Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok acil yardım
arabamı bgn aldım çok güzel çok memnun kaldım herşeyi mükemmel yalnızca söyle bi sıkıntı var çok aklıma takıldı yardım edin lütfen ne yapmam lazım. aracı teslim alırken bi anda dürttü yine beni şeytan dedim boya kalınlığı ölçen alet getirin bakıcam baktılar araçta bişi yok yalnız sadece sağ ön kapı boya kalınlığı 40-50 cm daha fazla yazı verdiler kontrol etiiler boya yoktur orjinaldir falan die ama ne yapmalıyım bii akıl lütfennn
Fabrika çıkışlı boya kalınlıklarını cihazlar 100 - 160 mikron kalınlık arasında ölçüyor... Eğer 160'ın üzerinde değer çıktıysa macun 400'ler 450'ler çıkıyorsa kaynak maynak ne ararsan çıkıyor... İçiniz rahat olsun boyanın veya verniğin bazı noktalarda homojen olmaması çok normal...
130 cıktı sağ kapı diğer yerler 80-90 civarı
parçalar ayrı ayrı boyanır.. normaldir...
walla öleceğim yaw arabaya bayıldım müthiş. iyiki almışım ama sinek bo.. miğde bulandırır derler ya
İçiniz rahat olsun değerlerin hepsi normal. 160'ın üzerinde bir değer yakalarsanız orada dur deyin... Yoksa içiniz rahat olsun... Güle güle kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın...
öldürecektim herifleri ortalığı birbirine kattın. bakıorum abi 3 kapı 90 bir kapı 130-140 arası dedim nasıl olur. içerdeki arabaları ölçtüm hepsi 90. dedim yedim sizi sora detaylı bi yazı verdiler falan ben cıktım sürerken herşeyi unuttum çok keyifli eve gelince kafama takıldı yine
arabayı yeni almış mutlu olsun diye düşünmüyorsunuz dimi. ben kafayı yemeye başladım iyice :d
12.10.2010
Sn Atıf MÜTEVELLİOĞLU,
Firmamız tarafından tarafınıza 12.10.2010 tarihinde sıfır kilometre (0 km) olarak teslim edilmiş olan ZFA19900000714326 şasi ve 199A20003802468 motor nolu, beyaz renkli Punto Evo 1.3 multijet dynamic + asisst kitli aracın sol ön, arka ve sağ arka kapı boya kalınlıkları 0,80 mikron iken, sağ ön kapı boya kalınlığı 1,40 mikron kalınlığında çıkmıştır. Bu boya kalınlığı firmamız orjinal boya kalınlığı olup, tarafımızca gerekli incelemeler yapılmıştır. Araçta herhangi bir boya ya da kaza bulunmamaktadır. Aracın tüm parçaları orjinaldir.
Bu belge müşterimiz Atıf MÜTEVELLİOĞLU’nun araç tesliminde isteği üzerine verilmiştir.
Saygılarımızla,
kARDEŞİM ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ARACIN. ÜRETİMDE LOKAL BOYA YAPILDIĞI İÇİN ORJİNAL BOYANIN BİR KATI KADAR BOYA FARKLILIĞI NORMAL KABUL EDİLMEKTEDİR. DAHA DETAYLI BİLGİ İSTERSEN FİAT'IN ORİJİNAL SİTESİNE GÖZ AT. İTALYAN SİTESİNDEN İNGİLİZCE OKUYABİLİRSİN.
drmeckel
13/10/2010, 01:11
bayilerde boya kalınlığını ölçecek cihaz bulunduruyorlarmı? bende aralıkta teslim alıcam istesem böyle bir test yaparlar mı?
walla ben yaptığıma yapacağıma pişman oldum. istediğinde getiriolar
Ya beni kimse sallamıyo. Yada kötü durum kimse konusmak istemiyo
Kriminal
13/10/2010, 11:41
12.10.2010
Sn Atıf MÜTEVELLİOĞLU,
Firmamız tarafından tarafınıza 12.10.2010 tarihinde sıfır kilometre (0 km) olarak teslim edilmiş olan ZFA19900000714326 şasi ve 199A20003802468 motor nolu, beyaz renkli Punto Evo 1.3 multijet dynamic + asisst kitli aracın sol ön, arka ve sağ arka kapı boya kalınlıkları 0,80 mikron iken, sağ ön kapı boya kalınlığı 1,40 mikron kalınlığında çıkmıştır. Bu boya kalınlığı firmamız orjinal boya kalınlığı olup, tarafımızca gerekli incelemeler yapılmıştır. Araçta herhangi bir boya ya da kaza bulunmamaktadır. Aracın tüm parçaları orjinaldir.
Bu belge müşterimiz Atıf MÜTEVELLİOĞLU’nun araç tesliminde isteği üzerine verilmiştir.
Saygılarımızla,
Güle güle kullan kardesım o kadar herseyı takma kafana bın kullan ben ılk gun kaza yapan ınsanlar taıyorum arabasını komple boyatan vs ...Düşünme aklına bıle getırme :wallbash:
zafermutlu
13/10/2010, 11:41
Ya beni kimse sallamıyo. Yada kötü durum kimse konusmak istemiyo
arkadaşım normal bir durum . arabanın boyasında dalgalanma yoksa. ama dedigin aralıklarda zaten bunu gözle algılanması imkansız. ben dışarda ölçtürdüm. herşey normal çıktı. zaten boya atılsa yani kalınlaşsa degerler çok yüksek çıkar.
Herkese merhaba yukardaki konu ile ilgili konuşmuştuk. Aracın sağ ön kapı boya kalınlığı fazla çıkıyordu. Benim içime sinmedi fiata şikayet ettim konu araştırılıyor. Sizce nasıl bir dönüş yaparlar?
Konu hakkında yorum yapan olmamış ama bilginiz olsun diye söylüyorum. Bugün fiattan aradılar fabrikadan eksperler gelecemiş arabayı incelemeye.
Abicim çok afedersiniz de çok aceleci davranmışsınız :S Okurken bile heyecanınızı anladım da gereksiz bence...
Arabayı satacakmış gibi götürdüm. 2 parçada boya var denilince sinirlendim ondan şikayet ettim. En azından adam gibi bir yazı verirlerde elimizde bi belge olur düşüncesindeyim. çünkü satıştaki yazan kişiler 2 gün sora gitse adam bulamayız en azından böle tofaştan olur yazı die düşündüm.
Arabayı satacakmış gibi götürdüm. 2 parçada boya var denilince sinirlendim ondan şikayet ettim. En azından adam gibi bir yazı verirlerde elimizde bi belge olur düşüncesindeyim. çünkü satıştaki yazan kişiler 2 gün sora gitse adam bulamayız en azından böle tofaştan olur yazı die düşündüm.
böyle bir şey varsa gayet tabiki haklısınız... boya var diyen kişi güvenilir mi...
BuRaK-BG
21/10/2010, 21:01
genel olarak arkadaşlar yukarıdada yazmışlar. sıkıntınızı buraya yazıp cvp alınca neden tatmin olamadınız anlayamadım. aracını kapı boya kalınlığında ucuk bir fark yok, macun boya vs.. olsaydı o 130 yerine 400-500 leri görürdünüz. 0,16 yani 160 mikrona kadar herşey normal.
bazen araçların parçaları hatta gerekirse komplesi fabrikada 2. kez boyanabiliyor bu tabii ki fabrikanın bize verdiği değerlerin içerisinde bulunuyor çünki onların boya kalınlığı bizimkiler ile aynı değil onun için bir kere orjinalliği konusunda huzurlu olun
ancak tabii ki yazı almanızda fayda var fakat hangi yetkili servise giderseniz gidin boya kalınlık değerleri içerisinde bulunduğu için kimse boyanmış diyemez size bunu söyleyen kişiden resmi bir yazı isteyin eminmisin diye bakalım size ne diyor o zaman :D dilin kemiği yok nede olsa
haklısınız bende zaten aracımdan çok memnunum müthiş bir karar verdiğimi düşünüyorum. bugün başka bi aletle ölçtüler bazı yerlerde 180 civarı cıkıyor. bende orjinal olduğunu düşünüyorum bencede sonradan boyama olması imkansız ama heryerde aynı yüksek olsa bişi demicem zaten mesela 3 kapı 110 civarı cıktı sağ ön kapı 170 sol ön çamurluk 11 civarı, diğer çamurluklar yine 170-175 bayağı fark var dikkat edilmesi gerekiyor. baksanıza arabaya boyalı dio adam, ne kadar profesyonel eksper varki. işte bunun içinde bi yazı almak lazım die düşündüm.
nurtepeli
22/10/2010, 01:25
herkese merhaba yukardaki konu ile ilgili konuşmuştuk. Aracın sağ ön kapı boya kalınlığı fazla çıkıyordu. Benim içime sinmedi fiata şikayet ettim konu araştırılıyor. Sizce nasıl bir dönüş yaparlar?
allah yardımcın olsun zor bi adama benziyon. Tek dert bu olsun değişme yoksa sorun yoktur. Hayırlı olsun umarım mutluğun bu araçla uzun yıllar devam eder.
Teşekkür ederim. Zor bi adam değilimde biraz detaycıyım. Benim için az para değil bu aracı aldığım fiyat. Bu kadar para vermişkende biraz özen istiyorum o kadar zaten dediğim gibi arabadan çok memnunum.