PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada özel servis önerileri

dexter1903
22/10/2010, 01:39
Tüm GP kullanıcı ve üyelerine selamlar...2006 1.3 multijet 90 bg puntomun 120000 km bakımını yaptırmak istiyorum ve ankaradaki özel servis öenerilerinizi bekliyorum..yorumlar için teşekkürler

magic
22/10/2010, 02:20
Aramıza hoşgeldin Faruk, öncelikle kendini tanışma bölümünde tanıtmış olsaydın daha iyi olurdu. Sorunun cevabına gelince, özel sevisten ziyade, Karum'un karşısında bulunan Kavaklıdere Servis'e gitmeni öneririm. Sahibi Müslüm Bey aynı zamanda forumumuzun üyesi olup, deneyimli ekibi ve güleryüzüyle her türlü sorununu maksimum müşteri memnuniyetiyle çözecek ve her türlü kolaylığı sağlayacaktır, emin olabilirsin.

ZAK1980
22/10/2010, 02:26
Baskent ahalısı olarak genelde Kavaklıdere Fiat Müslüm beye gıdıyoruz kendısı yetkılı servıs oluyor herkes memnun oldukca fıyata gelınce özel servıse yakın fıyatlar cıkıyor denılebılır Ankarada özel servıs soran ılk kısı sensın galıba senın sayende bızde ögrenırız belkı varmı ısını ıyı yapan özel:)

oozel
23/11/2010, 10:05
Selam arkadaşlar. Dizel Puntom 60 bine geldi ve kavaklıdere 500 TL fiyat çıkardı genel bakım için. Özel servisler genelde bu işi 150-200 civarına yapmakta. Aracı yeni aldığım için (2007 punto 1.3 75 bg) fiat özel servisleriyle daha haşir neşir olamadık. Ankara'da özel servis tavsiyenizi bekliyorum. Şaşmazda çok yer var ama sizlein tavsiyesi bana yol gösterecektir. 500 TL yi duyduktan sonra Resmi servise gitmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

insomnia06
23/11/2010, 12:06
ben ivedik de bir ustaya gidiyorum ve çok memnunum..geçenlerde serkan arkadaşımızıda oraya yönlendirdim ilgilenmişler sağolsunlar,serkan da memnun kalmış.gitmek isteyen olursa özelden yazsın,adresini telefonunu vereyim..