Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto'ya bir tesekkur de benden
disconnected
14/10/2010, 18:35
2bucuk 3 haftadir beni deli eden gurultu bugun Oto'ya gitmemle hemen cozuldu.. sagolsun cok ilgilendi.. ayrica hava ve klima filtremi, v kayisini, degistirip kelebek bogaziyla sensorleri de temizledi... Puntom eski surus keyfine tekrar kavustu.. tesekkurler .. en kisa zamanda diger islemler icin tekrar yanindayim
disconnected
14/10/2010, 21:30
haa bide sormayi unuttum,
, kapi kollari ve aynalarin boyanmasi sizin orda yapiliyor mu? yoksa baska yere mi yonlendiriyorsun? tanidik boyacim var ama siz de boyuyorsaniz yada iyi yapar dedigin yer varsa direk oraya gelirim...
Ziyaretci046
15/10/2010, 01:19
begenmene sevindim abi diğer eksiklerini de giderelim saat gibi olucak kapı kolları için de boya ve kaporta işlerimizi yapan sait mekanik işcilikleri çok iyidir istersen oraya yaptırabiliriz istersen seninde ayna kapaklarını ve kapı kollarını rock siyaha boyatırırz on numara olur
disconnected
15/10/2010, 01:51
olur valla neden olmasin.. konusuruz yine senin musait oldugun bir zamanda getiririm arabayi... tekrar tesekkurler ilgin icin...