Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO'm geldi :)
jeppesen
20/10/2010, 23:53
Arkadaşlar, bugün itibari ile EVO'm geldi, ilk izlenim süper. Darısı arabasını bekleyen tüm arkadaşların başına. Gezmekten pek resim çekmeye fırsat bulamadım. Şimdilik bununla idare edin. Sonra daha güzel resimler koyarım.
EvoKoray
21/10/2010, 00:02
hayırlı olsun beyaz,içi bordo ve skydome daha ne olsun :)
Hayırlı olsun, gülerek ve neşeyle kullanın.
Maşallah güle güle kullanınırsınız inşallah.
İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
hayırlı olsun kazasız günlerde
darısı bana hala haber bekliyom
allah kaza bela vermesin güzel tercih yapmişsiniz maşallah hayırlısı olsun
bravo_sercan
21/10/2010, 00:28
Hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz kullanirsiniz insallah.
güle güle, kazasız belasız kullan...
krakercocuk
21/10/2010, 00:39
beyaz evo ve skydome denecek hiç birşey yok..mükemmel
ibrahim06
21/10/2010, 00:40
hben de isterem. hayırlı olsun
güle güle kullanın hayırlı olsun
jeppesen
21/10/2010, 01:16
çok sağolun arkadaşlar, bu arada plakada soyadımın sessiz harflerinden geldi.o da ayrı bir sürpriz oldu benim için.
hayırlı olsun tekrar, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bisey soracaktım, ben de aracımı bekliyorum siparis verirken 15 ekimde gelir demislerdi, su an ise gecikme oldugundan dolayı 23unde gelecek dediler. Acaba siz aracı alırken teslim tarihi olarak ilk ne dediler? Sorma sebebim araclarımızın aynı gemi ile gelip gelmedigini ogrenmek.Eger oyleyse ankaraya da bi kac gun icin de ulasır herhalde siparisler
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İlk iş bence lastik havalarını kontrol ettir ;) benimkilerin hepsi 50 çıktı :)
16 CSE 79
21/10/2010, 02:05
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
sakinkaradas
21/10/2010, 09:50
bu gün 4.gün hala bekliyorum.taaaaaaam 15 gün daha bekleyecegim:(
Güle güle kullanın, arada sırada İstanbul buluşmalarına bekleriz sizide. İlgili başlığı takip ederseniz, sık sık gokart buluşmaları yapıldığını göreceksiniz.
NyhatShu
21/10/2010, 11:09
hayırlı uugurlu olsun keyifli sürüşler.
Hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler...
beyaz evo80
21/10/2010, 11:41
Arkadaşlar, bugün itibari ile EVO'm geldi, ilk izlenim süper. Darısı arabasını bekleyen tüm arkadaşların başına. Gezmekten pek resim çekmeye fırsat bulamadım. Şimdilik bununla idare edin. Sonra daha güzel resimler koyarım.
hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğimle...
zafermutlu
21/10/2010, 11:42
hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar kullanmak dilegiyle. aracınız çok güzel cam tavanlı tercih çok dogru. araba bir yana bu cam tavan bir yana :) ben herkese söylüyorum sadece dıştan degil içtende çok güzel kullanışlı. bende hastalık yaptı daha cam tavanı olmayan araba almam. bence motor tercihinde çok dogru süper bir makine sahibisiniz:) güle güle kullanın...
onderbaki
21/10/2010, 16:33
benim araba gri ama beyazıda ayrı güzel. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
burak6230
21/10/2010, 17:01
hayırlı ugurlu olsun bende evo aldım fakat teslimat yılbaşına kadar dediler kesin bir tarih yok araba süper görünüyor inşallah benimkide gelir
jeppesen
21/10/2010, 19:26
hayırlı olsun tekrar, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bisey soracaktım, ben de aracımı bekliyorum siparis verirken 15 ekimde gelir demislerdi, su an ise gecikme oldugundan dolayı 23unde gelecek dediler. Acaba siz aracı alırken teslim tarihi olarak ilk ne dediler? Sorma sebebim araclarımızın aynı gemi ile gelip gelmedigini ogrenmek.Eger oyleyse ankaraya da bi kac gun icin de ulasır herhalde siparisler
Arkadaşlar,öncelikle ilgi alakanız ve güzel temennileriniz için teşekkürler.
Ben araç siparişini Ağustosun 2. haftasında vermiştim, Kasım 01-15 arası teslim ederiz ama daha da erken gelebilir demişlerdi.araç beklediğimden erken geldi (9 hafta) bekledim.
İşim dolayısıyla çok fazla istanbulda olamadığım için arabayı sadece zevk için kullanıyorum, o yüzden beklediğime deysin diye böyle bi kombinasyon yaptım.performans,yakıt tüketimi ya da olabilecek arızalar konusunda konuşmak için henüz çok erken ama gerçekten çok gösterişli bu evo'lar.trafikte inanılmaz dikkat çekiyor.
Sanal olarak forumda konuştuğumuz arkadaşlarla istanbul buluşmalarında görüşmeyi çok isterim.çünkü bu güne kadar gördüğüm en seviyeli, en faydalı forum bu.
Herkese araçlarıyla birlikte keyifli,kazasız,sorunsuz günler dilerim
hayırlısı olsun kazasız belasız benimkide insallah pazartesi gelicek gunler gecmıyor sankı :)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ve cezasız kullanın ;)
Budweiser
23/10/2010, 14:18
Bende aracımı yeni aldım mutluluğunuzu anlayabiliyorum :D Allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
hayırlısı olsun kazasız belasız benimkide insallah pazartesi gelicek gunler gecmıyor sankı :)
banada pazartesi yada salı dediler pazartesi salımı bunların araç teslim günleri ))
Kasım-Aralık da kampanyalar olabilir mi acaba ?
Dolar da düşmüşken...
banada pazartesi yada salı dediler pazartesi salımı bunların araç teslim günleri ))
Erdal Bey, bana da en son bu pazartesi (25 ekim) gelecek dediler, siz hangi bayiden aldınız acaba? Umarım en kısa zamanda araçlarımıza kavuşuruz..:)
Erdal Bey, bana da en son bu pazartesi (25 ekim) gelecek dediler, siz hangi bayiden aldınız acaba? Umarım en kısa zamanda araçlarımıza kavuşuruz..:)
kartaş tan aldım bakalım yarın ne diyecekler
hayırlı olsun, beyaz+ skydome gerçekten güzel seçim.
güle güle kullanın
sakinkaradas
25/10/2010, 09:30
aralıkta muhtemelen ciddi kampanyalar olacak. ama yarının ne getirecegini kimse bilemez.zira bu araçların fiyatında ortalama 2000 lira gibi bir düşme zaten oldu.kimse çok fazla hayal kurmasın öyle 2000-3000 lira gibi taş çatlasa 500-1000 arası belki düşer.oda ihtimal den ibaret.ayrıca araba için ne kadar gün verirler oda belli olmaz.