Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Müşteri hizmetleri ve Punto evo
Biraz önce fiat müşteri hizmetlerinden bir telefon aldım ve belirli sayıda punto evo araçlarımıza air bag ile ilgili ücretsiz yazılım güncellemesi yapılacagını söyledi. aranızda böyle bir telefon alan oldumu arkadaşlar? Bu güncelleme güvenliği arttırmamıdır yoksa fabrikasyon bir sorunu giderne çalışmasımıdır sizce:D
zafermutlu
18/10/2010, 15:55
beni aradılar anket yaptılar..
skyline28
18/10/2010, 15:57
böyle birşey için aramadılar...
beni aradılar anket yaptılar..
anketi aracı ilk aldıgımda aramıslardı ozaman yaptılar ama durduk yere kıllandım böyle bir güzellik yapmalarına ki araca lpg taktırdım foyamız meydana cıkcak.:agiskavgasi:
geri alıpta yenisini verseler keşke:D
üzerine 3 5 bişiler at derler ozaman :D alırlar almaz deiller valla:D
zafermutlu
18/10/2010, 16:13
vermem geri çok bekledim gelsin diye:) he üstüne bir tane daha verirlerse olur:D
Biraz önce fiat müşteri hizmetlerinden bir telefon aldım ve belirli sayıda punto evo araçlarımıza air bag ile ilgili ücretsiz yazılım güncellemesi yapılacagını söyledi. aranızda böyle bir telefon alan oldumu arkadaşlar? Bu güncelleme güvenliği arttırmamıdır yoksa fabrikasyon bir sorunu giderne çalışmasımıdır sizce:D
Beni arayan olmadı henüz, ama bizimki daha çok yeni, 1 ay olmadı, siz alalı ne kadar oluyor?
Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılmayın. Bu güncelleme sizin ve aracınızın iyiliği içindir. yazılım güncellemesine dönem dönem farklı modellerde de uygulandığı gibi sizin aracınızda da ihtiyaç duyulabilir. Bu yüzden davet almış olabilirsiniz. Güvenle servisinize gidip, 10-15 dk lık exeminer cihazı eşliğinde gerçekleştirilecek basit ve sorunsuz bir işlemdir.
Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılmayın. Bu güncelleme sizin ve aracınızın iyiliği içindir. yazılım güncellemesine dönem dönem farklı modellerde de uygulandığı gibi sizin aracınızda da ihtiyaç duyulabilir. Bu yüzden davet almış olabilirsiniz. Güvenle servisinize gidip, 10-15 dk lık exeminer cihazı eşliğinde gerçekleştirilecek basit ve sorunsuz bir işlemdir.
içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim..
Beni arayan olmadı henüz, ama bizimki daha çok yeni, 1 ay olmadı, siz alalı ne kadar oluyor?
Türkiyeye ilk gelen 200 evodan birisi benimki:D ocak 05 2010 tescilli :D bu arada aracınız hayırlı olsun...
valla beni de aramadilar arasalarda çirkeflik yapsak az :D
mesut eyvaz
19/10/2010, 21:12
ben annemin teli verdim beni arayan soran yok :)