Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kaza haberi de benden
tombalak
27/10/2010, 21:37
6 hafta önce karşı yönden gelen şöförün sabaha karşı uyuması sonucu benim aracıma çarptı ve sonuc resimlerde görüldüğü gibi. Yaralanan olmadı sadece olan araçlara oldu. Çarpan araç Vw transporter yoldan çıkıp bahçe duvarına çarparak durabildi benim aracımda resimlerde görüldüğü gibi yol kenarında kaldı her iki araçda pert. Karşı tarafın sigortası masrafları ödeyecek aracıda görüldüğü şekilde kendim elimden çıkaracağım. uzun süredir moral bozukluğundan siteye bile girmiyordum. 6 hafta araçsız kalmak birazda zor oldu.
StrawBeeRy
27/10/2010, 21:39
off be çok kötü olmuş ya çok büyük geçmiş olsun inşallah sizlere birşey olmamıştır
tombalak
27/10/2010, 21:42
Çizik dahi yok. Allaha şükür. Aracı bu haliyle satıp yeni araç düşünüyorum...
StrawBeeRy
27/10/2010, 21:46
size birşey olmaması sevindirici bir durum araba sorun değil gider yenisi gelir birde fiatları kötülüyorlar gelsinlerde görsünler
Çok büyük geçmiş olsun...
seysey37
27/10/2010, 22:11
valla çok geçmiş olsun arabayı görünce yazıdan önce eyvah dedim de bi sıkıntı yokmuş..çok geçmiş olsun tekrardan..
Çok büyük geçmiş olsun canınızı sıkmayın araç sizi iyi korumuş
çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Bırak giden araba olsun, cana gelmesin... ;)
edelsang
27/10/2010, 22:16
Aboov
Allah korumuş ,Çok büyük geçmiş olsun
merak ettiğim birşey var araç perte çıkınca sigorta arabanın değerini mi veriyor ?
bravo_sercan
27/10/2010, 22:18
Çok geçmiş olsun canınıza zarar gelmemesi sevindirici.
tombalak
27/10/2010, 22:19
Bana sunulan secenek aracı tamir ettirmek yada satmakdı 13bin lira kadar para verilecek bnede aracımı kendim satışa çıkaracağım neredeyse piyasa değerine ulaşıyor.
skyline28
27/10/2010, 22:20
büyük geçmiş olsun
edelsang
27/10/2010, 22:22
Bana sunulan secenek aracı tamir ettirmek yada satmakdı 13bin lira kadar para verilecek bnede aracımı kendim satışa çıkaracağım neredeyse piyasa değerine ulaşıyor.
yani zarar etmiceksiniz değil mi ? sonuçta aracı perte çıkarmış karşı taraf madur olmamanız gerekiyor diye düşünüyorum..yanlışmıyım :S
eexelanss
27/10/2010, 22:24
Çok geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin kardeşim..
büyük geçmiş olsun. 6 haftayı görünce kesin bişey oldu diye düşünmüştüm. çok ucuz atlatmışsın abi.
parça olarak satılcak olursa alabileceğim bazı parçalar var.
tombalak
27/10/2010, 22:28
yani zarar etmiceksiniz değil mi ? sonuçta aracı perte çıkarmış karşı taraf madur olmamanız gerekiyor diye düşünüyorum..yanlışmıyım :S
Evet zararım olmuyor..
büyük geçmiş olsun allah kimseye göstermesin hava yastığının olması korumuştur sizi
serkankucuk
27/10/2010, 22:29
valla büyük geçmiş olsun... araba iyiymiş yalnız içindekileri iyi korumuş...
tombalak
27/10/2010, 22:29
büyük geçmiş olsun. 6 haftayı görünce kesin bişey oldu diye düşünmüştüm. çok ucuz atlatmışsın abi.
parça olarak satılcak olursa alabileceğim bazı parçalar var.
Bugün antalyadan birisi aradı 6500tl teklifde bulundu parçalayıp satsam daha fazla eder motorda hiçbir darbe yok. Bakalım teklifleri bekliyorum.
abi bence vaktin ve yerin varsa kesinlikle parçalayıp sat çok çok daha fazla para kalır eline.
tombalak
27/10/2010, 22:36
abi bence vaktin ve yerin varsa kesinlikle parçalayıp sat çok çok daha fazla para kalır eline.
Bende farkındayım ama uzun zaman alacak ve yeni bir taşıt almak istiyorum...
geçmiş olsun kardeş siz sağ kurtuldunuz ya en güzel tarafı o
üzülme inşallah punto evo alırsın
gpmanyağı
27/10/2010, 22:37
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım....
tombalak
27/10/2010, 22:40
geçmiş olsun kardeş siz sağ kurtuldunuz ya en güzel tarafı o
üzülme inşallah punto evo alırsın
Çok saol düşüncem biraz daha büyük bir araç. Dizel bravo yada lpg'li jetta yada golf
böyle kazalar gördükçe arabaya binmekten soğuyorum. ucuz atlatmışsınız hocam çok geçmiş olsun. Allah tan yandan girmiş adam.
-
sırf ön airbagleri satsanız 6000 bin eder zaten :)
parçalarını satsanız gerçekten iyi kar edersiniz bu işten :)
Çok Büyük Geçmiş Olsun Canınızı Sıkmayın Bence Parçalayın Satın
KaMiKaZe
27/10/2010, 22:49
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Allah korumuş, çok geçmiş olsun.
jeppesen
27/10/2010, 23:25
hasan geçmiş olsun kardeşim,allah korumuş.
Romeo_er2
27/10/2010, 23:29
off geçmiş olsun çok kötü olmuş ya..
tombalak
27/10/2010, 23:36
çok saolun arkadaşlar olan oldu artık. Canımızda birşey yok mal kazanılırnır alınır diyoruz..
33 AP 079 (i.kuyumcu)
27/10/2010, 23:36
gercekten cok kötu allahtan sizde birsey yok.cok cok gecmıs olsun .. ve en ıyısı parcalayp satmak...
Çok büyük geçmiş olsun ya..
offff çok büyük geçmiş olsun.. Allahtan size birşey olmamış..
bu seçeneği kasko şirketi mi verdi?
Zarara uğramazsınız umarım..
41semih41
27/10/2010, 23:57
gecmis olsun yani bole hasarli bi aracdan yaralanmadan cikmaniz mucize
tombalak
27/10/2010, 23:59
offff çok büyük geçmiş olsun.. Allahtan size birşey olmamış..
bu seçeneği kasko şirketi mi verdi?
Zarara uğramazsınız umarım..
Karşı tarafın sigortası karşılıyor bende kasko yok. Karşı taraf hatalı durumda.
lionT-JET
28/10/2010, 00:09
cok buyuk gecmis olsun.kimseye bir sey olmamasina sevindim.aracin yenisi alinir,muhim olana insanlara bir sey olmamasi.
WiSTaRiA
28/10/2010, 00:11
Çok geçmiş olsun... Allah daha beterlerinden saklasın...
çok büyük geçmiş olsun....
invariant
28/10/2010, 00:30
çok büyük geçmiş olsun....
geçmiş olsun ,Allah korumuş
çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz. Allah korusun sizi ve herkesi..
çok geçmiş olsun hocam cana gelmesin yeterki
Allah beterinden korusun. Çok büyük geçmiş olsun
Tatile gelirken sahibinden deki ilanını görmüştüm araca bakmayı düşünüyordum ama nasip değilmiş servise işim düştü aracı orda gördüm sticer olmasına rağmen ama plakalar sökülü olduğu için farkına varmamıştım gemiş olsun verilmiş sadakan varmış derlerya aynen öyle allah bir daha göstermesin.
Sizmi çok şanslısınız yoksa GP mi çok sağlam inanın çözemedim. Verillmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
ocean_1919
28/10/2010, 11:07
Geçmiş olsun kötü olmuş.
Dostum yanlış anlamayın ama ben bu tarz konularda acemiyim. Şimdi karşı tarafın kaskosu senin aracı ödüyor üstüne senin pert araç sendemi alıyor? normalde sigorta aracını yenilerken elinden alıyor diye biliyorum.
Ziyaretçi049
28/10/2010, 11:18
Geçimş olsun dostum, gerçekten verilmiş sadakan varmış büyük bir kazadan yara almadan kurtulmuşsun.
bora.sen
28/10/2010, 11:22
çok büyük geçmiş olsun..
ademtahir
28/10/2010, 11:29
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun büyük olay atlatmışınız.
Dostum yanlış anlamayın ama ben bu tarz konularda acemiyim. Şimdi karşı tarafın kaskosu senin aracı ödüyor üstüne senin pert araç sendemi alıyor? normalde sigorta aracını yenilerken elinden alıyor diye biliyorum.
karşı tarafın trafik sigortası aracın hasarını karşılıyor ancak arkadaşımız, aracını yaptırmayıp masraf ücretini alacak ve aracını ayrıyetten satacak.
çok geçmiş olsun hasan,allah korumuş.
whitegold
28/10/2010, 12:21
hasan çok geçmiş olsun arkadaşım sıze bırsey olmamış çok şukur,üzüldüm vallahi,tekrar geccmış olsun.
Kriminal
28/10/2010, 12:24
Hasan çok geçmiş olsun..Allahtan sende bısey yok cana gelmesın ..Çok üzücü bir durum elımızden gelen bısey olursa lutfen cekınme...
silentscream
28/10/2010, 12:37
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklısın..
Çok büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın. En sevindirici kısmı size birşey olmaması...
tombalak
28/10/2010, 12:57
çok saolun arkadaşlar. Şuanda araca talipler var onlarla uğraşıyorum ne kadar yüksek fiyatda satabilirsem benim için iyi olacak tanıdıgınız kazalı araç alan şahıs varsa özelden mail adresini lütfen atın rsimlerini göndereyim daha iyi fiyat veren olursa neden satmayayım.
çok büyük geçmiş olsun hocam size bişi olmamış ya önemli olan o
Hasan çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzüldüm ya. Sen o kadar özen göster adam gelip pert etsin :S
tutkuaydin41
28/10/2010, 16:51
Abi Çok Geçmiş Olsun.. Allah beterınden korusun..
tombalak
28/10/2010, 17:38
Hasan çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzüldüm ya. Sen o kadar özen göster adam gelip pert etsin :S
yavaş yavaş yapmıştım herşeyi çokda güzel olmuştu ama napalım olan oldu artık nasipse bir sonraki aracıma artık.
Biliyorum Hasan. Her yapılan işte emeğin var. Olsun satmayı düşünüyordun. Her işte bir hayır vardır. Bu vesile ile bravo'ya hızlı bir geçiş yapmış olacaksın inşallah.
smartmavi
28/10/2010, 17:51
Geçmiş olsun arkadaşım!
tombalak
28/10/2010, 19:41
Biliyorum Hasan. Her yapılan işte emeğin var. Olsun satmayı düşünüyordun. Her işte bir hayır vardır. Bu vesile ile bravo'ya hızlı bir geçiş yapmış olacaksın inşallah.
Ne diyim arıyorum istediğim fiyat aralıgında bulamadım beyaz cam tavan still paket 17 jant ve dizel :))
hemşerim büyük geçmiş olsun, size bişey olmamasına sevindim.
Honor COOPER
28/10/2010, 22:19
Ne diyim arıyorum istediğim fiyat aralıgında bulamadım beyaz cam tavan still paket 17 jant ve dizel :))
Büyük geçmiş olsun öncelikle.
Stil paket dışında saydığın özellikleri kapsayan araç var silifkede öğretmen arkadaşta 33500 de fiyat istiyor bence düşünülebilir.
tombalak
28/10/2010, 22:37
Büyük geçmiş olsun öncelikle.
Stil paket dışında saydığın özellikleri kapsayan araç var silifkede öğretmen arkadaşta 33500 de fiyat istiyor bence düşünülebilir.
Gördüm sahibinden.com da o ilanı teşekkürler. Fiyat uygun ama sadece koltuk döşemelerini beğenmedim :)
ancester
28/10/2010, 23:35
usta geçmiş olsun...
hidalban
29/10/2010, 00:07
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun ya allah korumuş walla...
Gelmiş geçmiş olsun, Kan akıtın bir an önce, Allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun dostum ya allah korumuş
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun arkadşaım allah korumuş. allah daha beterinden hepimizi saklasın
beyaz evo80
03/11/2010, 12:21
6 hafta önce karşı yönden gelen şöförün sabaha karşı uyuması sonucu benim aracıma çarptı ve sonuc resimlerde görüldüğü gibi. Yaralanan olmadı sadece olan araçlara oldu. Çarpan araç Vw transporter yoldan çıkıp bahçe duvarına çarparak durabildi benim aracımda resimlerde görüldüğü gibi yol kenarında kaldı her iki araçda pert. Karşı tarafın sigortası masrafları ödeyecek aracıda görüldüğü şekilde kendim elimden çıkaracağım. uzun süredir moral bozukluğundan siteye bile girmiyordum. 6 hafta araçsız kalmak birazda zor oldu.
ooof çok kötü görünüyor fotolarda çok geçmiş olsun bozma moralını fazla sağlığın yerinde ya gerisi boş yerine yenisi gelir kardeşim hiç canını sıkma