PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klimanın Yararı Ne??

evo51
31/10/2010, 20:39
İyi Akşamlar arkadaşlar.. Isıtıcıyı açınca Klima otomatik olarak Açılıyor anlayamadım yararı varmı yokmu klıma otomatik oldugundanmı Starex ve de Var onlardada oluyor bulamadım ayrıca açılınca ÇABUKMU ISITIYOR.. Sorum Bu AÇILINCA ÇABUKMU ISITIR??

Romeo_er2
31/10/2010, 22:24
ilginç bi soru..klimayı sıcak modda kullanmak çok sağlıklı değil..sadece camdaki buhu ve buz u çözmek için bi tuş var orda ona basınca tam güç klimayla birlikte ısıtıcı açılıyor.. acil buhu çözülmesi için..klimanın amacı soğutmak sonuçta..

uraaal
01/11/2010, 00:01
activede oyle bir sorun yok.users manual yardımcı olacaktır size.bu arada buhu değil buğu :D

byspayn
01/11/2010, 12:43
Hava sıcaklığı 4 derecenin üstündeyse otomatik olarak kompresörüde devreye sokuyor bu alet :D Ama demokrasilerde çare tükenmez :) Ben kendim ayarladım 25c ye kompresörü de kapadım şimdi auto tuşuna basarak açmıyorum off tuşuna basarak açıyorum haliyle kompresör devreye girmiyor. ;)

Bu arada bi ekleme yapıyım mesela sıcaklığı 23c ye ayarlarsanız kompresör kapalıysa devreye sokmanızı istiyor. Yoksa klima "auto" modundan çıkıyor resmen manuel oluyor :D

zafermutlu
01/11/2010, 15:45
bu klima işini çözmüş degilim. çok sıcagı sevmem zaten benim arabada ısıtmıyor fazla. 20 derecede buz gibi içerisi. kapatsam daha sıcak oluyor.

NyhatShu
01/11/2010, 15:54
ben dışarıyla ortantılı kendim ayarlıyorum klima tuşunu açmıyorum fan çalısıor yani sadece :)

byspayn
01/11/2010, 17:25
bu klima işini çözmüş degilim. çok sıcagı sevmem zaten benim arabada ısıtmıyor fazla. 20 derecede buz gibi içerisi. kapatsam daha sıcak oluyor.

abi 23 dereceden sonra soğutmaya geçer kompresör de açıksa buz gibi üfler zaten. 25 derecede kompresörsüz kullanıyorum ben gayet güzel ;)

zafermutlu
02/11/2010, 10:42
abi 23 dereceden sonra soğutmaya geçer kompresör de açıksa buz gibi üfler zaten. 25 derecede kompresörsüz kullanıyorum ben gayet güzel ;)

tamam şimdi bende 25 dereceye ayarladım bu kompresörün açık kapalı oldugunu nasıl anlıyoruz. bu konuda hiç bilgim yok. bak alalı ne kadar oldu merak edipte kurcalamadım bile. ama diyodum 20 derece sıcak bir derece bu niye ısıtmıyor:)

byspayn
02/11/2010, 19:58
Sol üst köşede "kar sembolü" olan düğmedir Zafer Abim. Işık vardır yanar kompresör aktifken. Zaten dijital ekranda da kar sembolü olur kompresör devredeyken ;) Tekrar bastığında devreden çıkar..

atom43
02/11/2010, 20:12
ben sıcagı cok severim ve inanmazsınız yaz kış havalandırma cogu zaman sıcaktaadır yani
ve sıcak hava üflerken klima acılması içerneki nem oranıyla alakalı nem içeride dısarıya gore yuksek oldugundan camlar buğu yapıyor dolayısıyla bu klima acılması o nemi almak icindir içerideki nemi almaya faydası var klimanın