Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Kaskonun yararı ne
Aracıma fiat kasko yaptırdım yararrı ne ne yaptırabilirim serviste
Aracıma fiat kasko yaptırdım yararrı ne ne yaptırabilirim serviste
Öncelikle hayırlı olsun :)
Fiat Kasko ile diğer bazı kaskolardan farklı olarak servislerde yararlanabileceğiniz hizmetler :
- Mini onarım hizmeti
- Oto koruma (yılda 1 kez)
- Cam değişimi yılda bir kez olmak üzere kaskonuz bozulmadan orjinal cam ile değiştiriliyor.
Öncelikle hayırlı olsun :)
Fiat Kasko ile diğer bazı kaskolardan farklı olarak servislerde yararlanabileceğiniz hizmetler :
- Mini onarım hizmeti
- Oto koruma (yılda 1 kez)
- Cam değişimi yılda bir kez olmak üzere kaskonuz bozulmadan orjinal cam ile değiştiriliyor.
oto koruma dışında diğer olaylar tüm kaskolarda da var bence tek faydası oto boya korum ben başka bir farklılık görmedim
Arkadaşım, sigorta şirketlerini zaten anlayamıyorum. Kaskonuz var ancak hangi servise giderseniz gidin orjinal parçayı takıyorlar ancak Sigorta şirketleri muadil parça fiyatından ödeme yapıyor ve geri kalan kısmı sigortalıdan tahsil ediyorlar. Yakında bu uygulama tamamı ile yürürlüğe girecek, şu arkadaşımız dedi dersiniz. ;(
eğer gerçekten orjinal cam takıyolarsa güzelmiş. anadolu sigortanın anlaşmalı cam servisleri yansanayii cam takıyolar. orjinal cam için %25 ödemek gerekiyor.
mini onarımda her kaskoda yok.
eğer gerçekten orjinal cam takıyolarsa güzelmiş. anadolu sigortanın anlaşmalı cam servisleri yansanayii cam takıyolar. orjinal cam için %25 ödemek gerekiyor.
mini onarımda her kaskoda yok.
mini onarım her kaskoda vardır bu tamamıyla kullanıcıyla alakalı bir durum Ozan çoğu sigorta şirketi fiyatları düşürmek için böyle ufak defek şeyleri kaskodan çıkartıyorlar bunuda kullanıcılar bilmiyor ucuz kasko yaptırdık diye seviniyorlar
orjinal cam olayına gelince her kasko aracın tüm orjinal parçalarını karşılamak zorunda buna dikkat edelim zorunda bunu mutlaka taleb edin
mini onarım her kaskoda vardır bu tamamıyla kullanıcıyla alakalı bir durum Ozan çoğu sigorta şirketi fiyatları düşürmek için böyle ufak defek şeyleri kaskodan çıkartıyorlar bunuda kullanıcılar bilmiyor ucuz kasko yaptırdık diye seviniyorlar
orjinal cam olayına gelince her kasko aracın tüm orjinal parçalarını karşılamak zorunda buna dikkat edelim zorunda bunu mutlaka taleb edin
mini onarım öyle abi ama çıkartılabildiği için dedim. dedemde dediğin kapsamda boş kaskoya sattı kırk yıllık acentesini :D
cam olayında bence zorunda değil abi enazından anadolu sigortanın zorunda olmadığını düşünüyorum. çünkü poliçede yazan aynen şu "Sigorta süresi içerisinde cam kırılması hasarlarında, onarımı Şirketimiz ile anlaşmalı cam servisleri dahilinde gerçekleştirilen 1 cam hasarı hasarsızlık indiriminizi etkilemez." evet burda orjinal veya yan sanayi ile ilgili bişey yok ama anlaşmalı servis diyo anlaşmalı serviste o camı takmıyo. zaten ellerinde yok ankaradakilerin fark vereyim filan dedim bir ikisine o camı sadece serviste taktırırsın dediler.
uğraşsam belki öderdi orjinal camı ama dediğim gibi bence ödemek zorunda değil.
Ozan servislerde anlaşmalıdır Anodolu sigortayla sirvise gitseydin kesinlikle orjinalıyle değiştirirlerdi
oto koruma dışında diğer olaylar tüm kaskolarda da var bence tek faydası oto boya korum ben başka bir farklılık görmedim
sigortacı arkadaşımdan bildiğim kadarıyla sadece fiat kasko orijinal cam takıyor. Diğerleri sizin bu talebinize ekstra ücret isteyerek cevap veriyor. Ben fiat yetkili servisiyim ve anadolu sigorta acenteliğimiz de var ama sadece fiat kaskoda bu uygulama yapılıyor.