PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : APP Plakalarım Geldi :)

Punto_Can
14/10/2010, 22:12
arkadaşlar merhaba,
geçen hafta siparişini verdiğim app plakalarım bugün elime ulaştı.
Şu an tek sorun bunları mühürletmek kaldı :D

Deneyimi olan arkadaşlar, bu plakaları Ankara dışında olduğum için Şanlıurfa veya Gaziantep'de mühürletebilir miyim? Sadece mühür için ne kadar isterler?

Bunlarda fotolar:

edelsang
14/10/2010, 22:21
mühürlenmiyor diye biliyorum ben ?
oluyorsa bende yaptırırım çokta güzel olur hani
ne kadara yaptırdınız ?

sawyer
14/10/2010, 22:22
arkadaşlar merhaba,

Deneyimi olan arkadaşlar, bu plakaları Ankara dışında olduğum için Şanlıurfa veya Gaziantep'de mühürletebilir miyim? Sadece mühür için ne kadar isterler?

Bunlarda fotolar:
can hocam trafik tescil sağlam tanıdığın varsa mühürletirsin bizim bi ark. sağlam tanıdığı vardı mühürletti polis bakıyor app ceza yazacak ark. hemen mühürleri gösteriyor devam :)

ntcn 17
14/10/2010, 22:24
Mühürleniyor mu bunlar ya öyleyse çok iyi.Plakaları kaça yaptırdınız?

Punto_Can
14/10/2010, 22:37
mühürlenmiyor diye biliyorum ben ?
oluyorsa bende yaptırırım çokta güzel olur hani
ne kadara yaptırdınız ?
Kargo dahil 47,50TL'ye geldi. sahibinden.com dan sipariş verdim, kullanılan malzemenin orjinal plakadan hiçbir farkı yok, TR ve ay yıldız hologramlarıda mevcut :)

can hocam trafik tescil sağlam tanıdığın varsa mühürletirsin bizim bi ark. sağlam tanıdığı vardı mühürletti polis bakıyor app ceza yazacak ark. hemen mühürleri gösteriyor devam :)
eğer başka ilde mühürletebiliyorsak problem değil :D Şanlıurfa'da sıkıntı olmaz ama plakanın kayıtlı olduğu ilde yaptırmak gibi bir zorunluluk var mı yok mu onu öğrenmem gerek :)

Mühürleniyor mu bunlar ya öyleyse çok iyi.Plakaları kaça yaptırdınız?
inşallah mühürleticem :) kargo dahil 47,50TL'ye maloldu.

StrawBeeRy
14/10/2010, 22:39
güzel olmuş mühürletmek çok zor diye biliyorum allah polis amcalar uzak tutsun :)

hilmiusta
14/10/2010, 22:41
arkadaşlar merhaba,

Bunlarda fotolar:
ben de yenı cıkarttım polısler muhurlemıyor plakacıya gıt bunları muhurlesın dedı ve hayırlı olsun dedı

uraaal
14/10/2010, 23:24
istanbulda mühürlüde olsa cezayı yiyorsunuz ceza maddeside trafigi güvenliğini azaltacak şekilde araç üzerinde oynama yapmak ne oynama yapılıyorsa :D araçda bmw 520i istanbullular bilir bir ara audi,bmw %90'ı app plakaydı şimdi hepsi paşa paşa söktü

StrawBeeRy
14/10/2010, 23:25
istanbulda mühürlüde olsa cezayı yiyorsunuz ceza maddeside trafigi güvenliğini azaltacak şekilde araç üzerinde oynama yapmak ne oynama yapılıyorsa :D araçda bmw 520i istanbullular bilir bir ara audi,bmw %90'ı app plakaydı şimdi hepsi paşa paşa söktü
bendede app var ama önde takılı olmadığı için birde orjinal plakalarım kırık olduğu için bir seferlik affediyorlar ikinci sefere piyasada yokuz :D