Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo teyp çerçevesini buldum:)
beyaz evo80
21/10/2010, 14:35
Arkadaşlar uzun bir uğraş sonunda teyp çercevesini almanyada bulunan acv firmasından buldum ve bu sabah mailleşmemiz sonucu türkiyedeki bayilerinin mail adreslerini firma isimlerini verdi ve burdan temin edebileceğimi söyledi bu firmalarla görüşdüm ve 1 tanesi 1 haftaya gelir dedi diğer firmada 1 ay içerisinde gelecegini ve tlf numaramı alarak geline bana bilgi vereceklerini söylediler sonunda 3 aydır evde sıfır kutusunda duran pıoneer 5250 ındash teyibibin zevkine varacam
aktepesound.com dan telefonla arayıp sorsan ellerinde acayip çeşit çerceve var..
zafermutlu
21/10/2010, 14:54
hayırlı olsun tekrardan. resimlerini çekecekdin sözün var :)
beyaz evo80
21/10/2010, 15:06
aktepesound.com dan telefonla arayıp sorsan ellerinde acayip çeşit çerceve var..
teşekkür ederim kardeşim ama arif'le uzun zamandır görüşüyoruz ama gelmediğini söylüyor yani anlıyacağın türkiye hemen hemen bir cok firma ile görüştüm ama yok dediler en son bu firmayı buldum:)
beyaz evo80
21/10/2010, 15:07
tabiki adaş takar takmaz hemen resimleri garaja ekliyecem kuşkun olmasın:)
beyaz evo80
21/10/2010, 15:19
çercevenin fotosu
hayırlı olsun resimleri bekliyoruz ;)
beyaz evo80
01/12/2010, 11:38
Arkadaşlar teyip cercevem gelmiş bugün kargoya verilecek aktepe sound arif kardeşime yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim almak isteyen arkadaşlar arif kardeşimle hemen irtibata gecebilir en kısa zamanda fotoları eklıyeceğim
nerhal61
01/12/2010, 11:53
Zafer kardeş, indash inin fotolarını montajlamadan gönderir misin?
Paylaştıgın cerceve fotosunda teyp yerleşeceği kısım da klasik oto teypleri için geniş duruyor. Daha büyük birşey nasıl takılabilir sence? İndash'ini de paylaşırsan ya da link atarsan bir fikir sahibi olabiliriz. Buna göre evocular da müzik modifiyelere başlayabilirler sanırım.
Bu arada kaç paraya geliyor?
Fotoğrafları ve ayrıntıları heyecanla bekliyoruz. Şimdiden hayarlı olsun.
Benim merak ettiğim double din veya sabitlenebilecek bir multimedya için evoların ön panelinin boyutları yeterli midir. Bilgilendirebilecek bir arkadaşım varsa sewinirim.
beyaz evo80
01/12/2010, 12:13
70 tl ye aldım fakat ilerki günlerde belki fiyatı düşebilir çünkü şu anda tek bir yerde var sadece indash yada klasık mp3 ler oluyor cunku teyip dış kısmı büyük fakat arkası normal teyip ebatında olduğu için double takma sansımız yok kardeşim
PIONEER AVH-P5250 DVD,USB,SD, 2010 MODEL İNDASH GittiGidiyor.com'da #33002216 (https://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-AVH-P5250-DVD-USB-SD-2010-MODEL-INDASH_W0QQidZZ33002216)
70 tl ye aldım fakat ilerki günlerde belki fiyatı düşebilir çünkü şu anda tek bir yerde var sadece indash yada klasık mp3 ler oluyor cunku teyip dış kısmı büyük fakat arkası normal teyip ebatında olduğu için double takma sansımız yok kardeşim
PIONEER AVH-P5250 DVD,USB,SD, 2010 MODEL İNDASH GittiGidiyor.com'da #33002216 (https://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-AVH-P5250-DVD-USB-SD-2010-MODEL-INDASH_W0QQidZZ33002216)
Çok güzel bir ürün ama linkte 3 aydan az garantili yazıyor. Gerçekten bu kadar az mı yoksa site mi eksik bilgilendirmiş ?
beyaz evo80
01/12/2010, 14:30
normalde 2 yıl garantili olanda var 6 ay ve hiç olmayan var fiyatıda ona göre zaten pıoneer kolay kolay arıza veren mır marka değil yaklasık 14 yıllık pıoneer kullanıcısıyın bır cok modelını kullandım yani kısacası otı ses sistemi hastasıyım :) kolay kolay arıza verenını görmedim
nerhal61
01/12/2010, 16:20
normalde 2 yıl garantili olanda var 6 ay ve hiç olmayan var fiyatıda ona göre zaten pıoneer kolay kolay arıza veren mır marka değil yaklasık 14 yıllık pıoneer kullanıcısıyın bır cok modelını kullandım yani kısacası otı ses sistemi hastasıyım :) kolay kolay arıza verenını görmedim
Bu sette navigasyon da var mı?
beyaz evo80
01/12/2010, 16:33
malesef yok :)
beyaz evo80
03/12/2010, 14:30
sonunda teyip çercevem elime ulaştı kısmet olursa akşam taktıracağım fotolarını eklerim
beyaz evo80
03/12/2010, 14:39
montaj öncesi fotolar:)
nerhal61
03/12/2010, 15:06
Montaj sonrasını gercekten merak ettim. Paylaşımına teşekkürler.
erosistanbul
03/12/2010, 16:17
indash ın dokunmatik hassaslığı nasıl tafsiye edermisin. resimlerini bekliyoruz.
beyaz evo80
03/12/2010, 17:26
indash ın dokunmatik hassaslığı nasıl tafsiye edermisin. resimlerini bekliyoruz.
orasını tam olarak bende çok iyi bilmiyorum ilk defa bu cihazı kullanıcam artık kullandıkca görürüm ama sonuç da pıoneer kalıtesınden ödül vermıyeceği kanısındayım
beyaz evo80
06/12/2010, 12:18
sonunda montaj sonrası fotolar:)
beyaz evo80
06/12/2010, 12:21
sonunda montaj sonrası fotolar:)
hayırlı olsun hoş dururyor... fakat kalorifer açıkklen o ekranın öyle çıkıp orada durması :) sorun yaşatmazmi :S
nerhal61
06/12/2010, 15:11
Çok başarılı bir montaj olmuş tebrikler...Yakışmış da ama kalorifer üflemesine biraz engel teşkil edebilir.
Öte yandan yuva boşluğuna baktım da, direkt olarak o yuvaya oturacak daha komponent sistemler var mıdır acaba, merak ettim. Yani ekranı yukarı çıkan değil de navigasyon gibi bir ekran nasıl olurdu acaba...Gerçi en boy oranı 4 lülerin oldugu bölüm engeller ama...Modifiyeci arkadaşlar ilgilenirse birşeyler bulunabilir.
Paylaşıma teşekkürler
beyaz evo80
06/12/2010, 15:18
hayırlı olsun hoş dururyor... fakat kalorifer açıkklen o ekranın öyle çıkıp orada durması :) sorun yaşatmazmi :S
teşekkür ederim ali dün memleketindeydım akşam :)benimde aklımdan gectı ama montajı yapan arkadaşım
problem olmaz dedi zaten ekranı kapatıp da muzık dınlıyebılıyorsun:)
beyaz evo80
06/12/2010, 15:23
Çok başarılı bir montaj olmuş tebrikler...Yakışmış da ama kalorifer üflemesine biraz engel teşkil edebilir.
Öte yandan yuva boşluğuna baktım da, direkt olarak o yuvaya oturacak daha komponent sistemler var mıdır acaba, merak ettim. Yani ekranı yukarı çıkan değil de navigasyon gibi bir ekran nasıl olurdu acaba...Gerçi en boy oranı 4 lülerin oldugu bölüm engeller ama...Modifiyeci arkadaşlar ilgilenirse birşeyler bulunabilir.
Paylaşıma teşekkürler
teşekkürler halit montajcı arkadaşım double dın takılabılır aslından felan dedi fakat 4 sinyal düğme panelini ya yanlara ayrı düğmeler takarız yada düğme panelini bir yere takarız dedi ama ben cok sıcak bakmadım orjınallığını bozmayalım dıye park aydınlatmaları ve teyp aydınlatmalarıda bır bırıne cok uyum sağladı:)umarım sızlerede nasip olur:)
zafermutlu
07/12/2010, 11:14
adaşım hayırlı olsun. senin resimleri bekliyordum nasıl duracak diye. güle güle kullan. benim fikrim eski hali daha hoş duruyor. ama orj teyp kusurlarını düşünürsek on numara bir alet . gömmeli olmadıkca pek hoş durmuyor. ama normal teyp mi bu mu diye sorsalar kesinlikle bu derim.
krakercocuk
07/12/2010, 11:31
bende kalorifer peteklerine engel olacağı için gömme çıkma kafa tek din almıştım
https://img98.imageshack.us/img98/2435/dsc0753m.jpg
zafermutlu
07/12/2010, 11:39
vede olayı bitirmişsin fırat çok hoş durmuş. sadece kalorifer peteklerinde degil sorun. ön konsol bütünlügünü bozuyor.
beyaz evo80
07/12/2010, 12:12
adaşım hayırlı olsun. senin resimleri bekliyordum nasıl duracak diye. güle güle kullan. benim fikrim eski hali daha hoş duruyor. ama orj teyp kusurlarını düşünürsek on numara bir alet . gömmeli olmadıkca pek hoş durmuyor. ama normal teyp mi bu mu diye sorsalar kesinlikle bu derim.
Teşekkür ederim adaş tabiki double dın daha hoş oluyor fakat biraz orjınallığını bozmamız ynı ufak tefek oynamalar yapmamız gerekiyordu onuda ben istemedim bu teyıbın guzel bır yanıda dış yuzeyıde parlak pıano sıyahı oldugu için göğüsle bir bütünlük sağladı ve özelliklede kaliteli bir ses cıktı ortaya
beyaz evo80
07/12/2010, 12:15
bende kalorifer peteklerine engel olacağı için gömme çıkma kafa tek din almıştım
double biraz dısardamı kalmış sanki yanı göğüs kısmına sıfır oturmamış gibi duruyor yoksa fotoda mı öyle görünüyor?
ufuk_punto
07/12/2010, 12:39
emege sağlık cok güzel olmus.keske double din olsayms
nerhal61
07/12/2010, 12:41
E budur işte, hocam kullandıgın ürünler icin link verebilir misin? Karnalıkta farkedilmiyor belki ama görüntüyü de bozmamış pek, tabi bunu söylerken neleri getirdiği önemli. Yani değmiş mi demek için...
krakercocuk
07/12/2010, 14:04
arkadaşlar double din olunca ne olacak anlamadım yani..bu kafa çıkabiliyor..kasa içerde kalıyor..double yapsaydım tüm orjinallik bozulacak tadilata girmek isteyecek.tuşların yeri değişecek iptal olacak vs...akşam çıkarken keyzine koy eve kaldır ekranı ayrıca 4 kademeli olarak hareket etme özelliği var.dışarda kalan kısım sadece kafa oda kabartma görüntülü hoş duruyor..kalınlığıda 1,5 cm:) ekran 7 inch. sinema bir başka:D
ürünü yurt dışından aldım
e artık binenlere bilet kesersiniz :)
krakercocuk
07/12/2010, 15:10
filmine göre diğişiyo:D
beyaz evo80
07/12/2010, 15:23
:)
dinomani
07/12/2010, 17:02
teyp çok güzel olmuşda bu evonun mavi ışıklandırma nasıl olmuş çok hoşuma gitti türkiyede varmıydı bu ışıklandırma.
teyp çok güzel olmuşda bu evonun mavi ışıklandırma nasıl olmuş çok hoşuma gitti türkiyede varmıydı bu ışıklandırma.
dikkat ederseniz evo değil gp o araç eğer mavi ışıklandırmayı soruyorsanız bildiiğim kadarıyla sonradan yapılıyor.isterseniz sizde yaptırabilirsiniz..
@krakercocuk
ruhsata işlettinizmi :D birde vergi levhası asın aynaya camlarda film afişleri filan tam olsun:)
GünahsizSeytan
07/12/2010, 19:37
Hayırlı olsn güzel yakıştırmışsınız. Aslında riskli bir iş evonun güzelim göğüsüyle oynamak , yani ekransz sade standart boyutlarda bi teyp görüntüyü bozabilir. Tabiki zevk meselesi kaliteli ses için görüntüden vazgecenlerde vardr :)
Güzel günlerde Kullan Hayırlı olsun zafer ..Keyifli forumlar..
Çerçeve stoklarda vardır,isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
Not:Forumdan aradıklarını arkadaşlarımız bizzat iletsin..karışıklık olmaması için..
Erdem Bozdağ
26/12/2010, 03:00
benden bi tavsiye:
indashinizi kesin kaskolatın
Sözün bittiği yer... Mükemmel birşey olmuş..
beyaz evo80
26/12/2010, 22:37
benden bi tavsiye:
indashinizi kesin kaskolatın
tşkederim kardeşim zaten kasko teminatında var:))
beyaz evo80
26/12/2010, 22:38
Güzel günlerde Kullan Hayırlı olsun zafer ..Keyifli forumlar..
Çerçeve stoklarda vardır,isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
Not:Forumdan aradıklarını arkadaşlarımız bizzat iletsin..karışıklık olmaması için..
tşkederim arif aktepesound +10 :clapping:
burak6230
08/01/2011, 17:08
arkadaşlar bende evoma arkadaşınki gibi gömmeli dvd taktırıcaktım fiat bayinden tanıştıgım yetli abim bana sakın deiştirme dedi degiştirisin 1 yıl yada 2 yıl kullandıktan sonra arçtaki bir beyinden bahsetti onu öldürüyormuş ve o beyni de 2milyardan fazlaya yapıyorlarmış ama aslı varmı bilmiyorum
beyaz evo80
10/01/2011, 00:20
arkadaşlar bende evoma arkadaşınki gibi gömmeli dvd taktırıcaktım fiat bayinden tanıştıgım yetli abim bana sakın deiştirme dedi degiştirisin 1 yıl yada 2 yıl kullandıktan sonra arçtaki bir beyinden bahsetti onu öldürüyormuş ve o beyni de 2milyardan fazlaya yapıyorlarmış ama aslı varmı bilmiyorum
kardeşim öyle sacmalıkmı olur beyın ya hemen hata verır yada hiç vermez teyiple ne alakası olabılırkı sonucda ıkısıde aynı voltajla çalışıyor ekstra bırsey takılmıyor babam 22 yıl fiyat yekılı servıslığı yaptı ve halende özel olarak abım bu işi devam ettirmekde sadece bu bır bayi politikası
burak6230
16/01/2011, 19:09
vallahi tam ve net bişe anlamamıştım dediginden ama öyle demişti artık dogrulugunu bilmiyorum
mesut eyvaz
16/01/2011, 22:33
Ön konsolun görünümü rezil oluyor ama bu şekilde .
Benim evo ya (active) mp3 player ı bağlamak istiyorum. Tesisatı hakkında hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada arkadaşın tesisatı hakketen hoş olmuş, güle güle kullansın:)
Evo active lere mp3 player bağlanabiliyor mu?
beyaz evo80
27/01/2011, 11:00
Evo active lere mp3 player bağlanabiliyor mu?
aux çıkışından bağlanıyor diye biliyorum
kardeşim öyle sacmalıkmı olur beyın ya hemen hata verır yada hiç vermez teyiple ne alakası olabılırkı sonucda ıkısıde aynı voltajla çalışıyor ekstra bırsey takılmıyor babam 22 yıl fiyat yekılı servıslığı yaptı ve halende özel olarak abım bu işi devam ettirmekde sadece bu bır bayi politikası
acaba arkadaşın bahsettığı böyle bir sistem mevcut mu? Ben aradım taradım bulamadım doğrusu???
arkadaşlar double din olunca ne olacak anlamadım yani..bu kafa çıkabiliyor..kasa içerde kalıyor..double yapsaydım tüm orjinallik bozulacak tadilata girmek isteyecek.tuşların yeri değişecek iptal olacak vs...akşam çıkarken keyzine koy eve kaldır ekranı ayrıca 4 kademeli olarak hareket etme özelliği var.dışarda kalan kısım sadece kafa oda kabartma görüntülü hoş duruyor..kalınlığıda 1,5 cm:) ekran 7 inch. sinema bir başka:D
ürünü yurt dışından aldım
Merhaba, bu cihaza benzer T.C de bir ürün var mı ? Nerede satılır ? Tşk ettim
Paylaşım için teşekkürler. Hayırlı olsun. Çerçeve biraz tuzlu olmuş o da piyasada bulunmadığındandır.Gerçi nereden ve kimden alınmış tam kavrayamadım! Direksiyondaki kontrol tuşları pıoneer da çalışıyormu acaba?
Birde çıkış kaç watt, kaç kanal, film hangi formatları destekliyor bilgi verirseniz sevinirim.
Indec double değilde kendinden ekranlı dauble takılan çerçeve bulan varmı arkadaşlar bu çerçeve bende uzun zamandır var