Direksiyon mili civatalarının sıkılması ile ilgili daha önce forumda ilgili yazılar yazılmıştı, FIAT dünya çapında 500 000 GP yi bu yüzden geri çağırıyor.
Telefonla aradıklarında yanlış aktarmışlar demekki. Direksiyon deyince City arızası akla geliyor.
Forumda daha önce City arızasının da ücretsiz olarak çözüldüğü ile ilgili yazılar yazılmıştı, eğer City probleminiz varsa o yazıları bir araştırın büyük bir ihtimalle onu da ücretsiz çözerler (uğraştırmazlar demiyorum)
Kolay gelsin :)
aracım 2008 model gp 3 gun once tlfnla aradılar dıreksıyon sıstemının degısmesı gerektıgı ve bunu ucretsız yapacaklarını bana cagrı merkezınden beyan ettıler bende tabıkı herkez gıbı sorun yasadıgım dıreksıyon sıstemımın degısecegı umıdıyle servıse gıttım aldılar arabayı 15 dakka sonra araba geldı e ne oldu baktık bız bı sorun yok mılın cıvataları sıkılmısmı sıkılmamısmı dıye bakıyorlarmıs dedım bole bole dedıler sıze yanlıs demıslerdır falan fılan yıne aynı sekılde sınır olup servısten cıktım cagrı merkezını aradım azıma gelenı soyledım ve kısmen rahatladım gp ler kadar berbat bır araba gormedım hayatımda bırdaha da almam allah korusun
hocam direksiyon milini sıkmak için sizi çağırmışlar ve sıkmışlar. benimkinide kavaklıdere sıktı başka birşey için gittim ustalar onuda halletiler. ücretsiz olarak aracınızla ilgilenmişler siz arabaya sövüyorsunuz :)
neyse geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.. milin civataları sıkılıyor. eğer sorun varsa mil değiştiriliyor. senikinde sorun yok muş. sadece milin tork unu kontrol etmişlerdir. sorun olsaydı ücretsiz hallederlerdi..
okinen_26
03/11/2010, 13:24
Ben daha once aracımı dıreksıyonumdan gelen ses cıty modunun kendı kendıne devreden cıkması gıbı nedenlerden 2009 da 2 kere 2010 1 kere goturdum zaten mılı soktuler taktılar bıseyler yaptılar her gıdısımde tamam dedıler oldu dedıler her seferındede aldım arabayı dıreksıyonu yavasca saga sola dogru cevrımeye kaltıgımda ya tok tok yada tıkır tıkır gıbı garıp sesler cıkarmaya devam ettı alısmıstım bole kullanmaya gelın degıstırcez deyınce heycanla sevınerek gıttım bole bır sacmalık ıcın cagırıyorlarmıs meyer uyuyan yılanın kuyruguna bastılar bende kızdım sorun olmasa zaten goturmezdım servıse arabayı kac kere... neyse arabayı satacam en kısa zamanda