PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto mu punto evo mu?

shero
13/10/2010, 16:30
sevgili arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.sizi verdiğiniz emekten dolayı kutluyorum.bende yakında punto almaya karar verdim fakat grande punto ile punto evo arasında kaldım ikisinin arasındaki fark nedir ve hangisini almak daha mantıklıdır.ikisininde fiyat teklifini aldım aralarında fazla fark yok.cevaplarınızı bekliyorum.saygılar...

ademtahir
13/10/2010, 16:48
evonun içi çok güzel puntonun dışı çok güzel evonun tipini bozan ön tampon zaten ağzı yırtık adam gibi duruyor :D
evo alırsan daha servisten çıkmadan ön tamponu boyatırsan süper olur :)

jakabo_ank
13/10/2010, 16:51
evo al derim bana sorarsan. sadece görüntüde azıcık fark var. iç dizayn evonun çok daha güzel.

projist
13/10/2010, 16:52
evonun içi çok güzel puntonun dışı çok güzel evonun tipini bozan ön tampon zaten ağzı yırtık adam gibi duruyor :D
gövde rengi boyansa dahi belli olmuyor mu renk farkı?

hsyn28
13/10/2010, 16:59
gövde rengi boyansa dahi belli olmuyor mu renk farkı?
benim galeriden bakabilirsin boyalı haline belli oluyor mu kararını sen ver bence.

ademtahir
13/10/2010, 17:00
iyi boyanırsa hiç bişey olmaz ama çok iyi ustanın boyaması lazım yoksa atar ordaki boyalar.

hüseyin senin araba güzel olmuş ama o tampondaki sinyallere siyah folyo çektirirsen birde harika olur yinede senin karanın tabiki.

hsyn28
13/10/2010, 17:05
o şimdilik dursun abi abarth tampon bekliyorum onu takıcam tabi tamponlar cıkana kadar satmazsam:)

projist
13/10/2010, 17:13
benim galeriden bakabilirsin boyalı haline belli oluyor mu kararını sen ver bence.
evet gayet güzel , siyahta önemsenmeyecek düzeyde. siyah mı alsam yoksa :play_bal:

zafermutlu
13/10/2010, 17:29
ikiside güzel.. ön taraftaki krom da deil bozan aracı göz alışıyor vede gp kullanmamış kişiler begeniyor krom vede amblemin duruşunu.. ama bencede ön duruşunda var bir tuhaflık arabada oyuncak gibi duruyor. arka süper yalnız.. bravo çok hoşuma gidiyor arka görüntü gp daha çok hoşuma gidiyor.. önü bravo arka punto olsa süper olurdu..

propisyum
13/10/2010, 17:30
evo, evo, evo

ademtahir
13/10/2010, 17:39
zafercim benim dediğim ön krom kısmı değil tamponun tam ortası var plastik renginde olan yer orası gıcık sadece :D
arabanında sadece orası kötü diye alınmamazlık yapılmaz bence..

shero
13/10/2010, 17:40
arkadaşlar aslına bakarsanız benim kafamda grande punto vardı ama adamlar punto evo 1.4 active duologic e 27.500 tl fiyat verince kafamde yer etti.bana tek eksi olarak arabada görünen ön konsolun biraz kalitesiz görüntüsü.çok plastik görünüyo tuş takımı felan.ama sanki grande punto daha toplu bir görüntüsü ve daha kaliteli bir işçilik var gibi duruyo sizcede öylemi

onderbaki
13/10/2010, 17:42
bence sen kararını vermişsin. evo alacaksın da öylesine soruyorsun:)

ademtahir
13/10/2010, 17:42
bence öyle değil çok şık duruyor asil bir duruşu var zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :)

shero
13/10/2010, 17:48
bence sen kararını vermişsin. evo alacaksın da öylesine soruyorsun:)
keşke öyle olsa tam tersi kararsızım
grande punto 1.4 duologic full+kit 26.750

punto evo 1.4 active duologic 27.500

ikisi arasında kaldım sizce teknik olarak yol tutuş olarak ve yakıt olarak hangisi daha uygun biraz bilgilendirirseniz sevinirim grande punto alırsam aralıkta gelirmiş ama evo hemen alabilirim.

onderbaki
13/10/2010, 17:59

ikisi arasında kaldım sizce teknik olarak yol tutuş olarak ve yakıt olarak hangisi daha uygun biraz bilgilendirirseniz sevinirim grande punto alırsam aralıkta gelirmiş ama evo hemen alabilirim.

puntonun yüzü artık eskidi. sonuçta tercih meselesi ama;
bence üzerine 1000 lira daha koy ve dynamic al. activeden çok fazla üstünlük var. karşılaştırırsan görürsün zaten. 1000 liraya fark için active-dynamic evo arasındaçok fazla fark var ;)

onderbaki
13/10/2010, 18:00
ayrıca rengin falan çok önemi yoksa yada özellik ekletmeyeceksen bayi deki araçlardan alman herzaman avantaj. taş çatlasın 1 haftada teslim alırsın.

byspayn
13/10/2010, 18:08

Ayıp ayıp Adem Abi o ne biçim yorum öyle ağzı yırtık adam falan :)

onderbaki
13/10/2010, 18:13
amma yaptınb abi. asıl punto tek dişi kalmış gibi duruyor :):)

ert tunc
13/10/2010, 18:30
bu konu hk. bende bir yorum yapıyım.

evo yu alırken hep aklım grande nin dış görünümünde kalmıştı...ama arabanın dışına oturup kullanmadığımızdan olsa gerek, evo bir süre sonra adamı kendine aşık ediyor...dışı da hoş görünmeye başlıyor...şimdi bizimkileri ikna edebilirsem. yarisi de satıp bir evo daha alma projem var.

buarada yeri değil ama 1.0 yaristen daha ekonomik olduğunu düşünüyorum evo dualogic in...suan ortalama 6.4 lt de ve düşmeye devam ediyor....sanırım 5.9-6.0 gibi bir rakamı yakalayacağız

ademtahir
13/10/2010, 18:31
evoyu kötülediğimden değil arkadaşlar tek gıcık tarafı ön tamponon ortası dedim şu an benim aklımdaki araçta beyaz bir evo skaydome dulalogic start stop falan filan full özelliklikli bir evo bilmem anlatabildimmi :D

ert tunc
13/10/2010, 18:32

buarada bu fiyatları koç indirimiyle mi aldınız...yoksa çok iyi fiyatlar

onderbaki
13/10/2010, 18:34
evoyu kötülediğimden değil arkadaşlar tek gıcık tarafı ön tamponon ortası dedim şu an benim aklımdaki araçta beyaz bir evo skaydome dulalogic start stop falan filan full özelliklikli bir evo bilmem anlatabildimmi :D

ondan kesinlikle eminim
puntocu arkadaşlar arabasını değiştirirseeeeeee;
ancak evo alır:D

zafermutlu
13/10/2010, 18:35
zafercim benim dediğim ön krom kısmı değil tamponun tam ortası var plastik renginde olan yer orası gıcık sadece :D
arabanında sadece orası kötü diye alınmamazlık yapılmaz bence..

ademcim sen istedigin yerine kötü diyebilirsin:) sana arabayı mı degişecez.. bu arada nissan qq kullandım arabaya hasta oldum.. cam tavan süper.. at yarışını tutturursam alacam:)

justneedyou
13/10/2010, 18:55
punto evo'dan şaşma :D

ademtahir
13/10/2010, 18:57
ademcim sen istedigin yerine kötü diyebilirsin:) sana arabayı mı degişecez.. bu arada nissan qq kullandım arabaya hasta oldum.. cam tavan süper.. at yarışını tutturursam alacam:)
bir gün bende sayısal loto at yarışı gibi bişeyler oynayacam ama ne zaman bilmem bi kere oynasam çıkacak gibime geliyor :D E250CDI alcam bende :D

ERDEM1907
13/10/2010, 19:18
bence fazla para vermeye gerek yok gp al para sorun değil diyorsan evo da alabilirsin.