PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağaçlı Fiat bir daha adımımı atmam

hayriyilmaz2
31/10/2010, 20:34
Geçenlerde Polatlı ya giderken Ümitköy taraflarında Ağaçlı Fiat ı gördüm ve Bravolar hakkında bilgi edinmek için durdum.Keşke girmeseydim.Adamlar ilgilenmiyor ve üstüne üstlük surat asıyorlar.Böyle bir yer Fiat ın adını kötülemekten başka bir işe yaramıyor.Bu tür bayiler kapanmadıkça Fiat a daha çok ön yargı olur...

ferikci
01/11/2010, 02:23
Evet ben de katılıyorum, birkaç ay önce bir arkadaşa evo bakıyorduk, girdik Ağaçlı'ya, sıfır ilgi sıfır alaka. Sonra ne oldu? gittik başka yerden aldık, onlara da geçmiş olsun dedik :)

byspayn
01/11/2010, 12:44
Eskişehir Birmot o konuda çok iyi :D Ben bile o kadar ilgi beklemiyodum gitmeden önce :D

ekleme: Size biraz uzakmış gerçi :)

seysey37
01/11/2010, 12:45
sıfır araç satışı konusunda katılıyorum..fakat "servis" konusunda asla katılmam..bütün servis işlerimi ağaçlı serviste yaptırıyorum ve ilgi alaka işçilik mükemmel..
onun için sıfır araç satışı ile "servisi" ayrı tutmak gerek..
paylaşmak istedim :)

Engin_T
01/11/2010, 13:34
sıfır araç satışı konusunda katılıyorum..fakat "servis" konusunda asla katılmam..bütün servis işlerimi ağaçlı serviste yaptırıyorum ve ilgi alaka işçilik mükemmel..
onun için sıfır araç satışı ile "servisi" ayrı tutmak gerek..
paylaşmak istedim :)

Kesinlikle katılıyorum Agaclı servısını kullanan bırı olarak ılgı ve alakadan cok memnunum sorunum cozulmeden hıc ayrıldıgım olmadı..Showroomdaki calısanları bende sevmıyorum bende o yuzden gıttım KARTAS dan aldım :)

Du Hast
01/11/2010, 16:26
Kesinlikle katılıyorum Agaclı servısını kullanan bırı olarak ılgı ve alakadan cok memnunum sorunum cozulmeden hıc ayrıldıgım olmadı..Showroomdaki calısanları bende sevmıyorum bende o yuzden gıttım KARTAS dan aldım :)
kartaşın servisde alaka güzel, Forumumuza üye olan Nadir abide ilgili birisi ancak servis konusunda Müslüm abi forever :D

Nejionea
01/11/2010, 16:47
Arkadaşlara katılıyorum Ağaçlı servis konusunda çok ilgili yani tanıdık birisi aramanıza gerek yok sıradan bir müşteri olarak gittiğinizde ustasından danışmanına kadar son derece ilgililer . Ben uzun yola çıkarken bir kaç kere uğradım üstelik sabah saatleri yani en yoğun saatleri olmasına rağmen hemen ilgilenip hallediyorlar , Kartş'ta da Kutsi Bey sağolsun çok ilgili bir sorun için bir kere gidiyorum direk çözülüyor kendisine çok teşekkürlr burdan .

hayriyilmaz2
01/11/2010, 17:33
Servisine uğramadım ancak showroom rezalet.Adamlar dünyayı biz yarattık der gibiler.Böyle yerlerin kapanması için elimden geleni yapacağım.Şikayetimi Fiat a ilettim.Ancak dönen olmadı.

seysey37
01/11/2010, 17:55
satış birimi malesef öyle ama..özellikle belirtin satış birimi diye,servisimizden etmeyin bizi :)

Scottie
01/11/2010, 18:25
arabamı aldığım 7 ay olmuştu. Ankara ya gittim. GP arızalandı. Allahtan Ağaçlı ya 100 metre kala olmuşut. hemen servise girdim.. ilgi alaka süper. kapı ayarlarımı falan onlar yaptılar. araç da bir daha arıza vermemişti.. satışı bilmem ama servisten oldukça memnun kalmıştım. kapı ayarlarını 15 dakikada yaptılar..

madenmaden
01/11/2010, 22:05
ağaçlı fiat a laf söyletmem :D servisi mükemmel satış kısmındaki personellerin ilgi alakası süper çok memnunum :D

unik06
02/11/2010, 00:27
ne zaman ki "hoca" (?) ayrıldı, servis gün yüzü gördü diye biliyorum! :)

satışta da abi-kardeş olan 2 eleman vardı, küçük olan ilgili ve iyi biriydi..ama abisi felaket derecede kıldı diye hatırlıyorum!

hayriyilmaz2
02/11/2010, 00:27
ağaçlı fiat a laf söyletmem :D servisi mükemmel satış kısmındaki personellerin ilgi alakası süper çok memnunum :D
Arkadaşım Ağaçlı çalışanı mısın ki laf söyletmiyorsun?Tamam servise girmedim, servise laf etmiyorum ama çalışanların al birini vur ötekine.Satış kısmındaki personelin ilgisi nasıl iyi anlamadım?adamlar herkese aynı muameleyi yapıyordur.Yani takmıyor kimseyi.O günkü davranışları çok ağırıma gitti.Ama her türlü şikayetimi yapacağım.Sadece showroomu şikayet edeceğim.Servisine girmediğimden bilmiyorum.Arkadaşlar memnunsa sorun yoktur.

Sinann24
02/11/2010, 00:50
Arkadasımız sorun yasamıs kendısı ıfade etmıs memnunıyet alanında kı dusuncelerınız farklı Agaclı konusuna gelınce evet showroomda malesef bır kac kendını bılmez satsam ne olur satmasam ne olur prensıbınden calısanlar ...bu konuda KARTAS daha profesyonel...SERVIS KONUSUNA GELINCE KAVAKLIDERE SERVISI ustune tanımadım daha...tempra varken bıle gıderdım Kazıklamak ıcın degil gercekten dogru bılgı verdıklerı ıcın musterıler sevıyor onlarda mutlu

seysey37
02/11/2010, 01:14
SERVIS KONUSUNA GELINCE KAVAKLIDERE SERVISI ustune tanımadım daha...tempra varken bıle gıderdım Kazıklamak ıcın degil gercekten dogru bılgı verdıklerı ıcın musterıler sevıyor onlarda mutlu
servis konusunda AĞAÇLI SERVİS te kesinlikle öyledir..kavaklıdereye gitmediğim için bilmiyorum ama burasıda gayet başarılı..

Du Hast
02/11/2010, 01:26
Arkadaşım Ağaçlı çalışanı mısın ki laf söyletmiyorsun?Tamam servise girmedim, servise laf etmiyorum ama çalışanların al birini vur ötekine.Satış kısmındaki personelin ilgisi nasıl iyi anlamadım?adamlar herkese aynı muameleyi yapıyordur.Yani takmıyor kimseyi.O günkü davranışları çok ağırıma gitti.Ama her türlü şikayetimi yapacağım.Sadece showroomu şikayet edeceğim.Servisine girmediğimden bilmiyorum.Arkadaşlar memnunsa sorun yoktur.
Orhan Ağaçlı'nın oğullarından birisine tlf edin gereğini yapar :) hiç fiat müşteri bilmemnesiyle uğraşmayın
ağaçlının bir çok tesisini kullandım gerçekten temiz ve düzenli iş yapıyorlar.

Sinann24
02/11/2010, 03:01
Zaten burda unuttugumuz bırsey var heres kendı begenısnı ıfade edıyor HERKESIN KENDI BEGENISI ALGILAMASI FARKLI OLACAKTIR zatenbu tıp sıtelerın tek amacı var olumsuzlukları paylasarak bırbırmıze olumlu olaylar pekıstırebılmektır.MESAJ sahıbı arkadasım ınsallah daha az sorunlu ve guleryuzlu bır bır fırma ıle karsılasma fırsatlarını daıma yaşar...

Castell
02/11/2010, 10:24
servis konusunda AĞAÇLI SERVİS te kesinlikle öyledir..kavaklıdereye gitmediğim için bilmiyorum ama burasıda gayet başarılı..

Vallaa ben Ankarada yaşamıyorum ama eğer yaşıyor olsaydım kesin kavaklıdereye götürürdüm. Ankara'da ikamet edip de başkaa servislere insanlar neden arabalarını emanet ederlerr anlamak güç cidden.

Çünkü ben forumda daha bi tane kavaklıdere ile ilgilii olumsuz yorum okumadımm. Hatta ankaralıların anketi vardı arada anket sonuçlarını da kaale almak lazım bence seysey37 kardeşimm %52 ezici üstünlüğü olmuş adamların, en yakını %17 kartaş, ağaçlı dediğin servis %5 müşteri memnuniyetinde ankarada birinci sıradaysa oturup düşünmek lazım takım tutar gibi servis tutmamak lazımm derimm

https://forum.grandepuntotr.com/servis/10815-ankara-fiat-bayii-servisleri-musteri-memnuniyeti-anketi.html

seysey37
02/11/2010, 14:52
Vallaa ben Ankarada yaşamıyorum ama eğer yaşıyor olsaydım kesin kavaklıdereye götürürdüm. Ankara'da ikamet edip de başkaa servislere insanlar neden arabalarını emanet ederlerr anlamak güç cidden.

Çünkü ben forumda daha bi tane kavaklıdere ile ilgilii olumsuz yorum okumadımm. Hatta ankaralıların anketi vardı arada anket sonuçlarını da kaale almak lazım bence seysey37 kardeşimm %52 ezici üstünlüğü olmuş adamların, en yakını %17 kartaş, ağaçlı dediğin servis %5 müşteri memnuniyetinde ankarada birinci sıradaysa oturup düşünmek lazım takım tutar gibi servis tutmamak lazımm derimm

https://forum.grandepuntotr.com/servis/10815-ankara-fiat-bayii-servisleri-musteri-memnuniyeti-anketi.html

ankete konum farklılıklarını eklemek lazım..işletmeciyim bir yerin rabet görmesindeki en büyük 2 etken var biri konumlama diğer müşteri memnuniyeti..
kavaklıdere şehrin merkezi sayılabilcek biyerde..ağaçlı ise şehrin bir ucunda..
anca çayyolu-konutkent-ümitköy çevresinde araçlarını götürdükleri biyer..
ağaçlıya arabayı bıraktıktan sonra akşam arabayı al derlerse ve bu insan sincan,etimesgut,eryaman yada ank.nın herhangi biyerinde oturuyorsa ulaşması çok çok zor..sadece kızılaya otobus gidiyor çünkü ağaçlıdan..bunun içinde ağaçlı uzaklıktan ötürü çok tercih edilmiyor..
olumsuz yoruma gelince,bende hiç ağaçlı servis ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim ve evime yakın..ondan bizim buraya aracımızı teslim etmemiz gayet normal :)

not:unutmadan kavaklıdere servisi çok uzun yıllardır hizmet veriyor..ağaçlı servis ona göre çok yeni bir servistir..

Nejionea
02/11/2010, 15:19

Herşeyin foruma yansıtılmadığınıda unutmamak lazım denemedim değil kavaklıdere yi de denedim

Sinann24
02/11/2010, 15:29

BURDA EN ONEMLI UNSUR MESAJLARDA okuduysanız bılmem AGACLININ HIZMETE GIRDIGI TARIH ANKARADA ? KAVAKLIDERENIN HIZMETE GIRDIGI TARIH... ARALARINDA KURUMSAL BIR TECRUBE INSANI ILISKILER FARKI VE MUSTERI memnunıyet farkı olacaktır.

AGACLI YENI OLDUGU ıcın olumlu olumsuz yanları olcaktır...Saygı duymak lazım

seysey37
02/11/2010, 19:43
BURDA EN ONEMLI UNSUR MESAJLARDA okuduysanız bılmem AGACLININ HIZMETE GIRDIGI TARIH ANKARADA ? KAVAKLIDERENIN HIZMETE GIRDIGI TARIH... ARALARINDA KURUMSAL BIR TECRUBE INSANI ILISKILER FARKI VE MUSTERI memnunıyet farkı olacaktır.

okumadım ben yazdım :) ağaçlının kavaklıdereye göre daha yeni olduğunu..bişey demiyorum sadece çok iyi olduğunu ve tavsiye ettiğimi söylüyorum..

BSK
02/11/2010, 21:41
Ağaçlı servisi gerçekten çok iyidir, Serkan usta, Ahmet usta, İbrahim usta, Osman usta isimlerini bilmediğim diğer ustalar gerçekten kendi arabaları gibi ilgilenir didinirler, Kavaklıdereye gidiyorum ben de bakımlar için hatta 2 ay içinde Müslüm'ün yanındayım ama Ağaçlı'yı da yememek lazım temiz tertipli işiyle ilgilenen bir servis Kavaklıdere 1 numaraysa Ağaçlı da 2. sırada gelir. Arabamı da ordan aldım, gidince ooo hoşgeldiniz buyrun demiyorlar orası ayrı, yanlarına gidip oturursanız ilgileniyorlar ama ben şikayetçi değildim bu durumdan ama rahatsız olanlar olabilir 2008 den bu yana nasıl bir değişiklik oldu bilmiyorum.

Engin_T
03/11/2010, 00:05
ağaçlı servisi gerçekten çok iyidir, serkan usta, ahmet usta, ibrahim usta, osman usta isimlerini bilmediğim diğer ustalar gerçekten kendi arabaları gibi ilgilenir didinirler, kavaklıdereye gidiyorum ben de bakımlar için hatta 2 ay içinde müslüm'ün yanındayım ama ağaçlı'yı da yememek lazım temiz tertipli işiyle ilgilenen bir servis kavaklıdere 1 numaraysa ağaçlı da 2. Sırada gelir. Arabamı da ordan aldım, gidince ooo hoşgeldiniz buyrun demiyorlar orası ayrı, yanlarına gidip oturursanız ilgileniyorlar ama ben şikayetçi değildim bu durumdan ama rahatsız olanlar olabilir 2008 den bu yana nasıl bir değişiklik oldu bilmiyorum.
:X

hayriyilmaz2
03/11/2010, 10:48

Yeni diye de insanları hor göremezler.

skydome
08/11/2010, 22:28
Kavaklıdere'ye gittiğinizde "MÜKEMMEL" sözcüğünün asıl anlamını anlayacaksınız arkadaşlar :)

hayriyilmaz2
24/11/2010, 23:41
Fiat geri dönmüyor şikayetleri önemsemiyor herhalde.Şeytan Ankara'ya git cezayı kedşn kes diyor.

crunonur
28/11/2010, 00:33
Ağaçlı sservise bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir kere gittik bir daha da gitmeyi düşünmüyorum..Güler Yüz Yok ilgi yok alaka yok umursamaz tavırlar..usta araca ağızda sigara ile ya baktı ya bakmadı..Gerçi arakdaşım ilk defa bu kadar kötü ilgi gösteriklerini söyledi ama yok arkadaş ilkde olsa ikide olsa ağaçlıyı kullanmam kullanan arkadaşlarımada kesinlikle kötülerim orayı artık..rezaletsin ağaçlı

vdevir
28/11/2010, 11:45
selam arkadaşlar

6 kasımda ağaçlıya servise girdim. ilgi gayet iyidi. cumartesi öğleden sonra randevüsüz gittim, yağ bakımını hemen hallettiler. Müşteri ksbulden Fatma Hanıma teşekkürederim. üstelik ilk defa gittim.geçerken uğradığım bir servisdi.
satış kısmını bilmiyorum..
eğer satışda bir sorun varsa , servis müdürüne şikayet ediniz. olmadı ağaçlı grubuna daha da olmadı Fiatın müşteri hizmetlerini arayınz.
özellikle bayi-servisler hakkında bu şikayetler çok önemseniyor..