Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir konya buluşması mı ayarlasak ?
Herkese selamlar.
Bir Konya buluşması ayarlasak da Konya yolları araba mı görse ?
Arabam olmasada katılırım ama katılım 2'yi geçmez demedi deme İbrahim :D
adem abi var birde... ama konuyu görmedi herhalde...
kenyaya çikartma iyi olabiler :D
ademtahir
13/10/2010, 13:01
şimdi gördüm konuyu iş yoğun olunca yeni konulara pek fazla bakamıyorum :S
tevfik 3 kişi buluşuruz heralde :D
mustafa sen ben :D
bulusmanin büyügü kücügü olmaz gönüller bir olsun :)
şimdi gördüm konuyu iş yoğun olunca yeni konulara pek fazla bakamıyorum :S
tevfik 3 kişi buluşuruz heralde :D
mustafa sen ben :D
3 araba olsun abi böyle başlar bu işler.. biz ilk buluşmamızda 6 araba vardık.. sonrakinde 4 araba maksat gönüller bbir olsun..
ademtahir
13/10/2010, 13:04
tevfik istersen konuyu toplantılar buluşmalar bölümüne aktaralım konya dışından katılmak isteyenlerde olursa gelsinler şeb-i aruz törenleri tarihine bişeyler ayarlarız il dışından gelenlerde olabilir..
benim yetkim yok yoksa ben taşırdım..... ya Yasemin yada Çoşkun abi görürse zaten taşır konuyu...
Şeb-i aruz törenleri sırasında bir organizasyon güzel olur şartlarım uyarsa aynen Ordayım.Aslen Hadim' liyim Baba ocağını da ziyaret etmiş olurum bu vesile...
Kriminal
13/10/2010, 13:22
Gurur amca lıste yapmaya baslayın o vakit...
ademtahir
13/10/2010, 13:23
tşkler gurur abi
katılım çok olabilir bu buluşmaya izmirden gelecek arkadaşlarda var :)
adem abiye pek bulasmayin dokundugu yeri kurutuyor :D
ademtahir
13/10/2010, 14:11
adem abiye pek bulasmayin dokundugu yeri kurutuyor :D
deprem oluyor :D
deprem oluyor :D
bu sefer geldiğinde sana yaptirtacam o deprem taktin depreme :D
ademtahir
13/10/2010, 14:14
bu sefer geldiğinde sana yaptirtacam o deprem taktin depreme :D
konya buluşmasına sen gel sıra sende bu defa :D
konya buluşmasına sen gel sıra sende bu defa :D
ne zamanmiş bulusma :D
ademtahir
13/10/2010, 14:17
ne zamanmiş bulusma :D
belki yarın belki yarındanda yakın :D :D :D
belki yarın belki yarındanda yakın :D :D :D
mevlana gibi konusma özenti adam :D
ademtahir
13/10/2010, 14:23
istiklal marşı mehmet akif ersoy'un cahil :D
istiklal marşı mehmet akif ersoy'un cahil :D
olsun özenti olmani değiştirmez ben kenya da mevlana var diye demiştim deprem seni mi sarsti napti odalar karişmasin la hahaha :D:D
ademtahir
13/10/2010, 15:11
odalar karışırsa yıkılır ortalık :D
3 - 5 farketmez abi. gönüller bir olsun. taoplantılar bölümünü atlamışım valla. ciddi bir rağbet olursa buluşabiliriz yaawww. çok zor gibime gelmiyor. hem konya araba görür, hemde gelenler misafir nasıl ağırlanır ona bakar.
o kadar zor ki.. herkese uygun bir zaman bulmak... ama önce bir tarih belirleminiz gerekir.. mesela 15.12.2010 diye ki herkes görüp okumalı işlerini ona göre ayarlamalı...
Kriminal
13/10/2010, 15:40
Uzman arkadaşa kulak verın.Eser kardesım bu ıslerın erbabı :)
Bu buluşma da hava da kalmaz insallah
Zaman - Mekan uyarsa ben de gelirim seve seve :)
Adem kardeşim valla hanımdan da onay çıktı.Şeb-i aruz törenlerine iştirak dahil güzel bir buluşma ayarla da bu işi ciddiyete kavuşturalım
PANTOKRATOR
13/10/2010, 22:43
buluşma fikri güzelde abiler zamanı biraz kışa gelmedimi yollar kış kıyamet tabii genede gel derseniz cıkıp gelicez :)
Aracım sonunda geldi. Cuma teslim alacağım inşaallah. Şahinle punto buluşmasına gelmezdim açıkçası :P ama zamanlamada sorun olmadıkça katılırım bende. Arkadaşların belirttiği gibi tarihi belirlemek lazım ve ortalık kar buz olmadan olsa tabi çok daha iyi olur özellikle il dışından katılacak arkadaşlar için.
Kar buz bize vız gelir gönüllerdeki sıcaklık tüm soğukları alt eder diyorum.İki günlük dünya imkanlar ölçüsünde güzel doldurmalı bu zamanı.Ölmiyecekmiyiz bea...:D:D:D
ademtahir
14/10/2010, 09:30
Adem kardeşim valla hanımdan da onay çıktı.Şeb-i aruz törenlerine iştirak dahil güzel bir buluşma ayarla da bu işi ciddiyete kavuşturalım
tamam gurur abi şeb-i aruz törenleri için buluşması için kollları sıvıyırom ben konya ekibiyle birlikte güzel bir organizasyon yapalım inş. :)
buluşma fikri güzelde abiler zamanı biraz kışa gelmedimi yollar kış kıyamet tabii genede gel derseniz cıkıp gelicez :)
gündüz yollar temiz olur rahatça gelirsin eski kışlardan kalmadı zaten :)
Aracım sonunda geldi. Cuma teslim alacağım inşaallah. Şahinle punto buluşmasına gelmezdim açıkçası :P ama zamanlamada sorun olmadıkça katılırım bende. Arkadaşların belirttiği gibi tarihi belirlemek lazım ve ortalık kar buz olmadan olsa tabi çok daha iyi olur özellikle il dışından katılacak arkadaşlar için.
mustafacım hayırlı olsun kazasız belasız inş. en kısa zamanda konya ekibi olarak bi toplanalım aralık buluşması içinde konuşmuş oluruz :)
Kar buz bize vız gelir gönüllerdeki sıcaklık tüm soğukları alt eder diyorum.İki günlük dünya imkanlar ölçüsünde güzel doldurmalı bu zamanı.Ölmiyecekmiyiz bea...:D:D:D
çok doğru gurur abi dünya fani ölüm ani fırsatları değerlendirmek lazım :)
öleceksem kenya da ölmim :D
ademtahir
14/10/2010, 11:33
öleceksem kenya da ölmim :D
mubarek yer burası ölürsen burda öl üçler mezarlığına defin ederim seni Hz. Mevlana'nın karşısında yatarsın seni kabul ederse tabi :D
mubarek yer burası ölürsen burda öl üçler mezarlığına defin ederim seni Hz. Mevlana'nın karşısında yatarsın seni kabul ederse tabi :D
yeri de ayarladi hemen :D eder la niye etmesin :D
Teşekkürler Adem Abi. Bir haftasonu konya ekibi olarak görüşelim buluşma öncesi. Bildiğim kadarıyla üç kişiyiz zaten. Bir hafta sonu gerçekleştirelim en yakın zamandatabi size ve tevfik hocama da uyarsa.
Gurur abi sizler için uygun olduktan sonra bizim için sorun olmaz 50 km'cik merkez bizim ilçeye. Birtek gelemiş bayırımız var meshur :P :) yollarımız dümdüüz zaten.
ademtahir
14/10/2010, 16:51
23 ekim cumartesi akşam tarihi uyarsa size arkadaşlar buluşalım?
23 ekim cumartesi akşam tarihi uyarsa size arkadaşlar buluşalım?
Şimdilik o tarihta bir işim yok abi. Bana uyar. Aracımı teslim aldım sonunda epeyce bir kuyruk düzeltme muhabbeti var ama 23 ekim'i doldurmayacağız artık. Tevfik hocam içinde uygun olursa görüşelim inşaallah o tarihte.
StrawBeeRy
16/10/2010, 00:59
adem abi topla bakalım kenyayı :D:D:D
ademtahir
16/10/2010, 09:21
mert sende gel :D
StrawBeeRy
16/10/2010, 12:07
mert sende gel :D
annemde kenyanın akşehir eyaletinden gelmek isterim ama anca yaza olur :)
hadi bakalım ilk buluşma olacak galiba konya da.. allah devamını getirsin... fotoları bekliyoruz..
ademtahir
21/10/2010, 11:16
konyalılar bu cumartesi buluşalım dedik ama daha tık yok bugün perşembe yarın cuma :D
ademtahir
21/10/2010, 11:21
nerdelerki :D
terk ettiler heralde memleketi :D
ademtahir
21/10/2010, 11:28
bi ben burdayım zaten :D
konya da bi punto sende var :D
ademtahir
21/10/2010, 11:33
yok yeni bir punto daha var rengi yeşil ama öyle böyle bir yeşil değil resimini çekecem forumda paylaşacam hastaneden bir doktor almış içler acısı :D
Adem abi cumartesi akşamı için yer ve saat belirleyelim bana gündüzde uyar. Tevfik hocam katılabilecek mi bilmiyorum ama ben konyadayım cumartesi inşaallah.
Bu arada konya da epey punto var ama o bahsedilen yeşili görmedim :)
ademtahir
22/10/2010, 09:27
mustafa özelden sana tlf no gönderiyorum tevfik hoca daha yok ortalıkta yarına kadar çıkar heralde..
yarın akşam 19:00 saati uygunsa merama çıkarız tavusbabada otururuz
vay hadi hayırlısı foto çekmeyi unutmayın..
hadi bakalim keyifli buluşmalar :)
Eyvallah teşekkürler bende makine yok ama telden falan çekeriz artık. Tevfik hocamda foruma ugrayamadı ama mesajlardan görüp gelir umarım tavusbabaya.
ademtahir
22/10/2010, 19:28
23 ekim cumartesi akşam 19:00 da tavusbaba restorantdayız...
WiSTaRiA
22/10/2010, 20:50
Hayırlı buluşmalar...
ademtahir
23/10/2010, 17:32
saat 16:30 oldu tık yok kimseden :D
son 2,5 saat
StrawBeeRy
24/10/2010, 01:58
kenyalılar uyuyor abi :D
WiSTaRiA
24/10/2010, 02:43
:D:D
İki kenyalıda olsa buluşmamızı gerçekleştirdik(birde arkadaşım kendisinide puntocu yapıcaz kısa zamanda) Adem abiye buradanda herşey için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Muhhabet o kadar tatlıydıki saatten haberim bile olmadı her türk erkeği gibi memleketi bile kurtardık :P :) . Tekrar tekrar teşekkür ediyorum adem abiye ve bu imkanı sağladığı için gp foruma. bundan sonra da inşaallah fırsat buldukça görüşeceğiz. Ufakta olsa şirin ilçemizde de ağırlamak isterim adem abiyi ve katılabilecek diğer bütün arkadaşları. Adem abi birkaç foto çekmişti yarın pardon bugün :) ekler sanırım.
WiSTaRiA
25/10/2010, 02:13
iki kenyalı bayaa kalabalıkmışsınız.. Neyse genede güzel geçtiğine sevindim bulaşmanızın...
Resimleri bekliyoruz...
ademtahir
25/10/2010, 09:42
ben teşekkür ederim mustafa seninle tanışmak şereftir benim için. işin doğrusunu söylemek gerekirse konya'da mustafa gibi değerli insanları bulmak zordur biraz fikirleri tarzı ile farklı bir insan saygı ve sevgilerimi sizlerin huzurundada belirtmek isterim..
gelmeen arkadaşlarında canları sağolsun gelemiyoruz diye haber vermelerini bekledik:S
resimlerden eksik var benim tlf hepsini kaydetmemiş heralde :D
güzel buluşma olmuş emeği geçenlere teşekkürler ilk başta 2 olur sonra 3,4,5 vsvs gider :)adem abi 2 kişilik zaten :D:D
ademtahir
25/10/2010, 11:40
ben 3 kişi bile olabilirim :D
ben 3 kişi bile olabilirim :D
aboo :D
hadi bakalım daha kalabalık buluşmalar düzenlenir inşallah... Adem abi ve Mustafa yüreklerinize sağlık... bu iş yürek işidir.
güzel buluşma olmuş emeği geçenlere teşekkürler ilk başta 2 olur sonra 3,4,5 vsvs gider :)adem abi 2 kişilik zaten :D:D
Bu ilk buluşma değil daha önce 2 kez buluştuk Konya'da ve sayımız 2'den fazlaydı.Merak eden arkadaşlar aratsınlar forumda resimleri halen duruyordur sanırım.
WiSTaRiA
25/10/2010, 12:49
Güzel buluşma... Tebrikler...
Bu ilk buluşma değil daha önce 2 kez buluştuk Konya'da ve sayımız 2'den fazlaydı.Merak eden arkadaşlar aratsınlar forumda resimleri halen duruyordur sanırım.
2'den fazlaysa sorun yok tek kişilik olmasin da arattiralim bakalim :)
ademtahir
25/10/2010, 13:07
ben arattırdım bir konu buldum ama buluşma olmamış
konya'da bir hareketlilik sağlayacaz inş.
enerji eksikliği var konyalı arkadaşlarda :D
ben arattırdım bir konu buldum ama buluşma olmamış
konya'da bir hareketlilik sağlayacaz inş.
enerji eksikliği var konyalı arkadaşlarda :D
birisi pilavdan zehirlenmiş galiba :)
WiSTaRiA
25/10/2010, 13:08
enerji takviyesi lazım... :D:D
adem abi halleder ne de olsa 3 kişilik :D
ademtahir
25/10/2010, 13:12
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demişlerdir ondan zehirlenmiştir :D
ben teşekkür ederim mustafa seninle tanışmak şereftir benim için. işin doğrusunu söylemek gerekirse konya'da mustafa gibi değerli insanları bulmak zordur biraz fikirleri tarzı ile farklı bir insan saygı ve sevgilerimi sizlerin huzurundada belirtmek isterim..
gelmeen arkadaşlarında canları sağolsun gelemiyoruz diye haber vermelerini bekledik:S
resimlerden eksik var benim tlf hepsini kaydetmemiş heralde :D
Ben teşekkür ederim abi. O şeref bana ait. Gerçekten çok memnun oldum tanıştığıma. Sayı meselesine gelince yelpaza genişler zamanla umarım. İlk veya değil bilmiyorum ama katılabilen katılamayan herkese teşekkürler. Foruma üye olurken böylesi organizasyonları olduğunu bilmiyordum açıkçası. Gp forumun artılarından biride bu bence. İmkanım olsa bütün buluşmalara katılmak isterim ama iş çok boş zamanım pek yok ama nasip diyelim. Herkese tekrar teşekkürler