Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker modifiye )))
skyline28
19/10/2010, 18:43
arkadaşlar grandepuntotr sticker yenileme calışması yaptım bakalım beyenecekmisiniz..... elimde daha 15 adet var....:umut:yeni resimler
edelsang
19/10/2010, 18:44
çok güzel olmuşda renkler belli değil pek :)
skyline28
19/10/2010, 18:45
hava karanlıktı çektigimde ondan birde ceptelefonundan dolayı
serkankucuk
19/10/2010, 18:47
valla bu konuda fırat son derece başarılı ama paylaşmıyor :D bence bu pek de olmamış ya sanki..
edelsang
19/10/2010, 18:55
bende yaptırıcam kendime amerika bayrağı renklerinde :D
skyline28
19/10/2010, 18:56
benim hoşuma gitti ama zevkler renkler tartışılmaz ve başkaları paylaşmaya bilir ama ben paylaşıyorum .................
valla bu konuda fırat son derece başarılı ama paylaşmıyor :D bence bu pek de olmamış ya sanki..
aynen katılıyorum Fıratınki harika bana verirse tesisatımı vericam :D:D:D
bende yaptırıcam kendime amerika bayrağı renklerinde :D
abi ne alaka amerika bayrağı
serkankucuk
19/10/2010, 19:13
aynen katılıyorum Fıratınki harika bana verirse tesisatımı vericam :D:D:D
bana ver ben sana yapiim o sticker'dan :D
bana ver ben sana yapiim o sticker'dan :D
sen yap gerisi kolay:D:D:D
veririz karşılığında birşeyler
hoş olmuş bence de :) Eline sağlık.
skyline28
19/10/2010, 20:13
saol teşekkürler
skyline28
19/10/2010, 21:02
yarın gündüz gözüyle cekeyim fotosunuda öyle bakın birde...
eline sağlık =) hoş bi çalışma
insomnia06
19/10/2010, 22:23
güzel görünüyo,dediğim gibi gündüz gözüyle bi çekersen daha iyi olur,eline sağlık..hoşuma giderse alırım kentparkdaydın demi sen emre,yanlış hatırlamıyorum?
edelsang
19/10/2010, 22:43
abi ne alaka amerika bayrağı
bilmem,amerika bayrağı güzel durur gibi geliyo:)
güzel olmuş.. ama fırat ın ki daha güzel.. duruyor...
StrawBeeRy
19/10/2010, 22:46
bencede fırat abininki daha güzel duruyor
insomnia06
19/10/2010, 22:48
o hangisiymiş ya merak ettim,hangi konu fıratın paylaştığı?
StrawBeeRy
19/10/2010, 22:51
o hangisiymiş ya merak ettim,hangi konu fıratın paylaştığı?
https://img651.imageshack.us/img651/7664/dsc0588q.jpg
Emrah eline sağlık, gayet güzel olmuş.
Fıratın ki de çok hoş kesinlikle.
ikisinin de eline emeğine sağlık :)
insomnia06
19/10/2010, 23:26
hımmm bu da iyimiş..
Bencede fırat abının kı daha guzel duruyor:)hele de yakından gorunce ıstememek ıcın zor tutuosun kendını:):)
edelsang
20/10/2010, 01:09
bende bir tane yaptım ama ekleyebilirsem
yaptıra bilirsem ben bunu kullanırım :)
şimdi aklıma geldide arkaya Atatürk'ü de koyabilirim :)
bu olmadı gibi ya :S
bu stickerlerı yaptırabileceğim bir yer war mı izmir'de yada başka yerde tanıdığı olan falan en az kaç adet yaparlar ne kadar yaparlar öğrenebilirmiyiz?
edit:stickerlerin tüm hakları saklıdır ©
:P
stickerların orj.boyutlarını bilen var mı ?
stickerlar kaldırılmıştır ....
gpmanyağı
20/10/2010, 02:15
bunu nasıl yapmış bi bilginiz varmı??harika görünüyo
bunu nasıl yapmış bi bilginiz varmı??harika görünüyo
Valla sır vermıo telıf hakkı onun yalnızca krakercocukta olucak baskasnda olmasnı ıstemıyor sadce onda olmasını ıstıyor:)
https://i56.tinypic.com/kf5xja.png
https://i52.tinypic.com/2eoh8av.png
https://i51.tinypic.com/10pc0f9.pngşimdi aklıma geldide arkaya Atatürk'ü de koyabilirim :)
https://i52.tinypic.com/243nipc.png
bu stickerlerı yaptırabileceğim bir yer war mı izmir'de yada başka yerde tanıdığı olan falan en az kaç adet yaparlar ne kadar yaparlar öğrenebilirmiyiz?
Forbesın sonunda karagozoglu reklamcılık var bırde natodan gurcesmeye gıderken arada bır reklamcı vardı bn orada yaptrmıstım duruodur hala ama snn o ay yıldızların eklenmesı lazım orda yapabılır ama tavsıyem forbes sonundakı yer:D
gpmanyağı
20/10/2010, 02:21
boyutlarını bilsek yaparız da :S
serkankucuk
20/10/2010, 10:01
Valla sır vermıo telıf hakkı onun yalnızca krakercocukta olucak baskasnda olmasnı ıstemıyor sadce onda olmasını ıstıyor:)
ee haklı abi :D yapmasına yaparız bastırırız da ama sonra adımız çıkar bu kadar taklitçilik olmaz, fikir hırsızları diye :D
krakercocuk
20/10/2010, 10:22
:Dyorum yok
(beğenenlere teşekkürler)
:Dyorum yok
(beğenenlere teşekkürler)
Takipteyim koçum merak etme sen :)
krakercocuk
20/10/2010, 10:28
evet abi biliyorum her an ensemde gibisin benimde sanki:D nerde sticker konusu...bir bakıyorum konuyu okuyosun abi:D çok gülüyorum ya:D
serkankucuk
20/10/2010, 10:30
fırat el altından sat bari şu sticker'dan :D ama makul bi fiyata öle 500-600 filan değil :D
evet abi biliyorum her an ensemde gibisin benimde sanki:D nerde sticker konusu...bir bakıyorum konuyu okuyosun abi:D çok gülüyorum ya:D
Hamilik yapıyoruz olum fena mı, baktım ki herkes üstüne çullanıyo, e bi koruyup kollayan da yok, yanlız bırakmayım dedim seni, kimse sahipsiz sanmasın :D
krakercocuk
20/10/2010, 10:42
Allah razı olsun abi:D eksik olma:D
serkan@ birgün stickerden para kazanacağımı hiç düşünmemiştim:D
serkankucuk
20/10/2010, 10:48
abi sonuçta bu tasarım işi, e tasarımcı adam da başka neyden para kazanacaktı :D sticker'dan para kazanmak diyip geçme, millet ne işlerden para kazanıyo.....
Allah razı olsun abi:D eksik olma:D
serkan@ birgün stickerden para kazanacağımı hiç düşünmemiştim:D
Arabanın kalan modifiyesi için finansman desteği şart biliyosun Fıratcım...
Sticker'a geeeeeelllll..... Tane 500, tane 500 kapan alıyooooooooorrrrr :dilcikartma:
sancak26
20/10/2010, 11:14
https://i56.tinypic.com/kf5xja.png
https://i52.tinypic.com/2eoh8av.png
https://i51.tinypic.com/10pc0f9.pngşimdi aklıma geldide arkaya Atatürk'ü de koyabilirim :)
https://i52.tinypic.com/243nipc.png
Baya güzel bi çalışma olmuş. ama sanki ayla yıldız birbirini tanımıyorlar gibi. ayı yıldıza doğru biraz çevirirsen çok daha güzel olacak bence.
serkankucuk
20/10/2010, 11:18
Arabanın kalan modifiyesi için finansman desteği şart biliyosun Fıratcım...
Sticker'a geeeeeelllll..... Tane 500, tane 500 kapan alıyooooooooorrrrr :dilcikartma:
bu ne kadar arkadaş :D çin malı sticker geldi 50 TL :D
GrandeTalha
20/10/2010, 11:19
bence de fıratın stickeri on numara olmuş çıktısını aldım ozalitçiye gidiyorum :D
serkankucuk
20/10/2010, 11:20
bence de fıratın stickeri on numara olmuş çıktısını aldım ozalitçiye gidiyorum :D
aha işte sonunda fikir çalındı :D
GrandeTalha
20/10/2010, 11:23
Çalındı demesek :D
İlham kaynağı oldu :)
serkankucuk
20/10/2010, 11:24
Çalındı demesek :D
İlham kaynağı oldu :)
hadi biz öyle diyelim de bakalım fırat ne diyecek :D
smartmavi
20/10/2010, 11:28
Fazla var mı bunlardan? ben isterim bi tane!
GrandeTalha
20/10/2010, 11:32
Arkadaşlar hiç istemeyin bence :) ben istedim ağzımın payını aldım :D şaka şaka
ben de gidip farklı bi çalışma yaptıtcam kalıp belli olduktan sonra ufak bikaç renk düzenlemesiyle her araca özel stickerlar daha güzel olabilir...
krakercocuk
20/10/2010, 11:37
arkadaşlar bugüne kadar talepde bulunan arkadaşlara hep iyimser yaklaşmaya çalıştım kırmamak adına..hatta çok üsteleyenler oldu..tolga abi ve diğer yakinen arkadaşlara değil lafım..ama ancak artık gelen mesjlardan okadar sıkıldımki resmen pişman oldum yani yaptığıma..aracımı garaja yüklediğim günden beri ortalama günde 3-4 kişiden en az pm alıyorum..herkeze tek tek açıklama yazmak istemiyorum artık ..buradan tekrar ve üstüne basa basa söylüyorumki..bu çalışma sadece kendime yaptığım bir çalışmadır..paylaşmıyorum..zaten paylaşacak olsam kendi modifiyeni kendin yap adlı bölüme konu açardım..ama artık lütfen anlayın beni..yakında bu yaptığım açıklamayı yapışkan etiket istyeyeceğim anasayfaya ki okumak isteyen okusun:D yani gerçekten soğumaya başlıyorum stickerimdan..lütfen!!! anlayış içersinde olmanızı isterim...kırıcı konuştuysam affola..keyifli forumlar saygılar...
edelsang
20/10/2010, 11:40
Baya güzel bi çalışma olmuş. ama sanki ayla yıldız birbirini tanımıyorlar gibi. ayı yıldıza doğru biraz çevirirsen çok daha güzel olacak bence.
stickerların tüm hakları saklıdır ©
valla bana gerçek ölçüleri lazım bulursam hemen yaptırıcam
edit:bu benim çok fena hoşuma gitti nedense :S
zafermutlu
20/10/2010, 11:42
arkadaşlar bugüne kadar talepde bulunan arkadaşlara hep iyimser yaklaşmaya çalıştım kırmamak adına..hatta çok üsteleyenler oldu..tolga abi ve diğer yakinen arkadaşlara değil lafım..ama ancak artık gelen mesjlardan okadar sıkıldımki resmen pişman oldum yani yaptığıma..aracımı garaja yüklediğim günden beri ortalama günde 3-4 kişiden en az pm alıyorum..herkeze tek tek açıklama yazmak istemiyorum artık ..buradan tekrar ve üstüne basa basa söylüyorumki..bu çalışma sadece kendime yaptığım bir çalışmadır..paylaşmıyorum..zaten paylaşacak olsam kendi modifiyeni kendin yap adlı bölüme konu açardım..ama artık lütfen anlayın beni..yakında bu yaptığım açıklamayı yapışkan etiket istyeyeceğim anasayfaya ki okumak isteyen okusun:D yani gerçekten soğumaya başlıyorum stickerimdan..lütfen!!! anlayış içersinde olmanızı isterim...kırıcı konuştuysam affola..keyifli forumlar saygılar...
bunu okuyup bende istiyormuşum tabiki şaka:)
nihatın dedigi gibi bizim sticker da olsa bizde yapıştırsak puntoevo.com...
GrandeTalha
20/10/2010, 11:42
Stickerların baskı ölçüleri nedir en boy ? bari onu söyleyin :D
krakercocuk
20/10/2010, 11:45
evocular birazdan genel bölümüne açacağım bir konuyu takip edin bakalım:D
28 x 7,2 cm
zafermutlu
20/10/2010, 11:47
evocular birazdan genel bölümüne açacağım bir konuyu takip edin bakalım:D
28 x 7,2 cm
ediyoruz . bir hasta ya gidip gelim :D
serkankucuk
20/10/2010, 11:49
fırat'ın sticker'ını birebir yapmamak için başka bi seçenek :)
fırat kusuruma bakmazsan... :wub00000::wub00000:
skyline28
20/10/2010, 12:00
yeni resimleri ekledim
skyline28
20/10/2010, 12:01
fırat kusuruma bakmazsan... :wub00000::wub00000:bence kötü olmuş:boxin:
krakercocuk
20/10/2010, 12:04
fırat kusuruma bakmazsan... :wub00000::wub00000:
serkancım hevesini kırmak gibi olmasın ama italyan bayrağı dik çizgilerden oluşuyor:D böyle pek anlaşılır gibi değil...kırılmadın umarım yorumuma:)
serkankucuk
20/10/2010, 12:06
yok ya ne kırılması kardeşim ben de zaten madem çakma olacak tam çakma olsun dedim :)
maksat renkler tutsun...
smartmavi
20/10/2010, 12:27
bundan nerede bulabiliriz? var mı temin edebilecek olan?
GrandeTalha
20/10/2010, 12:28
Ne sen söylemiş ol ne de biz duymuş olalım :D
krakercocuk
20/10/2010, 12:28
:D
edelsang
20/10/2010, 12:49
hakaret sayarız :D
Fırat abı senın ısın zor yaptın yapacagını artık hergun senın stıckerdan yaptrmak ısteyen olur. Ama anlatamazsın kımsye cunku cok guzel bırsey yaptın ve sana ozel olmasnı ıstıosun bnce sonuna kadar haklısın sen soylıecegını soyledın bana ozel olsun ıstıorum dedın bnce konu orda kapandı ama stıckerı gorenle KENDIELRINI DURDURAMIYOR!!!
HE BIDE BUNU TICARETE DOKERSEN YEMEDE YANINDA YAT DIORUM:)
skyline28
20/10/2010, 12:58
:sleep_10:
Aynısı olmasın dıe dıger secenekelr sunuluyor:):)
insomnia06
20/10/2010, 13:05
:sleep_10:
bence gayet iyi..altı üstü bi sticker ne değerli bişiymiş arkadaş..
ŞOK GELİŞME !!!!!
Evet arkadaşlar, ortaya çıkan infial ve Fırat kardeşime yapılan baskılar sonucunda forum yönetimi sticker'ı değiştirme kararı almıştır. Söz konusu sticker'ın şekli tamamen değişecek olup, eski stickerların bir hükmü kalmamıştır, forum üyelerine duyurulur...
:dribble0: :toot0000: :P
skyline28
20/10/2010, 13:19
ya altı üstü degişik bir çalışmada ben yapayım dedim isteyen olursada verebilirim diye düşünmüştüm ama iyilikte yapılmıyor artık zaten iyilik yapma denize at demişler doğru söylemişler...
krakercocuk
20/10/2010, 13:39
emeğinize sağlık diyorum. en azından paylaşma düşünceniz takdir edilir
skyline28
20/10/2010, 13:43
emeğinize sağlık diyorum. en azından paylaşma düşünceniz takdir edilirsaol teşekkür ederim benim düşüncem senin emeğini çalmak değildi bende kendim yaptıra bilirmiyim diye bir denemeydi ama ğördümki bu böyle algılanmadı :wallbash:
skyline28
20/10/2010, 15:41
:X
skyline28
20/10/2010, 15:41
:worthy00:
krakercocuk
20/10/2010, 18:05
güzel olmuş
skyline28
20/10/2010, 20:13
saol teşekkürler
skyline28
21/10/2010, 13:26
ankaradan isteyen olursa elden teslim edebilirim...
emrequzel
22/10/2010, 13:10
emrah abi saolsun sticker dan 1 adet gönderdi bana az önce elime ulaştı.kargo ücreti anlamadıgım nedenden biraz fazla geldi ama olsun. keske bu kargo ucretini ödemişken fazla göndermesini isteseydim de ist da isteyene ulaştırırdım. neyse stickeri ni beyazı birazdaha kullandıkdan sonra denicem. trasfer folyosunda kendını fazla belli etmiyorda cam güzel durucamdır ki zaten resimlerini paylaşmış.Teşekkürler Emrah abi. ellerıne sağlık.
skyline28
22/10/2010, 13:16
rica ederim
smartmavi
22/10/2010, 13:41
Emrah bana da yollar mısın?
Bazı arkadaşlar sadece kendine yapmış, özelmiş...
insomnia06
22/10/2010, 14:31
ya boşversene neyi özelmiş?sanki bana bağ bahçe bağışlıyorlar..
emrah bana da bir tane ayırıver kaldıysa elinde,yolum düşünce gelip alırım kentparkdan..sen ordasın demi hala?
krakercocuk
22/10/2010, 14:42
ya boşversene neyi özelmiş?sanki bana bağ bahçe bağışlıyorlar..
emrah bana da bir tane ayırıver kaldıysa elinde,yolum düşünce gelip alırım kentparkdan..sen ordasın demi hala?
bunlara gerek yok.
skyline28
22/10/2010, 20:19
Bazı arkadaşlar sadece kendine yapmış, özelmiş...gönderirim....
WiSTaRiA
22/10/2010, 20:58
Arkadaşlar avukatlık vs yapmak istemem hepiniz benim kardeşim abim ablam canım ciğerimsiniz ama özelmiş mözelmişe gerek yok... O özel olan stickerın dizayn sahibi arkadaş göndermiyebilir yaptığının kendi adına özel olarak düşünebilir ve uygulayabilir... Yaptırabiliyorsanız yaptırın gelip arabalarınızdan sökecek değil bende istedim istemedim değil ve bana mantıklı geldi daha sonra açıklaması... Bana özel olmasını istiyorum abi dedi vede haklı bence.. Sizde böyle değişik şeyler üretin yapın ve kullanın isteyene göndermeyin arkadaşlar yapmak istiyen kopya çekip yaptırsın.. Şahsen bende olsam bana özel olmasını istediğim bir şeyi göndermem... Bana darılıp gücenmeyin... Hepimiz hür bir memlekette yaşıyoruz ve konuşma özgürlüğümüz var... Bunu yazmamdaki amaçta ortamı germek yada tartışma ortamı yaratmak istemem değil sadece Biraz Emeğe Saygı Göstermeliyiz düşüncesiyim...
Teşekkür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım dostlarım.....
serkankucuk
22/10/2010, 21:23
ben de katılıyorum abicim burda paylaşmak isteyen paylaşıyor zaten... ve şöyle de birşey var hiç kimse kendisi için yaptığı birşeyi sana bana vermek veya yapmak zorunda değil o yüzden saygıyla karşılamak lazım. insanlar kendi araçları için uğraşıyor güzelleştirmeye çalışıyor, benim yaptığım bir değişiklik sende olmak zorunda değil ya da ben sana yapmak zorunda değilim. benden görürsün gidersin başkasına parasını verip yaptırırsın. çok abartılacak işler değil bunlar anlayan biri için 5 dk.lık işler.. sorun çıkartılacak bi durum yokk arkadaşlar...
Arkadaşlar avukatlık vs yapmak istemem hepiniz benim kardeşim abim ablam canım ciğerimsiniz ama özelmiş mözelmişe gerek yok... O özel olan stickerın dizayn sahibi arkadaş göndermiyebilir yaptığının kendi adına özel olarak düşünebilir ve uygulayabilir... Yaptırabiliyorsanız yaptırın gelip arabalarınızdan sökecek değil bende istedim istemedim değil ve bana mantıklı geldi daha sonra açıklaması... Bana özel olmasını istiyorum abi dedi vede haklı bence.. Sizde böyle değişik şeyler üretin yapın ve kullanın isteyene göndermeyin arkadaşlar yapmak istiyen kopya çekip yaptırsın.. Şahsen bende olsam bana özel olmasını istediğim bir şeyi göndermem... Bana darılıp gücenmeyin... Hepimiz hür bir memlekette yaşıyoruz ve konuşma özgürlüğümüz var... Bunu yazmamdaki amaçta ortamı germek yada tartışma ortamı yaratmak istemem değil sadece Biraz Emeğe Saygı Göstermeliyiz düşüncesiyim...
Teşekkür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım dostlarım.....
WiSTaRiA
22/10/2010, 21:30
Benim asıl mesleğim reklamcılık arkadaşlar... Açık hava reklamı yani... Arkadaşımızın yaptığı stickeri yapmam yarım saat ve seri şekilde folyoya kestirmem transferlemem çok kolay... Artı size göndermemde cabası ama emeğe saygıdan dolayı kendime bile yaptırmadım yaptırmamda...
serkankucuk
22/10/2010, 21:34
Benim asıl mesleğim reklamcılık arkadaşlar... Açık hava reklamı yani... Arkadaşımızın yaptığı stickeri yapmam yarım saat ve seri şekilde folyoya kestirmem transferlemem çok kolay... Artı size göndermemde cabası ama emeğe saygıdan dolayı kendime bile yaptırmadım yaptırmamda...
ben öyle düşünüorum çünkü artık onu ilk yapan belli herkes biliyor bende görülürse fikri nerden kimden çaldığım da herkes tarafından bilinecek...
WiSTaRiA
22/10/2010, 21:45
Teşekkür ederim serkan kardeşim benimle aynı fikirde olan bir kardeşimin olması sevindirdi...
skyline28
22/10/2010, 22:32
ben de katılıyorum abicim burda paylaşmak isteyen paylaşıyor zaten... ve şöyle de birşey var hiç kimse kendisi için yaptığı birşeyi sana bana vermek veya yapmak zorunda değil o yüzden saygıyla karşılamak lazım. insanlar kendi araçları için uğraşıyor güzelleştirmeye çalışıyor, benim yaptığım bir değişiklik sende olmak zorunda değil ya da ben sana yapmak zorunda değilim. benden görürsün gidersin başkasına parasını verip yaptırırsın. çok abartılacak işler değil bunlar anlayan biri için 5 dk.lık işler.. sorun çıkartılacak bi durum yokk arkadaşlar...zaten sen yorum yazmasan şaşardım.......:w00t2000:
WiSTaRiA
22/10/2010, 23:23
emrah bey sonuçta doğruları destekliyor çocuk :D
skyline28
22/10/2010, 23:30
ben de fatihi destekledim istersen ona sora bilirsin bende destekliyorum ama har söylenenin ardından bişey yazmanında anlamı yok artık özelliklede bu konu hakkında sıktı artık bu konu.. sen son noktayı yazdın daha üstüne birşey söylemenin anlamı varmı
PLaTiNuN
22/10/2010, 23:33
Beyler herkesin çalışması kendine lütfen biraz daha sakin...Forumun ilk gününden bu yana yapılmış hazırlanmış bir stickeri varken bu kadar polemiğe ne gerek var belli ki Fırat arkadaşımızda bunu baltalamak vs.. bişey istememiş özeldir demiş biraz daha anlayış...
WiSTaRiA
22/10/2010, 23:34
Sağolun teşekkür ederim... Evet haklısınız daha başka bişey söylemeye gerek yok sanırım...
smartmavi
22/10/2010, 23:55
Herkesin fikrine saygı duyuyorum, şahsen ağzımdan kırıcı bir söz kolay kolay duyamazsınız ama şunu da sölemeden geçemicem;
Bu forumda ilk kez "paylaşılan birşeyin paylaşılmadığına" tanık oldum. Şimdiye kadar hep arızaları nasıl çözdüğümüzü ve yenilikleri nasıl başardığımızı, nasıl temin ve tesis ettiğimizi paylaştık. Bu kez bir arkadaş "gösteripte vermedi". Açıkçası beni bu rahatsız etti biraz; "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...."
nurtepeli
23/10/2010, 00:11
arkadaşlar grandepuntotr sticker yenileme calışması yaptım bakalım beyenecekmisiniz..... elimde daha 15 adet var....:umut:yeni resimler
bence iyide renkte sıkıntı var gibi.
WiSTaRiA
23/10/2010, 00:19
Herkesin fikrine saygı duyuyorum, şahsen ağzımdan kırıcı bir söz kolay kolay duyamazsınız ama şunu da sölemeden geçemicem;
Bu forumda ilk kez "paylaşılan birşeyin paylaşılmadığına" tanık oldum. Şimdiye kadar hep arızaları nasıl çözdüğümüzü ve yenilikleri nasıl başardığımızı, nasıl temin ve tesis ettiğimizi paylaştık. Bu kez bir arkadaş "gösteripte vermedi". Açıkçası beni bu rahatsız etti biraz; "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...."
Bence emeğe saygı gösterilmiyor... Fırat arkadaşımız yanlış anlaşılmış sanıyorum.. Arkadaş bana özel ve paylaşmam diyor ve aracının yeni stickerinin resimlerini ekliyor foruma... Yani ben göndermem yapan yapsın demeye varıyor resmen... Bu kadar polemiğe yada vs lere gerek yok ki çok beğenen yaptırsın....
Artı gösteripte vermedi cümleniz ile "Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." cümlenize katılmıyorum... Arkadaş sonuçta Türkiye Patent Kurumundan kendi adına onaylayıp yaptıranlardan telif hakkı istiyorum demiyor... Tekrar yineliyorum beğenen resimlerinden kopya çektirip yaptrsın...
smartmavi
23/10/2010, 00:28
Sevgili Orçun,
polemik falan yok. Alt tarfı 9 kelimelik mesaj yazmışım. Emrah'a yollar mısın dedik, yollarım dedi.
Cidden, kırgınlık ve polemik yok. Yardımcı olsun olmasın, her iki arkadaşa teşekkür ederim, ama Emraha x10 teşekkür :)
WiSTaRiA
23/10/2010, 00:34
Bende sizlere teşekkür ederim...
emrequzel
23/10/2010, 09:56
ya biri bana şu sticker in çizim dosyasını atabilirmi. elimden gelir bende bi iki modifikasyon yapim üstünde :) sonra orçun abi sana veririm şey bastırıversin :)
krakercocuk
23/10/2010, 11:04
sayın abi abla kardeşlerim bu konunun artık tamamen kapanmasını istiyorum izin verirseniz..düşüncem hakkında bana destek gösteren ve göstermeyen üyelere teşekkür ederim.bu bir saygı meselesidir.artık açık konuşacağım.. ancak bu konunun bu kadar uzaması beni üzmeye başladı gerçekten..olabildiğince yorum yapmaktan kaçındığım, yapsam dahi kısa ve espirili yaklaşım göstermeye çalıştım kimseye kırmamak adına..ancak inanın bu kadar sansasyon yaratacağını bilseydim aracımı garaja eklerken kesinlikle o kısmın fotosunu koymazdım. bugüne kadar bir çok fikir paylaşarak bazı arkadaşlara kalıcı yardımım olduğunu düşünüyorum..kendi aracıma yaptığım şeyleri onlarında keyiflerine sunduğum bir çok şey oldu..ama ufacık bişeyin kendime ait olmasını istedim sadece..bu kadar olay oldu nedense..neredeyse birbirimize düşücez..o yüzden artık çok sıkıldım ve bu yorumları okumaktan rahatsız oldum.."Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." gibi bir düşüncede hiç bir zaman boy göstermem. ben sadece tabiri caizse taklitçiliği pek sevmem..duruma şu şekilde bir örnek vereyim..KamiKaze Orhan arkadaşımızın getirtdiği abart body takımı yakın zamanda benimde düşündüğüm bir modifikasyondu..ancak kendisi garaja aracını yüklediği zaman görmüştüm ki o benden önce almış..bu sefer almaktan vazgeçtim ve tamamen buradaki düşüncem bu durumun tamamen "orhana özel olsun" olarak düşünmemdi..yoksa orhan aldı bak oda almış gibi düşüncelerde çıkabilirdi belkide..böyle bir konumada düşmekten hiç hoşlanmam..beni sanaldan ve fiilen bir çok ilden yüzyüze tanışıp tanıyan bir çok insan var..az çok huyumu suyumu bilirler..bahsettiğiniz gibi egoist bir insan değilim..neyse şimdi tekrar kırdığım kızdırdığım insanlar varsa tekrar özür dilerim..benim için saygı en başta gelir..artık konu hakkında yorum yapılmazsa mutlu olurum...teşekkürler keyifli forumlar
WiSTaRiA
23/10/2010, 13:55
sayın abi abla kardeşlerim bu konunun artık tamamen kapanmasını istiyorum izin verirseniz..düşüncem hakkında bana destek gösteren ve göstermeyen üyelere teşekkür ederim.bu bir saygı meselesidir.artık açık konuşacağım.. ancak bu konunun bu kadar uzaması beni üzmeye başladı gerçekten..olabildiğince yorum yapmaktan kaçındığım, yapsam dahi kısa ve espirili yaklaşım göstermeye çalıştım kimseye kırmamak adına..ancak inanın bu kadar sansasyon yaratacağını bilseydim aracımı garaja eklerken kesinlikle o kısmın fotosunu koymazdım. bugüne kadar bir çok fikir paylaşarak bazı arkadaşlara kalıcı yardımım olduğunu düşünüyorum..kendi aracıma yaptığım şeyleri onlarında keyiflerine sunduğum bir çok şey oldu..ama ufacık bişeyin kendime ait olmasını istedim sadece..bu kadar olay oldu nedense..neredeyse birbirimize düşücez..o yüzden artık çok sıkıldım ve bu yorumları okumaktan rahatsız oldum.."Bakın, çok güzel değil mi, ben de var ama sizin olamaz...." gibi bir düşüncede hiç bir zaman boy göstermem. ben sadece tabiri caizse taklitçiliği pek sevmem..duruma şu şekilde bir örnek vereyim..KamiKaze Orhan arkadaşımızın getirtdiği abart body takımı yakın zamanda benimde düşündüğüm bir modifikasyondu..ancak kendisi garaja aracını yüklediği zaman görmüştüm ki o benden önce almış..bu sefer almaktan vazgeçtim ve tamamen buradaki düşüncem bu durumun tamamen "orhana özel olsun" olarak düşünmemdi..yoksa orhan aldı bak oda almış gibi düşüncelerde çıkabilirdi belkide..böyle bir konumada düşmekten hiç hoşlanmam..beni sanaldan ve fiilen bir çok ilden yüzyüze tanışıp tanıyan bir çok insan var..az çok huyumu suyumu bilirler..bahsettiğiniz gibi egoist bir insan değilim..neyse şimdi tekrar kırdığım kızdırdığım insanlar varsa tekrar özür dilerim..benim için saygı en başta gelir..artık konu hakkında yorum yapılmazsa mutlu olurum...teşekkürler keyifli forumlar
Fıratçım açıklaman için çok teşekkür ederim... Son noktayı koymuş oldun artık... Seni bilen biliyor canım...
Keyifli forumlar herkeze...
skyline28
27/10/2010, 20:10
:evet:
edelsang
27/10/2010, 20:24
:evet:
bu sticker muhabbetine iyice kıl oldum yaptıralım dedik sticker adam mal gibi birşey yapmış yemin ediyorum firma izmir'de olsa gidip arabayla bodozlama giricem dükkanına adamın böyle salak bir matba daha olamaz buluşmada gösteririm nasıl rezil birşey yaptığını :S
skyline28
27/10/2010, 20:57
)))))
StrawBeeRy
27/10/2010, 21:37
bu sticker muhabbetine iyice kıl oldum yaptıralım dedik sticker adam mal gibi birşey yapmış yemin ediyorum firma izmir'de olsa gidip arabayla bodozlama giricem dükkanına adamın böyle salak bir matba daha olamaz buluşmada gösteririm nasıl rezil birşey yaptığını :S
biz nasıl görücez fotosunu çek bare :)
WiSTaRiA
27/10/2010, 21:46
Merak ettim bende şu berabt olan stickerin resmini çekip koysana :D
edelsang
27/10/2010, 22:03
biz nasıl görücez fotosunu çek bare :)
https://i52.tinypic.com/2lwokg0.jpg
https://i52.tinypic.com/2hg9x1x.jpg
https://i55.tinypic.com/105w40p.jpg
adama o kadar dedim arabaya yapışıcak diye
1-Stickerin çevresinde pixeller duruyo :S dolgun bi resim yapmamış
2-çıkabilen sticker değilde direk şefaf yapışan kağıtla birlikte yapışıyo(ege üniversiteninki,national g. vb.)
3-www,com,ay ve yıldız beyaz olucaktı şeffaf yapmış
bu kadar mallığı bir arada nasıl toplamış şaşırdım :S
WiSTaRiA
27/10/2010, 22:09
hahahahaha bu nedir yahu??? ebadı bu ne allahını seversen :D:D:D bayaa büyük gibi bişey... Sen garanti o matbaacının çaycısına yaptırmışsın bunu :D:D
edelsang
27/10/2010, 22:11
hahahahaha bu nedir yahu??? ebadı bu ne allahını seversen :D:D:D bayaa büyük gibi bişey... Sen garanti o matbaacının çaycısına yaptırmışsın bunu :D:D
çaycı olsa yine iyi sokaktan geçen adam daha iyi yapar yeminlen ağzıma geleni sayıcam rahatlıcam adama ama daha gelemiyo msn'e korktumu utandımı ne :S
StrawBeeRy
27/10/2010, 22:11
:D:D:D hay öyle meslektaşımın ben
edelsang
27/10/2010, 22:13
:D:D:D hay öyle meslektaşımın ben
gördükce deli oluyorum,ben bu arabayı aldığımdan beri agresif oldum sanırım :S
skyline28
27/10/2010, 22:16
gördükce deli oluyorum,ben bu arabayı aldığımdan beri agresif oldum sanırım :Sbence bunda arabanın suçuyok
StrawBeeRy
27/10/2010, 22:17
gördükce deli oluyorum,ben bu arabayı aldığımdan beri agresif oldum sanırım :S
aslında bende matbaa okuyorum ama bunu yapan harbiden gerizekalıymış mantıklı olarak düşünse bunun böyle olmayacağını anlar
edelsang
27/10/2010, 22:19
aslında bende matbaa okuyorum ama bunu yapan harbiden gerizekalıymış mantıklı olarak düşünse bunun böyle olmayacağını anlar
hiiiiiiiiiiiiiiiiiç !
beyinsiz olmak böyle birşey
Royalmedya.com
yapan firma bu googlede inş ön sıralara çıkarda ne biçim firma olduklarını herkes görür
WiSTaRiA
27/10/2010, 23:21
:D:D
skyline28
29/10/2010, 13:45
:group000::group000:
ozmenomer
29/10/2010, 15:29
logo calısmlaları falan tamam güzel elinize saglıkta artık onun yanına evo yazısıda eklesek diyorum evocuların sayısıda azımsanamaz:)
serkankucuk
29/10/2010, 15:31
fırat evo'lar için de bi çalışma yapmıştı... o konuyu da bulabilirsin..
smartmavi
31/10/2010, 21:02
Yağmurlardan sonra Emrah arkadaşımızın yolladığı stickerı yapıştırdım!
Tekrar teşekkür ederim!
skyline28
31/10/2010, 21:13
Yağmurlardan sonra Emrah arkadaşımızın yolladığı stickerı yapıştırdım!
Tekrar teşekkür ederim!rica ederim
seysey37
31/10/2010, 21:52
güzel olmuş renk olayı fakat bence yazılarda rengarenk olunca biraz curcuna olmuş..
yeşil beyaz kırmızı olarak yazılarda üstteki gibi geçişli 3 renk olsa daha güzel durabilir bence
alperyonar
31/10/2010, 22:01
Güzel olmuş ama yazıları tek beyaz renk olsa tam süper olacakmış :)
skyline28
31/10/2010, 22:53
güzel olmuş renk olayı fakat bence yazılarda rengarenk olunca biraz curcuna olmuş..
yeşil beyaz kırmızı olarak yazılarda üstteki gibi geçişli 3 renk olsa daha güzel durabilir bencesenin söylediğini fırat arkadaşımız yaptı zaten aynısı olmasını istemedim ona özelbir çalışmaydı ve öyle kalması gerekirdi ....
seysey37
01/11/2010, 00:56
senin söylediğini fırat arkadaşımız yaptı zaten aynısı olmasını istemedim ona özelbir çalışmaydı ve öyle kalması gerekirdi ....
onu görmedim :) pardon ozaman..ilk sayfaya bakıp yorum yaptım diğer sayfaları incelemedim..
seysey37
01/11/2010, 01:00
işte budur bayıldımm..bundan varmı arkadaşlar?yollayabilcek olan yada mail atabilcek olan?hemen yaptırıyım :D
kim yaptısa eline sağlık
skyline28
01/11/2010, 01:13
işte budur bayıldımm..bundan varmı arkadaşlar?yollayabilcek olan yada mail atabilcek olan?hemen yaptırıyım :D
kim yaptısa eline sağlıkaman bu konu yeniden gündeme gelmesin konuyu iyice oku lütfen fatihe özel bir sticker ......
seysey37
01/11/2010, 01:18
:) emrah abi neye el atsak fos çıktı..tamam demedim bişi :)
seysey37
01/11/2010, 01:31
abi okudum şimdi sustum konu kapanmış pardon açtığım içinde :)
skyline28
01/11/2010, 01:37
önemli değil sen eniyisi kendi tasarımını yarat
skyline28
01/11/2010, 14:02
buda değişik bir çalışma
seysey37
01/11/2010, 14:33
güzel olmuş abi ellerine sağlık :)özellikle 2.yi bayanlar çok sevcektir kesinlikle..
1.si için şöyle bişey geldi aklıma paintte yapmaya çalıştım bi böyle ufak düzeltme yapabiliriz istersen..begenirseniz tabi..
https://img526.imageshack.us/img526/1282/grandepuntotrlogosuseyh.th.jpg (https://img526.imageshack.us/i/grandepuntotrlogosuseyh.jpg/)
skyline28
01/11/2010, 14:34
yok bu tam fıratın taklidi gibi olmuş
seysey37
01/11/2010, 14:54
hiç bakmadan yaptım,öyle çokta benzemiyo bence ama siz bilirsiniz tabi..
aklıma bişi daha geldi birazdan onuda yaparım
seysey37
01/11/2010, 15:17
tam detaylı okumadım 7 sayfayı ama umarım başka birinin aklına gelmemiştir :) bakmadan kendi fikirlerimi yaptım..paintte yapmaya çalıştım diyelim:)
umarım beğenirsiniz..
https://img707.imageshack.us/img707/4774/resim055uk6.jpg (https://img707.imageshack.us/i/resim055uk6.jpg/)
serkankucuk
01/11/2010, 15:35
emrah abinin müsaadesiyle :)
bence bu en sonuncu güzel olmuş...
skyline28
01/11/2010, 15:57
tamam güzel olmuşta bu konu biraz sıktı biliyorsunuz..
seysey37
01/11/2010, 17:00
konu daima olduğu icin ve genelde güncel olduğundan ben yoktum yeni gördüm ekledim.. sıktı diyerek diğer arkadaşlarında heveslerini kırmamak lazım bence..
ayrıca bu son yaptığımı çıkartma modelinde yapabilcek olan varsa çok sevinirim..programım yok bunuda paintten yaptım malum :) yaptırmak istiyorum da..
edelsang
01/11/2010, 19:15
konu daima olduğu icin ve genelde güncel olduğundan ben yoktum yeni gördüm ekledim.. sıktı diyerek diğer arkadaşlarında heveslerini kırmamak lazım bence..
ayrıca bu son yaptığımı çıkartma modelinde yapabilcek olan varsa çok sevinirim..programım yok bunuda paintten yaptım malum :) yaptırmak istiyorum da..
hocam ben eve gidince photoshopdan yaparım ama matbaa bulamadım bunu çıkarıcak bu perşembe yada cuma bulucam o zaman sizinkiniide yaptırırım ama önce resmini yollarım size. :)
seysey37
01/11/2010, 19:20
çok sağol mehmet :) matbaa yı buluruz bi şekilde illaki:) yapabilirsem photoshoptan süper olur..bayramda izmirdeyim sticker'lı dolaşalım :D
edelsang
01/11/2010, 19:45
çok sağol mehmet :) matbaa yı buluruz bi şekilde illaki:) yapabilirsem photoshoptan süper olur..bayramda izmirdeyim sticker'lı dolaşalım :D
Tamam bu hafta içi inş bulursam halledicem bu işi :)
yaf arkadaşlar bırakın şu stikırla oynamayı herşeyin orjinali güzeldir Fıratınki güzel o tam anlamıyla orjinal olmuş tabi birde siteninki oda tam anlamıyla orjinal geriye kalanlar fiyasko hiiç kusura bakmayın
seysey37
01/11/2010, 19:57
zevkler renkler tartışılmaz tabi..ben kendi yapmış olduğumu yapmak isterim bi başkası orjinal yada başkasının yaptığını..
benim yapmak istediğim italya'n olduğunu bi şekilde sticker da simgelemek..
WiSTaRiA
01/11/2010, 20:04
Arkadaşlar artık şu sticker olayını bırakın.... Gerçekten sıktı ve bunaltmaya başladı herkezi... Bir sticker ımız var neden bu kadar değiştirme meraklısısınız? Amaç nedir???
seysey37
01/11/2010, 20:27
sıkılanlar bakmasın abi ozaman kusura bakmayında..yada konuyu kapatalım...
konu varsa fikir beyan edebiliriz..sonuçta sticker belli..sadece italyan bayrağı koymuşum üstüne değiştirdiğimiz bişey yok ortada..böyle tepki vermekte bence amaçsız ve kabaca...
herşey orjinaline sadık kalarak güncellenebilirnir..nasıl grande punto 5 seri devam ettiye,ufak değişiklikler punto evo olduysa,sticker üstünde-madem konu açılmış ve hala açık- isteyen orjinale sadık kalarak istediği değişimi yapar...
skyline28
22/11/2010, 10:25
güncel..
WiSTaRiA
22/11/2010, 15:00
sıkılanlar bakmasın abi ozaman kusura bakmayında..yada konuyu kapatalım...
konu varsa fikir beyan edebiliriz..sonuçta sticker belli..sadece italyan bayrağı koymuşum üstüne değiştirdiğimiz bişey yok ortada..böyle tepki vermekte bence amaçsız ve kabaca...
herşey orjinaline sadık kalarak güncellenebilirnir..nasıl grande punto 5 seri devam ettiye,ufak değişiklikler punto evo olduysa,sticker üstünde-madem konu açılmış ve hala açık- isteyen orjinale sadık kalarak istediği değişimi yapar...
Bana kaba tabiri kullanıyorsun kardeşim ama sende biraz saygılı olmalısın... Forumumuzun maaşallahı var bayaa popüler ve hoş güzel bir logosu var... Tamam logomuzun orjinalini değiştirmeden renk değiştirebilirsiniz zevkinize göre ama herkez bir tutturmuş sticker değiştirme türküsünü bir ağızdan söyleyip duruyorsunuz... Bana evoyu örnek gösteriyorsun evonun logosunu her aracı alan değiştirmiyor yada üreten işçiler yadaa satan satışçılar değiştirmiyor yönetim değiştiriyor... FIAT genel merkezi vayahut yönetim kurulu yada FIAT'ın AR-GE cileri değişim sağlıyor... Bizim forumumuzun sticker değiştirme vs lerini yönetim nezaretinde yapılmalı bu yüzden sıkıldığımı dile getiriyorum... Forumumuzun admini bir dünya yöneticisi mevcut boşu boşuna bu forumda laylaylom yapmıyorlar... Onlara danışarak konuşarak yada çok değiştirilme heveslisi arkadaşlar varsa 5-10 tane sticker numunesi konsun oylama yapılsın ona göre 1 tane sticker üzerinden devam edelim... Ama bu oylama ve sticker örnekleri yönetim nezaretinde olmalı...
Sevgi ve Saygılarımla kardeşim...
CASTROL motor yağları sponsorluğunda sankii :))
skyline28
21/01/2011, 14:41
güncell...
skyline28
21/01/2011, 15:04
sticker ihtiyacı olan varsa elimde hala var.......
bülentcanbolat
21/01/2011, 16:27
güzel güzel yapanın eline sağlık...koyu renk gp lerde daha çok belli olur bence...:) mesala benimkine...:) valla bende yok dostum sticker...
opexturk
21/01/2011, 18:14
çok güzel durmuş renkler de harika karşıyakamın rengi :D
skyline28
22/01/2011, 02:57
istiyenler bana ulaşsınlar
opexturk
27/01/2011, 01:43
kardeşim gönderdiğin sticker ları teslim aldım bugün çok sağol
skyline28
28/01/2011, 21:59
kardeşim gönderdiğin sticker ları teslim aldım bugün çok sağolyapıştırınca resimlerini çersen eklede görelim.......
opexturk
28/01/2011, 22:08
yapıştırınca resimlerini çersen eklede görelim.......
camlara film çektirip daha sonra yapıştırcam o zaman daha güzel belli olur resim çekip gösteririm
skyline28
28/01/2011, 23:31
camlara film çektirip daha sonra yapıştırcam o zaman daha güzel belli olur resim çekip gösteririmmerakla bekliyorum......
Emrah teşekkür ederim sticker için,
çok güzel oldu, tekrar eline sağlık.
bu arada tanıştığımıza sevindim,
görüşmek dileğiyle :)
ahmet_erzurumlu
05/02/2011, 21:12
arkadaşım daha var mı elinde acaba
tüh, ben 2 tane almıştım Emrah'tan,
kalan sticker'i yanıma parkeden puntocu bi arkadaşa verdim,
yoksa gönderirdim.
ahmet_erzurumlu
05/02/2011, 21:40
tüh, ben 2 tane almıştım Emrah'tan,
kalan sticker'i yanıma parkeden puntocu bi arkadaşa verdim,
yoksa gönderirdim.
teşekkür ederim düşüncen için
ahmet_erzurumlu
08/02/2011, 22:02
sticker ihtiyacı olan varsa elimde hala var.......
arkadaşım yolladığın sticer elime geçti gerçekten çok hoş olmuş emeğine sağlık çok teşekkür ederim yardımların için
edelsang
08/02/2011, 23:35
valla bende bi ara tasarladığım stickeri yaptırdım ama yamuk yapıştırdım biraz :) onun dışında güzel :D
https://img841.imageshack.us/img841/6028/adsz1vl.jpg
Emrah eline emeğine sağlık çok harika olmuş renkler İtalya bayrağının renkleri güzel olmuş GP lerde İtalyan olduğu için güzel vurgu yapmışsın.Mehmet'in tasarımıda çok harika seninde eline sağlık dostum.Ama Mehmetin tasarımındaki Türk bayrağı daha çok etkiledi beni.İkiside harika olmuş elleriniz dert görmesin
skyline28
09/02/2011, 10:40
rica ederim arkadaşlar sticker ları takınca birde foto çekin öyle görelim....
bu resimdeki daha iyi bence, ama kırmızı kısım tam tr yazısından itibaren başlasa daha hoş olur diye düşünüyorum.
skyline28
10/02/2011, 17:00
fıratın yaptığı tabiki iyi ama konuyu dikkatli okursan ona özel olduğu için oşekilde yapılmadı yoksa onu yapmak zor değil bunu dağata bilmek için bu şekilde yapıldı
skyline28
10/02/2011, 17:12
bir de şunu söylemek istiyorum benim kimsenin yaptığına birşey dedğimde yok herkezinki başarılı olmuş ama ogüzel bu güzel diyeceginize birde sizde yaptırın ve dağıtında görelim ben kimseden para istemiyorum sadece dostluk hatrına dagıtıyorum önemli olan bu değilmi??
şimdi aklıma geldide arkaya Atatürk'ü de koyabilirim :)
stickerlar kaldırılmıştır ....
karsıyakada yapabılıcek bırını tanıyorum ıstersen bırgun bulusur gıder konusuruz
edelsang
10/02/2011, 23:13
karsıyakada yapabılıcek bırını tanıyorum ıstersen bırgun bulusur gıder konusuruz
valla bende bi ara tasarladığım stickeri yaptırdım ama yamuk yapıştırdım biraz :) onun dışında güzel :D
https://img841.imageshack.us/img841/6028/adsz1vl.jpg
ben yaptırdım stickeri ama çoğaltmak için ksk nin neresinde dediğiniz yer yani ben orada atakent,şemikler,bostanlı,nergizi falan biliyorum oralarda mı ?
ben yaptırdım stickeri ama çoğaltmak için ksk nin neresinde dediğiniz yer yani ben orada atakent,şemikler,bostanlı,nergizi falan biliyorum oralarda mı ?
yok hayır carsıda tıyatro sokagında dedgım gıbı ıstedıgınız bırgun paslasırız gıderız yapabılcegı bıseyse zaten halleder herturlu daha oncekı yasamıs oldugunuz sıkıntıyı yasıcagınızı sanmıyorum
edelsang
10/02/2011, 23:22
yok hayır carsıda tıyatro sokagında dedgım gıbı ıstedıgınız bırgun paslasırız gıderız yapabılcegı bıseyse zaten halleder herturlu daha oncekı yasamıs oldugunuz sıkıntıyı yasıcagınızı sanmıyorum
tmm bunu bir ara görüşelim :)
okey goruselım ıstedıgınız bırgun maıl atarsınız haberlesırız
skyline28
13/02/2011, 12:21
inşallah fazladan yaptırıp arkadaşlarada dağıtırsınız
Emrah abi bugun sticker almam mümkünmü senden :)
Fıratın yaptığı daha hos olmus ama neden bu 3 renk bu abart rengi mi oluyor ?renkli olması güzel bence zira beyaz cok farkedilmiyordu
Emrah abiye sticker için teşekkür ederim :)
Fıratın yaptığı daha hos olmus ama neden bu 3 renk bu abart rengi mi oluyor ?renkli olması güzel bence zira beyaz cok farkedilmiyordu
İtalya bayrağı renkleri
smartmavi
07/03/2011, 19:48
diğer arkadaş sanırım patentini aldı ondan onunki gibi yapamıyoruz :D
Neyse Emrah, senin logo çok başarılı, baktıkça seni hatırlıyorum; yaw adam vakit harcamış, para harcamış, üşenmedi bir de adresime yolladı, helal olsun diyorum ;)
skyline28
07/03/2011, 21:12
diğer arkadaş sanırım patentini aldı ondan onunki gibi yapamıyoruz :D
Neyse Emrah, senin logo çok başarılı, baktıkça seni hatırlıyorum; yaw adam vakit harcamış, para harcamış, üşenmedi bir de adresime yolladı, helal olsun diyorum ;)teşekkürler