PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba hangi dönem alınır?

shero
28/10/2010, 16:46
Merhabalar arkadaşlar 0 ve 2.el araç alacaklar için sizce hangi dönemde arabayı daha uygun fiyata alınır.söylentilere göre bayramdan sonra fiyatların düşeceği.sizce bu ne kadar doğru ve fiat sadaka gibi yaptığı indirimleri önümüzdeki günlerde daha makul indirimlere gidebilecekmi hepinize saygılar.mesajlarınızı bekliyorum...

Scottie
28/10/2010, 16:52
0 araba genelde yıl sonuna doğru alınır.. ama tabiki bayi satış kotasını doldurdu ise indirm yapmaz.. aslında zamanı yok. peşin para ise herzaman alınır. kredi ile alacaksan kredi faizlerinin düştüğü zaman alınabilir. 2. el de ise kışa girerken fiyatlar düşüyor derler..

byspayn
28/10/2010, 16:55
sana evoyu ne zaman alıyoruz Eser Abi :D

ademtahir
28/10/2010, 16:57
0 araç alacaksan yıl sonuna doğru almak mantıklı tabi bayi kotayı dolurmadıysa :)
2. el içinde uygun zaman kış aylarıdır hele birde soğuk iklimli kar yağan yerlerde iyi bir kış oldumu fiyat ciddi derecede düşer..kışın konya'dan ucuz araba alınır misal..

Scottie
28/10/2010, 16:57
valla biraz zor şu aralar Oğuz... ama evodan çok Bravo yu istiyorum..

Scottie
28/10/2010, 16:59
0 araba genelde yıl sonuna doğru alınır.. ama tabiki bayi satış kotasını doldurdu ise indirm yapmaz.. aslında zamanı yok. peşin para ise herzaman alınır. kredi ile alacaksan kredi faizlerinin düştüğü zaman alınabilir. 2. el de ise kışa girerken fiyatlar düşüyor derler..

eşittir

0 araç alacaksan yıl sonuna doğru almak mantıklı tabi bayi kotayı dolurmadıysa :)
2. el içinde uygun zaman kış aylarıdır hele birde soğuk iklimli kar yağan yerlerde iyi bir kış oldumu fiyat ciddi derecede düşer..kışın konya'dan ucuz araba alınır misal..

aynını yazmışsın ya abi... bir teşekkür yeterdi. (anladın sen onu..)

ahanda flood yaptım... tüh bana rezil...

zafermutlu
28/10/2010, 17:01
herkez bravo istiyor puntoyla aynı para olsa:) benim hala aklımda kaldı samsunda birmotta dizel full bravo beyaz vede cam tavanı vardı...

ademtahir
28/10/2010, 17:03
ben senin yazdığını görmedim valla eser kusura bakma aynısını yazmazdım sorry

Scottie
28/10/2010, 17:04
ben senin yazdığını görmedim valla eser kusura bakma aynısını yazmazdım sorry

ayıp ettin abi ya... sen anladın ama benim dediğimi değil mi...

ademtahir
28/10/2010, 17:05
ayıp ettin abi ya... sen anladın ama benim dediğimi değil mi...
evet esercim anladım bir teşekkür yeter :D :D :D

Scottie
28/10/2010, 17:06
helal olsun abi...

Misafir
28/10/2010, 18:15

Kotayı doldurmamış bir bayi mutlaka bulunur :) Aracınızı mümkünse aralık ayının 2. yarısında alın.

alicanveliy
28/10/2010, 18:31
Yıl sonunda firma hedeflediği satış rakamını yakalayamadıysa çok ciddi indirimler yapıyor. Ford, Fiat, Hyundai ve Renault'un bu zamana kadar yapmış olduğu ciddi yıl sonu indirimleri oldu. Kriz zamanı devletin vergiyi düşürmesi de güzel bir fırsattı. Bir sene boyunca arabayı kullanıp ikinci elini aynı fiyata satanlar bile oldu. İyi araştırmak lazım acil bir ihtiyaç yoksa fırsatları iyi takip etmeli, değerlendirmeli.

byspayn
29/10/2010, 17:44
valla biraz zor şu aralar Oğuz... ama evodan çok Bravo yu istiyorum..

Allah gönlüne göre versin abicim.. ;)