Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir'den selamlar
yigit can
13/10/2010, 14:25
Herkese merhaba,bu forum arayıpta bulamadığım müthiş bir şey,bu forumu Eskişehir buluşmasının arifesinde bir arkadaşımdan öğrendim.bu buluşmaya katılmayı çok istememe rağmen mesayim olduğu için katılamadım.ford otosanda çalışıyorum ,işler çok yoğun.8 ay önce 1,3multijet ikici el grande punto aldım.Arabamdan çok memnunum.Aynı zamanda böyle seviyeli bir siteyede üye olduğum için ayrı bir mutluluk duyuyorum.Bundan sonra boş vakitlerimin çoğunu sanırım bu sitede geçireceğim.Herkese selamlar.
Aramıza hoşgeldin Ali, aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
yigit can
13/10/2010, 15:53
teşekkür ederim
ademtahir
13/10/2010, 16:10
hoşgeldin eskişehirli :D keşke buluşmada tanışabilseydik..
Hoşgeldiniz Ali Bey, keyifli forumlar...
krakercocuk
13/10/2010, 16:23
ah be abicim buluşmada olsaydın keske:)..neyse artık...hoşgeldiniz
Hoşgeldin. Mini buluşmalar yaparız artık
hosgeldin.... keyifli forumlar......
StrawBeeRy
13/10/2010, 20:54
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
SpyHunter33
13/10/2010, 21:54
Aramıza hoş geldiniz aracınızda hayırlı olsun. Umarım sorunsuz kazasız belasız ve cezasız günler geçirirsiniz aracınızla...
hoşgeldiniz hayırlı olsun
hoşgeldiniz keyifli forumlar keşke eskişehir bulusmasında olsaydınız emin olun sırf ortamı icin hayatınızın sonuna kadar punto binmek isterdiniz
hoşgeldınız keyıflı forumlar.
yigit can
15/10/2010, 17:01
yakın alakanızdan dolayı herkese çok teşekkür ederim.
hoşgeldiniz, keyifli forumlar,
aracınızı güle güle kullanın
Hoş geldin hayırlı olsun...
alperyonar
15/10/2010, 23:31
Hoşgeldin.. Hayırlı olsun..
yigit can
18/10/2010, 19:29
Hoşgeldin. Mini buluşmalar yaparız artık
neden olmasın,Eskişehir'li arkadaşlarla mini bir buluşmaya varım.Ben yeni olduğum için bunu sizden bekliyorum.
hoş geldiniz keyifli forumlar