Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol bilgisayarımda Türkçe menü yok
hilmiusta
08/10/2010, 02:20
arkadaslar yol bılgısayarımda bır tek turkce yok tukce menu yuklete bılırmıyız kocaelıdekı beykara sordum olmaz dedıler fıat arabasında turkce menu yok bu nasıl ıs yaaa fıkrı olan varmı
yeni doblo ve linealarda var galiba ama bizimkilere uyumlu yok diye duymuştum...
Kriminal
08/10/2010, 09:36
Türkçe yuklesen cok bısey degısmıcekkı ..Zaten ısıne yarayanlar bellı hıc gerek yok bence hem ıngılızcemız gelısıyorr :D
Puntolarda dil seçeneği olmadığını bilmiyordum.Bravo mu biraz daha sevdim...:D:D
Türkçe yuklesen cok bısey degısmıcekkı ..Zaten ısıne yarayanlar bellı hıc gerek yok bence hem ıngılızcemız gelısıyorr :D
katılıyorum:thumbup1::thumbup1:
zafermutlu
08/10/2010, 11:34
evo da türkçe..
hilmiusta
09/10/2010, 12:46
dogru fıat arabası turce olmaması normal :-) bızde bravo alırız canım
StrawBeeRy
09/10/2010, 14:21
abi gene söylüyorum bizimkilerde türkçe yok cahil ve kıt :D:D
hilmiusta
09/10/2010, 14:46
:clapping: dogru dıyorsun
benim puntoda türkçe menü var...
siyahinci83
10/10/2010, 23:42
benim punto da türkçe (Seri 2)
hilmiusta
12/11/2010, 11:36
benim puntoda türkçe menü var...
senınkı benzınlıya belkı ondandır :D
StrawBeeRy
12/11/2010, 23:15
ilk seride yok seriv2 den itibaren türkçe menü var
tutkuaydin41
12/11/2010, 23:29
ne ısınıze yarıyor turkce-ıngılızce olması ne farkeder..
hilmiusta
23/11/2010, 22:22
ne demek sımdı yanı ne ısınıze yarıyor turkce ıngılız ce bızım ana dılımız turkce bu aracta fıat bence cok sey fark eder sızı bılemem
NightWalker
24/11/2010, 13:14
Fiat türk markası değil ki, bazı arkadaşlar halen tofaşın etkisinde kalmış :).
Türkiye'de satılan araçların menülerinin Türkçe olması şart olmalı bence...
hilmiusta
25/11/2010, 19:47
mustafa abı hakıkaten kızmakta haklı degılmyız ya :-)) fıat lar ıtalyadamı uretılıyor hatta el yapımı galıba :-)
HarbiAslan
04/05/2011, 14:45
konuyu hortlatmak istedim bir anda içimden geldi valla :)
bende benzer bir soruyu soracaktım ama varmış buraya yazayım,
aracım 2011 model , türkçe menü opsiyoneldi, full kit alınca oluyordu. full kitli araçta yoktu ellerinde bende kitsiz aldım, madem full kit olana yükleniyor türkçe dil, neden ekstradan yükletemiyoruz ? biraz saçmalık var gibime geldi. ha benim için farketmez olmuş yada olmamış, sonuçta işimi görecek kadar biliyorum ama TÜRKİYE'DEYİZ BİZ, ingilizce kullanmak zorunda değilim diye düşünüyorum. yükleten var mı ? yada yüklenip yüklenemeyeceğini net olarak bilen ?
Tükrçe Menü şuan Full Kit alınırsa veriliyor diye biliyorum..
By_HaNNibaLL
09/05/2011, 15:57
Bu arabayi italya yapmiş tamam.
Ama türkiye piyasasina sokmuş buda tamam.
Türkiyeye piyasasina sokulan bir aracin neden menusu türkce değil her alan ingilizce bilmez ki cok saçma bi olay
oesakici
09/05/2011, 16:07
Benim 2006 GP'de de Türkçe menü yok. Düne kadar çok önemsememiş ve rahatsız olmamıştım. Ancak dün emaneten kullandığım 2005 Model Albea'nın (hem de sadece Albea 1.2, bomboş olanı yani) menüsünün Türkçe olması çok garip geldi. 2005'te Albea'da olabilirken 2006 GP'de yok. İlginç...
İthal diye koyulmamış ama Türkiye'de satılan bir aracın Türkçe menüye sahip olması gerektiğine katılıyorum.Benim araç kullanma kılavuzumda İngilizce
İngilizce olması beni rahatsız etmiyor.
Ancak ingilizce bilmeyenler için sorun oluşturabilir tabii. Ama Türkçe seçeneği olmayan birçok elektronik alet mevcut, böyle değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum..
sonuçta binlerce liraya alınmış Türkiye'de fabrikası olan bir firmanın ürünü.Türkçe olması gerekirdi
fausto2005
09/05/2011, 19:13
Tükrçe Menü şuan Full Kit alınırsa veriliyor diye biliyorum..
Yanlış biliyorsunuz maalesef.O sadece satarken söylenen bir söz.Arabanızı teslim aldıktan sonra öğreniyorsunuz olmadığını ve hakkınızı ararsanız eğer ne önemi varki diyorlar.Ben bunun için extra para ödedim kardeşim diyorsunuz,maalesef yükleyemiyoruz diyorlar.Benim gibi işin peşini bırakmazsanız italyadan siparişini verip getiriyor ve beyni değiştiriyorlar.Fakat bu seferde fiata şikayet etmiş olduğunuz için bayi size küsüyor.:rolleyes: