Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akaryakıtta indirim! Bayrampaşa, İSTANBUL

emtue
08/10/2010, 22:13
Merhaba,

Bugun işe giderken gördüm. Aklımda kaldığı şekilde fiyatlar:

Kırsal Motorin: 2.10
Motorin: 2.25
Benzin: 2.75
LPG: 1.50

Bir hayli sıra vardı, markası Full Pet. Bu firmanın yüzyıl mahallesinde satış yapan bir şubesi daha var onlarda indirimli satıyor. Erken saatlerde veya geceyarısı yakın olanlar istifade edebilir.

Yeri Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Total'in karşısı. Harita üzerinde işaretledim umarım işine yarayan çıkar.

Hoşçakalın :)

https://www.full.com.tr (https://www.fullpet.com.tr)

uraaal
08/10/2010, 22:26
bu fullpeti gozum hic tutmadı bp'nin eski istasyonlarını aldı şişli bölgesinde 2 tane.kırsal motorin ve lpg haric birsey satabildigini gormedim.kara para aklama şirketi cıkabilir sonra soylemedi demeyin :D

emtue
08/10/2010, 22:28
evet bahsettiğimiz yer BP idi.

Herhangi bir bağım yok denk geldi söylemek istedim. :)

utku952
08/10/2010, 22:31
bu fiyatlara nasıl satabiliyrolar hayret rekabet piyasasından izinlimi acaba dayankaları neymiş yoksa patrom mu çıldırmış :D boşaltıyorlar heralde...

StrawBeeRy
08/10/2010, 22:31
evet babamda arabayı oradan fullüyor gerçekten hem ekonomik hem temiz mazotu var benzinini bilemiyorum ama çok iş yapıyor yani

emtue
08/10/2010, 22:38
bu fiyatlara nasıl satabiliyrolar hayret rekabet piyasasından izinlimi acaba dayankaları neymiş yoksa patrom mu çıldırmış :D boşaltıyorlar heralde...

sanırım açılış kampanyası, çelenkler ve balonlar var bir de geçen hafta BP idi :)

StrawBeeRy
08/10/2010, 22:41
daha öncedende açık değilmiydi orası çünkü babamda daha önce ordan biryerden alıyor ama acaba dediğim yer orasımı karıştırıyor olabilirim

uraaal
08/10/2010, 22:42
dikkat edin BP'den kalan yakıtı satmasınlar özellikle beklemiş mazotun dizell motorlara etkisini araştırın.yok hocam size ithafen söylemedim size teşekkür ediyoruz opet vs gibi şirketlerden bu tarz kampanyalar buldugunuzda koymanızı rica ediyoruz :D

emtue
08/10/2010, 22:49
daha öncedende açık değilmiydi orası çünkü babamda daha önce ordan biryerden alıyor ama acaba dediğim yer orasımı karıştırıyor olabilirim

Buyuk ihtimal Avrupa otoyolunun hemen yanında yüzyıl köprüsü civarında olandan alıyordur. Genelde geçerken hep bakarım bu civarda başka indirimli satan yer yok.

Dediğiniz gibi buraya hemen 5 km ötede 1 FullPet daha var orasıda baya uygun satıyor.

StrawBeeRy
08/10/2010, 22:55
Buyuk ihtimal Avrupa otoyolunun hemen yanında yüzyıl köprüsü civarında olandan alıyordur. Genelde geçerken hep bakarım bu civarda başka indirimli satan yer yok.

Dediğiniz gibi buraya hemen 5 km ötede 1 FullPet daha var orasıda baya uygun satıyor.
o zaman dediğim yer o 5 km ötedeki çünkü uzun yola çıkarken hep oradan fuller ama oraları pek bilmiyorum bu arada bizim öbür dükkan oraya çok yakın bağcılar millet caddesinde :)

emtue
08/10/2010, 23:08
o zaman dediğim yer o 5 km ötedeki çünkü uzun yola çıkarken hep oradan fuller ama oraları pek bilmiyorum bu arada bizim öbür dükkan oraya çok yakın bağcılar millet caddesinde :)

yeni dükkanınız hayırlı olsun. Bahsettiğim yer aslında GOP ve Bayrampaşa'ya yakın daha doğrusu Bağcılar yolun karşısı oluyor:Ç Dükkan Bağcılar'da ise dediğim gibi diğer şube babanızın aldığı yer :)

StrawBeeRy
08/10/2010, 23:13
yeni dükkanınız hayırlı olsun. Bahsettiğim yer aslında GOP ve Bayrampaşa'ya yakın daha doğrusu Bağcılar yolun karşısı oluyor:Ç Dükkan Bağcılar'da ise dediğim gibi diğer şube babanızın aldığı yer :)
evet orasıymış şimdi sordum bizim şimdiki dükkanın başka bir şubeside bağcılarda var o yüzden dedim :)

Du Hast
08/10/2010, 23:25
mazütü shell den aklı kelden :D

emtue
08/10/2010, 23:26
mazütü shell den aklı kelden :D

Hani Totalciydin sen:Ç

PLaTiNuN
08/10/2010, 23:53
Amann diyim sakın gitmeyin şu an ana baba günü babamın iş yerine yakın olduğu için baya bi trafiğini çektik...

emtue
08/10/2010, 23:58
Amann diyim sakın gitmeyin şu an ana baba günü babamın iş yerine yakın olduğu için baya bi trafiğini çektik...

depoda 40 lira oynuyor millet koşuyor haliyle:Ç

PLaTiNuN
09/10/2010, 00:00
Öyle de 40 liralık kar yapalım derken arabada 400 liralık masraf çıkmasın :D

emtue
09/10/2010, 00:17
valla olabilir, kırsal motorin LPG ve benzincilere yarar ama. Benzinde bozulacak pahalı parça yok, LPG ci de filtre tıkanabilir, kırsalcıya hiçbir şey olmaz :D

StrawBeeRy
09/10/2010, 00:19
valla onun öbür şubesinden yaklaşık 2.5 senedir alıyoruz araba 175.000 de maşallah motor saat gibi çalışıyor(eurodizel)

emtue
09/10/2010, 00:25
valla onun öbür şubesinden yaklaşık 2.5 senedir alıyoruz araba 175.000 de maşallah motor saat gibi çalışıyor(eurodizel)

ben 1 depo almıştım arabadaki titreşim artmıştı daha sonra Total ve Shell'in kendi işlettiği istasyonlardan almaya başladım. Ses ve titreşim cidden farkediyor..

StrawBeeRy
09/10/2010, 00:28
ben 1 depo almıştım arabadaki titreşim artmıştı daha sonra Total ve Shell'in kendi işlettiği istasyonlardan almaya başladım. Ses ve titreşim cidden farkediyor..
evet birazcık fark ediyor o kadarda olsun ekmeğine göre köfte veriyorlar :)

tutkuaydin41
09/10/2010, 00:32
dizele bındım bınelı 3,10 dan dolduruyorum . hıc fulleme sansını yakalayamadım ama. gecen po dan 20 lıralık aldım adama dedım kac km goturur. rahat 100 dedıı. 30-40 km surmeden bıttı :D

emtue
09/10/2010, 00:46
dizele bındım bınelı 3,10 dan dolduruyorum . hıc fulleme sansını yakalayamadım ama. gecen po dan 20 lıralık aldım adama dedım kac km goturur. rahat 100 dedıı. 30-40 km surmeden bıttı :D

1kere fulleyin sonra azaldıkça fullerseniz daha bereketli oluyor :)

tutkuaydin41
09/10/2010, 00:50
1kere fulleyin sonra azaldıkça fullerseniz daha bereketli oluyor :)

Aynen abıcım oyLe daha ıyı oluyordurr. hemde km de ne kadar yaktıgını goruyosun en fazla 100 koydum fazla cıkmadım gıdecegım yere kadar dolduruyorum .d benm surmeme mazot bıle dayanamıyor ama :s sımdılık boyle gıdıyorum yakında fullemeye basllycamm..

NyhatShu
09/10/2010, 01:04
Shell opet şaşmayın arkadaşlar ne bu fiyata benzin mazot direk çıkan petrolümü veriolar :S arabaya zarar yav

alicanveliy
09/10/2010, 01:30
İnternet sitelerindeki pompa fiyatları o kadar ucuz değil. Yerinde mi böyle ucuz ki?

emtue
09/10/2010, 01:35
açılış kampanyası sanırım, normalde de %5-10 arası daha ucuz satıyorlar..

alicanveliy
09/10/2010, 01:41
Anadolu yakasına da açsınlar, bekliyoruz. O fiyatlara evdeki bidonları bile doldurum be...

emtue
09/10/2010, 01:50
Anadolu yakasına da açsınlar, bekliyoruz. O fiyatlara evdeki bidonları bile doldurum be...

sizin tarafta da lukoil var bir kaç kuruş indirimli satan.. Gerçi bir arkadaş benzinine bayağı bir çamur atıyordu geçen :)

alicanveliy
09/10/2010, 02:01
Önce Opetten alıyordum. Sonra onlarla bozuştuk. Bi sürü akaryakıt firmasını denedim. Lukoil'den de aldım. Opetten farkı yok. PO yüzde 4 tasarruflu diyor, hikaye. Ama Shell ve Total'in yakıtları daha tasarruflu ve araba daha canlı gidiyor. Çok defa denedim.

Akaryakıt istasyonlarındaki görevlilerle birkaç kez görüştüm. Çoğu firmanın normal dizeli euro dizel diye sattığını söylediler. Hem de en büyük akaryakıt istasyonları bunu yapıyormuş. Fakat bunu yapanlar akaryakıt istasyon sahipleriymiş yoksa hiçbir firma bayisine bu izni vermiyormuş. Akaryakıt istasyonu sahibinin insafına kalmış birşey.

Ucuz diye malı kötü olacak diye birşey yok. Belki daha iyidir. Denemek lazım.

emtue
09/10/2010, 02:09
Önce Opetten alıyordum. Sonra onlarla bozuştuk. Bi sürü akaryakıt firmasını denedim. Lukoil'den de aldım. Opetten farkı yok. PO yüzde 4 tasarruflu diyor, hikaye. Ama Shell ve Total'in yakıtları daha tasarruflu ve araba daha canlı gidiyor. Çok defa denedim.

Akaryakıt istasyonlarındaki görevlilerle birkaç kez görüştüm. Çoğu firmanın normal dizeli euro dizel diye sattığını söylediler. Hem de en büyük akaryakıt istasyonları bunu yapıyormuş. Fakat bunu yapanlar akaryakıt istasyon sahipleriymiş yoksa hiçbir firma bayisine bu izni vermiyormuş. Akaryakıt istasyonu sahibinin insafına kalmış birşey.

Ucuz diye malı kötü olacak diye birşey yok. Belki daha iyidir. Denemek lazım.

bu yüzden bostancı'daki total, maltepe minibüs caddesindeki shell ve merter'deki shell dışında yakıt almıyorum. Bunlar firmaların kendi istasyonları bu yüzden içim rahat. (Maslaktaki Mehmetçik Vakfı opet'e de güveniyorum)

Şu da var, abimin LPGli aracı kötü yakıtta sapıtıyor (c4), arıza lambası yakıyor hızlanmıyor ötüyor vs.. Shell'den düzenli almaya başladığından beri sönmeyen arıza lambası dahi söndü :)

ExTReMe_
09/10/2010, 04:30
Shell den şaşmam :)

StrawBeeRy
09/10/2010, 12:29
shell ve alpetlerden kesinlik almam bir kaç kere shell ve alpetten aldım 20 liraya 170 km yaparken o zaman 120 km zor yapmıştım ve bir kaç kere denedim hep uçuyor tavsiye etmem

bravo_sercan
09/10/2010, 15:10
evet gecenlerde bp in yerine orası açıldı , dün gece gop'dan eve donerken o yolda acayip bi trafik vardı dedim noluorz kaza falanmı oldu , uzaktan bakıorm benzinciden sonra yol açık alla diorm , kaza falanda yok, benzinci full çekiyor, minibusculer taksiciler vs..
megersem ondanmış..
yakıtı diger istasyonlara göre nasıldır peki 40 lira için degermi ?

emtue
09/10/2010, 23:49
ben eurodizel alacaklar icin maceraya gerek yok diye dusunuyorum :)

Mjet
10/10/2010, 18:31
beykentte olanlar bundan sonra ayvayı yedi. foxcity shell kapanmış yerine full pet geliyo. hergün zaten trafik olan yer bundan sonra gecilmez olucak! :/

StrawBeeRy
10/10/2010, 18:38
beykentte olanlar bundan sonra ayvayı yedi. foxcity shell kapanmış yerine full pet geliyo. hergün zaten trafik olan yer bundan sonra gecilmez olucak! :/
abbow ne yapacauk kaçmak için yolda yok çekmeceden kaçırız artık :)

Mjet
10/10/2010, 21:13
abbow ne yapacauk kaçmak için yolda yok çekmeceden kaçırız artık :)
bizimkent köprüsünden dewam pazarın oraya giden ara yoldan artık yapcak bişi yok :)

StrawBeeRy
10/10/2010, 21:17
bizimkent köprüsünden dewam pazarın oraya giden ara yoldan artık yapcak bişi yok :)
boş olucağını zannetmiyorum millet öğrendi artık orayı yada kavaklıdan devam :D

emtue
13/10/2010, 01:24
fiyatlar normale donmus, fakat yine indirimli baya. benzin ve lpg kullanicilari gonul rahatligiyla (tabii ki kirsal motorinci varsa) tercih edebilir ama eruodizel kullananlar once az bir miktar denesin derim :)