Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo navigasyon
Arkadaşlar bir kaç evo da gördüm bunu nasıl yapmış çözemedim yalnız fikri olan arkadaşlar var mı veya daha önceden uygulamayı yapan arkadaşımız bence çok güzel durmuş..Sizce??
https://fiat.com.tr/Images/Modeller/puntoevo/galeri/06.jpg
orjinali bu olsa gerek sizin resimlerdeki orjinal deil fena olmamış ama..
oraya monte etmeyi ben de istiyorum ya nasil yapmişlar araci da bayag temizmiş maşallah:)
zafermutlu
20/10/2010, 15:00
benim ön camda duruyor kelebege bile takamadım aparatı bulamadım. buda iyiymiş neyle tutuyor ama..
orjinaline cok yakın duruyor bı ıkı resımde daha gordum ama kımse nasıl yaptıgını soylememıs :)
skyline28
20/10/2010, 15:29
bendende bir navigasyon :surprise:
skyline28 hoş olmus senin navigasyon nerde yaptırdın ve ne kadar para verdin
NyhatShu
20/10/2010, 19:13
Yapıştırma olabilirmi? ama en iyisi ön hazırlık sistemlisi direk oturuyo :)
skyline28
20/10/2010, 20:08
yapıştırma degil kendi cam aparatını dikiz aynasının arkasından cama taktım aparatı görünmüyor aynayla aynı hizaya geldi
skyline28 hoş olmus senin navigasyon nerde yaptırdın ve ne kadar para verdin
justneedyou
20/10/2010, 21:13
hangi marka alsak ? acep :)
bende yeni navi aldım tamda durmasını istediğim yerin fotosu. Bence şöyle olmuştur. Evonun o kısmına cam kestirip silikonlanmıştır. Sonrada o cama vakumlu bir aparat tutturulmuştur. Benim aldığım navinin tutacak kısmı oraya büyük geliyo.Başka çözümler düşünüyorum ama şimdilik ön cama vakumluyorum. Tavsiye olursa bende sevinirim.
hangi marka alsak ? acep :)
hangi markayı alırsan al yanlız haritası (igo my way) başarı soft olan al
çünkü en düzgün haritayı başarı soft hazırlıyor
daha önce route66 + tom tom + navithec + next kullandım
içlerinde en kullanışlı ve en güncel next markasiydı çünkü başarı softla ortak çalışıyorlar google.maps türkiye haritası editörü bile başarı soft tarafından hazırlanıyor google.maps e girip sağ alta bakabilirsıniz
hangi markayı alırsan al yanlız haritası (igo my way) başarı soft olan al
çünkü en düzgün haritayı başarı soft hazırlıyor
daha önce route66 + tom tom + navithec + next kullandım
içlerinde en kullanışlı ve en güncel next markasiydı çünkü başarı softla ortak çalışıyorlar google.maps türkiye haritası editörü bile başarı soft tarafından hazırlanıyor google.maps e girip sağ alta bakabilirsıniz
+1
Alınacaksa üzerindeki yazılım IGO olsun, Amigo veya IGO8 farketmez, ikisinin de haritası aynı.
bende yeni navi aldım tamda durmasını istediğim yerin fotosu. Bence şöyle olmuştur. Evonun o kısmına cam kestirip silikonlanmıştır. Sonrada o cama vakumlu bir aparat tutturulmuştur. Benim aldığım navinin tutacak kısmı oraya büyük geliyo.Başka çözümler düşünüyorum ama şimdilik ön cama vakumluyorum. Tavsiye olursa bende sevinirim.
Evo'nun o kısmı çukur bir tabak gibi, ben şöyle bir kavradım çıktı yerinden, yapışma filan da değil yani. Fikir vermek için söylüyorum.
hilmiusta
06/03/2011, 16:32
ben de en yakın zamanda foto eklıyecegım benın tutturmak ıstedıgım yer cok hosuma gıdıyor
mesut eyvaz
06/03/2011, 22:49
Arkadaşlar bir kaç evo da gördüm bunu nasıl yapmış çözemedim yalnız fikri olan arkadaşlar var mı veya daha önceden uygulamayı yapan arkadaşımız bence çok güzel durmuş..Sizce??
istedğim tamda bu resimdeki gibi nerede yapılır acaba ?
istedğim tamda bu resimdeki gibi nerede yapılır acaba ?
YouTube - evo gezi (https://www.youtube.com/watch?v=5yprEsK7MzA)
hilmiusta
09/03/2011, 00:25
arkadaslar buraya nasıl tutturacagım aux kablosu ve sarj kablosunuda dıreksıyonun kenarından gecırcem de nasıl tutturacagımı duşunuyorum aynı zamanda bı arkadasım da ıstedıgınde ona cıkarıp vermem lazım
Arkadaşlar ben de navigasyon cihazi almayi planliyorum, bu ilk mesajdaki gibi montaj nasil yapilir, hala fikri olan yok mu?
demirçekirdek
28/05/2011, 22:56
ben navitech QX-B432 primo marka navigasyon cihazı aracımda cama monte ederek kullanıyorum. sabitlemek istemedim çünkü ne kadarda iyisini yapsam da orjinali gibi kullanışlı olmayacakdı.
navigasyon her yere giderken kullanılan bir cihaz değil. gerek görüldüğünde takılıp kullanılan bir cihaz olduğu için kullanışlı olması ön planda onun için araçda tomtom ön hazırlığın olması gerek artı birde 1000 tl ye yakın tomtom cihazı almanız gerekecek çok kullanılmayan bir cihaza bukadar para vermek pek akıl karı değil.
onun için bu portatif ve kullanışlı cihazı almaya karar verdim ve çok memnunun şu an evde yanımda e-kitap okuyorum aynı zamanda...
puntolEVOli
28/05/2011, 23:30
bendende bir navigasyon :surprise:
navigasyon cihazınızda av girişi varsa eğer ben sizin yerinizde olsam dikiz aynasını söker navigasyonu dikiz aynasından boşalan yere takardım birde kameralı geri görüş park sensörü alır navigasyon cihazına bağlardım kablolarda tavan döşemesinin içinden geçeceği için oldukça şık olabilir nacizane bir fikir benden oldukça orjinal olduğunu düşünüyorum:gatherin:
Chief_Engineer
12/11/2011, 22:17
merhaba arkadaşlar ben bugün fiat bayisinden öğrendiğim kadarı ile tomtom un cihazı ve aparatını dışardan alabiliyormuşuz böyle bir durumdan haberi olan yada almış olan arkadaşlar var ise cevap yazabilirmi acaba resimli olursa sevinirim.