Orijinalini görmek için tıklayınız : Alp's Grande Punto ledli angel ve mercek modifikasyonu
Uzun zamandır düşündüğümüz projemizi sonunda çok şükür kazasız belasız tamamladık. Yapılanları sırasıyla listelersek;
-Far karartma
-Bosch marka Bixenon mercek montajı
-2 adet 8000K D2S ampül
-Buz mavisi ledli Angel uygulaması
-Üçlü Stop Uygulaması
Listedeki ilk 4 uygulama Ahmet kardeşimiz tarafından yapılmıştır. Toplamda 4 gün (Sökme-Uygulama-takma) sürmüştür. Stop Uygulaması ise Kubilay kardeşimin ürünüdür.
Bu vesileyle projenin tüm aşamalarında bana öncelikle sabır gösterip, dinleyip tüm endişelerimi giderdiği ve hem yüreğini hemde bileğini esirgemediği için KUBİ'me,
Bir sanatkar ustalığıyla en ince detayına varana kadar montajı yapan TUNCAY kardeşime,
Bize hem mekanını hemde Garajını açan ÖMER ustama,
Projenın fikir babası olan ve bu güzel resimler için emeğini esirgemeyen TAMER kardeşime,
ve bizim GP'sizliğimizde ulaşımımızı sağlıyan İLYAS kardeşime
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İyiki VARSINIZ ! :)
Tabii bu arada Çoşkun'a da teşekkür etmek lazım darılır ne me lazım :D
Ve resimler....
alp abi valla 10 numara olmuş gerçekten çok şık :) kazasiz belasiz kullanman dileğiyle allah içine sindirsin :)
Kriminal
14/10/2010, 11:21
Alp çok canlı çok guzel olmuss
Abi güle güle kullan 10 numara olmuş bide normal ve uzunlarda görsek resimleri varsa eger.
ademtahir
14/10/2010, 11:35
pek güzel olmuş maşallah maşallah :D
sowhat788
14/10/2010, 11:41
Sende saol abicim,zevkle yaptık biliyorsun,
Güle güle sorunsuz kullan...
edelsang
14/10/2010, 11:42
vay arkadaş bu ne böyle :D evoya olmamı bunlar yemin ediyorum satıcam ben bu aracı az kaldı :D süper olmuş
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
kralcarsi
14/10/2010, 11:51
wauuwww .. hoca süper olmuş yaa dehşetizane .. emeği geçen herkesin eline sağlık ..
Not: bu arada imzayı da değiştir unutmadan :D
WiSTaRiA
14/10/2010, 12:08
Güle güle kullan gayet güzel olmuş..
Alp Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan,gündüz resimlerinide koyarsan bide öyle görelim :)
valla uğraşdığınıza değmiş ama sonuç mükemmel ellerinize sağlık ...
Çok güzel olmuş. Bi akşam buluşalımda yakında inceleyemek isterim.
butterfly
14/10/2010, 13:16
alp kardeş güle güle kullan resimlere ve arabana baktıkça arkadaşlığımızı hatırlarsın bence en güzeli bu..............
çok iyi durmuş abi güle güle kullan.
StrawBeeRy
14/10/2010, 13:54
süper olmuş abi güle güle kullan
çok fark katmış araca.. güle güle kullanın..
whitegold
14/10/2010, 14:18
alp abıcım cok guzel olmus gule gule kullan emegı gecen herkezı tebrık edıyorum,eskısehır bulusmasında tamer abıylede konusmustuk ıtalyada bır mavı puntoda gormustum ve hemen aklıma bende yapmalıyım dıye bır dusunce gelmıstı benım aracımda beyaz oldugu ıcın resımlerde tekrardan begedım en kısada yaptırtırım artık:) abıcım tekrar gule gule kullanman dılegıyle.
whitegold
14/10/2010, 14:29
abi bide aklıma bırsey geldı,acaba muaynede herangı bır sıkıntı olurmu?
Alp güle güle kullan kardeşim, çok şahane olmuş, kıskandım walla. Emeği geçen arkadaşların da ellerine, yüreklerine sağlık :)
sowhat788
14/10/2010, 15:29
Muayenede angelların elektriğini kesersen birşey olmaz,mercek olayına birşey diyemezler zaten
StrawBeeRy
14/10/2010, 15:45
Muayenede angelların elektriğini kesersen birşey olmaz,mercek olayına birşey diyemezler zaten
peki abi angelları kestin park lambası olayı nasıl olucak
edelsang
14/10/2010, 17:33
bunlar benim çok hoşuma gitti ya duvar kağıdı yaptım :)
telif hakkı problemi yok demi :P !
evoya yapan olursa haberim olsun lütfen :(
sowhat788
14/10/2010, 17:49
peki abi angelları kestin park lambası olayı nasıl olucak
Mert park lambaları mevcut normalde,angel olduğu için pasifler sadece,
torpido ışığımız yok park ampullerimiz olsa ne olur,kafanıza takmayın herşeyi hhee :dj2:
StrawBeeRy
14/10/2010, 17:54
Mert park lambaları mevcut normalde,angel olduğu için pasifler sadece,
torpido ışığımız yok park ampullerimiz olsa ne olur,kafanıza takmayın herşeyi hhee :dj2:
yok abi ben zaten park kullanmıyorum lambaları söktümde illaki sorun olucaktır kimse sormadan ben sorayim dedim :)
sowhat788
14/10/2010, 18:06
yok abi ben zaten park kullanmıyorum lambaları söktümde illaki sorun olucaktır kimse sormadan ben sorayim dedim :)
Park kullanmıyorum derken söktün mü ampulleri,söktüysen arıza ışığın yanmadımı ,yandıysa nasıl aştın bu sorunu,aşamadıysan; aşamadığın için rahatsızlık hissettin mi,aşmayı düşündün mü :vertag00: (soru böyle sorulur cevapla bakim )
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:09
Park kullanmıyorum derken söktün mü ampulleri,söktüysen arıza ışığın yanmadımı ,yandıysa nasıl aştın bu sorunu,aşamadıysan; aşamadığın için rahatsızlık hissettin mi,aşmayı düşündün mü :vertag00: (soru böyle sorulur cevapla bakim )
:D:D evet abi cevaplayim ampulleri söktüm arıza ışığı yandı hala da yanıyor hiç rahatsız etmiyor takmıyorum bile :)
sowhat788
14/10/2010, 18:20
:D:D evet abi cevaplayim ampulleri söktüm arıza ışığı yandı hala da yanıyor hiç rahatsız etmiyor takmıyorum bile :)
Cevap buydu :) takmadığın için ;)
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:21
Cevap buydu :) takmadığın için ;)
o zaman sorun yok ben alışkınımda böyle şeyleri takanlar var :)
PLaTiNuN
14/10/2010, 18:46
Çok güzel olmuş Alp abi emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık gerçekten başarılı güle güle kullan..
MURAT_41_41
14/10/2010, 18:56
abi güle güle kullan musait oldugun bı ara yakından görmek ısterım
bende parklar sökük arıza lambası yanmıyo amerikan park yapan ustaya sormak lazım nası yaptı diye :D
bu arada mercek olayı cok iyi olmuş güle güle kullan abi
StrawBeeRy
14/10/2010, 18:59
bende parklar sökük arıza lambası yanmıyo amerikan park yapan ustaya sormak lazım nası yaptı diye :D
bu arada mercek olayı cok iyi olmuş güle güle kullan abi
:D:D oda bilmiyordur ki kabloları bağlarken birşey yaptı arıza lambası yanmıyor :D:D:D:D
whitegold
14/10/2010, 19:39
Park kullanmıyorum derken söktün mü ampulleri,söktüysen arıza ışığın yanmadımı ,yandıysa nasıl aştın bu sorunu,aşamadıysan; aşamadığın için rahatsızlık hissettin mi,aşmayı düşündün mü :vertag00: (soru böyle sorulur cevapla bakim ):) abı supersın ya bu ne soru bombardımanı olmus boyle.
whitegold
14/10/2010, 19:39
Park kullanmıyorum derken söktün mü ampulleri,söktüysen arıza ışığın yanmadımı ,yandıysa nasıl aştın bu sorunu,aşamadıysan; aşamadığın için rahatsızlık hissettin mi,aşmayı düşündün mü :vertag00: (soru böyle sorulur cevapla bakim ):) abı supersın ya bu ne soru bombardımanı olmus boyle,ben okurken yoruldum yemın ederım:)
Kaça patladı bunu yaptırmak.. Birde aydınlatmasından memnunmusun?
Uzun zamandır düşündüğümüz projemizi sonunda çok şükür kazasız belasız tamamladık. Yapılanları sırasıyla listelersek;
-Far karartma
-Bosch marka Bixenon mercek montajı
-2 adet 8000K D2S ampül
-Buz mavisi ledli Angel uygulaması
-Üçlü Stop Uygulaması
Listedeki ilk 4 uygulama Ahmet kardeşimiz tarafından yapılmıştır. Toplamda 4 gün (Sökme-Uygulama-takma) sürmüştür. Stop Uygulaması ise Kubilay kardeşimin ürünüdür.
Bu vesileyle projenin tüm aşamalarında bana öncelikle sabır gösterip, dinleyip tüm endişelerimi giderdiği ve hem yüreğini hemde bileğini esirgemediği için KUBİ'me,
Bir sanatkar ustalığıyla en ince detayına varana kadar montajı yapan TUNCAY kardeşime,
Bize hem mekanını hemde Garajını açan ÖMER ustama,
Projenın fikir babası olan ve bu güzel resimler için emeğini esirgemeyen TAMER kardeşime,
ve bizim GP'sizliğimizde ulaşımımızı sağlıyan İLYAS kardeşime
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İyiki VARSINIZ ! :)
Tabii bu arada Çoşkun'a da teşekkür etmek lazım darılır ne me lazım :D
Ve resimler....
Alp Abicim Harika olmuş beklediğimize değdi HARİKA olmuş be İNş. yakından da görücem bi iki güne Kadar ABİ çekirdeği al karşısına geç çitle yani
Seni BIrakmak Benim İçin Şereftir Abicim :D
Alp nihayet koydun şu fotoğrafları, araç temiz, zaman gündüz, arka plan semiz (kafiye olsun diye yazdım) olsaymış daha iyi fotolar olurdu. Bir ara bunlarıda ayarlar öyle çekeriz. Bende benim mercekleri boyatmış olurum bu arada, yan yana çekeriz.
Alp nihayet koydun şu fotoğrafları, araç temiz, zaman gündüz, arka plan semiz (kafiye olsun diye yazdım) olsaymış daha iyi fotolar olurdu. Bir ara bunlarıda ayarlar öyle çekeriz. Bende benim mercekleri boyatmış olurum bu arada, yan yana çekeriz.
bizimkiler ne olacak tamer abi :)
bizimkiler ne olacak tamer abi :)
Oda sorumu İlyas, istediğin zaman gider yaptırırız :)
istemiyaki
17/10/2010, 23:18
çok hoş olmuş yapanın ellerine sağlık
abiler bunun evo versiyonu yokmu ya işte mod.dediğin böyle olur hakkaten nasıl canlanmıs araç ya.emeği geçenlerin ellerine sağlık
StrawBeeRy
17/10/2010, 23:24
abiler bunun evo versiyonu yokmu ya işte mod.dediğin böyle olur hakkaten nasıl canlanmıs araç ya.emeği geçenlerin ellerine sağlık
dükkanı biliyosun ge bi akşam yaparız
Romeo_er2
17/10/2010, 23:26
maşallah harika olmuş..bayılıyorum bu uygulamaya..susuz buharsız kullanın =)
edelsang
17/10/2010, 23:30
bende bundan istiyorum gelirim valla istanbul'a :D
nası ln şaka yapmıosun dimi :pinch:
istemiyaki
17/10/2010, 23:36
arkadaslar bu işlemi kendiniz mi yaptınız dışarıda birine mi yaptırdınız. fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. bu uygulamayı bende denemek istiyorum bazen bi cesaret geliyo içime :) sonra oturuyorum yine yerime
StrawBeeRy
17/10/2010, 23:37
nası ln şaka yapmıosun dimi :pinch:
yok abi ne şakası ciddi söylüyorum ama fiyat biraz tuzlu olur biraz zahmet isteyen bir iş
ne diyosunnn olum ben tuz kullanmıyorumki nasıl oılacakkk :D:D:D
StrawBeeRy
17/10/2010, 23:41
ne diyosunnn olum ben tuz kullanmıyorumki nasıl oılacakkk :D:D:D
hallederiz konuyu kirletmeyelimde kızmasınlar :)
hallederiz konuyu kirletmeyelimde kızmasınlar :)
:D:D:D:D:D özür dileriz abiler tekrardan hayırlı olsun
bence harika olmuş,
zaten bixenon çok hoşuma gidiyor.
ellerinize ve emeklerinize sağlık, güle güle kullanın
ilkemdemirtas
17/10/2010, 23:55
Bencede çok başarılı... Ah Evo ah yaktın bizi demek geliyor içimden...
edelsang
18/10/2010, 00:09
Bencede çok başarılı... Ah Evo ah yaktın bizi demek geliyor içimden...
içinden deme abi haykır bugün garaja doğru inerken dedim fren patladı ayağına şu karşı duvara 100km hızla girsem araba perte çıkarma acaba diye acayip fikirler geçti aklımdan ama sonra dedim arada bende perte çıkmayayım :D
StrawBeeRy
18/10/2010, 00:10
içinden deme abi haykır bugün garaja doğru inerken dedim fren patladı ayağına şu karşı duvara 100km hızla girsem araba perte çıkarma acaba diye acayip fikirler geçti aklımdan ama sonra dedim arada bende perte çıkmayayım :D
isteyerek yaptığın için perte çıkmazdı iyiki yapmamışsın :D:D
ilkemdemirtas
18/10/2010, 00:21
Araba gelmeden soğumaya başladım! Eski Focusumu özledim ... Hatta içimden vazgeçip eski GP almak bile geçiyor...
StrawBeeRy
18/10/2010, 00:21
Araba gelmeden soğumaya başladım! Eski Focusumu özledim ... Hatta içimden vazgeçip eski GP almak bile geçiyor...
hoop hocam eski GP derken ayıp olmuyormu :D:D
ilkemdemirtas
18/10/2010, 00:23
hoop hocam eski GP derken ayıp olmuyormu :D:D
ahahaha pardon ya kötü bi niyetim yoktu sölerken artniyetsiz kasa eski ama :) mukemmel bir kasa...
StrawBeeRy
18/10/2010, 00:25
ahahaha pardon ya kötü bi niyetim yoktu sölerken artniyetsiz kasa eski ama :) mukemmel bir kasa...
evet bende kasa olarak GP yi tek geçerim evoya hiç ısınamadım
ilkemdemirtas
18/10/2010, 00:28
evet bende kasa olarak GP yi tek geçerim evoya hiç ısınamadım
Tamam rencide etmiyelim lütfen zaten pişman olmaya yüz tuttum...! :)
hocam kim yapıyor bunları ya benim aracada uygulasak olmazmı
hocam kim yapıyor bunları ya benim aracada uygulasak olmazmı
Kardeşim Sen yaptırmaya Kesin Bi Karar Ver Gerisi Kolay Halledilir. :)
alp dostum hayırlı olsun angel ve mercek xenon bi arabaya bukadarmı yakışır beni gp ya yeniden aşık ettin ya en kısa zamanda böle bi makina ile evlenmek istiyorum :D bu arada maliyeti ne kadar ayıptır sorması ?
Nejionea
01/11/2010, 23:09
Çok yakışmış arabaya kazasız belasız , çok şık olmuş .
ersinjeofizik
12/02/2011, 17:36
Arkadaşlar gerçekten güzel olmuş uygulama..
Ama bişey dikkatimi çekti o kadar kişi fiyat sormuş, kimse ortalama bir fiyat söylememiş..
Ne bilim bende istanbuldayım bi gelip tanışırız en azından :D
skystar37
13/02/2011, 01:34
Orjinal farlara mercek uygulaması bende yaptırmak istiyordum internetden yazıştığım biri bu işlem için benden 750TL ücret talep etti. Farlar benim orjinal farlarım olacak ds2 mercek ampul ve balas ile beraber tüm işçilik dahil. Aslında malzemeler çok para tutmuyor ama işçilik kısmı çok para tutan kısım mercekler ve kitler sanırım bi 300TL kadar tutuyor bi bu kadar da işçilik var tabi....
Rakamlar yüksek geldiği için şuan yaptırmadım.
istemiyaki
13/02/2011, 02:34
750 tl gerçekten uçuk bir rakam olmuş
Orjinal farlara mercek uygulaması bende yaptırmak istiyordum internetden yazıştığım biri bu işlem için benden 750TL ücret talep etti. Farlar benim orjinal farlarım olacak ds2 mercek ampul ve balas ile beraber tüm işçilik dahil. Aslında malzemeler çok para tutmuyor ama işçilik kısmı çok para tutan kısım mercekler ve kitler sanırım bi 300TL kadar tutuyor bi bu kadar da işçilik var tabi....
Rakamlar yüksek geldiği için şuan yaptırmadım.
Bu görüştüğün arkadaş İlker Kemal Bey mi? www.xenonmercek.com'a da bir bak istersen.
ImageShack(TM) slideshow (https://img687.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img1312z.jpg)
Ben de mercek montajını bu sitenin sahibi Ahmet kardeşime yaptırdım.
sadece_erhan
13/02/2011, 14:34
Ben kendi aracıma kendim yaptım mercek uygulamasını. montaj sırasında saolsun Ahmet Bey kafama takılan soruların bir çoğunu yanıtladı. Malzemeleride ondan aldım. yakın zamanda fotoları koyucam,balık gözü gibi oldu benimkiler,mercekler için x6 çerçevesi kullandım.
skystar37
14/02/2011, 01:58
Bu görüştüğün arkadaş İlker Kemal Bey mi? www.xenonmercek.com'a (https://www.xenonmercek.com%27a) da bir bak istersen.
Evet bu vermiş olduğunuz site üzerinden bulup mail atmıştım sağolsun sorularımı cevapsız bırakmadı.
bize ne kadara patlar bu proje :D
470 TL civarı patlar,farlarını kendin yollarsan.Ben yani far alıp onları yollayıp yaptırdım Ahmet'e.
BESIMAKBAY
20/02/2011, 00:46
bende yaptıracağım ilk fırsatta çünkü normal mercekli var bende çok hoşuma gitmiyor bu konularda antalyada çok yalnızız