Orijinalini görmek için tıklayınız : Evocuların dikkatine
zafermutlu
20/10/2010, 13:33
arkadaşlar resimde ki hopörler etrafında gümüş renkli halkadan sizde varmı?
ön kapı cam dügmelerinin etrafını buldum. arka kapıları bulamadım. birde hopörlerin etrafını bulamadım.. ben tam takım olsun istiyorum bunların çok hoş görünüyor..
birde arka kapı kolunun içi öndeki gibi olmasını istiyorum yeri var aparatı yok bunu da soran oldumu acaba?
ademtahir
20/10/2010, 14:00
zafer sen arabayı C segmentine uyarlayacaksın bu gidişle :D
zafermutlu
20/10/2010, 14:11
zafer sen arabayı C segmentine uyarlayacaksın bu gidişle :D
adem dünden beri müşteri hizmetleri beni arıyor ön kapıları taktım arka tekleme gibi oldu bulun dedim arıyorlar hopörler etrafınıda söyledim resimlere koymuşunuz niye bizde yok diye:D kıl oldular bilgimiz yokdu bu konuda tşk ederiz diyolar:)
benimde arabamda istedigim extralardan biriside bu krom kaplama. hoparlör çevresi kapı kolu falan filan cok hoş görünüyor. direksiyon kumandası zaten krom görünümlü göstergeler de öyle çerçevesi.Bunlardan bende istiyorum nasıl halledebilirim kim nasıl hangi malzeme ile yapıyor
zafer abi servis halledemiyor mu?yok mu bu krom parçalardan?
zafermutlu
20/10/2010, 15:02
zafer abi servis halledemiyor mu?yok mu bu krom parçalardan?
ön kapı var taktırdım hopörler vede arka kapıların yok..
ellerindemi kalmamiş yoksa piyasada mi yok :D?
zafermutlu
20/10/2010, 15:07
ellerindemi kalmamiş yoksa piyasada mi yok :D?
piyasada yok galiba birmota da sordum kimse bilmiyor. bulabildim resimde ki onurum :)
piyasada yok galiba birmota da sordum kimse bilmiyor. bulabildim resimde ki onurum :)
cliolarda ayri opsiyonel var komple hoporlor dahil hepsi krom kaplama yanlişin olmasin abi benim servise danişayim olmadi
zafermutlu
20/10/2010, 15:11
cliolarda ayri opsiyonel var komple hoporlor dahil hepsi krom kaplama yanlişin olmasin abi benim servise danişayim olmadi
bulamadım onur böyle bir aksesuar görünmüyor..
mavişehirdekini aradim cidden yokmuş :D
zafermutlu
20/10/2010, 15:18
mavişehirdekini aradim cidden yokmuş :D
saol onurum :) merkez ugraşsın bakalım... zaten bana kıllar merkez olarak servisin tarafını tutuyorum deliriyorlar:D
saol onurum :) merkez ugraşsın bakalım... zaten bana kıllar merkez olarak servisin tarafını tutuyorum deliriyorlar:D
çok saçma ama krom kaplamanin olmamasi merkez de büyük ihtimal italyaya soracak aslinda su italyadaki heriflerden birinin mailine ulassak sürekli yazişirdik :D
zafermutlu
20/10/2010, 15:27
çok saçma ama krom kaplamanin olmamasi merkez de büyük ihtimal italyaya soracak aslinda su italyadaki heriflerden birinin mailine ulassak sürekli yazişirdik :D
diyecek okadar çok şey var ki muhatap bulabilsem . kafayı yediririm onlara:) bagaj döşemesine bir bak onur bukadar adi yapılır mı.. birde üste beyaz bir plastik var ilerde muhtemelen güzel sesler gelecek. arabanın içi güzel bagajı berbat yapmışlar...
skyline28
20/10/2010, 15:33
bakalım bu nasıl???
zafermutlu
20/10/2010, 15:42
emrah sport olmuş güzel begendim kibar durmuş.. anten bende spoiler gp oldugu için degmiyor ama ilerde degiştirirsem kısa anten lazım olacak..
skyline28
20/10/2010, 16:03
tşk saol
zafermutlu
22/10/2010, 12:13
sonuç geldi merkezden bu ürünlerin hiçbiri yok.. koca türkiye de bir ben istemişim...
zafer abi bu gidişle fiat senden çok çekecek :D
zafermutlu
22/10/2010, 12:24
zafer abi bu gidişle fiat senden çok çekecek :D
ya istedigim mantıksız degil ki ön kapı başka arka kapı başka olurmu bu adamların kafa çalışmıyor..
çok yeni bir araç bence zamanla olacak bir şey aksesuarlari vs vs leri :)
skyline28
22/10/2010, 12:41
ya benim anlamadığım yurt dışında bu aksesuarlar var neden türkiyede yok arabayı getiriyon aksesuarlarınıda getir
ya istedigim mantıksız degil ki ön kapı başka arka kapı başka olurmu bu adamların kafa çalışmıyor..
abi ön kapıları kaça yaptırmıştın sorması ayıp olmazsa
? :)
zafermutlu
23/10/2010, 12:43
abi ön kapıları kaça yaptırmıştın sorması ayıp olmazsa
? :)
ayna kapagı, egzos ucu, gümüş kaplama yı ben ikili ilişkiler sayesinde yaptırdım. fiyat olarak yanıltıcı olur. ama bildigim ön kapılar 150 tl idi... diger kısım lar sadece tr de degil yurtdışında da yokmuş..( ilginç işte ) arka kapı kolu üstü aydınlatma peşindeyim şimdi...
150 mi :S Çok gibi geldi bana :(
Arka kapılar için sanki tesisat hazırda led yokmuş gibi geldi bana kapıları söktürüp bi baktırmak lazım :D Eğer tesisat hazırsa oraya led koydurmak kolay olacaktır kanısındayım.
zafermutlu
23/10/2010, 17:59
150 mi :S Çok gibi geldi bana :(
Arka kapılar için sanki tesisat hazırda led yokmuş gibi geldi bana kapıları söktürüp bi baktırmak lazım :D Eğer tesisat hazırsa oraya led koydurmak kolay olacaktır kanısındayım.
çok tabiki yapıştırma bir parça bide.. arka kapılar ışıgı kolay olacak arkadaş öyle dedi. ama bilmiyorum tesisatı görüpte mi dedi..
Bende arabayı alalı 1 ay oldu ve ön kapı içinkrom kaplama sorduğumda sadece 3 kapı için bu aksesuarın olduğunu söylediler.
NyhatShu
24/10/2010, 03:37
çok tabiki yapıştırma bir parça bide.. arka kapılar ışıgı kolay olacak arkadaş öyle dedi. ama bilmiyorum tesisatı görüpte mi dedi..
Ya Neden koymazsın ön kapı koluna koyuyosunda arka kapı koluna koymuyosun nasıl bir mantıktır ben anlamadım gitti arka kapıda tweeterda yok yazık yani resmen malzemeden çalıyolar.:bash:
onderbaki
24/10/2010, 23:38
Ya Neden koymazsın ön kapı koluna koyuyosunda arka kapı koluna koymuyosun nasıl bir mantıktır ben anlamadım gitti arka kapıda tweeterda yok yazık yani resmen malzemeden çalıyolar.:bash:
slm.
arka kapıda tweeter yok mu.
bende var nasıl oluyor ??
NyhatShu
25/10/2010, 00:07
ozaman bende çalmışlar.. gösteririm o servise ben günlerini.
onderbaki
25/10/2010, 10:08
belki ön kapılar dynamic,arka kapılarda active versiyonundan. karma yapmışlardır.:)
ali_yildiz
25/10/2010, 10:56
siyah evo için etiket uygulaması yaptırmak istiyorum bende öneriniz varmı ????