Orijinalini görmek için tıklayınız : Brembo kaliper kapakları
WiSTaRiA
02/11/2010, 21:35
Merhaba Arkadaşlar;
Puntomu aldığımda kaliperlere takarım diye aldığım Brembo kaliper kapaklarımı kullanmadığımdan vermeyi düşünüyorum... İhtiyacı olan var ise yada kullanmak isteyen bir arkadaşımız değerlendirsin... Şuanda gittigidiyor'da 50 TL yede var 60 TL yede satan var... Ben fiyat belirtmiyorum fiyatı almak isteyen arkadaşım değerlendirsin.... Ürün kırmızı renklidir...
Teşekkürler....
hayırlı satışlar kardeşim pazar günü kulaklarını epey çınlattık ama duymadın sanırsam :D telin çalıyo çalıyo açan yok :)
ademtahir
03/11/2010, 13:50
hayırlı satışlar orçun..
sen yakında arabayıda satacaksın :)
41semih41
03/11/2010, 14:54
ne renk
pilotender
03/11/2010, 15:42
orçun bey merhabaa. bu söylediğiniz ön tekerleklerdeki disk frenler için değil mi?? kaliper kapağı dediğiniz tam olarak ne oluyor? Fiorino için de uygun mudur acaba?
Merhaba Arkadaşlar;
Puntomu aldığımda kaliperlere takarım diye aldığım Brembo kaliper kapaklarımı kullanmadığımdan vermeyi düşünüyorum... İhtiyacı olan var ise yada kullanmak isteyen bir arkadaşımız değerlendirsin... Şuanda gittigidiyor'da 50 TL yede var 60 TL yede satan var... Ben fiyat belirtmiyorum fiyatı almak isteyen arkadaşım değerlendirsin.... Ürün kırmızı renklidir...
Teşekkürler....
ne renk
Semih, kırmızı renkli olduğu ilanda belirtilmiş.
Orçun, hayırlı satışlar arkadaşım.
whitegold
03/11/2010, 15:44
pardon bırısı bana hedıye kalıper kapağımı vercekmış:):):)
bn derım zaten orçun abı elı açık ınsan dıe hedıye eder onları sana soner:):)
hayırlı satışlar Gri olsaydı düşüne bilirdim
Kriminal
03/11/2010, 19:27
https://img704.imageshack.us/img704/3179/grnt018p.jpg
Sanırım bu şekılde :D
StrawBeeRy
03/11/2010, 20:21
hayırlı satışlar abi :)
jantım olsaydı kesinlikle alırdım ki jant aldıgımda ilk işim bu kapaklardan almak olacak
krakercocuk
03/11/2010, 21:45
ben bugün aldım ama kırmızı değil..kırmızı düşünsem hemen alırdım hayırlı satışlar olsun abi
hayırlı satışlar orcun abi..
sen onları soner abiye verirsin :D
WiSTaRiA
03/11/2010, 23:13
hayırlı satışlar kardeşim pazar günü kulaklarını epey çınlattık ama duymadın sanırsam :D telin çalıyo çalıyo açan yok :)
Valla kusura bakma mehmetçim... Daha öncede belirtmiştim ya gececiyim diye sabah işten çıkmıştım duymadım... Kalkınca gördüm özkanın aradığını boşv deyip gene yattım :D:D:D:D aman duymasın :D:D:D
hayırlı satışlar orçun..
sen yakında arabayıda satacaksın :)
Valla taliplisi var antalyadan bir kardeşimiz forumdan bakalım vereyimmi vermiyeyimmi diye düşünüyorum... :D
ne renk
orçun bey merhabaa. bu söylediğiniz ön tekerleklerdeki disk frenler için değil mi?? kaliper kapağı dediğiniz tam olarak ne oluyor? Fiorino için de uygun mudur acaba?
16 ve üstü jantların hepsine oluyormuş...
Semih, kırmızı renkli olduğu ilanda belirtilmiş.
Orçun, hayırlı satışlar arkadaşım.
Sağol arkadaşım...
Adresini hemen yaz bana soner... Cuma günü kargoya vereyim... Paradan daha önemli şeyler var hayatta... Zaten fiyat belirtmedim işine lazım olan işini görsün gönlünden ne koparsa yada alanın mekanına gittiğimde yemek kahva vs ısmarlar ödeşiriz dostum...
bn derım zaten orçun abı elı açık ınsan dıe hedıye eder onları sana soner:):)
ederim emrecim neden etmiyeyim... Sizlerden kıymetlimi dostlarım...
Olay olan pedal setlerini Tolgaya hediye ettim zaten... :D:D
hayırlı satışlar Gri olsaydı düşüne bilirdim
Kırmızı her arabaya yakışır... benim düşüncem...
https://img704.imageshack.us/img704/3179/grnt018p.jpg
Sanırım bu şekılde :D
Evet aynı bu şekilde...
hayırlı satışlar orcun abi..
sen onları soner abiye verirsin :D
Veririm isterse kardeşim...
NOT: Belirtmeyi unuttum arkadaşlar... Almak isteyen arkadaşım yada sonerim aracınızın kaliperi jantınıza en az 2-3 parmak mesafede olması lazım... Çünkü bu kapakları kaliper üzerine taktığınız zaman janta sürtme yapabilir... Jantta flanş mydı neydi ondan takarsanız oda hem masraflı hemde çok külfetli oluyor...Yani kaliperinizle jant arasında 2-3 parmak mesafe varsa uyar....
Orcun abicim hayırlı satışlar oncelikle ama fiyatı biraz da uygun yaparsan hemen sayılacağını düşünüyorum çünkü Elif tuning gibi kazikci bı yerdeki fiyatı altta abi
ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Mzik Ses, Xenon Far, Cam Filmi, Kolak, Armster (https://www.eliftuning.com/index.php?gkid=&p=arama&k_id=0&ara=Brembo)
NyhatShu
04/11/2010, 00:41
ben boyatım ya ama kapakta güzelmiş bnm masraf 5 tL kampanalarda kırmızı üstüne bi yazı yazarım brembo diye :D
ben bugün aldım ama kırmızı değil..kırmızı düşünsem hemen alırdım hayırlı satışlar olsun abi
ne renk aldın Frt Abi Yeşil veya beyaz mı :D
WiSTaRiA
04/11/2010, 00:47
Orcun abicim hayırlı satışlar oncelikle ama fiyatı biraz da uygun yaparsan hemen sayılacağını düşünüyorum çünkü Elif tuning gibi kazikci bı yerdeki fiyatı altta abi
ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Mzik Ses, Xenon Far, Cam Filmi, Kolak, Armster (https://www.eliftuning.com/index.php?gkid=&p=arama&k_id=0&ara=Brembo)
İlyasçım ne fiyatı ??? Ben fiyat belirtmedim ki ihtiyacı olan arkadaşım değerlendirsin diye belirttim.. Artı benimki 4lü takım bu elif tuning tekli satıyomuş bilginize :D:D Sadece duydum....
Yok abicim est. Ben fiyat belirttin demedim ki :)
bide abi takım o fiyat Elif tuning bizim orda ben aldım bı takım.
WiSTaRiA
04/11/2010, 09:57
gule gule kullan ilyasim... bu kaliper kapaklarinin fiyati cok oynak oldugundan bilerek fiyat belirtmedim maksat bir dostumun isi gorulsun...
krakercocuk
04/11/2010, 10:03
ben boyatım ya ama kapakta güzelmiş bnm masraf 5 tL kampanalarda kırmızı üstüne bi yazı yazarım brembo diye :D
ne renk aldın Frt Abi Yeşil veya beyaz mı :D
o renkler bozar bizi:D
gule gule kullan ilyasim... bu kaliper kapaklarinin fiyati cok oynak oldugundan bilerek fiyat belirtmedim maksat bir dostumun isi gorulsun...
abi sen niyetini belirtmişsin alan arkadaş değerlendirecektir heralde..düşünmen yeter;)
Orçun kırmızı armalarla değiştirsek olurmu
Kriminal
04/11/2010, 11:48
Orçun duruyormu hala...
zaten orçun abi seninkiler 4lü fiyatta 50 60tl çok uygun olmuş oluyor haliyle :D
WiSTaRiA
04/11/2010, 16:30
sevgili dostlarim; whitegold soner arkadasimiza brembo kaliper kapaklarini hediye ettim... Gule gule kullansin... Taktiktan sonra resimleri paylasir bizimle... Ilginiz ve alakanizdan dolayi cok tesekkur ederim... Amacim ticaret degildi zaten... kapaklari degerlendirecek bir dostuma gitti...
StrawBeeRy
04/11/2010, 16:35
güle güle kullan soner abi
Kriminal
04/11/2010, 16:36
Tüh yaaa :(
WiSTaRiA
04/11/2010, 22:30
Güle güle kullansın arkadaşım...
whitegold
05/11/2010, 16:35
sevgili dostlarim; whitegold soner arkadasimiza brembo kaliper kapaklarini hediye ettim... Gule gule kullansin... Taktiktan sonra resimleri paylasir bizimle... Ilginiz ve alakanizdan dolayi cok tesekkur ederim... Amacim ticaret degildi zaten... kapaklari degerlendirecek bir dostuma gitti...orcunum gercekten cok tesekkur ederım hala kendımı mahcup hıssedıyorum sana karsı,sakasına takılayım dedım ama sen o comert yuregınle hedıye ettın hıc unutmuycam dostum,tekrar cok teşekkur ederım,takılınca resımlerı koyucam arkadaşlar,umarım uyar jantlarıma.
güle güle kullan soner abisagol mert
Tüh yaaa :(deniz uzulme bıtanede sana hedıye eden olur ınşallah:)
GrandeTalha
05/11/2010, 16:39
Uymazsa sende bana hediye edersin sonercim dert etme :D
Kriminal
05/11/2010, 16:52
deniz uzulme bıtanede sana hedıye eden olur ınşallah:)
iNŞALLAH soner