Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo sticker
bravocu dostlar elinde olan bana bir sticker örnegi gönderebilirmi. yada aracında sticker ın çekilmiş bir foto örnegide işimi görür.
tesekkürler
bravo_sercan
21/10/2010, 00:31
Nasi bi sticker istiyorsun ki ?
Forum stickeri gbi bisymii ?
serkankucuk
21/10/2010, 00:37
bence bulut sticker'ı al harfleri sök tek tek olur snn istediğin sanırım....
Nasi bi sticker istiyorsun ki ?
Forum stickeri gbi bisymii ?
sercanım aslında foruma ait bi sticker mı bilmiyorum ama bi arkadaşta vardı. o da bizim forumdan burak arkadaşımın aracında görmüştüm
ben biraz saçmalamış olabilirim ama fırata rakip olucam:P
serkankucuk
21/10/2010, 01:09
ooooh farklı stickerlar arttı iyice 1-2 gün içinde :)
bravo_sercan
21/10/2010, 13:58
sercanım aslında foruma ait bi sticker mı bilmiyorum ama bi arkadaşta vardı. o da bizim forumdan burak arkadaşımın aracında görmüştüm
Ewet ondan bendede vardi. Fotografi olmasi lazm aksam evde koyarim.
Zaten bu forumn stickernn aynisi gbi bisey
BuRaK-BG
21/10/2010, 21:45
bulutcum bahsettiğin burak sanırım benimdir:) ekte 5 resim var, arka kelebek camlarda ve arka camın üst ortasında logolar görünüyor. birebir logonun çekildiği foto elimde yok ama istersen çekebilirim. bunlar işini görmezse. umarım yardımcı olabilmişimdir.
tutkuaydin41
21/10/2010, 22:25
punto ya gıtmezmı bu stıcker..
bulutcum bahsettiğin burak sanırım benimdir:) ekte 5 resim var, arka kelebek camlarda ve arka camın üst ortasında logolar görünüyor. birebir logonun çekildiği foto elimde yok ama istersen çekebilirim. bunlar işini görmezse. umarım yardımcı olabilmişimdir.
burak cok sagol kardeşim. işe yarar fotolar. ben kendim yeni bir sticker tasarlamak istiyorudum. malzeme lazımdı. tesekkürler
bravo_sercan
21/10/2010, 23:49
Buyrun =)
https://img246.imageshack.us/img246/8396/dsc02854j.jpg
evet bu da benim kendi çalışmam. ben forumu anlatan bir logo degil sadece puntoyu anlatan bir logo çalışması yaptım. forum logosuna saygımız sonsuz :worthy00:allatki esseesse yazısı örnek bir yazı, iptal edip istenilen yazı yazılabilir. ben bu kalıbı kullanıcam sticker olarak
sadece paylaşmak istedim:friendship:
Buyrun =)
mersi sercan :D
bravo_sercan
22/10/2010, 00:16
Güzel olmuş eline saglık
Bence eger arabana benzer bişey yapmak istersen =)
ön ve arkaya birer lastikle çamurluk koyup dip basık yap
ortayada reptile yaz =)
tutkuaydin41
22/10/2010, 00:18
evet bu da benim kendi çalışmam. ben forumu anlatan bir logo degil sadece puntoyu anlatan bir logo çalışması yaptım. forum logosuna saygımız sonsuz :worthy00:allatki esseesse yazısı örnek bir yazı, iptal edip istenilen yazı yazılabilir. ben bu kalıbı kullanıcam sticker olarak
oww işte bu :P bastırabılırım dıme ßuLut Abi.. öLçü oLarak ne olmalıdır??
Güzel olmuş eline saglık
Bence eger arabana benzer bişey yapmak istersen =)
ön ve arkaya birer lastikle çamurluk koyup dip basık yap
ortayada reptile yaz =)
sercan ayrıntıya dikkat etmen hoşuma gitti.
ben zaten bu sticker da bile biraz basık bi izlenim vermek istemiştim;)
StrawBeeRy
22/10/2010, 00:20
abi eline sağlık çok güzel olmuş
oww işte bu :P bastırabılırım dıme ßuLut Abi.. öLçü oLarak ne olmalıdır??
utku daha önce forum sticker ı kullanmamıştım. bu sebeple ölçü olarak tam bilgim yok ama
zevkine göre ortalama bi ölçüde de yaptırabilirsin
tutkuaydin41
22/10/2010, 00:23
utku daha önce forum sticker ı kullanmamıştım. bu sebeple ölçü olarak tam bilgim yok ama
zevkine göre ortalama bi ölçüde de yaptırabilirsin
tabi abi. değişim olucakmı stıcker da olucaksa onu bastırrım .)
sanırım ilk ve son sticker çalışmam olacka gibi. aslında bu tarz şeylerle pek vakit harcamam ama nedense bugün boş vakitte denedik. sen bastır bence
tutkuaydin41
22/10/2010, 00:28
sanırım ilk ve son sticker çalışmam olacka gibi. sen bastır bence
cumartesi gunu bı gideyim tabelacıya. 3 renk basma sansı olursa sızede onebılırım. beyaz-kırmızı-yeşil...
eger tarfikte bu stickerla beni gören bir forum üyesi olursa hor görmeyin sakın benide bagrınıza basın:D
serkankucuk
22/10/2010, 10:25
merak etme kardeşim senin arabayı 500 m'den tanırız zaten :) ama görüşemiyoruz ki zaten karşılaşamıyoruz da... :(
merak etme kardeşim senin arabayı 500 m'den tanırız zaten :) ama görüşemiyoruz ki zaten karşılaşamıyoruz da... :(
haklısın serkan müsait bi zaman görüşelim:wink:
serkankucuk
23/10/2010, 10:50
haklısın serkan müsait bi zaman görüşelim:wink:
aynen kardeşimm... müsait olduğumuz bi ara araşırız olmadı :)
aynen kardeşimm... müsait olduğumuz bi ara araşırız olmadı :)
eyvallah kardeşim
NyhatShu
24/10/2010, 03:40
Buyrun =)
bu bizim forum değil ki ? :toot0000: