Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Herkeze merhaba 2009 punto fun sahibiyim ve uzun zamandan bu yana siteye üye olamadım.aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum konuları zevkle okuyorum...
hoş geldin keyifli forumlar
Emrah aramıza hoşgeldin, konuyu yanlış yere açmışsın bu arada, tanışma bölümümüz var, oraya açman gerekiyordu. Moderatör arkadaşlar herhalde konuyu o bölüme taşıyacaklardır. Keyifli ve aktif forumlar...
ademtahir
28/10/2010, 13:33
hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar....
Nejionea
28/10/2010, 13:33
Hoşgeldiniz selamlar , keyifli forumlar .
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Kriminal
28/10/2010, 14:21
Emrah geç olsun güç olmasın hoşgeldın
Aramıza hoşgeldin Emrah. Bursa +1 oldu ne güzel. Keyifli ve aktif forumlar.
Emrah aramıza hoşgeldin, konuyu yanlış yere açmışsın bu arada, tanışma bölümümüz var, oraya açman gerekiyordu. Moderatör arkadaşlar herhalde konuyu o bölüme taşıyacaklardır. Keyifli ve aktif forumlar...
İşlem tamam. Teşekkürler ;)
hoşgeldin.. keyifli forumlar...
hoş geldin keyifli forumlar
StrawBeeRy
28/10/2010, 21:10
hoşgeldiniz keyifli forumlar
eexelanss
28/10/2010, 23:45
Hoşgeldiniz... Keyifli forumlar.
GP COSKUN
30/10/2010, 15:01
aramıza hoşgeldin emrah
Emrah hoşgeldin. Keyifli forumlar..
hoşbulduk sevgili arkadaşlar sitenin acemisiyim beni mağzur görün ben yaklaşık 18 yıldan bu yana fiat kullanıcıyım puntomu süspansiyon sertliği ve çekişi dışında severek kullanıyorum 1.4 8v kasanın ağırlığına göre çok yetrsiz bir motor var üzerinde birde süspansiyonun sertliğinden kulede bulunan takozlar çok kısa sürede dağılıp ses yapıyor ben bir takım değiştim yeni takılanlarda çok gitmez sanıyorum