PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Trafiği Park Sorunları....

berkeraaa
10/10/2010, 17:56
Arkadaşlar İstanbullu arkadaşlara bazı sorularım olacak bu konuda...Dün İstambuldaydım ve gerçekten kötü bir yağmur berbat ötesi bir trafik sorunu vardı...Kadıköy - Eminönü -Bostancı - Bağdat Caddesi - Taksim ve birçok yerde işlerim vardı ve trafik gerçekten berbat....Buraya kadar hepimizin bildiği şeyler...

Benim merak ettiğim arkadaşlarımızın kendi geliştirdikleri bir metod olup olmadığı...Mesela İspark dışında kullanabildiğiniz güvenli otoparklar varmı ?? Evin önünde arabayı direkt sokağamı bırakıyorsunuz trafikte sakin kalmayı nasıl başarıyorsunuz ve bunun gibi sorular.... :) :) :)

StrawBeeRy
10/10/2010, 18:02
1-Kadıköy - Eminönü -Bostancı - Bağdat Caddesi - Taksim bu bölgelerde hemen hemen her alan isparkın o yüzden mecbur isparka bırakıyoruz. yada arka sokaklarda isparka ait olmayan boş yerler varsa oraları tercih ediyorum ama genelde isparkı zengin ediyoruz :)
2-arabayı evimin kapalı garajı var orada bırakıyorum sokağa bıraktığım zaman hırsızlık olayı oluyor bi kere başıma geldi o gün bu gün kapalı garajdan vazgeçmem :)
3-istanbul trafiğinde bazen sakin bazen agresif tavırlı oluyorum trafiğede alışıyorsun abi merak etme :) o anki psikolojime bağlı düzgünse adam gibi efendi giderim eğer bozuksa sakın denk gelmeyin diyorum :D

Erdinch
10/10/2010, 18:50
İspark varsa biraz daha güvenilir olduğundan onlara bırakabilirsiniz. Ancak bazı semtlerde sokaklarda güvenli oluyor. Merkezi yerlerde araç çekilmemesi için otopark şart.
Valla özellikle cuma günleri hemen her bölgede yoğun trafik oluyor ve artık hiç gerilmiyoruz. Alışkanlık yaptı bile diyebiliriz. Rahat yol olunca şaşırıp kalıyoruz.
Geceleri de kapının önü sokağın ortasına bırakıyoruz. Allaha emanet artık..

PROTOS
11/10/2010, 12:05
Artık yoğun trafiğin stresini otomatik vitesle aşıyorum, burada doğup büyüyünce herşeyine alşıyorsunuz zaten. Akşamlarıda sitenin otoparkına bırakıyorum aracımı.

bravo_sercan
11/10/2010, 13:55
hahahaha :D

WiSTaRiA
11/10/2010, 14:02
istanbul trafiğinden nefret ediyorum :):):) istanbuldan çorlu'ya döneren avcılardan sonra ohhhh diyorum :D:D

smartmavi
11/10/2010, 15:05
Ben de İstanbul trafiğinden nefret ediyorum. Şuan böyle 5-10 yıl sonra ne olacak düşünmek dahi istemiyorum..

Umarım en kısa sürede toplu taşımanın kalitesi artırılır.

Gündüzleri merkezi yerlerde arabayı sokağa bırakmak adeta rus ruleti.. Her saniye arabanız çekilebilir. Akşamları kafam biraz rahat, binamızın bahçesinde 6 araçlık otopark mevcut; onun için de köşe kapmaca oynuyoruz... :)

StrawBeeRy
11/10/2010, 21:16
Ben de İstanbul trafiğinden nefret ediyorum. Şuan böyle 5-10 yıl sonra ne olacak düşünmek dahi istemiyorum..

Umarım en kısa sürede toplu taşımanın kalitesi artırılır.

Gündüzleri merkezi yerlerde arabayı sokağa bırakmak adeta rus ruleti.. Her saniye arabanız çekilebilir. Akşamları kafam biraz rahat, binamızın bahçesinde 6 araçlık otopark mevcut; onun için de köşe kapmaca oynuyoruz... :)
:D:D gel abi bizim otoparka bırak bizim 3 arabada otoparkta boş yerler var birini sana verelim :)