Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 55 Ekran Telefunken Teletextli TV + Onboard uydu alıcı -Mersin
güncel :) ihtiyacı olan yok mu?? biraz indirim yapabilirim..
StrawBeeRy
10/10/2010, 23:59
hayırlı satışlar
teşekkür ederim.. de kimsenin ihtiyacı yok sanırım :) nakit lazım bana arabaya tesisat yapıyorum.. bugün gideyim 2. el eşyacıya vereyim ne verirse..
WiSTaRiA
11/10/2010, 14:04
Hayırlı satışlar... 2nci el öldürür eşyalarını en fazla vereceği 50 TL bile olmaz belki...
teşekkürler Orçun abi, ama tv kargosu çok tutan birşey olduğu için mersin dışından kimse almaz sanırım. mersin içinde sahibindene de ilan verdim pek ilgilenen olmadı şu ara ihtiyacı olan birileri yok sanırım.. bulunduğum ilçede 2. elci çok gezerim tek tek en çok kim verirse veririm gider.. bi işe yaramıyorlar nakite dönüşsünler en azından..
hıı unutmadan mersin içinde düşünen biri varsa 80 liraya verebilirim ikisini. zaten bu aralar merkeze gidicem montaj için..
serkankucuk
11/10/2010, 14:54
kardeşim sen en iyisi alt sınıflardan filan yeni eve çıkan birilerini bul madem öğrencisin... bu arada mersin'de başka şehirlerde olduğu gibi çok sık 2. el eşya satan yerler de yoktur... ne taraflarda oturuosun bilmiorum ama 2. el eşya olayına girme bence de...
erdemlideyim ben okul burda, ya bu tarafta yazlık ev olayları fazla olduğundan öğrenciler hep eşyalı ev tutuyorlar. kış sezonunda oturup yaz sezonunda boşaltıyorlar.. eşyasız ev tutan binde bir.. bakacaz artık bi şekilde
serkankucuk
11/10/2010, 15:09
evet biliyorum o sistemle ev tuttuklarını ama bazı yazlıklarda da ev sahibi çok tv seyretmez 37 ekran alır, hani öle bi eve kiraya çıkan öğrenci de tv almak isterse işte o öğrenciyi nerden bulursun acaba :D
aynen gidip çömezlerle tanışıp kaynaşmak lazım :D
krakercocuk
11/10/2010, 15:23
mehmet izmire dönüşmü var artık yoksa:)
bu sene bitiyor okul :D haziranda mersinle ilişkim kesilcek kısmetse :D