Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunları İstiyorum.. Fikirlazım.. Acil Lazımm : )
CesSpOoL
14/10/2010, 17:52
Arkadaslar ilandaki jant ve lastikler için anlaştım sayılır
OZ RACING SUPERTURISMO BLACK 17`` sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-oz-racing-superturismo-black-17-31651133/detay)
aracım 1.3 75BG bu jant lastiği kaldırmakta sıkıntı yaşar mı ? görsel olarak çok içime siniyor.. tam istediğim diyebilirim.
lastik ebadı 205 40 17 ebadı uygun mudur ? bunları alıp direk araca takabilir miyim?
Benim jantlar için OzzY arkadaşımız talip bu ilandaki jant lastik sıkıntısız kullanılır derseniz alıcam, bendekileride Ozan a yollayacağım... Saygılar
StrawBeeRy
14/10/2010, 17:57
bence çok yakışır kaldırır sorun olmaz ebadlarda orjinal ebatlar hiçbir sorun olmaz cuk diye oturur ama bunu beyaza boyatırsanız tadından yenmez valla süüper bi jant bende düşünmüyor değilim ayarlarsam belki benimde o.z larım olur :)
CesSpOoL
14/10/2010, 17:57
wallahi alıyorum :D
serkankucuk
14/10/2010, 17:58
bence al güzel olur zaten bu janttan takan biri vardı forumda ama lastikleri 45 yanak al bence. ben 40 yanak kullanıyorum da 45 alınmalı...
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:01
off ya abi aklım hep bunlarda alıcan 40 yanak janta kadar indiricen arabayı off off dur bak ayarlıyimde alim bende :)
CesSpOoL
14/10/2010, 18:04
Rezerve ettim : ) Jantları beyaza boyarken oz logosunu korumak mümkünmüdür yoksa komple mi boyarlar ?
serkankucuk
14/10/2010, 18:04
bence snn arabaya siyah da gider ;)
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:05
Rezerve ettim : ) Jantları beyaza boyarken oz logosunu korumak mümkünmüdür yoksa komple mi boyarlar ?
o.z logosu sökülüyordur içeriden tornavidanın arkasıyla vurunca çıkar sökülmesse bile üzerini kapatıp hallederler sen boyayan ustaya söyle halleder onlar
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:07
bence snn arabaya siyah da gider ;)
şunun gibi yani benim jantların rengi farklı olanı ama o.z daha çok yakışır
serkankucuk
14/10/2010, 18:09
bence de boyatıp da sonradan sıkıntı yaşama ihtimali de var, böle çok iyi olur...
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:11
o.z da kendini belli etmesi için farklı renk olması lazım abi siyah boğar bence kırmızıyı belli olmayabilir beyaz olunca en azından dikkat çeker hani ayna kapakları felan beyaz olucak hee jantlar siyah kalsın dersen ayna kapaklarıda parlak siyah tavanda parlak siyah çok güzel olur tercih senin
al siyah olarak kullan sıkılırsan işlem yaparsın ;)
Kriminal
14/10/2010, 19:13
Siyah kalsın canlı olur..Baktın olmuyo kırmızıya boyat takım olsun :D
istemiyaki
14/10/2010, 19:22
bende çok yakışacağı kanısındayım. ayrıca arkadaşların dediği gibi siyah olarak kullan ilk başlarda ayna ve tavanı da siyah kaplatırsan bütünlük sağlamış olur ön ızgara da siyah..
sıkılınca da beyaza boyatabilirsin o zman da beyaza göre bi kombinasyon yaparsın.
jantların markası oz racing olunca benim araç bunları kaldırır mı diye düşünme bence bu jantlar çok hafiftir. fakat boya konusunda orjinali gibi olmayabilir boyayan ustanın gerçekten usta olması lazım atma yaparsa kötü bir görüntü olur..
son olarak jantlar bomba. al :ryb:
CesSpOoL
14/10/2010, 19:35
sağolun arkadaslar büyük bir aksilik çıkmazsa aldım jantları: ) logodan kısmım ortadaki göbek değil o.z. yazıları var ya kenarda.. onları boyarken korumak mümkün müdür diye sordum? var mıdır tecrübe bu konuda : ) ?
StrawBeeRy
14/10/2010, 19:37
sağolun arkadaslar büyük bir aksilik çıkmazsa aldım jantları: ) logodan kısmım ortadaki göbek değil o.z. yazıları var ya kenarda.. onları boyarken korumak mümkün müdür diye sordum? var mıdır tecrübe bu konuda : ) ?
hayırlısı ile sen al abide boyamasına yardımcı olurum tanıdık var ;)
yaw 205 bizim arabalara büyük degilmi? orjinali 185 sıkıntı olmazmı?
StrawBeeRy
14/10/2010, 19:40
yaw 205 bizim arabalara büyük degilmi? orjinali 185 sıkıntı olmazmı?
hayır sıkıntı olmaz t-jetlerin fabrika çıkışı 205/45/17 dir
CesSpOoL
14/10/2010, 20:13
bu arada lastiklerin biri balon yapmış tamir görmüş? sağlam oluyor mu ki * ben balon yapan lastiği atmak gerek diye bilirim ? kumho ku 31 sanırım lastikler zaten 5000 yapmış daha.. 120 130 liraya yeni bir adet almak mı mantıklı yoksa tamir görmüş şekilde kullanmak mı ?
bora.sen
14/10/2010, 20:28
çok yakışıklı jantlar,canım çekti :)
CesSpOoL
14/10/2010, 20:30
jantlar 9 kg mış. orjinal 15 ler 8 felandır sanırım.. orjinal t jet lerde 11 yanlış bilmiyorsam.. 9 kg iyi gibi.. şu lastik balon tamir olayı güvenilir mi ?
Bu jantların beyazını çok kirlendikleri ve eskidikleri için griye boyatmıştım eski aracım bravomda... Bu jantların boyanması biraz zahmetli oluyor. Malumunuz çok kollu olması zımparayı atacak olan kişinin biraz sabrını zorluyor. Bu sebeple bu iş yapılırken başında bekleyin hatta yardım edin :) Bu jantlara beyazı da siyahı da grisi de çil çil yakışıyor... Oz logosundan kastınız OZ RACING yazısı ise o sticker değil boya... Göbektekini kastediyorsanız 4 tanesi 120 lira olan heryerde aynı ölçekte muadili bulunmayan pahalı saçmasapan bir zozik :) İyi günlerde kullanın...
StrawBeeRy
14/10/2010, 21:16
jant boyama konusunda çok hassas tanıdık var asıl işleri fibercilik ama hertürlü konuda yardımcı olurlar
hayır sıkıntı olmaz t-jetlerin fabrika çıkışı 205/45/17 dir
diğerlerinde oluyor yani dimi? multijet starjet fire..
yaw bu arada arac da jantlarda harika simdiden güle güle kullan.. bildigin kıskandım soru soruom belki bende alırım diye :D neyse maşallah diyelim
StrawBeeRy
14/10/2010, 21:42
diğerlerinde oluyor yani dimi? multijet starjet fire..
yaw bu arada arac da jantlarda harika simdiden güle güle kullan.. bildigin kıskandım soru soruom belki bende alırım diye :D neyse maşallah diyelim
evet hepsine uyuyor :) teşekkürler daha iyileri sizin olsun jantlarımı satıyorum vereyim size yabancıya gitmesin :)
valla cok isterim de su an alamam biraz toparlandıktan sonra xenon spoiler vs o olaylara girişicem önce :)
CesSpOoL
15/10/2010, 08:41
hooppp... günaydın beyler, bu gün beklediğim para gelirse o.z. lu fotolarımı koyarım akşama : )
insomnia06
15/10/2010, 09:08
hayırlı olsun yerinde olsam beyaz bakardım ama bu da yakışır eminim..ön ızgaraya da siyah folyo yaptınmı bütünlük sağlar arabayla,hadi bakalım foto bekliyoruz..
CesSpOoL
15/10/2010, 10:11
hele bi alayımda kullanayaım biraz siyah halini, sonra beyaza boyarız.. ama boyarken o.z. yazıları çıkmasın istiyorum ama sanırım ona yapacak pek bişey yok..
CesSpOoL
15/10/2010, 10:13
SATILIK DÖRT ADET JANT LASTİK YENİ AYARINDA... sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-satilik-dort-adet-jant-lastik-yeni-ayarinda-32834245/detay) bunlarda iyi gibi : )
serkankucuk
15/10/2010, 10:15
bu da güzel durur bence.. buna benzer bi jantı olan kırmızı bi GP vardı. Özkan abinin yanlış hatırlamıosam 34ozkankurtuldu34 gibi de bi nick'i vardı.. bi bak istersen garajından..
CesSpOoL
15/10/2010, 10:28
Baktım Özkan' ın jantlar biraz daha fazla kollu ve ayrık değil hoş durmuş.. Kafamı karıştırmadan OZ u almak en iyisi sanırım ama bunlarda fena değilmiş hani, fiyatıda iyi lastiklerde balon sorunu da yok... akılakılakıl : ))) beyin fırtınası : )
serkankucuk
15/10/2010, 10:53
bana sorarsan OZ almak istiyosan zaten beyazını istiosun, bunları da kesin boyatırsın dayanamayıp :), böle bişi yapacağına diğer linktekileri al onlar da güzel duracak sonuçta ve sıkıntısı yoksa jantların ve lastiklerin hem daha ucuz hem sağlam bi alışveriş yapmış olursun...
Walla jantların ikisi de birbirinden harika, ama oz daha bi güzel gibi sanki. Ama oz'u alırsan balon olan lastiği değiştir derim, hiç riske girme. Zaten çok alçak yanaklı bir lastik olduğundan riski de fazla olabilir. Şimdiden hayırlı olsun :)
Bence bulabiliyorsan O.Z un beyazını tercıh et. Siyah aracı boğar Jantlar pek farkedilmez. Yada iyi bir boyacıda beyaz yaptır.
bence çok güzel... yakışır...
İki jantta görüntü olarak süper ;)
CesSpOoL
15/10/2010, 21:43
Yaw ikisinide çok beğendim hatta könig biraz daha ağır basıyo diyebilirim ama bu gün işten çıkıp eşimi almaya giderken en az 6 7 çukura girip çıktım ufak tefek bunlar çok sorun olacak diye korkuyorum lastikler ince (40) yanak bari 45 olanı olsa.. ya da kapıcam gözümü olan olsun dicem :S
CesSpOoL
15/10/2010, 21:47
aradım elemanı ayrı satmıyor jantları maalesef
abi sen zaten jant lastik almıcakmıydın?
StrawBeeRy
15/10/2010, 23:23
isterseniz satarım jantlarımı dunlop lastikle beraber 1200 son fiyattır sıfırı 1700 lira
CesSpOoL
16/10/2010, 13:31
abi sen zaten jant lastik almıcakmıydın?
jant lastik alıcam ama 45 yanak olsun istiyorum 40 çok ince duruyor.. benim gezdiğim yollara gidicek gibi değil
jant lastik alıcam ama 45 yanak olsun istiyorum 40 çok ince duruyor.. benim gezdiğim yollara gidicek gibi değil
abi sana tavsiyem 16 düşün, bugun serkankucuk le buluştuk keşke 16 yada 15 alsaydım dedi yayda taktı o konfor sıfırlanmış.
insomnia06
16/10/2010, 18:37
küçük bi bilkent buluşması olmuş yine:)gelemedim ya,naptın ozan sende girdin mi pasta cila işine?konuyu da kirlettim ama kusura bakmayın:)
yok abi ben kapı pandizotunu söktüm taktım sadece :D:D
bide stopa giriştim 3lü yanma olayı için ama sinyalde kırmızı yancak diye vazgeçtim :D
CesSpOoL
17/10/2010, 02:09
abi sana tavsiyem 16 düşün, bugun serkankucuk le buluştuk keşke 16 yada 15 alsaydım dedi yayda taktı o konfor sıfırlanmış.
haklısın Ozan görüntü mükemmel ama konfor olayında sıkıntısı düşündürüyor beni birde işe giderken kullandığım yollar çok düzgün değil.. bir arkadas 16 Fun jantını satıyor mesaj attım ama cevap gelmedi henüz anlaşırsak onları alabilirim
abi bence kaçırma onu hoşuna gidiyosa :)