Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaput koruyucu filmi... tavsiyelerini bekliyorum
aracımı ufak tefek çiziklerden korumak istiyorum. biraz araştırdım ziebart sonax gibi önde giden markalar varmış... tabi kullanana sormak gerek diye düşünüyorum.zamanla sararma yaparmı? altındaki boyaya zarar verirmi? soyulur , kalkar, altına su girer mi?
ibrahim06
16/10/2010, 00:55
3 M marka yaptır
StrawBeeRy
16/10/2010, 00:57
malzeme kalitesiz ucuz olursa zamanla sararma,kabarma yapabiliyor ibrahim abinin dediği gibi 3M tercih edin
NyhatShu
16/10/2010, 01:00
ben biraz geç kaldım galiba mahalledeki çocuklar benim arabanın üstünde kumdan kale yapmışlar sora bozmuşlar kumun içindeki ufak taş parçacıkları çizmiş.. :( ama iyi fikirmiş 3m iyidir:.
StrawBeeRy
16/10/2010, 01:03
ben biraz geç kaldım galiba mahalledeki çocuklar benim arabanın üstünde kumdan kale yapmışlar sora bozmuşlar kumun içindeki ufak taş parçacıkları çizmiş.. :( ama iyi fikirmiş 3m iyidir:.
abooww benimkine yapıcaklar çekerim hepsinin kulaklarını
NyhatShu
16/10/2010, 01:05
abooww benimkine yapıcaklar çekerim hepsinin kulaklarını
çeksen nolcak şimdi bişey dicem olmucak benim arkadaşın kapısını çöpten adam çizmişlerdi bi kaçını tokatladm ama şimdi babası gelcek papaz olcan değmez. allahtan fazla belli olmuo birazda pasta cila yaptm gitti giibi :S
StrawBeeRy
16/10/2010, 01:08
çeksen nolcak şimdi bişey dicem olmucak benim arkadaşın kapısını çöpten adam çizmişlerdi bi kaçını tokatladm ama şimdi babası gelcek papaz olcan değmez. allahtan fazla belli olmuo birazda pasta cila yaptm gitti giibi :S
işte bu yüzden ara sokaklara pek park etmek istemiyorum veletler geliyor camlara ellerini sürüyor kaputu elliyorlar hep leke leke kalıyor sinir oluyorum
3m fiyatları ne kadar bilginiz varmı?
ibrahim06
16/10/2010, 01:35
3m fiyatları ne kadar bilginiz varmı?
Yerine göre değişir. Ziebarta gidersin 500 der. Bir başkasına gidersin 300 der. Ben burda 300e yaptırttım.
clear shield adında bi markaya baktım demin 5 yıl garantili 150 tl.. ziebart a baktım peşin yada taksite göre 300-500 arası değişiyor.. clear shield baya ucuz onlara göre... herhangi bi bilginiz varmı clear shield le ilgili?
StrawBeeRy
16/10/2010, 01:56
clear shield adında bi markaya baktım demin 5 yıl garantili 150 tl.. ziebart a baktım peşin yada taksite göre 300-500 arası değişiyor.. clear shield baya ucuz onlara göre... herhangi bi bilginiz varmı clear shield le ilgili?
ilk defa duydum daha önce hiç duymadım :) 150 liraya yapıyorsa malzemesi kaliteli olmayabilir
adana da bilen yaptıran yokmu bu işi.. :S
ibrahim06
16/10/2010, 02:09
Bahsini ettiğiniz ürünü iki elinize alın çekin süner ve kopar. İlerde sararma yapar.
geçen gün yapılırken izledimde(kavaklıdere - ibrahim abi) işçilikte malzeme kadar önemli bence herşeyde olduğu gibi.
zafermutlu
16/10/2010, 14:02
bende boya koruma vede kaput filmi yaptıracam ama ne yazık ki böyle bir yer yok:( acaba bu filmi ısıtarak ben çekebilirmiyim ki alsam?
StrawBeeRy
16/10/2010, 14:03
bende boya koruma vede kaput filmi yaptıracam ama ne yazık ki böyle bir yer yok:( acaba bu filmi ısıtarak ben çekebilirmiyim ki alsam?
ciddimisin abi elbet vardır bir yer koskoca sinopta olmamı :)
zafermutlu
16/10/2010, 14:06
ciddimisin abi elbet vardır bir yer koskoca sinopta olmamı :)
koskoca sinop mu :) yok kardeşim burası küçük bir yer.. olsa hemen haberim olurdu..
StrawBeeRy
16/10/2010, 14:09
koskoca sinop mu :) yok kardeşim burası küçük bir yer.. olsa hemen haberim olurdu..
bekle abi takım hırdavatı toplayıp boya koruma yapmaya geliyorum :)
Burada 170 lira fiyat verdiler.... kendi başına yapmanız zor olabilir.. sonradan kalkma yapabilir...
zafermutlu
16/10/2010, 14:13
bekle abi takım hırdavatı toplayıp boya koruma yapmaya geliyorum :)
düşünmen bile yeterli.. boşver korumayı gezmeye gelirsen beklerim tabiki..
burda boya korumayı pasta cila diye biliyorlar.. kaput filmi ise çogu kimse bilmez..eee tabiki talep olmayınca böyle bir işde yapılmıyor..
StrawBeeRy
16/10/2010, 14:15
düşünmen bile yeterli.. boşver korumayı gezmeye gelirsen beklerim tabiki..
burda boya korumayı pasta cila diye biliyorlar.. kaput filmi ise çogu kimse bilmez..eee tabiki talep olmayınca böyle bir işde yapılmıyor..
doğrudur abi talep olmayınca nerden bilsinler eğer sinopa gelirsem ki illa gelirim bir gün sana uğrayıp boya koruman benden
zafermutlu
16/10/2010, 14:16
doğrudur abi talep olmayınca nerden bilsinler eğer sinopa gelirsem ki illa gelirim bir gün sana uğrayıp boya koruman benden
tşkler utandırdın beni..
StrawBeeRy
16/10/2010, 14:18
tşkler utandırdın beni..
:)