Orijinalini görmek için tıklayınız : aracı teslim alırken dikkat edilmesi geren hususlar
tekrardan merhaba şimdi aklıma geldi sorayım dedim. ben ilk kez sıfır araç alıcam. aracı teslim alırken nelere dikkat etmek lazım neleri kontrol etmek lazım yardımcı olursanız sevinirim
ERDEM1907
08/10/2010, 21:39
Arabanın kaportada çizik var mı yok mu? Dış parçalarda kırık çatlak göze çarpan bişey var mı yok mu. İçine binince yine çizik tarzı şeyler var mı ,paspaslar, iç aksamdaki düğmeleri tek tek deneyin çalışan çalışmayan bir şey var mı yok mu test edin.Garanti açısından bunlara bakmakta fayda var. Zaten teslim etmeden önce bunları kontrol ederler. Siz yine de göz atın.
kullanma klavuzunu almayı unutma ben hala alamadım ayrıca arka paspaslara dikkat et cok sacma bir paspas yapısı var bagajı ac halıyı kaldır etrafını incele beyaz arac almıssın gec karsısına aracın boya farkı varmı yokmu bak cunku en iyi beyaz aracta anlasılır.tekrardan hayırlı olsun
ERDEM1907
09/10/2010, 12:41
Teşekkür ederim.
sağ altta 'TEŞEKKÜR' butunu var içinde gelirse:)