Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ::puntoevotr stıcker::

krakercocuk
20/10/2010, 11:53
evocular için boş bir zamanımda yapmaya çalıştığım grandepuntotr logosunun puntoevotr revizyonu...yönetici erdi'ye sunmak gerekirdi önce ama ekleyeyim dedim...kendisi ve diğer yöneticiler uygun görmezse konu kapatılabilir..uygun görüldüğü takdirde çizim dosyasını ekleyebilirim isteyenlere..ancak dediğim gibi onay yazısı beklenecektir..

https://img188.imageshack.us/img188/9820/picture3nn.png

femoli
20/10/2010, 11:55
p logosunun altını yazılarla eşitlersen çok güzel gözükr birde öyle deneyip yaparmısın craks ;)

GrandeTalha
20/10/2010, 11:55
çizim güzel beğendim,eline sağlık ama P öne gelince araç StationWagon gibi durmuş :)

krakercocuk
20/10/2010, 11:57
p logosunun altını yazılarla eşitlersen çok güzel gözükr birde öyle deneyip yaparmısın craks ;)

abi ozaman sığmaz içeri:) burda amaç gptrlogosundan dışarı çıkmamak..yani boyutlara oynanmadı hiç..yoksa küçültmek zorunda kalırım ozamanda belli olmaz

edelsang
20/10/2010, 11:59
evocular için boş bir zamanımda yapmaya çalıştığım grandepuntotr logosunun puntoevotr revizyonu...yönetici erdi'ye sunmak gerekirdi önce ama ekleyeyim dedim...kendisi ve diğer yöneticiler uygun görmezse konu kapatılabilir..uygun görüldüğü takdirde çizim dosyasını ekleyebilirim isteyenlere..ancak dediğim gibi onay yazısı beklenecektir..

valla bence standart olsun bende evo kullanıcısıyım ama grandepuntotr stickeri hoşuma gidiyo

skyline28
20/10/2010, 11:59
punto evonun yazılışı böyle değilki yazı karakteri yani ve bu p grande puntonun

mert35
20/10/2010, 12:00
Guzel olmus bızım gp ler gıbı olmuo www dısarı alsan P ııce basa gelcek sole olsa www.com (https://www.com) bızımkler gıbı dısarda olsa Pde ortaya gelse aracın onunden pye kdar olan bosluga alltan arabanın devamı gıbı gelse bosluk olmadan cok sey dedım galıba:)

krakercocuk
20/10/2010, 12:00
ona bakarsanız grande puntonunda yazı karakteri bu değil

NyhatShu
20/10/2010, 12:04
5 dk önce konu açmak için düşündüğüm şeyi yapmısın frt abi :) güzel olmuş bi sorun yok gibi duruyo.

serkankucuk
20/10/2010, 12:05
ohoo fırat başına iş açtın :D milyon tane fikir gelecek şimdi :D

GrandeTalha
20/10/2010, 12:06
Sticker isteyenler de cabası :D bence de durduk yerde evocuların dikkatini üzerine çektin :D

ademtahir
20/10/2010, 12:08
eline sağlık fıratcım

krakercocuk
20/10/2010, 12:09
arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..Gptr logomuzdada bana uymayan şeyler var ona bakarsanız ama sonuç olarak güzel düşünülmüş fikren zengin bir çalışma..aynı platformda bulunduğumuz için bende onun dışına çıkmadan bişeyler yapmaya çalışınca bu çıkıyor ortaya:) yöneticiler uygun gördüğü takdirde isteyenler beğenenler kullansın dedim..

mert35
20/10/2010, 12:09
Aynen katılıyorum:):):)

serkankucuk
20/10/2010, 12:14
arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..Gptr logomuzdada bana uymayan şeyler var ona bakarsanız ama sonuç olarak güzel düşünülmüş fikren zengin bir çalışma..aynı platformda bulunduğumuz için bende onun dışına çıkmadan bişeyler yapmaya çalışınca bu çıkıyor ortaya:) yöneticiler uygun gördüğü takdirde isteyenler beğenenler kullansın dedim..

eline sağlık kardeşim bence olmuş sonuçta bi uğraş sonucu bişiler yapıosun isteyen alır değiştirir isteyen beğendiği gibi kabullenir :D

NyhatShu
20/10/2010, 12:14
Yani Ayrım yok bu işte ama grande punto punto evo ne bilim buda güzel yönetim onaylarsa bu stikeri kullanmayı düşünüyorum işin açıkçası.

yolcu27
20/10/2010, 12:16
hoş görünüyor daha değişik karakterlerle denemelisin farklılık yaratmak için. Eline sağlık arşive kaydettim..

krakercocuk
20/10/2010, 12:21
benim amacım olabildiğince farklılaşmamakdı..GP stickerından dışa çıkmamak..teşekkürler yorumun için

Alp
20/10/2010, 12:30
Firat oncelikle emegine saglik, fakat bence orjinal stiker'i kullanmak birlik ve duzen icin daha dogru olur.

smartmavi
20/10/2010, 12:34
tamam da öyle bir site yokki.. yada domaini alıp buraya yönlendirirlerse belki olabilir. olmayan bir web sitesini sticker yapmamalı.

(varsa bile benim gezgin bu siteyi açmadı)

puntoturbom
20/10/2010, 12:38
egzost olmadan olmaazz.. =)

zafermutlu
20/10/2010, 12:44
eline saglık kardeşim ben begendim çok güzel olmuş istiyorum bundan:)

NyhatShu
20/10/2010, 19:03
tamam da öyle bir site yokki.. yada domaini alıp buraya yönlendirirlerse belki olabilir. olmayan bir web sitesini sticker yapmamalı.

(varsa bile benim gezgin bu siteyi açmadı)

tam olarak bilmiyorum ama domain var bi problem var galiba o yüzden puntoevotr.com

yönetim tabi daha doğru bilgi vericektir.

bulut
20/10/2010, 22:01
fırat çok hoş olmuş. ama ben özellikle yazısız bi sticker istiyorum. mesela bizim bravocuların sticker cok hoşuma gidiyor yazı yok
sadece bravo nun şekli ön planda.
bahsettiğim stickerdan kullanan bravo sahiplerinden biri rica etsem foto yüklermisiniz. bende punto için sade bi sticker çalışması yapmak istiyorum

Scottie
20/10/2010, 23:10
fırat ellerine sağlık....

EvoKoray
20/10/2010, 23:55
puntoevo sticker bende istiyorum :)

pek alakası yok ama puntoevotr.com dan girince açılmıyor bende site :S

beyaz evo80
21/10/2010, 11:44

Eline sağlık kardeşim olması gerekeni yapmışsın:)çok güzel olmuş tebrikler

skyline28
21/10/2010, 11:55
arkadaşlar bu p grande puntoya ağit evonun punto su bu şekşlde değil ki?? neden ısrarla bunu kullanıyorsunuz anlamadım

krakercocuk
21/10/2010, 13:04
simdi şöyle bir durum var..
eski kasa punto - grande punto - fırında punto - punto evo - punto sülo - punto vs...:D

sonuç olarak ana seri ismi belli. 1-burda bir bağlantı var ..2- gptr logosu bizim bağdaşlaşmış logomuz ve aynı platformdayız..(farzı misal..trafikde giderken P logosu büyük olacağı ve tanınan bir şekil olduğu için algı durumunda kolaylık..
..o yüzdende grandenin P'si ile kombine olması gerekir yoksa evo - grande birbirinden tamamen kopar...

açıklyacağım çok konu var bununla ilgili ama yazamayacağım şimdi:D

logoların birbirini takibi ile ilgili bir örnek

serkankucuk
21/10/2010, 13:09
fırat kardeşim, sen neyi nasıl istiyorsan sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap, diğer arkadaşlardan tasarımcı gözüyle bakmayı elbette bekleyemeyiz... ben seni az buçuk anlıyorum :) bence paylaş ama yoruma kapa ben bunu yaptım isteyen alır geliştirir değiştirir de. sanırım bu konuda da başını ağrıttık forumca :) herkes istediğini yapar paylaşır ama herkeste de bi eleştiri merakı :D

skyline28
21/10/2010, 13:19
fırat kardeşim, sen neyi nasıl istiyorsan sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap, diğer arkadaşlardan tasarımcı gözüyle bakmayı elbette bekleyemeyiz... ben seni az buçuk anlıyorum :) bence paylaş ama yoruma kapa ben bunu yaptım isteyen alır geliştirir değiştirir de. sanırım bu konuda da başını ağrıttık forumca :) herkes istediğini yapar paylaşır ama herkeste de bi eleştiri merakı :Deleştiri konusunda forumda kimse eline su dökemez bence ..............

menesi
21/10/2010, 13:44
öncelikle çok iyi düşünmüşsün.evo nun v si daha okunaklı olabilir.

krakercocuk
21/10/2010, 14:29
öncelikle çok iyi düşünmüşsün.evo nun v si daha okunaklı olabilir.

v ile ilgili de bi ton açıklama yapmam gerekir şimdi ama neyse:)..

yazı karakteri bende yoktu...toplam yazıda bulunmayan tek harf v di..oda diğer font üyelerinin karakterine bakılarak uyumlanmaya sağlandı..font tasarımcısı değilim ama uygulamaya çalıştım:)..neyse arkadaşlar konu uzadı hakketen..kendi reklamcılık eğitimim,,bilgi ve tecrübelerimle böyle birşey yapayım dedim..beğenen olur olmaz tabiki..isteyen kullansın..keyifli forumlar:)

Scottie
21/10/2010, 14:35
ben forumun stickerının tek ve şimdiki halinin kalmasından yanayım.. ayrımcılık olmasaın.. evo ile grande punto abi kardeş..

zafermutlu
21/10/2010, 14:41
ben bu tasarımı çok begendim .fırata tşk ettim zaten. bence bu ayrılık yapmaz birbirine çok benzeyen çok güzel bir tasarım. demek istedigini de anladıgımı sanıyorum. iki sticker birbiriyle kardeş oldukları direk göze çarpan özelligi..

yoksa arabanın arka camına punto evo olarak belirtmek istesem yazdırırım. amaç bu degil forumu belirtmek bu sticker da bunu gayet güzel başarmış. güzel bir tasarım. eline saglık tekrardan...

serkankucuk
21/10/2010, 14:43
eleştiri konusunda forumda kimse eline su dökemez bence ..............

kimin, benim mi? :)

Scottie
21/10/2010, 14:47
malesef boyle bir site olmadigi icin yanlis yonlendirmeler olur. site olmadigi icin yeni uye kazandirmaz. sticker in amaci hem trafikte birbirimizi tanimak hemde yeni uye kazanmak. ama site ismi alinirsa neden olmasin.

serkankucuk
21/10/2010, 14:54
malesef boyle bir site olmadigi icin yanlis yonlendirmeler olur. site olmadigi icin yeni uye kazandirmaz. sticker in amaci hem trafikte birbirimizi tanimak hemde yeni uye kazanmak. ama site ismi alinirsa neden olmasin.

site adıyla ilgili bi araştırma yaptım şu an bi firmanın elinde ama hiç bi çalışma yok gibi görünüyo, yönetime gerekn bilgiyi verdim eğer bi araştırma yapılmadıysa... umarım o adı da alabiliriz...

fetser
30/10/2010, 00:29
sekan bu çalışma ile ilgili son durumdan bizi haberdar edersen cok seviniriz gp formu cok güzel fıratın yaptığı çalışmalarıda çok taktir ediyorum ama bunu birde italyan bayrağına uyarlasa nasıl bişi olur onuda çok merak ediyorum lütfen bize en kısa sürede bilgi veririseniz çok seviniriz yazmıyor olabiliriz ama daima takipciniz.....Saygılar

serkankucuk
30/10/2010, 00:48
valla yönetimden bana bi cevap gelmedi ama puntoevotr.com isminin süresinin dolmasına daha zaman var...
sticker konusunda aslında ortak bi karar olsa. herkes standart stickerı kullanmalı bence... ya da evo.cular kendine bi sticker seçmeli.. e o zaman bravocular veya başka model sahipleri de farklı sticker çıkartır....
yani bu da forum kullanıcıları ve yönetiminin beraber vereceği bi karardır diye düşünüyorum...

edelsang
30/10/2010, 01:12
şuan kullanılan stickerlar bence güzel evonun ki güzel değil zaten tasarım olarak falan