Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Romeo 147 reklam?
Arkadaşlar alfa romeo 147'nin helikopter ile yan yana çekilmiş bi reklam videosu vardı epey aradım ama bulamadım. bilenler ve bulabilenler varsa linkini atabilirimi .
147 demeyin bana bazı duygularım depresiyo alamıyorum kendimi :D
serkankucuk
14/10/2010, 00:20
147 demeyin bana bazı duygularım depresiyo alamıyorum kendimi :D
valla benim de punto'dan sonra almak isteyeceğim ender araçlardan...
valla benim de punto'dan sonra almak isteyeceğim ender araçlardan...
yok puntodan sonra olmaz benim icin ya giulietta yada bmw 3.20 ci kaçarı yok bu işin artık tabi Allah nasip kısmet ederse :) cok ugrastım punto yerine 147 almayı kısmet olmadı ama maalesef
yok puntodan sonra olmaz benim icin ya giulietta yada bmw 3.20 ci kaçarı yok bu işin artık tabi Allah nasip kısmet ederse :) cok ugrastım punto yerine 147 almayı kısmet olmadı ama maalesef
eski bir Gpunto kullanıcısı olarak 147 aldım amma şimdi yine gpunto arıyom :)
sırf yakıttan sebep...
tavsiye ederim yakıt problemini sıralı sistemle bir nebze çözerek tatmin olana .. :)
serkankucuk
14/10/2010, 00:38
eski bir Gpunto kullanıcısı olarak 147 aldım amma şimdi yine gpunto arıyom :)
sırf yakıttan sebep...
tavsiye ederim yakıt problemini sıralı sistemle bir nebze çözerek tatmin olana .. :)
ben de aynı konuyu düşündüm ama sıralı lpg ile bu sorun ne kadar çözülüyor?
bir de o kadar çok karalıyolar ki 147'leri ön düzeni sorunluymuş falanmış filanmış...
ya italyan arabası bu sorunllu olsa ne olur adamlar resmen hislere tercüman araç yapıyor.sağlamlık arayan almana,ekonomi arayan japona,güzellik arayan rusa baksın demiş ünlü bi düşünür :D:D
serkankucuk
14/10/2010, 00:44
ya zaten ben bikaç video seyrettim de sesini duydum aracın içinden, çook feci...
ya zaten ben bikaç video seyrettim de sesini duydum aracın içinden, çook feci...
işte benim evodada aynı oyle bir ses geliyor bende hastaydım o sese zaten alfanın aynı göstergelerini kullanmasıda evo almamda byük etkendi
serkankucuk
14/10/2010, 10:03
işte benim evodada aynı oyle bir ses geliyor bende hastaydım o sese zaten alfanın aynı göstergelerini kullanmasıda evo almamda byük etkendi
bırak şindi :D aynı o hırlama ve inleme sesi, 147 ? :)
bırak şindi :D aynı o hırlama ve inleme sesi, 147 ? :)
yok yaw ciiddiyim tabi o kadar hos bir ses gelmioda o sesler gayet tok bir biçimde ama daha düşük bir debiyle gelio :D bende bunu aracın izolasyon mizanseline baglıyoruym :D:D
boşverin 147 yi, 156 alın 2.0 ts bağırtın, tokatlayın, yıkın ortalığı :D
156mı kaldı ya :D:D bide ben sedan araca binemiyorum binebilsem aile icinde ne araclar mevcut illaki hb olacak :D:D
StrawBeeRy
14/10/2010, 14:51
satılık 2005 2.0 155 hp selespeed var isteyen varsa verelim de motor sesi duysun :)
satılık 2005 2.0 155 hp selespeed var isteyen varsa verelim de motor sesi duysun :)
olum ss bizim insanımıza gelmezzzzzzzzzzzzzzz :D:D
Benimde içimde kalmıştı arkadaşa zorla aldırdım. Bi reklam filmi izleteyim dedim bulamadım onuda :S
StrawBeeRy
14/10/2010, 23:33
olum ss bizim insanımıza gelmezzzzzzzzzzzzzzz :D:D
ama ne gidiyor biliyormusun abi 225 taban lastik var birde yere sıfır makina gram çıkmıyor yoldan tek eksiği çok yakıyor :)
serkankucuk
14/10/2010, 23:37
ama ne gidiyor biliyormusun abi 225 taban lastik var birde yere sıfır makina gram çıkmıyor yoldan tek eksiği çok yakıyor :)
o kadar kusur kadı kızında da var :D
StrawBeeRy
14/10/2010, 23:39
o kadar kusur kadı kızında da var :D
:D:D valla benzinli arabaya bineceksem onu alırım performans çok tatmin ediyor süper bir motoru var
serkankucuk
14/10/2010, 23:40
:D:D valla benzinli arabaya bineceksem onu alırım performans çok tatmin ediyor süper bir motoru var
ben de bi alfa'ya binmek isterim hem de çok ama sanırım artık bundan sonra dizelden başkasına pek binmem
getir getir :D bende düzü var onun
bağırtalım ankarada :D
tek eksiği çok yakıyor demişsinde dostum bu araba yakmıyor, depoyu boşaltıyor :D e ayağının altında 155 hp oluncada insan duramıyor tabi :D
StrawBeeRy
15/10/2010, 00:34
hastayım o arabaya çok tatlı valla 18 alfa GT jantı var lastikle çamurluk arası 1 parmak o hırçın motor sesi yokmu adamı delirtiyor :D