Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu renkte GP görmekte varmış :)
ademtahir
21/10/2010, 11:44
başka bu renkte GP varmı acaba :D
serkankucuk
21/10/2010, 11:46
Allah göstermesin bida böyle bi renk :D
skyline28
21/10/2010, 11:49
ben evo bile gördüm bu renk
GrandeTalha
21/10/2010, 11:56
Fabrikasyon hatası mı ne ? :D O renk GP bırak araba görmedim ben ...
zafermutlu
21/10/2010, 11:59
sevmedim bu rengi..
ademtahir
21/10/2010, 12:05
sahibi doktor her gün soruyum diyorum ama cesaret edip soramadım bir türlü çokmu aradınız bu rengi diyecem ama bayan sinirli duruyor döver diye korkuyorum :D
GrandeTalha
21/10/2010, 12:07
Bence hiç sorma renk hırsını senden almasın :D
zafermutlu
21/10/2010, 12:09
sahibi doktor her gün soruyum diyorum ama cesaret edip soramadım bir türlü çokmu aradınız bu rengi diyecem ama bayan sinirli duruyor döver diye korkuyorum :D
adem yanına park et hergün belki anlar arabanın renginin çirkin oldugunu:D
Bence de uzak dur ne olur ne olmaz.Yani bu renk katalogta nasil isimlendirilmis o da ayri bir konu..."gungormemis cocuk kakasi rengi"olabilir mesela....:)))
o renkte araban olsa sen de sinirli ve bayan olurdun :D :D
ademtahir
21/10/2010, 12:15
ama araba dynamic birde içi dışı çok temiz bir araç :D
dinamik bir araç olduğu belli :D
Bence de uzak dur ne olur ne olmaz.Yani bu renk katalogta nasil isimlendirilmis o da ayri bir konu..."gungormemis cocuk kakasi rengi"olabilir mesela....:)))
valla Gurur abi ne güldüm ya.... çok iyiydi...
valla müslüman yeşili :D
tam rengi...
ademtahir
21/10/2010, 12:19
eğer bu bayan görse benim bu arabanın resmini buraya koyup böyle geyiğini yaptığımızı yemin olsun beni döver :D
Bende görmüştüm bir tanede o mamülden Edirne'de de var.
Dayım yaklaşık olarak 60 65 yaşlarında. Hacı desem değil surat bir karış. Çok uyuz biri idi.
eğer bu bayan görse benim bu arabanın resmini buraya koyup böyle geyiğini yaptığımızı yemin olsun beni döver :D
valla abi ateşle oynama...
izmir karşıyakada girne cad. girişinde var bu renk gp. hatta bi ara satılıktı satamadı zaten.
krakercocuk
21/10/2010, 13:06
yaprak yeşil olarak geçiyor...her gün görüyorum ortalama
serkankucuk
21/10/2010, 13:12
internet sitesinde o rengin adı yok diğer modellere de baktım :D
StrawBeeRy
21/10/2010, 13:13
ıyy bizim burdada var çok iğrenç ya
Yaprak yeşili diye geçiyor. Konak'ta birinde vardı. Uzun süre sahibinden de ilanı vardı satamamıştı.
Benim arabamın rengine kötü diyenler görsün. Daha çirkinleri var. :)
ademtahir
21/10/2010, 13:31
Yaprak yeşili diye geçiyor. Konak'ta birinde vardı. Uzun süre sahibinden de ilanı vardı satamamıştı.
Benim arabamın rengine kötü diyenler görsün. Daha çirkinleri var. :)
yasemin senin arabanın rengi çok güzel benim hoşuma gidiyor izmir'de kordon'da duruyor bir tane çok güzel aksesuarda yapmış harika bişey olmuş farklılık yaratan bir renk..
ama bu renk için hiç öyle bişey demek mümkün değil komple modifiye olsa yine olmaz :D
eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek olarak kalmış :D
nesi var rengin yaa bi ben beğendim sanırım bir iki ton daha koyu olsa çok güzel olurmuş. mareayı hatırlatıyo bana ahhh ahhhhhh
bu renge benzer palio görmüştüm..
yalnız renkler ve zevkler tartışılmaz burada geçerli değil.. Gp'ye hiç yakışmamış..
Adem kardeş ben tanıyorum o arabanın sahibi olan bayan doktoru :toot0000:
PLaTiNuN
21/10/2010, 14:52
Bende diyorum benim arabanın rengi ne acayip demek daha beteride varmış :D:D
ademtahir
21/10/2010, 15:15
Adem kardeş ben tanıyorum o arabanın sahibi olan bayan doktoru :toot0000:
sendenmi aldı arabayı :D
Kriminal
21/10/2010, 15:20
Bayan doktoru ne demek ya :D
WiSTaRiA
21/10/2010, 16:10
Gayet güzel bir renk...
faithless1905
21/10/2010, 16:45
nokia 6110 gibi :)
serkankucuk
21/10/2010, 16:48
nokia 6110 gibi :)
:D harbiden bukalemun die bi rengi vardı değişen... hayrandım...
ibrahim06
21/10/2010, 16:56
Fabrikasyon hatası mı ne ? :D O renk GP bırak araba görmedim ben ...
Benim eski brava bu renkti. Plüton yeşili diye geçiyordu. Bakmayın bu rengin öyle durduğuna. Kapalı yagmursuz havada yıkayın. Simsiyah gibi durur. Inanılmaz parlar.Güneşte yeşile çalar Tabi gene de cins bi renk
ancester
21/10/2010, 18:09
-bozmayın moralinizi, puntodan soğumayın. ibret olsun diye üretmişler bu modeli. bizim normal renkler gözümüze daha güzel görünsün diye. fiat müşteri sadakatine önem veriyor.
-vay polyanna vay...
Ehehe :) Bu renk böcekler oluyor böyle sırtı yeşil yanar döner.
Benim eski brava bu renkti. Plüton yeşili diye geçiyordu. Bakmayın bu rengin öyle durduğuna. Kapalı yagmursuz havada yıkayın. Simsiyah gibi durur. Inanılmaz parlar.Güneşte yeşile çalar Tabi gene de cins bi renk
ahh ahh yukarda yazdımda halimden anlayan biri çıktı :D
tam olarak aynı değil ama gerçekten mükemmel bi renkti gerçekten pluton yeşili
bu rengin gittiği tek araba bilirim, 95 - 05 arası balina kasa mercedes
https://image5.sahibinden.com/photos/89/65/19/32896519e9l.jpg
siyah gibi duruyor demi ama değil :D
bu nasıl bir renk böyle allah korusun arkadaşlar arabalarınızın kıymetini bilin :D
adem yanına park et hergün belki anlar arabanın renginin çirkin oldugunu:D
:D :D kopardınız valla beni akşam akşam yorumlarınızla Zafer abi, Gurur abi, Adem abi
smartmavi
21/10/2010, 19:50
Ben dösemeleri emotion'a benzettim.
ibrahim06
21/10/2010, 23:55
ahh ahh yukarda yazdımda halimden anlayan biri çıktı :D
tam olarak aynı değil ama gerçekten mükemmel bi renkti gerçekten pluton yeşili
Ozzycim seni çok iyi anlıyorum. Bak bu da benim ex aşkım.Şubat ayında sıfır puntoya peşinat vermiştim. 99 model italyan kasaydı. O kadar diriydiki görenler 99 model olduğuna inanmazdı. Arabamın rengine laf edeni vururum buarada :)
https://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4483.jpg
https://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4498.jpghttps://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4539.jpghttps://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4476.jpg
fabrika resmen güzelim puntoyu basitleştirmiş bu renkle
Ozzycim seni çok iyi anlıyorum. Bak bu da benim ex aşkım.Şubat ayında sıfır puntoya peşinat vermiştim. 99 model italyan kasaydı. O kadar diriydiki görenler 99 model olduğuna inanmazdı. Arabamın rengine laf edeni vururum buarada :)
https://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4483.jpg
https://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4498.jpghttps://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4539.jpghttps://i1010.hizliresim.com/2010/10/21/4476.jpg
abi muhtemelen piskolojik ama marea benim hala tek aşkım diyebilirim :D 2001modeldi önceden temprayla oynasamda araba kullanmayı o mareada öğrendim onda piştim sonundada pert ettim, değil punto mareanın yerine gelen 2010 corolla unutturmadı onu, sadece rengi değil herşeyiyle aşıktım o arabaya hiç bişey olmasa sağından solundan ses gelmiyodu.
senin arabanda gerçekten çok iyi duruyo abi eskidiği içinmi değiştirdin?
not: italyan yapımıydı yerli marealarla karıştırmayın
ibrahim06
22/10/2010, 01:03
Evet sırf model yenilemek adına değiştirdim. Arabayı ben de unutamıyorum. Bazen yolda belde giderken karşıma ne zaman bir marea brava çıksa onda hissettiğim tad geliyor aklıma.Bilyosun mareayla brava arasındaki fark bagajları. Punto da ayrı bir tat ama brava marea bence fiatın efsane modellerinden biriydi.
italyan montaj olduktan sonra aynıdır heralde abi marea brava. peki pişmanmısın :D ben olsam olurdum büyük ihtimalle :D
ibrahim06
22/10/2010, 01:15
italyan montaj olduktan sonra aynıdır heralde abi marea brava. peki pişmanmısın :D ben olsam olurdum büyük ihtimalle :D
Pişmanım denemez. Zira yaşlanmıştı.Eskimişti demiyorum yaşlanmıştı. Ve malesef italyan kasaların parçaları oldukça pahalı. Genelde bravacılar parçaların pahalı oluşundan şikayet ederler. Ama şunu söyleyeyim : Fiat bence Brava neyse de en azından Mareayı bikaç kaporta rötuşla üretime devam ettirmeliydi. Ablamın kaynı 2 hafta önce 2005 marea liberty aldı. Anılar canlansın diye biraz sürdüm.
o tadı verdimi peki abi? ben hiç yerli marea/brava kullanmadım.
biz parça filan sıkıntısıda çekmedik çünkü şuan aklıma gelen bi arıza yapmadı hiç. ufak tefek şeyler oluyodu onuda 5-10liraya yaptırıyodu dedem :D
fiat şuan o mareanın aynısını satsın 1 dk düşünmeden aldırırım :D
ahhh ahh sayende yine hatırladım mutlu oldum salak kafam acele etmesem o araba benim olucaktı şimdi :)
nerden nereye geldik :)
ibrahim06
22/10/2010, 01:24
Verdi verdi. Bir tek direksiyon simidi biraz farklı geldi. Yolda gidişiyle motor sesine hastaydım ben zaten. Benim şimdiki dizele binince sesine alışmam çok zor oldu. Traktör gibi gelmişti. Ama şimdi bununda özellikle turbonun ıslık sesine hastayım
asimsendogan
22/10/2010, 01:26
:
nurtepeli
22/10/2010, 01:31
başka bu renkte gp varmı acaba :d
bence yok.
unluturkbuura
22/10/2010, 01:33
ben evo bile gördüm bu renk
bende bu renk evo gördüm zonguldakta
ademtahir
22/10/2010, 09:23
dikkatinizi çekerim bu mareanın rengi ile bu gp nin rengi aynı değil arkadaşlar mareanın o rengi çok var piyasada ve tatlı bir renk bu gp nin rengi ise ne tatlı ne acı nede ekşi :D
sendenmi aldı arabayı :D
Yok ama satanı biliyorum :D
Bayan doktoru ne demek ya :D
Yani Denizcim doktorun cinsiyeti bayan :)
evo yeşili diye satıyorlardı ben alırken vardı ama renkten kaybetti:D ne askeri yeşil ne cemaat yeşili :D arada kalmış bu
valla iğrenç bir renk gp'ye her renk gider diyenin anlını karışlıyayım ispatı resimde... :D ama bakın arkadaşlar VW schirocco yeşili görmenizi tavsiye ederim dehşet bir renk keşke o olsa ne modlamırdı... :D
serkan86
22/10/2010, 12:53
kocası askerdir belki.:-)
ademtahir
22/10/2010, 13:06
kocası askerdir belki.:-)
kocasıda doktor :D
silentscream
22/10/2010, 17:55
yaprak yeşil olarak geçiyor...her gün görüyorum ortalama
Yaprak değil de yaprağa konan kaka sineği rengi gibi..
Yanar döner...
ne renkmiş be modifiyeli arabalar bile bu kadar dikkat çekmemiştir üzüldüm şimdi bu renk almadım diye xD
Evo yeşiliyle bu yeşil de aynı değil sanırsam. Çünkü evo yeşili+pop kit çok güzel duruyordu ya da bana öyle geldi :D
burda fotoları var: https://www.facebook.com/album.php?aid=3181825&id=9307668&l=9608b752d7
Umarım forum üyesi değildir ya da üye olmak niyetinde değildir... :D :D
Adem, sakın araca kart bırakma :D
StrawBeeRy
23/10/2010, 00:14
umarım forum üyesi değildir ya da üye olmak niyetinde değildir... :d :d
adem, sakın araca kart bırakma :d
:d:d:d
ademtahir
23/10/2010, 11:54
bende özelikle davet ediyim diye düşünüyordum farklılık olsun demiştim :D
o kadar da kötü değil yapmayın ya... bir üye bir üyedir..
bende özelikle davet ediyim diye düşünüyordum farklılık olsun demiştim :D
o kadar da kötü değil yapmayın ya... bir üye bir üyedir..
Kötü olmasından ziyade, konuyu okuyacak olması
açısından demiştim... :D :D
Yoksa herkese tabiki kapımız açık...
Kötü olmasından ziyade, konuyu okuyacak olması
açısından demiştim... :D :D
Yoksa herkese tabiki kapımız açık...
valla aynen şimdi sen söyleyince anladım...konuyu okursa adem abi yandı...
ademtahir
23/10/2010, 14:41
beni vurur valla :D
hergün görüyorum zaten eczaneninden önünden yürüyerek geçer araç karşıda duruyor zaten herün benim arabayada bakıyor durumum sakat :D
valla aynen şimdi sen söyleyince anladım...konuyu okursa adem abi yandı...
:D :D
baksana birde farklılık olsun diye özellikle davet etmeyi düşünüyor... :D :D
davet etsin de görelim...
beni vurur valla :D
hergün görüyorum zaten eczaneninden önünden yürüyerek geçer araç karşıda duruyor zaten herün benim arabayada bakıyor durumum sakat :D
Konya' ya geldiğimizde bir ziyaret ederiz artık...
Böyle ender şeyleri görmek herkese nasip olmaz sonuçta :D :D
davet etsin de görelim...
:D :D
ademtahir
23/10/2010, 15:02
ben davet ediyim o da bu konuyu görsün sonra benim gözümü çıkarsın kör adem olarak geziyim :D
davet etmeden önce eser sana haber veriyimde konuyu bi sir sana zahmet :D
ben davet ediyim o da bu konuyu görsün sonra benim gözümü çıkarsın kör adem olarak geziyim :d
davet etmeden önce eser sana haber veriyimde konuyu bi sir sana zahmet :d
Valla seninle birlikte çok kişi kör kalabilir... :D :D
ben davet ediyim o da bu konuyu görsün sonra benim gözümü çıkarsın kör adem olarak geziyim :D
Adem abi konuyu silmeden davet et edeceksen,geçmiş olsun bu arada. :)
ben silemem konu yetki alanım dışında.. Yasemin veya Çoskun abiden veya Erdi den rica etmen gerekecek..
:D::)
gerçekten ilk defa gördüm bu rengi ama bir spor araba için bu renk hiç olmamış.
stilyanov
12/12/2010, 00:28
ama araba dynamic birde içi dışı çok temiz bir araç :D
aracaba dynamic değil emotion donanım dır nerdenmi biliyorum koltuk dosemelerinden belli sadece emotion da war bu bu doseme tipi ama aracın rengi gercekten kotumus
evoda emotion yok ki.bu dynamic zaten yazmıs