Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracın fiyatı cok mu yüksesk arkadaslar
66ozkan66
02/11/2010, 18:13
Fiat / Punto / 1.3 M.jet Active / FİAT PUNTO 1.3 M.JET AKTİVE 34.000 km;de sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-fiat-punto-1-3-m-jet-aktive-34-000-km-de-33485333/detay/)
bu araç 21.250 diyolar beyler hiç boyası yok değişeni yok vurugu yok 34.000 kmde
serkankucuk
02/11/2010, 18:20
:D abicim ne telaş ettin ya... aynı arabayı 3 farklı konuda sordun :)
başka ilanlara bak abi bence...
66ozkan66
02/11/2010, 18:21
ya neden telaş ettiğimi söyleyim bu cuma gidip bunlardan birisini alıcam o yüzden telaş ediyorum bütün sahibindendeki araçlara baktım su anda en saglam bunu bulabildim hem temiz hem kmsi az :(
WiSTaRiA
02/11/2010, 18:24
Özkan aynı ilanı değişik yerlerde açıp açıp duruyorsun... Forum kurallarına özen göstermeni öneririm... Biraz dikkat et....
özkan sen çildirmiş olmalisin :D
serkankucuk
02/11/2010, 18:27
valla abicim üstüne 3-5 bin daha koysan bunun sıfırını alırsın 2011 model yani bu araçtan 4 yaş yeni, yani o yüzden bence fazla dedim... bu parayı vereceksen dynamic alırsın bi ara bu paraya skydome'lu dynamic tek kapı satıyodu hasan (insomnia06)...
ya neden telaş ettiğimi söyleyim bu cuma gidip bunlardan birisini alıcam o yüzden telaş ediyorum bütün sahibindendeki araçlara baktım su anda en saglam bunu bulabildim hem temiz hem kmsi az :(
size tek tavsiyem acele etmeyin uzun uzun inceleyin araştırın sonra arkasında aceleden kaçan bişey çıkar üzülürsünüz.
ademtahir
02/11/2010, 18:30
heralde size ödül verirler bir araç için bu kadar çok konu açan ilk sizsinizdir :)
direksiyondaki düğmeler 34 binde ki bir araçta silinebilir mi arkadaşlar km orjinal olup olmadığına dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum sonuçta sahibi satmıyor ticaret yapan bir galeri satıyor.
heralde size ödül verirler bir araç için bu kadar çok konu açan ilk sizsinizdir :)
Araba almak ayrı dert arkadaslar ben 4ay arastırdım gecen sene sıfır almak ıcın Özkan ıkıncı elbakıyor hafıften bunaltsada bıraz mazur gorelım arkadası derım
66ozkan66
02/11/2010, 22:54
Warya birşey sordugumda cevap yazmaya üşenen arkadaşlar şimdi birlik olmuslar , bilmem forum kurallarına uyun lütfen bilmem şuna uyun buna uyun arkadas 3 günüm kalmıs diyorum ve seçim yapmak zorundayım sizde maşallah cok yardımcı olmusunuz buyrun kovun beni forumunuzdan o kadar önemliyse yani ölüm kalım meselesi haline gelmiş heralde
66ozkan66
02/11/2010, 22:54
Araba almak ayrı dert arkadaslar ben 4ay arastırdım gecen sene sıfır almak ıcın Özkan ıkıncı elbakıyor hafıften bunaltsada bıraz mazur gorelım arkadası derım
kardeşim çok teşekkür ederim insan halinden anladıgın için
66ozkan66
02/11/2010, 22:55
direksiyondaki düğmeler 34 binde ki bir araçta silinebilir mi arkadaşlar km orjinal olup olmadığına dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum sonuçta sahibi satmıyor ticaret yapan bir galeri satıyor.
ben ona hiç bakmamıstım haklısın harbiden silinmiş direksiyondaki işaret çok teşekkür ederim yardımın için
araç yetkili servis bakımlı diyor son servise giriş tarihindeki km den anlaşılır km olayıda fiyat yüksek hocam. acele etmeyin derim. mümkünse bayramdan sonrayı bekleyin.
2008 model 30 bin km'de 22 liraya almıştım ben active dizel'i. 1 ay olacak neredeyse. uzatmalı garantili falan. abartısız 5 ay araştırmıştım da. aceleye gerek yok ama iş ciddi ise en mantıklısını ve içinize sineni almalısınız. yani fiyatlar bayramdan sonra düşer diyorsunuz ama düşse şimdiye düşerdi bence. bunu 2. el işi yapanlarda söylüyor, aracın piyasası tuttu ve fiyatlar belli düzeye oturdu bence.
ademtahir
03/11/2010, 09:16
Warya birşey sordugumda cevap yazmaya üşenen arkadaşlar şimdi birlik olmuslar , bilmem forum kurallarına uyun lütfen bilmem şuna uyun buna uyun arkadas 3 günüm kalmıs diyorum ve seçim yapmak zorundayım sizde maşallah cok yardımcı olmusunuz buyrun kovun beni forumunuzdan o kadar önemliyse yani ölüm kalım meselesi haline gelmiş heralde
özkan biz elimizden geldiğince herkese yardımcı oluyoruz aynı aracı 3 tane farklı başlık altında sorduğun için söylüyoruz bir tane konu aç oraya istediğin araçları koy bizde hepsine bilgimiz dahilinde cevap verelim kimseyi forumdan kovduğumuz falan yok polemik yaratmayada gerek yok bu forum kardeşlik platformu biz kimseye kötülük etmiyoruz hatta ve hatta gücümüzün yettiği yere kadar yardımcıda oluyoruz...!