Orijinalini görmek için tıklayınız : RTÜK uyaralım.
nurtepeli
22/10/2010, 16:36
arkadaşlar bugün hangi siyteye girsem bir fatma gül muabbeti almış gitmekte .BEN RÜTÜKÜ ARADIM VE DİZİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDUM DİZİ ŞU AN MAHKEME AŞAMASINDA ; TECAVÜZE ÖRNEK TEŞKİL ETTİĞİNDEN DOLAYI DİZİ KALDIRILACAKMIŞ. SİZDE RÜTÜK 'E MAİL ATARAK BU SAPKINLIĞI ORTADAN KALDIRMADA PAYINIZ OLSUN. TABİ BİZİM FORUMDADA ALAY KONUSU ŞU AN.:D
bu youtube de yasaklanmişti ancak Türkiye hariç tüm ülkeler izliyordu çok tav olmuştum:D yav arkadaşlar adamlar bilim adına neler geliştiriyor bizim konuştuğumuz uğraştiğimiz şeye bak :)
ademtahir
22/10/2010, 16:42
lütfen bu konuda fatmagül ile alakalı bişeyler konuşulmasın sıktı artık bu muhabbet isteyen RTÜK arasın veya mail atsın lakin geyiği burda yapılmasın bu diziye gıcık oldum yemin olsun ismi fatmagül olan bir arkadaşım olsaydı şu an itibari ile arkadaşlığımı bitirmiş olurdum
nurtepeli
22/10/2010, 16:44
bu youtube de yasaklanmişti ancak türkiye hariç tüm ülkeler izliyordu çok tav olmuştum:d yav arkadaşlar adamlar bilim adına neler geliştiriyor bizim konuştuğumuz uğraştiğimiz şeye bak :)
haklısın valla.
ademtahir
22/10/2010, 16:50
moderatör arkadaşlar konunun ismini düzeltebilirlemi RTÜK olarak.. yanlış yazılmış..
Kriminal
22/10/2010, 16:52
:d
WiSTaRiA
22/10/2010, 19:48
Pes valla yaaa........ Arkadaşlar verceğim linke bakın.... Bukadarda olmaz yeminle... Ne zihniyet var millette...
...LİNK...
Superonline - Kadınlar çileden çıkacak! (https://www.superonline.com/kadin/kadinlar-cileden-cikacak-103409)
Orçun haberi okumuştuk.... Hakan paylaşmıştı.. bende silmiştim...
izlemek istemeyen izlemez başka kanallara bakar..
mail atıp rtük e şikayet etmek saçma geliyor..
Arkadaşım sorun izlemek yada izlememek olayı değil sorun butur olayların gayet normalmıs gıbı topluma genclerımıze yavas yavas empoze edılmesıdır insanlar tecavuz olayını agzı acık gayet hos guzel bır olaymıs gıbı ızlıyor ve kendı cocuklarınada ızletıyor ergenlıge gıren genclerde bunun sıgara ıcmek gıbı normal bır olaymıs gıbı algılıyor hergun uyusturucu ıle alakalı fılım yap uyusturucunun zararından zıyade cok keyıf verıcı oldugu uzerınde durur ısen bugun olmasada yarın bırının cocugu bu neymıs dıye dener. tecavuz televızyonda hoş bır olaymıs gıbı yansıltılıyor bu genlerde bende deneyım tv de yapıyorlar derse ne olacak gencler bu dızılerden dolayı bosanmanın,aile içi sapık ilişkilerin bılınc altına yerlesmesınden dolayı 14-15 yasındakı gencler bunun normal oldugunu dusunup yozlasıyor.
Bu arada RTUK' e bende yazdım
WiSTaRiA
22/10/2010, 20:30
Orçun haberi okumuştuk.... Hakan paylaşmıştı.. bende silmiştim...
Neden silindi eser??