Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande PUNTO önkonsolun içi
gplerın on konsolunun altında ne oldugunu merak edenlere
üretim aşamasında mı çektin abi :D
bende baya detaylı inceledim ama foto çekmek aklıma gelmemişti güzel başlık olmuş abi :D
:D :D
teşekkürler Zeynel.
Sabah Kavalıderedeydım oradan cektım Kavaklıdereye helal olsun bunu boyle parcalayıp tekrar yerıne oturtuyorlarya hıc bır sey olmamıs gıbı bana verecen artık bes sene cıkamam ısın ıcınden
justneedyou
17/10/2010, 18:34
biz böyle parçalayıp toplasak kesin bir-iki parça fazla gelir :)))
alperyonar
17/10/2010, 18:54
Sabah Kavalıderedeydım oradan cektım Kavaklıdereye helal olsun bunu boyle parcalayıp tekrar yerıne oturtuyorlarya hıc bır sey olmamıs gıbı bana verecen artık bes sene cıkamam ısın ıcınden
Onların işi bu :)
PLaTiNuN
17/10/2010, 19:46
Arabamın iç organlarını görmekte varmış :(
aha tam bana göre bir iş :D
peki biz on konsolu sokmeye kalksak nası bir islem yapmamız gerekiyor
bende baya detaylı inceledim ama foto çekmek aklıma gelmemişti güzel başlık olmuş abi :D
Ozan tam senlikmiş :D arabanın sökmediğin yeri kaldımı abi :D :D
tam ortadan geçen o bariyer çelikmi acaba?
Ozan tam senlikmiş :D arabanın sökmediğin yeri kaldımı abi :D :D
sol tarafı denedim birazda sökemedim :D:D
Aslında böyle kullanmakta baya havalı olur:)
ykaya1983
17/10/2010, 22:22
ciğeri sökülmüş punto yeni görüyorum
cok güzel paylasım acıkcası hep merak ediyordum teşekkürler
usta adam mutlaka parça artırır...
ibrahim06
18/10/2010, 00:47
Ula Allahtan bu şekilde sürmüyoruz. Ne kadar itici olurdu.
Paylaşım için teşekkürler Zeynel :)
ademtahir
18/10/2010, 10:54
ciğer dalak bumbar dökülmüş ortalığa :D
operatormurat
18/10/2010, 17:23
gördüğünüz gibi göğüste ses yapacak birçok teferruatın etrafına hiç bir izolasyon ve yalıtım yapılmamış,fiat a kocaman bir sıfır veriyorum.tez vakit kendim söküp kendi yalıtımımı kendim yapacağım...
Kriminal
18/10/2010, 17:29
gördüğünüz gibi göğüste ses yapacak birçok teferruatın etrafına hiç bir izolasyon ve yalıtım yapılmamış,fiat a kocaman bir sıfır veriyorum.tez vakit kendim söküp kendi yalıtımımı kendim yapacağım...
Abi beraber sokelım bende sana baka baka sökerım :D:icon_smile_8ball:
operatormurat
18/10/2010, 17:36
ses geliyormu? çıtırtılar varmı?
Kriminal
18/10/2010, 17:39
Yok ama belkı ılerde olur önlem amaçlı...
KaMiKaZe
18/10/2010, 17:54
tam hayalimdeki gibi :D
sıcak kaloriferi açınca, sıcak hava üflemeye başlayınca içeride birşeyler yumuşuyor ve 2000 devir civarında iğrenç bir zırıltı yapıyor. soğuk üflemede ya da klimayı açınca ses gidiyor.
kafayı yedirtecek. sırf bu ses yüzünden kaloriferi tam güç çalıştırmıyorum. delirtecek. başına gelen varmı? nereden gelir bu ses ? yoksa sökmeye başlayacam kalorifer motorunu falan
onderbaki
18/10/2010, 20:38
ilgi çeken bir paylaşım olmuş teşekkürler. niye söktürdün konsolu ne için gerekti bu operasyon çok merak ettim??
ilgi çeken bir paylaşım olmuş teşekkürler. niye söktürdün konsolu ne için gerekti bu operasyon çok merak ettim??
Benım degıl arac kaza yapmıs bır aracın goruntulerı servıste ılk defa gordum boyle bır goruntuyu ve paylasmak ıstedım arkadaslarımla
StrawBeeRy
18/10/2010, 20:46
elimden gelse sökerim yalıtımlarım ama toplayamam diye korkuyorum :D
elimden gelse sökerim yalıtımlarım ama toplayamam diye korkuyorum :D
toplanır ya yapılmayacak birşey değil :) bilen eleman 1 günde toplarsa biz bir araya gelip 3 günde toplarız :D
Helal olsun bu araba aldığı parayı hak ediyor...
StrawBeeRy
18/10/2010, 22:42
toplanır ya yapılmayacak birşey değil :) bilen eleman 1 günde toplarsa biz bir araya gelip 3 günde toplarız :D
neydi iyi usta parçamı artırırdı bizdende artarsa demekki biz bu işten anlıyoruz :D:D:D:D
neydi iyi usta parçamı artırırdı bizdende artarsa demekki biz bu işten anlıyoruz :D:D:D:D
şimdiye kadar sayısız laptop söküp topladım içinden kesin 1 vida artırdım :D
ne yapim unutuyorum arkadaş onlarca vida var içinde meretin :D
StrawBeeRy
18/10/2010, 22:51
şimdiye kadar sayısız laptop söküp topladım içinden kesin 1 vida artırdım :D
ne yapim unutuyorum arkadaş onlarca vida var içinde meretin :D
aynen çok gereksiz vidalar koyuyolar bende söktüğüm zaman kesin artar diyorum haa bu vida fazlalıkmış halbuki onun içinden çıktı ama nerden çıktı orası meçhul :D:D:D
bir keresinde kıl bir müşterinin laptopunu topladım. tabiki içinden bir tane arttı :D
bende birşey olmaz dedim adama teslim ettim sağ salim. sonra akşam bir telefon laptop gıcırdıyor dedi kapağı açarken :D
bütün işlemler sil baştan :)
gıcırdayan tek bizim puntikler değil tabi :D
StrawBeeRy
18/10/2010, 23:00
bir keresinde kıl bir müşterinin laptopunu topladım. Tabiki içinden bir tane arttı :d
bende birşey olmaz dedim adama teslim ettim sağ salim. Sonra akşam bir telefon laptop gıcırdıyor dedi kapağı açarken :d
gıcırdayan tek bizim puntikler değil tabi :d
:d:d:d
bir keresinde kıl bir müşterinin laptopunu topladım. tabiki içinden bir tane arttı :D
bende birşey olmaz dedim adama teslim ettim sağ salim. sonra akşam bir telefon laptop gıcırdıyor dedi kapağı açarken :D
gıcırdayan tek bizim puntikler değil tabi :D
toplama lattop varmı ?
KaMiKaZe
19/10/2010, 00:56
toplama laptop olmaz en azından kasa - anakart vida delikleri uymaz çoğu zaman.
toplama laptop olmaz en azından kasa - anakart vida delikleri uymaz çoğu zaman.
her türlü laptop, bilgisayar toplanır abi yeterki siz isteyin :D
-
zeynel hocam şaka bir yana laptop toplamak için aynı marka model aletin parçaları temin edilir toplanır. harici aksesuarlar (wlan kart v.s.) için farklı markalar kullanılabilir, keza ekran lcd si içinde aynı şey geçerlidir..
ben yukarıda bahsettiğim mevzu tamir için söküp parçaladığım aletlerde başıma geldi :)