Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto alım fiyatlarımız
Arkadaşlar..
Ben otomobilimi daha yeni aldım...
Düşündümde..
Her arkadaşımızın araç anahtar teslim fiyatını bir başlık altında toplarsak,güzel bir istatistik tutmuş olabiliriz ki yeni alacak arkadaşlara da fikir edinme şansı yaratmış oluruz.
Ben;
Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet-75 HP
Punto Siyahı
İç Döşeme Bordo
Anahtar Teslim Fiyatı : 29700 TL.
Bursa Birmot
Bayisinden 01.11.2010 tarihinde satın aldım.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...
enis abi iyi düşünmüşsün ama alttaki linkte herkes aldiği fiyati yaziyor zaten kampalari vs vs
https://forum.grandepuntotr.com/genel/9597-fiat-otomobil-kampanyalari-zamlar-indirimler-verilen-fiyatlar.html
O sayfayı inceledim..
Ancak onlarda teklif fiyatları çoğunlukta.
Kesin alıyorum çıkar sözleşmeyi imzalayacağım demekle birlikte fiyatın 1500 lira inmesi bir oluyor.
En iyisimi herkes cebinden çıkanı yazsın istedim..
Suç-i forum ettiysem affola...
Honor COOPER
02/11/2010, 11:48
Süper fiyat ekstra bir indirim sözkonusumu?
Süper bir başlık. Umarum konu başka başka yerlere gitmez.
2.el alanlarda bu konuya dahilmi peki?
Arakadaşlar...
Ekstra mekstra indirim bilmem...
Çata çat pazarlık yaptım...
Döndüm arkamı gittim..
Arkamdan seslendiler.. :)
justneedyou
02/11/2010, 13:38
2011 model evo dynamic 1.4 77 hp granit gri için gri döşeme 27150 tl ye 10 gün önce aldım.
Birmot-Zincirlikuyu-İstanbul
zafermutlu
02/11/2010, 13:40
31.450 fiyatı. pazarlıkta yaptım bakın gidiyorum dedim, gidiyomuş gibide yaptım ama inmediler daha fazla:) dynamic blue me yok jant yok 4 yıllık garanti içinde.
active 1.4 77 S&S manuel 25500 tl Gaziantep Topçuoğlu. 27.12.2009 :)
Arkadaşlar bu konuyu kapatalım o zaman.
Şayet benim aldığım fiyat iyiyse.
Yerin kulağı vardır geri çağırmasınlar beni arabayı :)
ahmet_erzurumlu
02/11/2010, 17:36
arkadaşlar merhaba bende on gün önce puntolandım. vaktinizi alcam ama merak ettim. 2008 model 42000 km de 1.4 fair dynmc aracı 18500 e aldım sizce fiatı nasıl cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba bende on gün önce puntolandım. vaktinizi alcam ama merak ettim. 2008 model 42000 km de 1.4 fair dynmc aracı 18500 e aldım sizce fiatı nasıl cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
araç temiz ise fiyatı normal
hayırlı uğulu olsun Allah kaza bela vermesin
EvoKoray
03/11/2010, 00:27
Punto Evo Siyah 1.3 Multijet Dynamic(bordo döşeme) Nisan da 32 bin küsüre , o zaman liste fiyatı 34.750 di sanırım.. daha faizi yeni bitti ödemeye devam :)
O sayfayı inceledim..
Ancak onlarda teklif fiyatları çoğunlukta.
Kesin alıyorum çıkar sözleşmeyi imzalayacağım demekle birlikte fiyatın 1500 lira inmesi bir oluyor.
En iyisimi herkes cebinden çıkanı yazsın istedim..
Suç-i forum ettiysem affola...
yok abi estafurullah orada indirimler kampanyalar vs var takip edebilirsin :)
Ben de 1,3 75 beygir evo siyahı pop kit cart curt haziran ayında 32,500 tl aldiydim :D
Haziranda 2006 model 37500 km.de (1.3 90 hp 6 ileri +güvenlik paketi) multijet GP yi 22.250 TL. ye almıştım.
Arkadaşlar..
Ben otomobilimi daha yeni aldım...
Düşündümde..
Her arkadaşımızın araç anahtar teslim fiyatını bir başlık altında toplarsak,güzel bir istatistik tutmuş olabiliriz ki yeni alacak arkadaşlara da fikir edinme şansı yaratmış oluruz.
Ben;
Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet-75 HP
Punto Siyahı
İç Döşeme Bordo
Anahtar Teslim Fiyatı : 29700 TL.
Bursa Birmot
Bayisinden 01.11.2010 tarihinde satın aldım.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...
hayırlı uğurlu olsun ben de 2 hafta önce aynı modeli aldım rengi dahil aynı. ben tam 30000 liraya aldım. fakat normal ötesi bir pazarlıkla bu kadar indi fiyat. galeri sahibinin hatrını kıramayacağı tanıdıkları falan soktum araya. normalde sıfır araba düşünmüyordum ama bu kadar indiği için fiyat almaya karar verdim. herkes bu fiyata çok iyi aldığımı söyledi fakat burda yazanları okuyunca zaten çoğu kişinin bu fiyata aldığını gördüm. arabadan memnunum, fakat evo siyahı ışık vurduğu zaman patlıcan moru gibi görünüyor, sizin de öyle mi ?
2007 1,3multıjet dızel 27000 km de actıve 2008 mayıs ayında 20000tl ye aldım
ben geçen hafta 1.3 multijet dynamic evo aldım.
30.500 tl dış boya koruma dahil
anlaşılan pahalıya almışım :( o kadar da pazarlık ettik yaaaa
GrandeTalha
03/11/2010, 16:22
2.EL de dahil mi ben sadece 0 km. zannediyodum
Bende yazıyım 15 Ekimde aldım arabamı,
2008 1.3 Mjet 46bin Km. Active 19.850 TL
ali_yildiz
03/11/2010, 16:33
Punto Evo Granit gri 1.3 Multijet Dynamic(bordo döşeme)+ assist kit 9 kasım 2010 teslim 30 000 tl ali uğurlu otomativ
matushella
03/11/2010, 16:42
Grande Punto 1.3 multijet 75 beygir 5 kapı. Zaten artık 2011 modellerde paket diye bir şey yok. Sadece full kit var. Benimki full kitsiz olanından evo grisi renginde. 27.10.2010 da aldım aracı. 27.250 Tl koç ailem indirimi ile aldım.
Birmot Zincirlikuyu İstanbul
Merhaba,
1.4 Fire Dynamıc 77 HP Duologıc vites + Skydome 30.800 aldım 2 ay önce.
Arabayı aldığımda liste fiyatı 33.250 + 1.750 Skydome = 35.000 di.O yüzden iyi indirim yaptırdığımı düşünüyorum.
NyhatShu
03/11/2010, 21:30
Punto Evo Dynamic 1.4 Multiair -105 HP
Granit Gri
İç Döşeme Bordo
Anahtar Teslim Fiyatı : 34300 TL.
İzmir Birmot
Aracın içinde ne oldugu İmzamda Yazıo.
Bayisinden 05.08.2010 tarihinde satın aldım.
Grande Punto 2010 model 1,3 multijet 75 hp Active. aracın ikinci sahibiyim 24.000 aldım.
hidalban
03/11/2010, 23:12
1.3. mltjet dynamic evo siyah +asist kit 2011 30600 bilen otomotiv mersinden aldım
2011 1.4 77 hp Dynamic Evo +SPK+Assist Kit 29.250 iki ay önce sipariş verdim 20 gündür kullanıyorum. Şu anki autoshow kampanyası fiyatıyla aynı oluyor. O kadar pazarlık yaptık baba oğul 29000'e inmediler o zaman. İşin aslı alınmış malın fiyatlarına pekte bakmamak lazım. Ya teselli ya da can sıkıntısı demek bence. Herkese keyifli kazasız sürüşler
Romeo_er2
04/11/2010, 01:17
eyvah ya okumaz olaydım 32 liraya gider 2.0 turbo 200hp astra gtc alırdım..hatta 30 a temizi çok..
eyvah ya okumaz olaydım 32 liraya gider 2.0 turbo 200hp astra gtc alırdım..hatta 30 a temizi çok..
kıyaslama yappılırsa senin aracın fiyatıda 10 lira olur herhalde.:puke0000:
Grande Punto 1.4 Fire 77 BG (Full Kit) 2011 - 23.800 TL
Geçen Hafta alındı önümüzdeki hafta Çarşamba teslim..
hayırlı uğurlu olsun ben de 2 hafta önce aynı modeli aldım rengi dahil aynı. ben tam 30000 liraya aldım. fakat normal ötesi bir pazarlıkla bu kadar indi fiyat. galeri sahibinin hatrını kıramayacağı tanıdıkları falan soktum araya. normalde sıfır araba düşünmüyordum ama bu kadar indiği için fiyat almaya karar verdim. herkes bu fiyata çok iyi aldığımı söyledi fakat burda yazanları okuyunca zaten çoğu kişinin bu fiyata aldığını gördüm. arabadan memnunum, fakat evo siyahı ışık vurduğu zaman patlıcan moru gibi görünüyor, sizin de öyle mi ?
İlginçtir ben arabamı daha hiç gün ışığında görmedim ve kullanmadım daha..
Ama sizinki öyleyse benimkide kesin öyledir. :)
Haftasonu detaylıca inceler,yorumlarımı yaparım...
Romeo_er2
04/11/2010, 10:28
O 32-34 liralik evo modellerinden 2 tanesi benim araba etmez onuda bu forumdaki herkes biliyo ;) hem motor hem donanim hemde gorunum olarak..
zafermutlu
04/11/2010, 10:50
araba işini fazla araştırmayanlar arabayı görünce en az 40000tl ye almışsındır diyolar. gerisini siz düşünün.. tjet tabiki kötü deil. ama motor vs vs demişsin herkesin malı kıymetlidir kendine:) şimdi ki motorların çok daha fazla performans verecegi açık.. donanım olarak da belli. fazlada diyecek bişey yok..
Kriminal
04/11/2010, 10:53
Grande punto 2007 1.3 dyn multijet spor paketi+konfor paketı dahıl 23.250 TL
Grande punto 1.4 Aktive 77 BG. 2009 model. 2009 mayısta trafiğe çıkış. 22.500 tl
benim yazdıklarım bu mesajına ithafendi.yoksa araban maşallah çok güzel.ama bu forumdaki insanların %99u 32 lirada olsa 35 lirada olsa gidip 2000 model gtcye para yatırmazdı ondan emin ol.
araba işini fazla araştırmayanlar arabayı görünce en az 40000tl ye almışsındır diyolar. gerisini siz düşünün.. tjet tabiki kötü deil. ama motor vs vs demişsin herkesin malı kıymetlidir kendine:) şimdi ki motorların çok daha fazla performans verecegi açık.. donanım olarak da belli. fazlada diyecek bişey yok..
tabiki abi puntoyla evoyu kıyaslayanlar puntoyu inanılmaz boş buluyorlar artık.ha motor konusu tamamen görece bir konudur orasına birşey diyemem.
ben 28 eylülde teslim almıştım
1.3 multijet dynamic(siyah-içi bordo) + skydome + ****** 33800 verdim anahtar teslim
Trafik sigortası + MTV + ıvır zıvır
2bin tl pahalıya gelmiş oldu yeni indirimlerle ama erken almış olduk işte diye kendimi kandırıyım
bence olmazsa olmaz paket olarak safety plus alınmalı gerisi çok da işe yaramaz
kıt ve ses sistemi olabilir cunku orjınal ses sıstemı vasat hoparlor resmen cızırdıyor basta ppfff..
buarada AK ya yıldız koymuslar:)) kufur sayılıyor
Romeo_er2
04/11/2010, 16:39
benim yazdıklarım bu mesajına ithafendi.yoksa araban maşallah çok güzel.ama bu forumdaki insanların %99u 32 lirada olsa 35 lirada olsa gidip 2000 model gtcye para yatırmazdı ondan emin ol.
1.si o mesaj kisiye yonelik degildi ama sen cevabi bana ve aracima yonelik yaptin bendr cevabini verdim.
2.si aynen bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyor.once astra gtcnin 2005 te piyasaya ciktigini bi ogren.
3.su gp bos geliyormus ya herkese iyteyen gelsin bosmu dolumu baksin bnm arabaya..
Raistlin
04/11/2010, 17:11
1.si o mesaj kisiye yonelik degildi ama sen cevabi bana ve aracima yonelik yaptin bendr cevabini verdim.
2.si aynen bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyor.once astra gtcnin 2005 te piyasaya ciktigini bi ogren.
3.su gp bos geliyormus ya herkese iyteyen gelsin bosmu dolumu baksin bnm arabaya..
:D
nerhal61
04/11/2010, 18:48
30800 TL Şubat sonu 2010 1.4 dualogic fire dynamic 77 BG - Baz donanım
İlginçtir ben arabamı daha hiç gün ışığında görmedim ve kullanmadım daha..
Ama sizinki öyleyse benimkide kesin öyledir. :)
Haftasonu detaylıca inceler,yorumlarımı yaparım...
evet ya, güneş ışığında bakın mesela rengi mor gibi patlıcan gibi görünüyor. ve ben tam siyah sevdiğim için acayip moralim bozuluyor, bir de 30 liraya ucuz aldım sanıyordum ama normal almışım ona ayrıca canım sıkıldı zaten :))
Punto Evo Dynamic 1.4 Multiair -105 HP
Granit Gri
İç Döşeme Bordo
Anahtar Teslim Fiyatı : 34300 TL.
İzmir Birmot
Aracın içinde ne oldugu İmzamda Yazıo.
Bayisinden 05.08.2010 tarihinde satın aldım.
ii almışsın 1.3 mltj. dynmc. as.kt fk. skydome. blue-me. hi-fi. 34000. burak tan aldım ben birmotta. tek pişman olduğum safety plus kit koydurmamam en gereklısını koydurmadım:S
haha :D aynen mesajin kisiye yonelik degildi kisilere yonelikti resmen 30000 veya daha fazlasına evo alanlarla dalga gecmissin.evet o kadar insan rahatsız olmamıs olabilir o mesajından ama ben rahatsız oldum bu sekilde yorum yapanda tek sen oldugun icin sana cevap verdim.gtcyi cabrio ile karıstırmıs olabilirim sanırım sen konusurken veya yazarken hic yanlıs yapmadın.bilgilerimi sorgulamak kimsenin hele senin hic haddine degil.bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyorsa tutan yok varsa bilgin ver yoksa sorgulamak yine sana düsmez.evet gp cok güzel bir araba ama evodaki dolgunluğu kesinlikle yakalayamıyor hic doldurulmasa bile evo sport 135liği görse senin araba dile gelir heralde.unutma eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
1.11.2011 evo multıjet dınamık skydom+asıst kıt 32000 lıraya aldım
5 kapı
sakinkaradas
05/11/2010, 17:22
16-10-2010 evo 1,3 multijet dinamik ak kit+skydome 31,350 ye aldım
araç metalik beyaz+bordo iç döşeme
bayi karakaşlar otomotiv amasya şubesi
satış sorumlusu ramazan bey.
sakinkaradas
05/11/2010, 17:23
Ayrıca benim aldıgımda otoshow indirimide yoktu.ama şu çok önemli pazarlık yapılmadan alınmıyor.en azından 3/4 bayiye soracaksın.
konu çok güzel, özellikle şu konularda paylaşım olursa yani alacak yada kıyaslama yapacak ve bilgi sahibi olmak isteyenler için -daha da iyi olacak. yazan ve yazacak olacak herkese teşekkürler
model - donanım - opsiyon - alınan tarih - fiyat - bayi
dinomani
05/11/2010, 20:13
punto evo 1.3 multijet popkit + asist kit + skydome 36.000 tl sına 04-06-2010 da aldım ama araç 10-08-2010 da trafige çıktı.
arkadaşlar bugün arkadaşım için gittik pazarlık yaptık söylüyorum:
grande punto 1.4 77 hp 2011 model + full kit (artık yeni gplerde active, dynamic yok dediler) + park sensörü hediye 24.750 TL
sizce nasıl?
bendede punto evo 77 hp var 25 agustosta 23500e aldım active donanım 1000 lirada vs vs gitti 24500 anahtar teslim.ama benim fiyat biraz torpilli.
clubber_evo
06/11/2010, 01:17
2011 Punto Evo 1.3 75 hp Dynamic 29.850 TL
İstanbul Gürses Otomotiv
Siyah - Bordo
bende bugün pazarlık için gittim,
Punto Evo 1.3 mj dynamic + asist kit = 30.000 ben skydome özelliğinide ekletmek istiyorum ama hayırlısı, sizce nasıl fiyat?
Romeo_er2
06/11/2010, 02:30
haha :D aynen mesajin kisiye yonelik degildi kisilere yonelikti resmen 30000 veya daha fazlasına evo alanlarla dalga gecmissin.evet o kadar insan rahatsız olmamıs olabilir o mesajından ama ben rahatsız oldum bu sekilde yorum yapanda tek sen oldugun icin sana cevap verdim.gtcyi cabrio ile karıstırmıs olabilirim sanırım sen konusurken veya yazarken hic yanlıs yapmadın.bilgilerimi sorgulamak kimsenin hele senin hic haddine degil.bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyorsa tutan yok varsa bilgin ver yoksa sorgulamak yine sana düsmez.evet gp cok güzel bir araba ama evodaki dolgunluğu kesinlikle yakalayamıyor hic doldurulmasa bile evo sport 135liği görse senin araba dile gelir heralde.unutma eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
ben ne sana nede o paraya evo alanlara gönderme yapmadım..kimseyle dalga geçmedim sana battıysa o başka..bi derdin var demekki..öyle ileri geride cevap veremezsin her mesaja haberin olsun..verdiğin cevaplada kendini küçük düşürürsün..bana dolgunluk o bu anlatma senin elinde punto yokken ben 2. puntomun vidalarını söküp takıyodum..evo sporta felanda laf etmedim zaten kötüde demedim 135m.air gayet güzel bi motorda kusura bakma biraz zor dile getirir beni;) sen eşşeğine semer vurmaya devam et (biz 77liklere eşşek diyoduk zaten)..benim eşşek turbolu zaten vida sıksan bile gidiyo merak etme ;) bu arada merak etme çok kişi geldi gitti bu forumdan,maksat insanlara biraz doğruları gösterelim..forumda hala klima ne işe yarar diye konu açılıyosa bi gariplik yokmudur sence?? hadi iyi eğlenceler sana evonla..
shadow_dancer
06/11/2010, 02:52
grande punto piyasaya 'baby maserati' sloganıyla çıktı gerek dizayn gerekse motorları ile gerçekten oldukça başarılı bir model. Yalnız fiat'ın ailenin bütün modellerini birbirine benzetme politikasının kurbanı oldu.
her ne kadar evo iç mekan anlamında daha başarılı gibi gözüksede o ebleh bakan ön görünümüyle kendini de parçalasa grande puntonun yerini tutamaz. Evo sporttan bahsetmişsin, Ertugun puntosunda ki modifikasyon (ki hala gelişme aşamasında) evo sportun tozunu alacak seviyede, kaldı ki fun ve sport donanımlı grande puntolar donanım açısından çok zayıf modeller degil.. bugün evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.
Ertug 30 bin lira ve yukarısında punto alanlara yönelik herhangi bi hakareti yok, sadece kendi tercihini belirtmiş ve forumda da fikrini belirtmekte özgür. toplumumuzun fikir beyan edene karşı çıkmak gibi bi huyu var sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
Selametle..
EvoKoray
06/11/2010, 03:08
grande punto da evo da ikiside çok güzel araçlar
baz versiyonlarıda diğer araçlara göre zengin, bi çok arabada standart olmayan özellikle bu 3 donanım ABS+EBD,klima,"city" fonksiyonu puntolarda standart donanım
evo ve gp ayrımı yapmayalım arkadaşlar arabalarımız gerçekten herşeyiyle güzel bi kaç kronik sorun dışında :)
StrawBeeRy
06/11/2010, 08:27
herkese göre kendi arabası güzeldir inatlaşıp birbirimizi kırmaya gerek yok..
fiyatlardan devam..
Budweiser
06/11/2010, 11:34
Fiat punto Evo 1.4 Active 5k Fire Evo Siyah
Eylül ayı fiyatı üzerinden indirim yapıldı (28000)
25000 e indirildi kaskoda indirim oldu yarı yarıya nerdeyse birde ufak tefek hediyeler kazandım onlarda bende kalsın.
O hediyelerde aracımı geciktirdikleri ve rengini emrivaki değiştirdikleri için vermek zorunda kaldılar. Evo mavisi istemiştim.
Grande Punto 1.3 mjt s5
Eylül ayında anlaşmıştım fiyatı 27.600 TL
:icon11:Yazık bazı yorumlar sidik yarışına dönmüş.
Herkesin arabası kendine göre güzeldir.
Bazı arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Zevkler ve renkler tartışma götürmeyen gerçeklerdir. Ben puntomu alırken evo vardı ama tercihimi grande puntodan yana kullandım. Ama bu demek değildir ki gp evodan daha iyi bir araba ya da evo gp'dan daha iyi bir araba.. Tercih meselesi tamamen. Forum kullanıcılarına yakışmayan mesaj içerikleri var, hoş olmamış. Herkesin kazasız belasız kullanması dileklerimle..
Bu arada; 2011 Grande Punto 1.4 77hp Egzotik Kırmızı Otomatik Vites, Ağustos ayında 24.600 e aldım.
zafermutlu
06/11/2010, 14:20
:icon11:Yazık bazı yorumlar sidik yarışına dönmüş.
Herkesin arabası kendine göre güzeldir.
kesinlikle katılıyorum. burda ki yorumları yaparken altımızda ki araba için degil de markanın ürettigi şekliyle araba için yaparsak daha dogru bilgilere ulaşırız. yoksa senin araba böyle ben arabayı böyle yaptırdım gibi anlamsız yorumlar çıkar ortaya. t-jet de zamanında bedavaya verilmedi çok iyi paralara sıfırı satıldı. evonun da bir degeri var tabiki. 500 beygir şahin yapmışsa adam bizde gidip şahin alacak degiliz performans için. adam arabanın içini altın kaplattırdıysa bizimde yapacak halimiz yok. donanımlar vede motor teknolojisi olarak devam edersek fanatiklik degilde gerçekleri konuşmuş oluruz.
ben ne sana nede o paraya evo alanlara gönderme yapmadım..kimseyle dalga geçmedim sana battıysa o başka..bi derdin var demekki..öyle ileri geride cevap veremezsin her mesaja haberin olsun..verdiğin cevaplada kendini küçük düşürürsün..bana dolgunluk o bu anlatma senin elinde punto yokken ben 2. puntomun vidalarını söküp takıyodum..evo sporta felanda laf etmedim zaten kötüde demedim 135m.air gayet güzel bi motorda kusura bakma biraz zor dile getirir beni;) sen eşşeğine semer vurmaya devam et (biz 77liklere eşşek diyoduk zaten)..benim eşşek turbolu zaten vida sıksan bile gidiyo merak etme ;) bu arada merak etme çok kişi geldi gitti bu forumdan,maksat insanlara biraz doğruları gösterelim..forumda hala klima ne işe yarar diye konu açılıyosa bi gariplik yokmudur sence?? hadi iyi eğlenceler sana evonla..
ule, sen benim kara kızıma eşekmi deyon,ilk gördüğüm t-jet'i yaktıracanmı sen bana
( yakalayabilirsem tabi:scooter0::weight1:).
doğru yaaa ben yaşına dikkat etmemmişim.pardon sen haklısın.
grande punto piyasaya 'baby maserati' sloganıyla çıktı gerek dizayn gerekse motorları ile gerçekten oldukça başarılı bir model. Yalnız fiat'ın ailenin bütün modellerini birbirine benzetme politikasının kurbanı oldu.
her ne kadar evo iç mekan anlamında daha başarılı gibi gözüksede o ebleh bakan ön görünümüyle kendini de parçalasa grande puntonun yerini tutamaz. Evo sporttan bahsetmişsin, Ertugun puntosunda ki modifikasyon (ki hala gelişme aşamasında) evo sportun tozunu alacak seviyede, kaldı ki fun ve sport donanımlı grande puntolar donanım açısından çok zayıf modeller degil.. bugün evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.
Ertug 30 bin lira ve yukarısında punto alanlara yönelik herhangi bi hakareti yok, sadece kendi tercihini belirtmiş ve forumda da fikrini belirtmekte özgür. toplumumuzun fikir beyan edene karşı çıkmak gibi bi huyu var sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
Selametle..
Allahım ya neler var.şu cümleyi biri bana acıklasın lütfen:evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.ayrıca benim yaşadığım değil ama senin yaşadığın toplumda bir boş konuşma huyu var.sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
regards..
Allahım ya neler var.şu cümleyi biri bana acıklasın lütfen:evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.ayrıca benim yaşadığım değil ama senin yaşadığın toplumda bir boş konuşma huyu var.sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
regards..
Ural boşver dostum sen cevap vericen onlar cevap verecek.
Bırak onlar için doğru olan bu.
Biz eşşeklerimizle mutluyuz.Yürü be güzel gözlü eşşeğim benim:)
Bak bizim eşşek evo ların resminide koydum. Aksesuarlar TR ye gelmeye başladımı sen o zaman bu eşşeği bir gör bakalım:):surrende:
Ural boşver dostum sen cevap vericen onlar cevap verecek.
Bırak onlar için doğru olan bu.
Biz eşşeklerimizle mutluyuz.Yürü be güzel gözlü eşşeğim benim:)
Bak bizim eşşek evo ların resminide koydum. Aksesuarlar TR ye gelmeye başladımı sen o zaman bu eşşeği bir gör bakalım:):surrende:
yok ben daha cevap vermicem abi zaten birkaç mesajda aldım bu kullanıcı hakkında fikirlerim tam netleşti. :D aynen biz takılalım fıstıklarımızla :D:D:D
Romeo_er2
07/11/2010, 01:21
regards..
burda boş konuşan sensin..kimseye hırt demedik bi anda yumurtadan çıkıverdin kendi kendine konuşup duruyosun..sen devam et yazmaya bak keyfinede bizden cevap bekleme..
Honor COOPER
07/11/2010, 10:56
Konu Punto alım fiyatlarımız,yazılanlar araçların kıyaslanması.
Ertuğ arkadaşa bir konuda katılırım B Segment bir araca 35000 tl vermem bende.1 yaştan feragat ettim 2010 model Bravo MJ Dynamic aldım bende.Evonun paketsiz dynamic Multijet versiyonunun o dönemki fiyatına.
çok yararlı başlık...
koç ailem üyeliği ve indirimi hakkında bilgi verirmisiniz
bir de aralık ayında fiyat düşmesi bekleniyor mu
Konu Punto alım fiyatlarımız,yazılanlar araçların kıyaslanması.
Ertuğ arkadaşa bir konuda katılırım B Segment bir araca 35000 tl vermem bende.1 yaştan feragat ettim 2010 model Bravo MJ Dynamic aldım bende.Evonun paketsiz dynamic Multijet versiyonunun o dönemki fiyatına.
Onur Merhaba,
Bravoyu ne zaman ,ne kadara aldın merak ettim?
Ben 2 ay önce birçok marka aracı inceledim evo ile aynı sınıftaki araçlar hemen hemen aynı fiyattaydı.29000 ile 350000 arası.
Honor COOPER
07/11/2010, 18:37
1 Ekimde aldım almadan önce sıfır evo için mersindeki 2 bayiyle görüştüm 31250TL altına ikisi inmedi multijet dynamic için.Toplam maliyet 32000 tl oldu bana hatasız dizel dynamic 22000 kmdeki 2010 Bravonun.
Bahsettiğim sırf Evo için geçerli değil Bsegment tüm araçlar için premium markalar hariç.Misal 1.6 dizel titanyum fiestaya 39000 tl istiyorlar akıl mantık işi değil.
Çok iyi fiyata almışsın Allah kaza bela vermesin.
dün itibariyle ankaradan punto evo 1.4 dynamic duologic + skydome + asist kit'e 31.200 TL fiyat verildi. çok denildi bence. gerçi kesin alış pazarlığı yapmadım, bu fiyata alamam da zaten.aralık ayında kampanya bekliyorum.umarım iyi bir kampanya olur.
Ben fiyatların daha fazla düşeceğini zannetmiyorum. Ama hayırlısı.
sakinkaradas
09/11/2010, 09:29
dün itibariyle ankaradan punto evo 1.4 dynamic duologic + skydome + asist kit'e 31.200 TL fiyat verildi. çok denildi bence. gerçi kesin alış pazarlığı yapmadım, bu fiyata alamam da zaten.aralık ayında kampanya bekliyorum.umarım iyi bir kampanya olur.
kardeş fiyat bence pahalı.zira aynı aracın ben 1.3 dinamik olarak aldım geçen ay 31,350 ye.dizel farkı düşünülürse çok fazla.gerçi senin aractada duologic var ama dizel olma avantajı farklı.
kardeş fiyat bence pahalı.zira aynı aracın ben 1.3 dinamik olarak aldım geçen ay 31,350 ye.dizel farkı düşünülürse çok fazla.gerçi senin aractada duologic var ama dizel olma avantajı farklı.
hocam senin şuan 30.983 + 1.750 + 400 = 33.133 TL lik aracı 1 ay önce 31.350 TL' ye aldın. fark 1.783 TL
benimki 29.661 + 1.750 + 400 = 31.811 TL ine ine 611 TL inmiş dalga geçer gibi.ben aslında senin indirimden olacaktı ve tam 30.000 demesini bekliyordum. neyse zaten 1 bayiye sordum. kendi kaybetti.
uselesstar
09/11/2010, 10:47
Merhaba,
2011 1.4 fire dynamic 77 BG DUALOGIC
+SkyDome
+BMK
+Asist Kit
31,300 TL fiyat aldım. Araç renk ve iç döşeme tercihi sebebi ile sipariş geçilecek.
Fiyat uygun mudur?
Wolf1965
09/11/2010, 13:32
Merhaba;
1.4 Fire dynamic G.puntomu 2008 yılında 24.500 aldıydım,sattım.
Şimdi de 1.3 dynamic Evomu bu hafta sonuna kadar teslim alıcam,vergi levhası indirimi ve pazarlık ile 29.700,00 TL'sına trafik sigortası dahil,aldım.Teslimatı bekliyorum...
Aralık kampanyaları için 15/11 da zam var onu indiririz büyük olasılıkla diye,satış elemanlarından aldığım bilgi bu doğrultudadır...Ama ne olur reel durumu zamanı gelince görücez...
Kolay gelsin herkese...
28 Ağustos 2010'da
punto evo 1.4 dynamic 77hg+asist kit
anahtar teslim fiyatı
28000tl'dir
shadow_dancer
09/11/2010, 15:58
yok ben daha cevap vermicem abi zaten birkaç mesajda aldım bu kullanıcı hakkında fikirlerim tam netleşti. :D aynen biz takılalım fıstıklarımızla :D:D:D
Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?
Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?
Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
arkadaşım,dikkatine sunarım, aranızdaki söz düellosuna 8v fire motor alanlarıda katıyorsun.öyle bir cümle kurmuşsunki bu motoru tercih edenleri yargılıyorsun.
Daha öncede yazmıştım yine belirteyim,vw 1.6 8v 102bg motorunu halen golf ve audi a3 te kullanıyor.burda meseleyi neden 8v'e indirgiyorsunuz anlam veremedim.
1.2 motor ,fullkit,siyah renk,2011 8 kasım çıkışlı sıfır aracımı 23.000-TL'ye aldım...1. viteste tüy gibi kalkıyor ama onun dışında çok mutluyum..
syg..
Biz arabadan anlamıyoruz ve eşşeğe biniyoruz. Gayette memnunuz düşüncelerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler.
enigmaa37
09/11/2010, 20:51
EVO 1.3 MJET DYNAMİC GRİ renk 29400(fatura fiyatı) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım
Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?
dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.
shadow_dancer
10/11/2010, 15:30
dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.
klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.
sakinkaradas
10/11/2010, 17:50
bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
shadow_dancer
10/11/2010, 21:07
bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.
1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.
Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.
3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.
hadi selametle.
Arkadaşlar Merhaba,
Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.
34VP1694
10/11/2010, 22:27
Ben 15 gun once 1.3 Dynamic + Asist Cit + SkyDooM Beyaz Renk 32.000 TL ye aldim. Ama fiyatlar biraz daha dustu sanirim AutoShow indirimi var suanda
enigmaa37
10/11/2010, 22:46
EVO 1.3 MJET DYNAMİC evo grisi , bordo ic döşeme 29650(anhtar teslim) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım
Arkadaşlar Merhaba,
Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.
indirimin 30 Kasım'a kadar uzatıldığı reklamlarda var ????
Dediğiniz belki Aralık'da olabilir ama Euro da düşmeye başladı
evrenarisoy
11/11/2010, 00:12
Merhaba arkadaşlar, bende olsam Punto evo'nun yerine 23.000 TL.'ye
2006 Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy SP alırdım, ve öylede alacağım. 2007 Grande Punto 1.3 Multijet Active 20.000 TL.'ye sattım.
10.11.2010 itibarıyle punto evo 1.3 multijet dynamic start&stop kit skydome özellikli aracı 33bin TL'ye aldım ve sipariş sonrası elime geçmesi (benim için bayramdan önce teslim edilmesi önemliydi) 1 haftayı bulmadı...
klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.
hacıhüsref cocuguyuz.numaranı verde hesabını gorelim bu kadar forum üyeside şahit.kabadayılık falan taslamıyorum yanlıs anlamasın forum ama bu kadar ezik,hayatı fasofiso birinede bu söylenir ancakki
Romeo_er2
11/11/2010, 01:46
yazdığımız mesajı gtünden anladı bazıları yada çekemediklerinden gaza geldiler..biz fikir belirtiyoruz ki doğru bi fikir..göreceli yanlar varmıdır vardır dış görünüm vs kişinin beğenisine kalmış..ama bi astra gtcle punto evo gerçekten karışlaştırılamaz..ilk yazdığım mesajda ne bir şahısa nede aracına hakaret veya aşşağılama yoktur görüldüğü gibi..bizde zamanında fire a bindik..şu an t-jete biniyorum ve gözlemlerimide yazıyorum..şimdi konunun ilk açıldığı mesajları direk olarak aşşağıya kopyaladım..okuyun bakalım takdir sizin..kim boş yere ortalığı ateşe verip boş konuşmuş görelim..kusura bakmayın bu cevaptan sonra bende senin arabana eşşekte derim at da derim bk da derim ;)
buda gelen cevap
shadow_dancer
11/11/2010, 01:52
hacıhüsref cocuguyuz.numaranı verde hesabını gorelim bu kadar forum üyeside şahit.kabadayılık falan taslamıyorum yanlıs anlamasın forum ama bu kadar ezik,hayatı fasofiso birinede bu söylenir ancakki
bende adananın çocuguyum o nasıl olacak ? daha oturdugun semtin adını dogru düzgün yazamıyorsun neyi tartışıyorum ki ben senle... aslansın kaplansın asarsın kesersin :)
bende adananın çocuguyum o nasıl olacak ? daha oturdugun semtin adını dogru düzgün yazamıyorsun neyi tartışıyorum ki ben senle... aslansın kaplansın asarsın kesersin :)
oturdugum semtin adını yazmadım cocugu oldugum semtin adını yazdım yoksa zaten benim oturdugum semte bırak yasamayı icine girmeye dahi ac nefesin yetmez.neyse sinirlerim üzerimde zaten fasofisonu cekemem senin varsa bir mevzun ver numaranı halledelim işimizi.bak kim kimi asıyor kesiyor.öyle gölgelerle kıvırmakla olmuyoır bu işler.
Romeo_er2
11/11/2010, 02:08
tadı kaçıyo konunun artık uzamasın lütfen..yoksa kilit yiyecek..
shadow_dancer
11/11/2010, 02:10
off agır delikanlısın :) ehliyetide kaptırmışsın ki sinirin tavan yapmıştır şimdi.. agzımı burnumu hoşaf edersin muhakkak.. çok korktum çok içerledim..
off agır delikanlısın :) ehliyetide kaptırmışsın ki sinirin tavan yapmıştır şimdi.. agzımı burnumu hoşaf edersin muhakkak.. çok korktum çok içerledim..
aynen abi eyv...
Sen daha yeni üyesin Ya sana ne diyebilirsiniz ama cidden yaptıgınız hos degıl, bu forumu sadece siz değil herkes kullanıyor, bayanı var ailesiyle bir giren var bu tarz konuşmalar yakışmıyor sizlere, argo laflar tehdit vari konusmalar... Tahmin ediyorum ki özür dilenir ve bu konu kapanır inş...
Sen daha yeni üyesin Ya sana ne diyebilirsiniz ama cidden yaptıgınız hos degıl, bu forumu sadece siz değil herkes kullanıyor, bayanı var ailesiyle bir giren var bu tarz konuşmalar yakışmıyor sizlere, argo laflar tehdit vari konusmalar... Tahmin ediyorum ki özür dilenir ve bu konu kapanır inş...
doğru diyorsun ben şahsım adına kendime has sebeplerden dolayı sinirlendim herkesten özür diliyorum.
sakinkaradas
11/11/2010, 09:42
standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.
1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.
Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.
3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.
hadi selametle.
öncelikle şunu bil performans göreceli bir konudur.senin yetersiz gördügün performans başkasına gayet yeterli gelebilir.demişsinki dizelle benzinliyi karıştırma ne alaka onu anlamadım buradaki konu 8 valf motorlara yönelik.bu teknoloji hangi firmada varsa söylerim.madem benzinliye kıyasla diyorsun.wv passat 1.6 102 beygir.ozaman wv de bişeyden anlamıyor sen anlıyorsun.bu arada bilgi konusuna gelincede 15 yıldır sanayii sitesinde çalışıyorum.halende çalışmaktayım.burada arkadaşlarımla beraber senin aklından geçmeyecek sorunlarla karşılaşılır ve bilgi alışverişi ile problemler çözülür.yani kollektif bir sistem vardır.herşeyi ben biliyorum diyorsan hata yapıyorsun.ayrıca kimse artistlik peşinde degil.burada 8 valf aracı olanlara sen laf soktun millitte cevap verdi.ayrıca burası bir forum hakaret boyutuna girilmedikçe herkez görüşünü söyleyebilir.bende görüşümü söyledim.begenir begenmezsin bu senin bilecegin bir şey ama forum daki hiç bir arkadaşa aracı 8 valf diye farklı bir gözle bakamaz veya bir şey ima etme hakkına sahip degilsin.
Evet bayramdan sonra Aralıkta artacak fiyatlar diye duydum.
mtto8585
17/12/2010, 17:39
puntı evo 1.4 dynsmic 77 hp granit gri içi bordo asist kit 27 000 liraya aldım fiyat nasıl arkadaşlar
puntı evo 1.4 dynsmic 77 hp granit gri içi bordo asist kit 27 000 liraya aldım fiyat nasıl arkadaşlar
Ben de aynı aracı ankara'da 27.000 liraya aldım. Sanırım iyi.
discrepancy
17/12/2010, 23:26
Bence gayet iyi, biz asist kitsiz evo 1.4 start & stop dinamik dualogic için 28400 e anlaştık, ocakta teslim alacağız, para bu hafta sonu ödenecek, fatura 30 yada 31 aralığa kesilip, tescili ocakta yapılacak.
sezerism
18/12/2010, 02:43
Merhaba :1,4 105 metalik beyaz iç bordo daynamic spk-ak-pk-17.jant 32400tl. Araçı 22 ekim 2010 da işaretledik .italyada 10 gün gibi bekledim ama deydi 1kasım 2010 da aracı çanakkale lapsekiye evime getirdim. 3kasım 2010 da plakayı çıkardım .bu aracı aldığıma sevinıyorum ailcek mutluyum.teşekkürler.
punto evo 1.3 dynamik AK+skydome 32.000
Grande Punto 1,3 Multijet Active Beyaz Renk Bandrol ve Trafik Sigortası dahil 27.000 TL
Geçen hafta Perşembe günü Zinzirlikuyu Birmot'tan, Punto Evo 1.4 Fire Dynamıc+Skydome 27.750 tl ye aldım.
Kemairon
18/12/2010, 22:33
Gerçi ben aracı kasım sonunda aldım ama yine de yazayım. Ankara Kartaş'tan GP'mu, kasko hariç (kasko 950) 24600'e aldım. İçi bomboş tabi... :D
Punto evo 1.3 dynamic + s&s + spk + a k + pk + bmk anahtar teslim 33.600tl ileri teslim nasil fiyat?
fish or die evo
27/12/2010, 01:36
evo 1,3 multijet dynamic startstop , skydom siyah renk konsollar bordo 33.000 anahtar teslim bugün anlaştım, ortalamayı yakalamışım gibi :)
Öncelikle Başlık Gerçekten Yararlı Olucaktır Hem Alan Hemde Alacak Forum Uyelerine.. Ama Su Sayfaya Kadar Gordugum Bır Kac Yorum Gercekten Seviye Sınırlarını Zorlamıs.. Konuyu Dagıtmadan Aldıgım Aracı Bayiyi ve Fiyatı Yazayım..
BAYİ : ANKARA KARTAŞ TEMSİLCİ : DOĞAN ÖZMEN
ARAÇ : PUNTO EVO DYNAMIC 1,3 MJET 16 V 75 HP
DONANIM : SKYDOME + ASIST KIT
FİYAT : 30,400
NOT : OCAK BANDROLÜ DAHİL , KOÇ AİLEM İNDİRİMİ UYGULANMISTIR..
TESLİMAT 5 OCAK 2011
YENİ ALAN HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN
fish or die evo
27/12/2010, 21:26
hayırlısı olsun
cakalsari
28/12/2010, 19:45
arakadaşlar bende bgn sozlesme yaptım 1.3 grande punto evo dınamik+skywındow 30.900 nasıl ıyıbır fıyatmı ?
ben de evo 1.4 77 hp dynamic 26.500 e aldım.pişman oldum:)
benim araç Evo Dynamic 1.4 105 bg S.P.K + A.K + Kırmızı Anahtarlık + Karbon Ayna Kabı + Evo Beyazı + Bordo Döşeme= 29.900 TL.